PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید مادربورد

informatik
26-04-2010, 07:44
سلام

برای خرید یک مادربورد به چه نکاتی باید توجه کنیم و با توضیح قطعات مادربورد:11:

cmn
27-04-2010, 09:53
سلام
مادربرد قلب دستگاه شماست . پس خيلي بايد در انتخاب خود دقت كنيد تا بهترين و قويترين را انتخاب كنيد .
قبل از همه شما بگيد چقدر ميخواهيد روي كيس هزينه كنيد ؟ تا بعد بشه در مورد مادربرد صحبت كرد .

astrix
27-04-2010, 11:59
سلام

برای خرید یک مادربورد به چه نکاتی باید توجه کنیم و با توضیح قطعات مادربورد:11:

خوب مادربرد مهمترین چیز برای سیستم شماست:27:
موقع خرید باید به قطعاتی که می خرید دقت کافی داشته باشید چون باید مادرتون رو با سی پی یو ای که میخواید بخرید و کارت گرافیکی که می خواید بذارید باید با هم مچ باشه و گرنه سیستمتون به مشکل بر میخوره:2:(در کارهای مهم متوجه می شوید)
من بهتون مارد های گیاگابایت رو پیشنهاد میدم:40:
برای cpu هم intel رو پیشنهاد میدم ولی اگز کارتون سخت نیست و کاری که cpuقوی بخواد بهتون amd پیشنهاد میدم.
برای گرافیک هم اگر cpuشما intel حتما از گرافیک ati استفاده کنید
مادربرد هم اگر gigabyte میگیرید حتما با گارانتی آواژنگ بگیرید چون واقعا کارشون درسته.
بودجتون رو بگید تا راهنمایی کاملتون کنم

behruz_godrat
03-05-2010, 00:38
سلام
مادربرد قلب دستگاه شماست . پس خيلي بايد در انتخاب خود دقت كنيد تا بهترين و قويترين را انتخاب كنيد .
قبل از همه شما بگيد چقدر ميخواهيد روي كيس هزينه كنيد ؟ تا بعد بشه در مورد مادربرد صحبت كرد .

تا اونجایی که من میدونم قلب سیستم پاور هستش :rolleye::10:

cmn
04-05-2010, 07:51
ولي به نظر من پاور مثله دستگاه گوارشي ميمونه كه اگه نباشه انرژي بدن تامين نميشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:10::31::11:

Jackbil
24-05-2010, 03:58
برای گرافیک هم اگر cpuشما intel حتما از گرافیک ati استفاده کنید
intel > nvidia
amd > ati

habibxfx
30-05-2010, 14:13
1.كيفيت ساخت وقطعات استفاده شده
2.ساپورت قوي ا از كليه قطعات مثل هارد/ رم /كارت گرافيك/ پردازنده و ....
3.پشتيباني از پورتهاي مختلف و به تعداد لازم
به طور مثال مادر بورد GA-X58A-UD7 از گيگا بايت از نظر من يك برد بي نقصه ولي بسته به بودجه شما هم هست اين مادر بورد 460000 تومان قيمت داره