مشاهده نسخه کامل
: یک سوال در مورد شبکه وایرلس
Renjer Babi
25-04-2010, 23:45
سلام
اول اینکه من هیچگونه اطلاعاتی در مورد وایرلس و شبکه و اینا ندارم.
سوال:امروز من لپتابم رو به مغازه ی یکی از دوستان بردم وقتی لپتاب رو روشن کردم ویندوز پیغام پیدا کردن یک شبکه وایرلس رو داد،و درخاست کانکت شدن،من همینجوری دکمه کانکت رو زدم و دیدم که کانکت شده و سرعتش رو هم زده بود 11 مگابیت.من فکر کردم که به اینترنت وصل شده،ولی هیچ سایتی رو باز نکرد،انگار که به اینترنت وصل نشده بود.کیفیت آنتن رو هم خیلی خوب زده بود.
حالا آیا تنظیمات خاصی داره برای وصل شدن به اینترنت؟(چون این لپتاب قبلا در خارج از کشور فقط به وسیله وایرلس به اینترنت متصل بود.)یا این شبکه ای که پیدا کرد اصلا برای اینترنت نبود...
ممنون میشم توضیح بدید:20:
smss.exe
26-04-2010, 00:00
سلام
دوست عزيز اون شايد شبكه ي وايرلس بود فقط همين يعني اينترنت رو به اشتراك نذاشته بود .
اول ببين توي قسمت my network places چيزي شناخته يا نه ؟
اگر هم شناخته باشه بايد قسمت هاي alternate server و prefred server رو هم پر كني تا به اينترنت وصل بشي .( ولي اين كدها رو نداري كه ؟ پس بي خيال شو . مگر اينكه منبع وايرلس رو پيدا كني و بري ازش بپرسي )
Renjer Babi
26-04-2010, 23:45
سلام
ممنون از توضیح
اول ببين توي قسمت my network places چيزي شناخته يا نه ؟
بله نوشته samsung!!!
پس یعنی نمیشه دیگه!!!؟؟؟
asghar_30bil
12-06-2010, 23:15
اقا سلام
جیگرتون رو با بربری و ماءالشعیر بخورم
راستییتش سوالم این بود که آیا یک مودم وایرلس وجود داره که اولا به اون بشه دیش وصل کرد و امواج دورتری رو گرفت؟
آیا می شه از کارت وایرلس به عنوان کارت --- استفاده کرد؟
در ضمن می خواستم بدونم که این کارت های --- از چه پروتوکلی (مثلا 802.11 یا ..)استفاده میکنند؟
راستی اینم بگی پنچرت میشم.در باره پرو توکول ها یک توضیح در حد لالیگابده که این قدر حال کنم که برم فضا.
آقا در ضمن این پروتوکل nanostation 5 چیه.ایا ی شه با هاش سرچ هم کرد مثل مودم وایرلس؟
آقا مخلصیم ممنون
steve_jobs47
13-06-2010, 21:40
اقا سلام
جیگرتون رو با بربری و ماءالشعیر بخورم
راستییتش سوالم این بود که آیا یک مودم وایرلس وجود داره که اولا به اون بشه دیش وصل کرد و امواج دورتری رو گرفت؟
آیا می شه از کارت وایرلس به عنوان کارت --- استفاده کرد؟
در ضمن می خواستم بدونم که این کارت های --- از چه پروتوکلی (مثلا 802.11 یا ..)استفاده میکنند؟
راستی اینم بگی پنچرت میشم.در باره پرو توکول ها یک توضیح در حد لالیگابده که این قدر حال کنم که برم فضا.
آقا در ضمن این پروتوکل nanostation 5 چیه.ایا ی شه با هاش سرچ هم کرد مثل مودم وایرلس؟
آقا مخلصیم ممنون
دوست عزیز هر شبکه ی وایرلس محکوم نیست که حتما باید ابنترنت داشته باشه:31: شاید فقط برای به اشتراک گذاشتن فایل ها و... استفاده میکنند...
1-بله ولی نه وایرلس لب تاب - باید رادیو وایرلس تهیه کنید مثل nanostation m5 که تا 15 کیلومتر برد داره.
2-خیر
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.