مشاهده نسخه کامل
: مشکل عدم ارتباط مادربورد با هارد هنگام شروع نصب ویندوز
Master_of_Rock
26-04-2010, 10:33
با سلام
سیستم قدیمیه و CPU AMD آنبورد + کارت گرافیک هم آنبورده
رم 512
وقتی سی دی ویندوز رو میذارم ( همه سرویس پک ها رو امتحان کردم + ویندوز ویستا هم همینطور ) تا مرحله Windows setup is starting پیش میره ولی توی صفحه سه گزینه ای که می گه press enter to setup windows تا enter رو می زنم صفحه آبی (مرگ) می آد ،
یه بار هم با ویندوز پورتیبل امتحان کردم ولی اینبار بالا اومد بدون هیچ مشکلی حتی هارد سیستم رو هم میشناخت و تونستم توی محیط پورتیبل درایو هامو فرمت کنم . مشکل از هارد نیست با هارد دیگه هم همین مشکل پیش اومده .
مشکل از رم هم نیست چون با رم دیگه ای هم امتحان کردم
اگه کمک کنین خیلی ممنون می شم .
ess_1362
26-04-2010, 11:29
ببینید فرمت پارتیشن های هارد شما مشکلی داره که کلا ویندوز قادر به شمناسایی اونها نیست یا اصلا پورتهای هارد به مادربرد شما دچار مشکل قطعی هست
برای مورد اول هاردها را با RESCUE DISCK های پارتیشن مجیک از نو پارتیشن بندی کنید و برای حالت دوم یکبار رابط های هارد و مادربرد را باز کنید (همینطور در مورد CD ROM) و از نو با دقت ببندید
مشکل از رم میتونه باشه بعدشم هارد. رمها رو چک کن اول، میتونی این کار رو با برنامه بوت mem test انجام بدی.
Master_of_Rock
26-04-2010, 13:12
ببینید فرمت پارتیشن های هارد شما مشکلی داره که کلا ویندوز قادر به شمناسایی اونها نیست یا اصلا پورتهای هارد به مادربرد شما دچار مشکل قطعی هست
برای مورد اول هاردها را با RESCUE DISCK های پارتیشن مجیک از نو پارتیشن بندی کنید و برای حالت دوم یکبار رابط های هارد و مادربرد را باز کنید (همینطور در مورد CD ROM) و از نو با دقت ببندید
من هارد رو روی یه کامپیوتر دیگه امتحان کردم و این مشکل پیش نیومد پورتهای مادربورد رو هم با چند نوع کابل امتحان کردم
مشکل از رم میتونه باشه بعدشم هارد. رمها رو چک کن اول، میتونی این کار رو با برنامه بوت mem test انجام بدی.
رم رو هم همین طور روی کامپیوتر دیگه هیچ مشکلی ندارند بعید میدونم مشکل از هارد یا رم باشند
اگه راه حل تخصصی تر به ذهن تون رسید حتما در جریان بذارین خیلی ممنون
alpacino_2010
26-04-2010, 14:43
با سلام
سیستم قدیمیه و CPU AMD آنبورد + کارت گرافیک هم آنبورده
رم 512
وقتی سی دی ویندوز رو میذارم ( همه سرویس پک ها رو امتحان کردم + ویندوز ویستا هم همینطور ) تا مرحله Windows setup is starting پیش میره ولی توی صفحه سه گزینه ای که می گه press enter to setup windows تا enter رو می زنم صفحه آبی (مرگ) می آد ،
یه بار هم با ویندوز پورتیبل امتحان کردم ولی اینبار بالا اومد بدون هیچ مشکلی حتی هارد سیستم رو هم میشناخت و تونستم توی محیط پورتیبل درایو هامو فرمت کنم . مشکل از هارد نیست با هارد دیگه هم همین مشکل پیش اومده .
مشکل از رم هم نیست چون با رم دیگه ای هم امتحان کردم
اگه کمک کنین خیلی ممنون می شم .
شما به گفته خودتون قطعات رم و هارد تست کردین . همین طور هم که گفتین کارت گرافیکتون آنبرد . بر روی سیستم یک کارت گرافیک بندازید تست کنید . اگر مشکلتون حل نشد سیستمتون یک بار از طریق داس آپدیت بایوس کنید چون از طریق ویندوز دسترسی به این کار ندارید .
Master_of_Rock
26-04-2010, 18:13
سیستمتون یک بار از طریق داس آپدیت بایوس کنید چون از طریق ویندوز دسترسی به این کار ندارید .
تابحال اینکارو نکردم میشه بیشتر توضیح بدی
چطوری این کارو بکنم ؟:13:
alpacino_2010
26-04-2010, 19:21
تابحال اینکارو نکردم میشه بیشتر توضیح بدی
چطوری این کارو بکنم ؟:13:
مدل و مشخصادت مادربوردتون دقیها بفرمایید تا هم راهنمایی آپدیت بایوس و هم لینک دانلود را برایتان قرار دهیم
سلام نفرمودید هاردتون و مادر بردتون چیه فکر کنم هارد رو تازه عوض کردید (آیا دستگاه قبلا با همین هارد کار می کرده ) معمولا این مشکلات روی مادر برد قدیمی با هارد های جدید ساتا پیش میاد اگه اینجوریه بفرمائید تا راهنمایی کنند
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.