مشاهده نسخه کامل
: کامپیوتر رو برای دانلود 24 ساعته روشن نذارید!!! - بهترین محصول اومد !!!
KING_DESIGNER
25-04-2010, 22:40
+ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
قبلا در همین پست توضیح دادم که یک وسیله جدید اومده که کار شما رو راحت کرده و بدون نیاز به سیستم براتون دانلود میکنه متاسفانه اصل خبر از اول اشتباه به دست من رسیده بود ، این کار شدنی است ولی نه با یک وسیله با 2 وسیله !
در شبکه قطعه ای هست به نام روتر ! کاری با کارکرد این وسیله نداریم ولی یک وسیله ای هست شبیه مودم َDSL ولی کاربرد دیگری در شبکه دارد
شرکت ایسوز روتر جدیدی به نام
RT-N13U
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معرفی کرده که
1 سوکت ورودی شبکه دارد و 4 تا خروجی LAN که مانند یک هاب عمل میکند و یک پورت USB که اصلیترین قسمت این وسیله رو تشکیل میدهد و همچنین وایرلس میباشد و دارای انتن مخفی است و توان کاربری بالایی رو نیز دارد
شما با اتصال یک مودم ADSL معمولی و ارزان قیت که حتی وایرلس هم نداشته باشد و فقط یک خروجی LAN داشته باشد
مانند مدل asus am 602 که یک مدل ساده است
میتونید با این وسیله ارتباط برقرار کنید و یک هارد USb رو به قسمت usb این دستگاه بزنید و از طریق کامپیوتر وارد بخش نرم افزاری دستگاه شده و لینکها دانلودی خودتون رو دستگاه میدهید
این دستگاه قابلیت پشتیبانی از پروتکلهای [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] P2P / FTP رو دارد . و طبق گفته شرکت سازنده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] FTP, BT (BitTorrent) download protocols
در ضمن اگر شما از اینترنت بیسیم استفاده میکنید نگران نباشید
میتونید مودم معمولی بخرید و با اتصال کابل کراس بین مودم و این روتر از امنکانات وایرلس این مودم استفاده کنید . و حتی میتونید پرینترتون رو هم در شبکه به اشتراک بزارید.
پس واقعا به درد بخور هست و قیمت این وسیله در برابر مصرف برق کمتر و اصطهلاک سیستم واقعا ناچیز هست . طبق گفته سایت شرکت وارد کننده حدود 110 هزارتومان
در ضمن یک قابلیت توپ !!! استفاد ه از سرویس 3G موبایلهای نسل 3 که قادر به دریافت اینترنت با سرعت بالا بر روی موبایل هستند ( با GPRs فرق میکنه ) برایدریافت همچین سرویسی نیاز به یک وسیله به ناتم 3g dangle usb دارید که به این وسیله نصب میکنید و میتونید در شبکه از اون استفاده کنید . !!!! واقعا روتر تمیزیه !
ویرایش:
بعد از این همه مدت شرکت ایرانسل بسته های افزایش رو اورده به نام سرویس gprs که یک ماه نامحدود رو به قیمت 10 تومن و بسیار مناسب تحویل میده شما با خرید یک سیم کارت دانگل ( رجوه به تاپیک edge ایرانسل در امضای بنده ) میتونید این دانگل رو به روتر وصل کنید و بدون نیاز به موبایل با این دانگل به به اینترنت وصل بشید و مستقیم فایلهای دانلودی رو به داخل هارد اکسترنال بریزید این روش برای جاهایی که ADSL ندارند امکان پذیر هست ضمن این که ارتباط بصورت بی سیم هست و قابلیت reconnect شدن هم داره خلاصه بی نیاز از هرچیزی با خیال راحت دانلود کنید پس اگر ADSL ندارید لزومی به خواندن قسمت خرید مودم ADSL ندارید .... با تشکر .
در صورت استفاده از aDSL شما به یک مودم هم نیاز دارید که من این مدل رو پیشنهاد میکنم
مودم ایسوز am 602 که فقط یک لن و یک USB دارد .(USB این مودم برای ارتباط بین مودم و سیستم هست و جنبه اشتراک فایل و هارد و..مثل روتر بالایی رو ندارد اشتباه نکنید)
و شما میبایست از پورت لن این مودم برای ارتباط با LAN روتر بالایی استفاده کنید ./
حالا بعد از اتصال این دو وسیله نیاز به یک پایگاه ذخیره فایل دارید که اون چیزی نیست جز یک هارد اکسترنال
که در ظرفیتهای مختلف بین 250 گیگ تا 2 ترابایت عرضه شده و بنا به سلیقه شما میتونید در هر حجمی که خواستید بخرید
ولی یک نکته در دوره جدیدی هستیم و عمر USB2 به سر اومده و دوستان توجه داشته باشند که این روتر با USB2 کار میکنه.
ولی برای خرید یک هارد اکسترنال با توجه به این که بالاترین سرعت اینترنت در ایران حدود 500-600 تا بیشتر نبوده و همه دوستان اکثرا با سرعت 100-200 دانلود میکنند پس هر شب بیشتر از 3-4 گیگ دانلود نداریم .پس نتیجه میگیریم به یک هارد خیلی بزرگ نیازی نیست توصیه من اینه که برای کاهش هزینه یک هارد 250 گیگ با قمیت 50 تومن نیز تهیه کنید و از دانلود کردن لذت ببرید و هیچوقت هم نگران اصطهلاک سیستم نباشید.
قیمتها :
قیمت مودم حدود 40 تومان و قیمت روتر اشاره شده در بالا حدود 110 تومان میباشد. و قیمت یک هارد 250 هم حدود 50-60 تومان میباشد که بهترین نوع ان هم وسترن دیجیتال میباشد.
لینک روتر در سایت سازنده :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلینک مودم در سایت سازنده :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید(قیمتها جنبه اگاهی داره بنده فروشنده نیستم لطف کنید از طرح سئوالات بی مورد پرهیز کنید )
:40::40::40::40::40::40::40::40::40:
ویرایش 2 :
( این قسمت برای دوستانی است که روتر رو خریدند ولی متاسفانه در موقع اتصال هارد اکسترنال به مشکل خوردند :13:)
خوب بعد از حدود 5-6 ماه که جناب غریبه 63 عزیز روتر wl500-w رو تهیه کردند تا الان به مشکل خورده بودند و میگفتند که هارد رو شناسایی نمیکنه جالب هم اینجاست که این روتر یک سر و گردن از روتی که من در بالا معرفی کردم بهتر هست و در ضمن گرونتر هست حدود 180-200 تومن ایشون هزینه خرید این روتر رو پرداخت کردند .
و برای من هم جای سئوال بود تا این که روتر رو به گارانتی بردند ولی متاسفانه در شرکت گارانتی کننده هم ظاهرا جواب درستی به ایشون نداده بودند . و هیچی از این روتر نمیدونستند یکی نیست بگه بلد نیستین چرا اسم خودتو نرو میزارین گارانتی .):27::21: :2:
دیروز صبح با اقا غریبه 63 توی یاهو مسنجر قرار گذاشتم و گفتیم تیری در تاریکی بزنیم یا این روتر رو درستش میکنیم یا اینکه واقعا روتر مشکل داره و خوشبختانه امروز جواب داد .:27:
باید عرض کنم که سیستم کار این روتر مبتنی بر سیستم عامل لینوکس هست ( با سیستم عامل ویندوز محصول مایکروسافت اشتباه نگیرین )
و خوب دوستان اهل فن تا جایی که میدونند لینوکس به درد کارای شبکه میخوره و کلا سیستمش از سیستم عامل ویندوز جداست و خلاصه اون یه چیزی هست این ویندوز هم یه چیز دیگریست
و نحوه نمایش درایوها هم در my computer هم حتی بصورت دیگریست و اصلا کل سیستم چیز دیگریست.
متاسفانه یا خوشبختانه واقعا خاک بر سر شرکت ایسوز:2: که هیچ راهنمایی داخل کاتالوگ و بروشور همراه این روتر عرضه نکرده و بنده فقط با استناد به یک پیغام خطا توسنتم ایراد کار رو پیدا کنم
و اما مشکل چه بود و رفع عیب آن چه بود ..:8:
دوست عزیزم این روتر رو راه اندازی کرده بودند و وایرلس رو راه انداخته بودند ولی در هنگام اتصال هارد به مشکل خورده بودند و هارد رو شناسایی نکرده بود .
, و پیغام خطایی شبیه کادر زیر رو ازائه میداد
متن پیغام :
network error:
you may plug the unsupported filesystem usb storage device ( ex. ntfs ,..)!
please format to EXT2/EXT3 filesystem.
if you format to fat/fat32 filesystem , you only download below 4GB files
خوب معنی و مفهوم جمله بالا یعنی این که شما یه وسیله نگهداری USB رو به وصل کردید ولی متاسفانه تحت پوشش ما نیستش
لطفا فرمتش رو بهEXT2 , EXT3 تغییر بدید
اگر ما از سیستم fat ویا fat32 استفاده کنید شما فایلهای زیر 4 گیگ رو فقط میتونید نگهداری کنید
----------------------------------------------------------------------------------------------
یعنی اینکه باید هار د رو به فرمت EXT2.EXT3 در بیاریم . و مثلا فیلمهای HD که حجمی بیشتر از 5 گیگ دارند نمیتونند در فرمتها FAT شناخته بشوند.
خوب حالا ما باید این فرمت EXT2 ویا EXT3 رو انجام بدهیم.
طریقه فرمت کردن هارد دیسک اکسترنال به EXT 2 و یا EXT3
هزاران نرم افزار برای مدیریت هارد ساخته شده که به سادگی دو تا کلیک میتونه این کار رو انجام بده
ولی قصد ما تبدیل هارد دیسک به فرمت جدید هست
من برنامه Acronis Disk Director Suite 10 رو به شما پینشهاد میدم .
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
قبل از اجرا و نصب برنامه چند تا هشدار به دوستان نا اگاه و کم تجربه میدم :
1- این برنامه مثل چاقوی دولبه:18: است و ممکنه که اطلاعات هارد شما رو پاک کنه !!! البته بستگی به مهارتتون داره و اینکه از روی خطی که من کشیدم حرکت کنید و اگر از این خط خارج بشید دیگه به خودتون ضرر زدید و اطلاعاتتون از بین میره.
2- در صورت امکان از هارد دیسک فعلی یک نسخه پشتیبان تهیه کنید.
3- اطلاعاتی در هارد دیسک اکسترنال نباید باشه اگر حاوی اطلاعات باشه هم به هارد دیسک اسیب میرسه هم روند کار رو کندتر میکنه میبایست شما اطلاعات هارد دیسکتون رو به یک جای دیگه منتقل کنید و بعد ادامه بدید و هارد رو کاملا خالی کنین.
4- برای استفاده از هارد دیسک برای این روتر میبایست یک درایو داخل هارد اسکترنال باشه و درایو دیگری نداشته باشید
5- (( ما چون قصد معرفی برنامه رو نداریم در حدی که کار ما راه بیفته برنامه رو اموزش میدیم کسانی که دوست دارند بیشتر در مورد این برنامه اگاهی پیدا کنند میتونند به سایت شرکتش سر بزنند و یاد بگیریند.))
6- اکیدا توصیه میکنم به هیچ عنوان تا پایان عملیات دکمه پرچم سیاه سفید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نزنید شاید اشتباهی یکی از درایوهای سیستمتوت رو پاک کنین.
7- ضمنا هرگونه اشتباهی از جانب شما به من ربطی نداره . مسئولیتش پای خودتون
:27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::2 7::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
برنامه رو از اینجا دریافتش کنین
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدابتدا برنامه رو نصب کنید در موقع نصب سریال رو وارد کنید.
رو که داخل همون پوشه هست وارد کنین
وقتی برنامه نصب شد
از منوی start / program برنامه acronis disc director suit رو اجرا کنید.
وارد محیط برنامه بشید
این برنامه یک منو در بالا و یک نوار ابزار داره که ما فقط به دوتا دکمه از این همه ابزار این برنامه نیاز داریم
پس لطفا کلیک اضافی نکنید چون واقعا خطرناکه مجددا تاکید کردم .. :13:
یک نکته من روی هارد خودم در حال امتحان هستم و متاسفانه هارد اکسترنالم در دسترس نیست
ولی شما روی سیستمتون 2 تا دیسک میبینین ))
خوب در داخل برنامه یک لیست از درایوها رو میبینید
که در دو دسته قرار گرفته اند
دیسک یک و دیسک دو
خوب ما به دیسک یک کاری نداریم چون که هارد شماست ( ولی من در داخل عکس زیر کار دارم چون که به هارد دسترسی نداشتم و مجبور شدم روی هارد خودم امتحان کنم. )
دیسک شماره یک مربوط به هارد دیسک فعلی روی سیستم هست که هارد اینرنال سیستم شما محسوب میشه و به هیچ عنوان نباید به این دیسک دست بزنید .
دیسک دوم مربوط به هارد اکسترنال شما میشه که باید بدون اطلاعات باشه.
خوب ما با این هارد کار داریم
اگر دوتا پارتیشن ویا بیشتر روی هارد اسکترنال دارید بهتره که با یک کلیک روی هردو پارتیشن گزینه DELETE رو بزنید و خلاص و از اونجا به بعد ادامه بدید.
خوب روی درایو هارد اسکترنال کلیک راست میکنیم و گزینه فرمت رو انتخاب میکنیم
سپس در پنجره باز شده نوع فرمت رو از حالت ntfs ویا fat به EXT3 انتخاب میکنیم و تبدیل میکنیم و گزینه ok رو میزنیم
سپس دکمه پرچم در قسمت بالا گوشه سمت چپ رو فشار میدهیم.
مواظب باشید - به هیچ وجه کلیک اضافی نکرده باشید اگر کلیک اضافی کرده باشید و گزینه ای اضافی رو انتخاب کرده باشید چه بسا اطلاعات شما از دست بره
هشدار میدهم :
به هیچ وجه تا حصول اطمینان اصلا این کلید رو نزنید.)
خوب اگر به تمامی کارهای بالا در همین حد انجام شده و مشکلی نیست پرچم رو بزنید و منتظر بشید که هارد رو فرمت کنه پنجره بسته میشه و شروع به اعمال تغییرات میکنه .
(ممکن هم هست که سیستم ریستارت بشه که در این صورت هم بهتره چک کنین که در درایو سی دی شما سی دی ویندوز نباشه چون ممکنهبصورت ناخواسته سیستم رو بوت کنید و روند کار رو خراب کنید.)
خوب یه پنجره جدید باز میشه و شروع به لود کردن میکنه که روند کار رو نشون میده
وقتی که این پنجره کارش تموم شد
هارد رو از سیستم جدا کنید و سیستم رو خاموش روشن کنید هارد رو دوباره وصل کنید میبیند که در my computer هارد اکسترنال شما نیست :31::31::31::31::31::31:
خوب به من فحش ندید تقصیر من چیه :19::19::19:
این مشکل مایکروسافته:27::31:
خوب این یک دلیل بیشتر نداره و اون هم اینه که ویندوز با این فرمت مشکل داره و این فرمت رو شناسایی نمیکنه
برای اینکه این مشکل برطرف بشه
باید به این سایت برید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو این برنامه رو دانلود کنید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین یک برنامه است که فایلهای روی هارد شما رو به زبان سیستم ترجمه میکنه و امکان شناسایی هارد شما رو به سیستم ویندوز فراهم میکنه
( قابل ذکر هست که اشاره کنم هارد شما توسط ویندوز شناخته میشه ولی فرمت روی هارد رو شناسایی نمیکنه پس جای نگرانی نیست به هیچ وجه گریه نکنید :31::31: به من هم فحش ندید :31: )
خوب حالا با اون برنامه میشه که هارد رو داخل ویندوز باز کرد و فایلهای داخل هارد رو از روی هارد به داخل سیستم کپی کرد...
یک راهنمایی هم به شما دوستان میکنم که برای اتصال هارد حتما یک هارد دست دوم حدود 100 گیگ به این کار اختصاص بدید ترجیحا هم مارکش وسترن دیجیتال باشه که سگ جون باشه و بتونه 24 ساعته دانلود کنه. قیمتش هم کمتره اصطهلاکش هم کمتره چون واقعا هاردهای خوبی هستند
ظاهرا ایسوز گند زده با این خدمات پس از فروشش و جالب تر اینکه همین مشکل رو هم توی سایت ایسوز گفته شده ولی برای رفع عیب فقط به دو کلمه استفاده از یک نرم افزار پارتیشن بندی اشاره شده نه توضیحی نه شرحی خاک بر سرت ایسوز :2::31:
خوب بسیار ممنونم از دوست خوبم غریبه 63 :11: عزیز که با صبر و شکیبایی پله به پله تمام سولاخ سنبه های این دستگاه رو بیرون ریختند تا من بتونم همه رو حلاجی کنم و اصل قضیه رو بیرون بکشم. :20:
دستگاه خوبیه و این دوستمون غریبه 63 هم بسیار راضیه طوری که با هیجان خاصی امروز فرمودند که کار میکنه و مشکلی نداره :8: و یه ضرب گذاشتند روی دانلود :8::10:
امیدوارم که بتونه مورد استفاده دوستانی که خریداری کردند قرار بگیره .
ان شا الله:27::27: :20::20::20::20::20::11:
hellbrain666
25-04-2010, 22:54
دوست عزیز این که خیلی وقته اومده
این 2 ساله اومده.
n13 الان اومده از تورنتم می گیره اینو نمیدونم.
KING_DESIGNER
25-04-2010, 23:18
مرسی از اظهار فضلتون ....ترکوندین :31:
البته جسارت نباشه شما که اینقدر به فکر راهنمایی دوستان بودید توی این 2 سالی که اون تاپیک ترفند استفاده از اینترنت شبانه صبانت باز شده بود کجا بودید ؟؟؟؟
نکنه درحال تفحص بودین ؟:31: یا هنوز مودم ساخته نشده بود ؟:31:
زحمت میکشیدید یه تاپیک جدید باز میکردید و توضیحاتتون رو میدادید.
به هرحال من دوست دارم به همه کمک کنم.
امیدوارم که ناراحت نشده باشید.
---------- Post added at 12:18 AM ---------- Previous post was at 12:17 AM ----------
در ضمن عزیز قیمت n13 حدود 200 تومنه دوبرابر این هستش .
من با بودجه پایین و درحدود 100 تومن صحبت میکنم.
توی این رینج اگر چیزی هست یه تاپیک بزن و معرفی کن دوستان اینقدهههههههههههههههههههه ههههه خوشحال میشن که نگو.:31:
brilliant1
25-04-2010, 23:56
فروردین 88 که من asusam604g را 95 تومان خریدم،این مودم حدود 150 یا 160 بود که بودجه ام هم نمی رسید.اما الان این مودم با توجه به گسترش شبکه بی سیم سری n قیمتش کاهش یافته و به قیمت مناسبی رسیده.من با این نوع مودم در همین سایت آشنا شدم و الان در پی آنم که مودم فعلیم را بفروشم و این مودم را بخرم.فکر کنم مودمم را بیشتر از 50 نخرن.بعد از اینکه قیمت برق آزاد شود به صرفه بودن این مودم برای ما بیشتر مشخص می شود.
تشکر از اطلاع رسانی عمومی
KING_DESIGNER
26-04-2010, 00:25
خواهش میکنم :11:
منم بیشتر به خاطر مصرف برق خرید این مودم رو پیشنهاد میکنم.
قبلا این مودم رو دیده بودم ولی اسمشو یادم نبود تا این که جناب gharibe 63 رو به ماموریت فرستادیم و اسم مدل رو در اورد . خودم رفتم تحقیقاتمو بیشتر کردم و همراه مشخصات گفتیم بزنیم ملت استفاده کنند .:27:
وقتی که خودش دانلود میکنه و خاصیت auto redial داره و موقع دیسکانکتی به قریادت میرسه چرا سیستم رو روشن بزاریم و کلی متضرر بشیم و اصطهلاک قطعات رو داشته باشیم.
وانگهی این مودم بوسیله هارد اسکترنال کار میکنه که هاردهای کوچیک و یا اصطلاحا پاسپورتی از اداپتور استفاده نمیکنند.و برق خودش رو از usb تامین میکنه.
درثانی ! کسی هم که میخواد دانلود بکنه شبی بیشتر از 4-5 گیگ که دیگه نمیتونه بیشتر دانلود کنه پس یه هارد کوچیک هم بگیره حدود 30 گیگ هم کارش رو راه میندازه و فردا صبحش که دانلودش رو انجام داد میتونه هارد رو خالی کنه توی کامپیوترش :31:
پس نتیجه میگیرم کاملا به صرفه هست و متناسب با شرایط اقلیمی ایران ساخته شده :31:
راستی :
واقعا به لطف این طرحهای دولت با چه تکنولوزی هایی که اشنا نمیشیم هر روز یه چیز جدید:31:
اینترنت یک طرفه - دو طرفه - افلاین - و هم اکنون هارد اکسترنال و یک مودم همش 100 تومن :31:
کار من که با یک فلش مموری هم حل میشه نیازی به هارد نیست:دی
حالا دوستان این مودم 100% این قابلیت را داره؟ من نرم بخرم بعد ببینم که مثلا کامپیوتر را هم باید روشن بذاریم:دی
wichidika
26-04-2010, 12:16
مودم asus wl-600g همچین ویژگی نداره شما دارید اشتباه می کنید.
این مودم مال سال 2006 هستش
پورت usb فقط برای اتصال پرینتر وبه اشتراک گذاشتن پرینتر تو شبکه
وهمچنین به اشتراک گذاشتن هار د اکسترنال یا فلش ممور ی هستش.
فقط روترهای asus همچین وِِیزگی رو دارند که تو تاپیک مخصوص خودش به اندازه کافی بحث شده:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون
حالا دانلود منیجرش خوب هست ؟ میشه باهاش از rs البته با اکانت دانلود کرد ؟ به صورت nat وصل میشه موقعی که pc خاموشه ؟
چون من دانلود هام با چیز پی ان هست میخواستم بدونم میشه با مودم vpm رو فعال کرد یا خیر ؟
مودم asus wl-600g همچین ویژگی نداره شما داردی اشتباه می کنید.
فقط روترهای asus همچین وِزگی رو دارند که تو تاپیک مخصوص خودش به اندازه کافی بحث شده:
آخه تو 700 صفحه چجوری میشه این مطلبها رو پیدا کرد کاش یه مطلب جامعی در مورد اینطور مودمها بود یا اینکه یه راهنماییه بیشتری میکردید .
ممنون
سلام دوست گرامی میخواستم بگم اینجا فقط یه هارد اکسترنالو میدن 100 تومن .
وقتی میگی گرونی میگن جنس اصلی نمیخوای برو هر جا چینی داره بخر ارزون تره.
پس حالا ما باید چی کار کنیم.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
mohsen121
26-04-2010, 14:27
سلام . مي تونيد بيشتر توضيح بديد درباره اين مودم . الان من يه هارد 500 پاسپورتي دارم كه اگر اين مودم رو هم بگيرم از كجا اون وقت برق هارد رو تامين كنم .
KING_DESIGNER
26-04-2010, 22:06
مودم asus wl-600g همچین ویژگی نداره شما دارید اشتباه می کنید.
این مودم مال سال 2006 هستش
فقط روترهای asus همچین وِِیزگی رو دارند که تو تاپیک مخصوص خودش به اندازه کافی بحث شده:
سلام و درود عزیزجان لطف کنید با مدرک به ما نشون بدید .
اینجوری خیلی چیزاروشن میشه ولی من خودم به شخصه عکس یک مودم دانلود منیجر دار رو دیدم که همین توضیحات ( بدون استفاده از سیستم 24 ساعته دانلود کنید ) رو عینا چاپ کرده بود ضمن اینکه قیافش هم خیلی شبیه همی مدل بود
اگر اسم مدل رو بزارین منم پست اول رو پاک میکنم و اسم اون مدل رو میزارم
پس ما منتظریم.
سلام . مي تونيد بيشتر توضيح بديد درباره اين مودم . الان من يه هارد 500 پاسپورتي دارم كه اگر اين مودم رو هم بگيرم از كجا اون وقت برق هارد رو تامين كنم .
هارد 500 پاسپورتیت مگه اداپتور داره ؟ قبلا به کجا میزدی ؟
از همن برق USB استفاده میکنه
فقط هاردهای 1 ترا به بالا اداپتور دارند
برقش مسئله ای نیست موضوع اینه که فعلا این دوستمون میگویند این مدل ، مدل دانلود منیجر دار نیست .:41:
ولی سایت ایسوز میگه USB رو داره پر بیراهع هم نمیگه بنده خدا من این رفیقم اقای غریبه 63 رو فرستادم تحقیق این بنده خدا هم از زبون فروشنده به من نقل قول کرده حالا اگر هم این مدل نباشه . من اسم مدلی که دانلود منیجر دار باشهرو حتما جایگزین میکنم ولی مهم کارکرد دستگاهست حالا این نشد یه مدل دیگه
قراره 2-3 هفته دیگه هم مدلهای جدید دانلودمنیجر دار بیان که خرید اونها به صرفه تره و حتما عکسشو اینجا خواهم گذاشت
ولی مهم کارکرده برای بار دوم میگم که همین مسئله ای هست احالا این مدل هم نباشه مهم نیست من اسم مدل رو حتما میزارم
ولی فعلا پورت USB این مدل اثبات شده تا ببینیم مدلهای بعدی دانلود منیجر و تورنت رو دارند ا خیر.
سوئالی بود بزارید تا وقتی دوستمون جواب قطعی رو بدهند ( چون منم این مدل ور ازمایش نکردم.):46:
gharibe63
27-04-2010, 00:10
ولی سایت ایسوز میگه USB رو داره پر بیراهع هم نمیگه بنده خدا من این رفیقم اقای غریبه 63 رو فرستادم تحقیق این بنده خدا هم از زبون فروشنده به من نقل قول کرده حالا اگر هم این مدل نباشه . من اسم مدلی که دانلود منیجر دار باشهرو حتما جایگزین میکنم ولی مهم کارکرد دستگاهست حالا این نشد یه مدل دیگه
قراره 2-3 هفته دیگه هم مدلهای جدید دانلودمنیجر دار بیان که خرید اونها به صرفه تره و حتما عکسشو اینجا خواهم گذاشت
ولی مهم کارکرده برای بار دوم میگم که همین مسئله ای هست احالا این مدل هم نباشه مهم نیست من اسم مدل رو حتما میزارم
ولی فعلا پورت USB این مدل اثبات شده تا ببینیم مدلهای بعدی دانلود منیجر و تورنت رو دارند ا خیر.
سوئالی بود بزارید تا وقتی دوستمون جواب قطعی رو بدهند ( چون منم این مدل ور ازمایش نکردم.):46:
سلام
تایید میشه
دوستان بنده خودم با قسمت فروش دیال تماس گرفتم باور کنید خود فروشنده گفت که مدل WL600 دانلودمنیجر داره
بعد بنده هم به جناب کینگ اطلاع دادم که این مدل دانلود منیجر داره
بعد جناب کینگ زحمت کشیدند و اطلاعاتی در این زمینه کسب کرده و تاپیک زدند
در مورد اینکه دوستان سوال میکنند که دانلود منیجر این مودم به چه صورت کار میکنه بنده و جناب کینگ از این مودم استفاده نمیکنیم که بتونیم راهنمایی کنیم
بنده ازدوستانی که از این مدل مودم استفاده میکنند خواهش میکنم خودشون از شرکت دیال درخواست راهنمایی کنند بعد تو همین تاپیک آموزش بدن تا همه دوستان استفاده کنند
KING_DESIGNER
14-05-2010, 23:10
پست اول همین تاپیک به روز شد .
اطلاعات جدید اضافه شد .
امیدوارم که لذت ببرید:20:
سلام دوست گرامی میخواستم بگم اینجا فقط یه هارد اکسترنالو میدن 100 تومن .
وقتی میگی گرونی میگن جنس اصلی نمیخوای برو هر جا چینی داره بخر ارزون تره.
پس حالا ما باید چی کار کنیم.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ �؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ � �؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ � �؟؟؟؟ امتحان کن ببین فلش مموری میتونه کار کنه یا یه تبدیل USB به لن بگیر به فلشت بزن ببین کار میکنه
KING_DESIGNER
15-05-2010, 20:01
عزیز برای دانلود من استفاده از فلش دیسک رو پیشنهاد نمیکنم چون به علت روشن موندن زاید ممکنه به فلش ایسب برسه و تمام فایلهای دانلودی هم بپره !@
خرید یک هارد دست دوم 160 گیگ به قیمت 30 تومن پیشنهاد مناسبیه
فلش برای کپی لحظه ای هستش نه استفاده بصورت مداوم.چون چیزی ینست جز یک IC و اگر داغ بشه میسوزه
وقتی هم که شما این دستگاه رو 24 ساعت روشن میزارید پدر فلش در میاد !!!
پس بهتره به فکر خرید هارد باشید
سلام
آقا کسی اینجا این روتر رو نداره ؟
دانلود باهاش چطوریه ؟
نرم افزارش امکانات Internet Download Manager رو داره ؟ میشه مثلا بهش برنامه داد که 20 تا پارت رو تک تک دانلود کنه ؟
دوباره سلام :31:
اینطور که بنده از ری ویو زیر دستگیرم شد دانلود منیجرش خیلی ابتدایی و فقط میتوانه لینک یک فایل رو بگیره !
KING_DESIGNER
17-05-2010, 02:51
سلام و والسلام چندبار سلام میکنی؟
شما که تازه وارد هستی اول از همه بهتره بری قوانین رو بخونی بعد بیای پست بزنی .
احترام به قوانین سایت و محیط فرهنگی اینجا بر همه کاربران واجب هست لطفا رعایت کنید.
اما در مورد پست اخیرتون :
شما بهتر بود طبق همون لینک به اولین ریویو مراجعه میکردید و نتایج رو میخوندی.
The wireless router utilities include a device discovery tool, a firmware restoration tool and the download manager. This one can download files via the [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] FTP and even bitTorrent protocol. But the most amazing thing is that it can download 24/7, even if the PC is turned OFF! This application supports drag & drop of .torrent files and also has the contextual menu option when right-clicking on a file.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینجا یک نوار ادرس بیشتر نیست ولی دلیل نمیشه که فقط یکی قبول کنه .
متاسفانه از این قسمت زیاد مطلبی ننوشته
خود شما برید و از این قسمت مطلب یگر بیارید و این مقاله رو تموم کنید.
KING_DESIGNER
17-05-2010, 03:03
خوشبختانه یک رفع نقص داخل سایت ایسوز هست . البته این باری فریم ویرش هست . که من بعد از انتخاب ویندوز 7-نسخه 32 بیتی دیدم.
ASUS RT-N13U firmware in English/Russian/German/Czech
1.Improve AiDisk function.
2.Improve Download Master performance
حالا نمیدونم اجازه میده تعداد بیشتری هم فایل دانلود بشه یا خیر.؟
فعلا که اقای غریبه 63 رو فرستادیم این روتر رو تهیه کنه تا ببینیم نتیجه رو چی ارزیابی میکنه.
پس بالاخره امود
ولی 110 یه مقدار نامعقول هست حالا اگر مثل قبل که فرموده بودن خودش مدم هست خیلی عالی میشد ولی همن هم خودش کلی هست
KING_DESIGNER
17-05-2010, 11:44
دوستان در بازار میگوند که نایاب شده قیمت 13-40 تومن میباشد.
سلام و والسلام چندبار سلام میکنی؟
شما که تازه وارد هستی اول از همه بهتره بری قوانین رو بخونی بعد بیای پست بزنی .
احترام به قوانین سایت و محیط فرهنگی اینجا بر همه کاربران واجب هست لطفا رعایت کنید.
شما حال خوبه ؟
من چه قانونی رو نقض کردم ؟!!
در ثانی مگه اینجا مدیر نداره که شما به خودت حق میدی تهمت یزنی و حکم هم صادر کنی ؟
mortezaon
19-05-2010, 03:32
تو بازار هست ؟ قيمتش چنده ؟
نیست توی بازار
ما که گشتیم نبود
KING_DESIGNER
19-05-2010, 17:12
حتما خوب نگشتید
دوستان رفتند و قیمت گرفتند
قیمت دالای کامپیتر توی سایتش 110 تومن هستش ولی بیرون 120 -30 تومنه
برید دالای کامپیوتر
SASAN_CNE
25-05-2010, 14:15
کسی تهیه نکرده ببینیم آیا جواب گو هست
KING_DESIGNER
26-05-2010, 13:43
اقای غریبه 63 یه مدل 500w تهیه فرمودند به قیمت 180 که از این محصولی که گذاشتم با کیفییت تر میباشد.
فعلا با اتصال به هارد مشکل پیدا کردند در اولین فرصت که نتیجه رو گرفتند در همین تاپیک در پست اول اطلاعات جدیدتر میزارم.
مشکل با هاردش هم اینه که هارد اسکترنال رو وصل کرده و یه سری پوشه رو ردست میکنه (music- video-picture,..( ولی هارد رو نیمشناسه !! فقط داخلش پوشه تولید میکنه و نمیشه که روی این هارد چیزی دالنود کرد هروقت اشکالات برطرف شد به طور کامل توضیح خواهیم داد.
چقد مدل داره این asus من که گیج شدم... :18:
اقا من یه وسیله :31: میخوام که همچین کاری کنه:
1. دیگه شب مجبور نباشم یه pc رو روشن بزارم که دانلود کنه. چون هم مصرف برق بالاست، هم طول عمر سیستم رو پایین میاره...
2. هم تورنت دانلود میکنم و هم رپیدشیر (با اکانت). آیا دانلود منجر داخلیش قدرتمند هست؟ کلاینت تورنتش چطور؟ میشه اکانت سایت هایی مثل rapidshare و ... رو براش تعریف کرد؟ قابلیت دانلود همزمان داره؟ (لینک مستقیم+لینک مستقیم/تورنت+تورنت/تورنت+لینک مستقیم) زمان بندی شروع دانلود ها چطور؟
3. ترجیحا با سیم باشه. چون فعلا هیچ وسیله wireless ندارم... :27:
4. قیمتشم بالا نباشه... :8:
با تشکر...
reza_hsm
31-05-2010, 19:32
اقای غریبه 63 یه مدل 500w تهیه فرمودند به قیمت 180 که از این محصولی که گذاشتم با کیفییت تر میباشد.
فعلا با اتصال به هارد مشکل پیدا کردند در اولین فرصت که نتیجه رو گرفتند در همین تاپیک در پست اول اطلاعات جدیدتر میزارم.
مشکل با هاردش هم اینه که هارد اسکترنال رو وصل کرده و یه سری پوشه رو ردست میکنه (music- video-picture,..( ولی هارد رو نیمشناسه !! فقط داخلش پوشه تولید میکنه و نمیشه که روی این هارد چیزی دالنود کرد هروقت اشکالات برطرف شد به طور کامل توضیح خواهیم داد.
آقا نتیجش معلوم نشد؟؟؟:46:
KING_DESIGNER
31-05-2010, 22:11
چقد مدل داره این asus من که گیج شدم... :18:
اقا من یه وسیله :31: میخوام که همچین کاری کنه:
1. دیگه شب مجبور نباشم یه pc رو روشن بزارم که دانلود کنه. چون هم مصرف برق بالاست، هم طول عمر سیستم رو پایین میاره...
2. هم تورنت دانلود میکنم و هم رپیدشیر (با اکانت). آیا دانلود منجر داخلیش قدرتمند هست؟ کلاینت تورنتش چطور؟ میشه اکانت سایت هایی مثل rapidshare و ... رو براش تعریف کرد؟ قابلیت دانلود همزمان داره؟ (لینک مستقیم+لینک مستقیم/تورنت+تورنت/تورنت+لینک مستقیم) زمان بندی شروع دانلود ها چطور؟
3. ترجیحا با سیم باشه. چون فعلا هیچ وسیله wireless ندارم... :27:
4. قیمتشم بالا نباشه... :8:
با تشکر...
سلام
1-خوب همین وسیله میتونه کاری که گفتید رو انجام بده
2-تورنت دانلود میکنه از سرویسهای P2P فقط تورنت رو ظاهرا دانلود میکنه با ایمول و بقیه برنامه ها چک نکردم ولی میدونم تورنت رو مییگره سیدرها رو هم پایدار نگه میداره واقعا به صرفه است.
3-اکانت سایتهای پولی مثل رپید شیر رو اطلاعی ندارم باید این دوستمون اقای غریبه بیاد ببینیم در چه وضعیتیه هستیش. فکر میکنم که فقط یک دانلود رو میتونند انجام بدهند . ولی احتمالا با ظهور دستگاههای usb3 که جدیدتر هستند احتمالا فریمویر داخلی این دستگاهها هم تغییر کند و مجهز به USB3 شوند من فکرمیکنم که در اینده نزدیک بتونیم امکانات بیشتری در این روترها ببینیم. ولی شدنش در اینده نزدیک میشه.
3- این وسیله امکانات زیادی داره و من قبول دارم که خیلی امکاناتش زیاده و باید به فکر یک وسیله جمع و جورتر باشند ولی عزیز این روتر برای استفاده در افیس به کار میره و برای استفاده شخصی و منزل کاربردی نداره چون خارج مثل ایران نیست که اینترنت زپرتی داشته باشند و احتیاجی به دانلود شبانه ندارند . این وسیله باری کاربرد اداری ساخته شده که خودتون هم میدونید در یک اداره 30-40 تا کامپیوتر روشن هست و این درواقع یک سویچ هست و و هم یک رهیاب یا به قولی روتر که میتونه پکتها رو از نزدیکترین منبع گرفته و به سیستمها ارسال کنه در واقع کارش پردازش هوشمندانه مسیرها و هستش که به عنوان مسیریاب شناخته میشه . و اگر ما در ایران از این وسیله فقط به عنوان دانلودر استفاده میکنیم علتش رو باید از قیمتها و کیفیتهای مزخرف سرویسها جویا شد.
پس نتیجه میگیریم که وایرلس بودنش برای چه منظوری هست.
4- قیمتی که فعلا در محصولات ایسوز هست مثلا n13 از 110 تومن هستش ولی مطمئنا کمتر هم میشه فعلا شرکت ایسوز داره نون اختراعشو میخوره وقتی که سودشو از این اختراع ببره کمتر هم میشه.
آقا نتیجش معلوم نشد؟؟؟:46:
متاسفانه ضریب هوشی این کارمندان شرکت دالای یه خورده بالاست به دوستمون سفارش کردند که دستگاهشو برای تست به یک شرکت دیگه ارجاع بده. متاسفانه
و ایشون هفته گذشته به من گفتند که به یک شرکت دیگه ای این دستگاه رو میبرند تا علتش رو بررسی کنند چرا با هاردهای pqi اگه اشتباه نکنم . مشکل داره متاسفانه من با این هارد کار نکردم. ولیم یدونم علت نشناختن این دستگاه ربطی به خراب بودنش نداره قزعه سالم و نو و اکبند بوده مطمئنا علتش نرم افزاری هست. امروز صبح هم با دوستم تماس گرفتم متاسفانه هنزو انلاین نشدند ببینیم در چه وضعیتیه هر وقت مشخص شد خودم نتیجه رو در تاپیکم ( همین تاپیک ) برای اگاهی عموم میزارم.
موفق باشید
شما حال خوبه ؟
من چه قانونی رو نقض کردم ؟!!
در ثانی مگه اینجا مدیر نداره که شما به خودت حق میدی تهمت یزنی و حکم هم صادر کنی ؟
نه شما هیچ قانونی رو نقض نکردی !
اقا این تست قابلیت های RT-N13U معلوم نشد؟ من فکر کنم این دالای کامپیوتر خیلی داره گرون میفروشه!!! :18: قیمت این قطعه 54.99$ در حالی که دالای کامپیوتر داره 112$ میفروشه!!! :18: یعنی دو برابر!!! :18:
mail in rebate 20$ چی فکر کردی برو newegg !
brilliant1
02-06-2010, 17:56
این mail in rebate فکر کنم فقط برای ایالات متحده باشه و تخفیف تا آخر این ماه میلادی برقرار باشه.
یکی از دوستام می خواد مودم ADSL بخره،اگر این روتر این قابلیت را دارد که شبها با خاموش بودن کامپیوتر،بتونه از مدیا فایر یا رپید شیر چند فایل را پشت سر هم دانلود کند.من مودم ASUS AM604g را به دوستم بدم و یک مودم ساده و همین روتر را بخرم؟
برای جاهای دیگه هم داره تو سایت ایسوس هست ولی من قیمت رو گفتم حساب کار دستتان باشد کلا این روتر خوب سودی داره تو چین درخواست بدی استوک 10 دلار هم میسازن 4 پورت وایرلس سری n!البته استوک بدون کارتن و آداپتور و کابل و سی دی و ....
10 دلار!
جناب KING_DESIGNER و ieeeman میدونید نکته انحرافی این گیرهای خاله زنکی شما در مورد قانون شکنی من چیه ؟
اینه که تمام پست های من بعد از خوانده شدن توسط مدیر تائید و نمایش داده میشه و که شما میتوانید بخوانید و الکی بهش گیر بدینو موضوع بحث رو منحرف کنید !
این آخرین جواب من به تهمت های شما بود قضاوت رو میزارم به عهده مدیر مربوطه .
این mail in rebate فکر کنم فقط برای ایالات متحده باشه و تخفیف تا آخر این ماه میلادی برقرار باشه.
یکی از دوستام می خواد مودم ADSL بخره،اگر این روتر این قابلیت را دارد که شبها با خاموش بودن کامپیوتر،بتونه از مدیا فایر یا رپید شیر چند فایل را پشت سر هم دانلود کند.من مودم ASUS AM604g را به دوستم بدم و یک مودم ساده و همین روتر را بخرم؟
خودش مودم ADSL نیست... باید یه مودم ADSL بهش وصل کنی...
---------- Post added at 07:07 AM ---------- Previous post was at 07:05 AM ----------
از مدیا فایر و رپیدشیر رو نمیدونم متاسفانه من فقط معرفی کردم مثل سایتهای هات اورکلاک نیستیم که بتونیم تهیه کنیم و ریویوو بگیریم.
ولی تا جایی که من میدونم فقط یک لینک دانلود داره
دوست من هم n13 نگرفته یک مدل بهترش رو گرفته که 180 قیمتش هست.
فعلا هم گارشی نداده
اگر گزارشی بدهند که من مستقیم بدون دخل و تصرف حرفهاشون رو این تاپیک پابلیش میکنم . فقط باید تشریف بیارند و بگویند که داستان چیه.
در مورد مودم هم تصمیم گیری با شماست من قول نمیدم که از رپید شیر بگیره یا نگیره. من فقطمیدونم یک دانلود مینجر داره که تورنت + دانلود مستقیم رو مییگره لین کرو مییدید و دانلود میکنه.
این روتر به درد سرویسهای ارزون مخابرات میخوره که دائم روشنش بزاری و بری برگردی دانلود کنه.
بهترین دانلود از لحاظ زمانی لینک مستقیم هست ولی وقتی که این دستگاه یک لینک رو میگیره و تمامی فایلهای حجیم تکه تکه شده اند و مثلا یک فایل 1 گیگی به ده پارت 100 مگی تقسیم شده فکرک نم به مکشل بخورید
ولی در تورنت وقتی لینک یک فایل 1 گیگ رو به این روتر بدید خودش کارشو میکنه و صبح میتونید فایلتون رو تحویل بگیرید به شرطی که سیدرهای زیاد و بالای 10 تا رو معرفی کنید چون در قانون تورنت گفتند هرچقدر سیدر بالاتر باشه سرعت دریافت هم بیشتره و فایلها به اصطلاح fake نمیشوند.
کلا اگر تورنت باز باشید واقعا به صرفه است و یک شب راحت میتونید یک گیگ رو بگیرید.
داداش ما تو شهرستان اینترنت پر سرعت داریم... شبی حداقل 3GB میگیریم... بیشتر هم تو کار رپیدشیریم تا تورنت... 110 تومن پولی کمی نیست که من بدم تا شبی واسم 1GB دانلود کنه... :27:
KING_DESIGNER
03-06-2010, 09:55
خودش مودم ADSL نیست... باید یه مودم ADSL بهش وصل کنی...
---------- Post added at 07:07 AM ---------- Previous post was at 07:05 AM ----------
داداش ما تو شهرستان اینترنت پر سرعت داریم... شبی حداقل 3GB میگیریم... بیشتر هم تو کار رپیدشیریم تا تورنت... 110 تومن پولی کمی نیست که من بدم تا شبی واسم 1GB دانلود کنه... :27:
خوب شما میتونید از این سیستم استفاده نکنید .
ولی با جمله اخرتون موافق نیستم
این قطعه 140 هزار تومن ارزش داره.
کار این قطعه اصلا چیزی نیست که در بالا گفته شد کار این قطعه مسیریابی هست و باری اداره استفاده میشه و پس اون 4 تا لن اضافه و 50 تا وایرلس به چه درد یک کاربر خونگی میخوره ؟ مسئله روشن موندن و اصطهلاک سیستم هست.
اگر شما راضی هستید که 500 هزارتومن سیستمتون برای دریافت 3 گیگ فیلم و نرم افزار روشن بمونه شاید خیلیها راضی نباشند. به هرحال سیستم برای کار پردازش ساخته شده نه دانلود و ... ولی با این وسیله میشه کار کرد و از سر و صدای کیس هم راحت بود و صبح هم فایلهال رو از روی هارد برداشت.
ضمن این که شما میتونید فایلهای تورنت بیشتری به این دستگاه بدید متاسفانه من که کار نکردم باید بزاریم اقای غریب 63 بیاد و توضیح بده که دانلود منیجر داخلیش تا چند تا فایل رو میگیره و یا تورنتش تا چندتافایل رو ساپورت میکنه.
ضمن این که لزوما هر فایلی 1 گیگ نیست !
شما توی تورنت میتونید یک سری فایل DVD9 که حجمی حدود 9 گیگ و یا بیشتر رو داره دانلود کنی د
مثلا بازی کال 6 رو که خودم دانلود کردم حدود 11 گیگ حجمش بود و بعد از 10 روز به دستم رسید خوب چه کاریه سیستم روشن بمونه همین وسیله رو روشن میزاششتم و میگیرفت.
البته نگرانی برای اون سیستم نبود چچون مخصوص وبگردیم بود و قدیمی بود ولی صدای فن خیلی بدی توی اتاق داشت ضمن این که در طول مدتی که روشن میموند هوای اتاق رو هم به سبب تهویه دائم کیس نا مطبع کرده بود و واقعا کار جالبی نبود.
موفق باشید
تو سایت دالای کامپیوتر زده 113 تومن... در ضمن FAT32 فقط کار میکنه و فایل های 1 تکه نمیتونن بیشتر از 4GB باشند... من که رفتم تو کار فروم خود ASUS:
KING_DESIGNER
03-06-2010, 17:19
منم در پست قبلی گفتم قیمتش 113 هست ولی توی بازار 140 تومنه.
از اقای غریبه 63 میتونید بپرسید.
در ضمن این قضیه سیستم فایل چه ربطی داره ؟ شما یه فایل 4 گیگ رو در NTFS میتونی داشته باشی.
این دیگه بستگی به هاردتون داره نه به روتریک ه استفاده میکنید.
این روتر فقط یک انتقال دهنده است
پس من چطوری 11 گیگ بازی رو دانلود کردم ؟ 3 تا فایل تقریبا 4 گیگ بود که رایتشون کردم و در آخر هم کنار هم کپی کردم و UNzip کردم و تبدیل به چندین فایل گسترده شده حال این که در اول در یک فایل 4 گیگ نهفته بود.
پس صحبت شما به کل رد میشه چون ما از این دستگاه برای ارتباط استفاده میکنیم نه برای ذخیره اطلاعات !
ضمنا اون اقایی هم که جواب شما رو در فروم داده بودند نوشته بودند که من فکر میکنم و با این دستگاه کار نکردم ولی در مورد سیستم فایل صحبت کرده بودند.
که اگر هارد رو با NTFS فرمت بگیرید مشکل فایلهای بیشتر از یک گیگ هم حل میشه.
gharibe63
03-06-2010, 18:43
سلام
دوستان شرمنده ببخشید:11: راستش چند روزی که در خدمتتون نبودم رفته بودم مسافرت ببخشید
روتری که من خریدم مدلش WL500 هستش که قیمتش حدود 190 تومنه
این روتر واقعا کامله واینقدر امکانات داره که حد نداره ولی از شانس بد من هیچ کسی نمیتونه طریقه استفاده کردنشو یاد بده
اگه دوستان میخوان ازاین روتر استفاده کنند حتما باید یه مودم معمولی از نوع ایسوز تهیه کنندکه قیمتش 39 تومنه
الان 18 روزی میشه که خریدمش ولی فقط 3 الی 4 روز عصر طول کشید که این مودم و روتر لعنتی رو بهم بشناسونیمشون اصلا به هم وصل نمیشدن الان خداراشکرمیشه هم از وایرلسش استفاده کرد هم از کابل شبکه
در مورد دانلود مسترش هارد های 40 گیگ و 500 گیگ و 500 گیگی که برق مجزا داشت را امتحان کردم فقط پوشه هارو میسازه ولی از دانلود خبری نیست:41:
راستی دانلود مسترش فقط 1 لینک دانلود میکنه(فقط مستقیم)
تورنت و ftp هم دانلود میکنه
به 2 الی 3 تا شرکت معتبر هم مراجعه کردم اصلا روشن خاموش کردنشو بلد نیستن چه برسه بخوان امکاناتشو یاد بدن
تا همین جا هم که تونستم به مودم وصلش کنم تا از وایرلسش استفاده کنم دوستم کمکم کرده
راستش یه تنظیمات خاصی داره که اگه حرفه ای نباشین اصلا نمیتونین راش بندازین پیشنهاد میکنم اگه فکر خرید این مدل روتر هارو دارین حتما از فروشنده درخواست راه اندازی شو بکنید که مثل من بدبخت نشید
راستش دوستم فردا میاد شرکتمون ببینیم چطور میشه راه میفته یا نه
دوستان مطمئن باشید به محض اینکه تونستم راش بندازم حتما به جناب KING_DESIGNER اعلام میکنم تا آموزش را در پست اول همین تاپیک قرار بدن
سلام
دوستان شرمنده ببخشید:11: راستش چند روزی که در خدمتتون نبودم رفته بودم مسافرت ببخشید
روتری که من خریدم مدلش WL500 هستش که قیمتش حدود 190 تومنه
این روتر واقعا کامله واینقدر امکانات داره که حد نداره ولی از شانس بد من هیچ کسی نمیتونه طریقه استفاده کردنشو یاد بده
اگه دوستان میخوان ازاین روتر استفاده کنند حتما باید یه مودم معمولی از نوع ایسوز تهیه کنندکه قیمتش 39 تومنه
الان 18 روزی میشه که خریدمش ولی فقط 3 الی 4 روز عصر طول کشید که این مودم و روتر لعنتی رو بهم بشناسونیمشون اصلا به هم وصل نمیشدن الان خداراشکرمیشه هم از وایرلسش استفاده کرد هم از کابل شبکه
در مورد دانلود مسترش هارد های 40 گیگ و 500 گیگ و 500 گیگی که برق مجزا داشت را امتحان کردم فقط پوشه هارو میسازه ولی از دانلود خبری نیست:41:
راستی دانلود مسترش فقط 1 لینک دانلود میکنه(فقط مستقیم)
تورنت و ftp هم دانلود میکنه
به 2 الی 3 تا شرکت معتبر هم مراجعه کردم اصلا روشن خاموش کردنشو بلد نیستن چه برسه بخوان امکاناتشو یاد بدن
تا همین جا هم که تونستم به مودم وصلش کنم تا از وایرلسش استفاده کنم دوستم کمکم کرده
راستش یه تنظیمات خاصی داره که اگه حرفه ای نباشین اصلا نمیتونین راش بندازین پیشنهاد میکنم اگه فکر خرید این مدل روتر هارو دارین حتما از فروشنده درخواست راه اندازی شو بکنید که مثل من بدبخت نشید
راستش دوستم فردا میاد شرکتمون ببینیم چطور میشه راه میفته یا نه
دوستان مطمئن باشید به محض اینکه تونستم راش بندازم حتما به جناب KING_DESIGNER اعلام میکنم تا آموزش را در پست اول همین تاپیک قرار بدن
دوست عزیز مدلی که شما گرفتیید اصلا Download Master نداره... :18:
نه تو صفحه اول و نه در Specifications هیچ اشاره ای به Download Master نکرده :41: و اگر فکر میکنید که توی عکس اون HDD که وصله به Router، باید بگم اون قابلیت Easy Share هستش که حتی وقتی PC خاموش باشه، External HDD رو Share میکنه...
در حال حاضر تنها مدلی که ASUS ساخته که قابلیت Download Master داشته باشه، مدل RT-N13U هستش که به وضوح در صفحه توضیحاتش مشخصه...
در ضمن کاملا درست میفرمایید WL-500W روتر بسیار حرفه ای هست و تنظیماتش نیاز به سطح نسبتا بالایی از دانش در زمینه Networking داره (برخلاف مدل RT-N13U که از قابلیت EZ-Setup بهره میبرد)، اما متاسفانه قابلیت Download Master و ذخیره فایل مبنی بر ساختار NTFS ندارد... و دلیل اینکه فقط پوشه میسازه اینه که در حالت NTFS فقط Read-only ست و قابلیت Write ندارد که میتوانید در لینک زیرببینید... :41:
KING_DESIGNER
04-06-2010, 06:44
دوست عزیز مدلی که شما گرفتیید اصلا Download Master نداره... :18:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنه تو صفحه اول و نه در Specifications هیچ اشاره ای به Download Master نکرده :41: و اگر فکر میکنید که توی عکس اون HDD که وصله به Router، باید بگم اون قابلیت Easy Share هستش که حتی وقتی PC خاموش باشه، External HDD رو Share میکنه...
در حال حاضر تنها مدلی که ASUS ساخته که قابلیت Download Master داشته باشه، مدل RT-N13U هستش که به وضوح در صفحه توضیحاتش مشخصه...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر ضمن کاملا درست میفرمایید WL-500W روتر بسیار حرفه ای هست و تنظیماتش نیاز به سطح نسبتا بالایی از دانش در زمینه Networking داره (برخلاف مدل RT-N13U که از قابلیت EZ-Setup بهره میبرد)، اما متاسفانه قابلیت Download Master و ذخیره فایل مبنی بر ساختار NTFS ندارد... و دلیل اینکه فقط پوشه میسازه اینه که در حالت NTFS فقط Read-only ست و قابلیت Write ندارد که میتوانید در لینک زیرببینید... :41:
متاسفانه علی رغم تصور شما مدل WL500 دارای دانلود مستر میباشد.
احتمالش هست هنگامی که این محصول رو تولید کرده بودند هنوزبه دانش تولید نرم افزارهای دانلود مستر پی نبرده بودند. و با تغییر در فریم ویر داخلی دستگاه تونستند این قابلیت رو به این مدل اضافه کنند.
ولی مدل n13 بصورت ذاتی دارای دانلود مستر میباشد.
موفق باشید.
gharibe63
04-06-2010, 09:47
سلام
دوست عزیز دانلود مستر داره
اینم عکسش
KING_DESIGNER
06-06-2010, 05:45
دوستان اطلاعی دارند که در سایر برندها هم همچین امکاناتی برای روتر در نظر رگفته شده یا اینکه امتیاز دانلود مستر فقط برای ایسوز هستش ؟؟:20:
بعععععععله... :20:
این بعلههههه ایشالا به معنای نیکی گرفته میشه :11::31:
کامل متوجه شدین که این روتر دانلود منیجر داره ؟ انشالاه و تعالا:31:
KING_DESIGNER
03-07-2010, 16:54
با سلام
پست شماره 1 این تاپیک با رنگ قرمز به روزرسانی شد
امیدوارم که مورد توجهتون قرار بگیره.
- موارد گفته شده :
بدون ADSL و با استفاده از یک سیم کارت دانگل با سیم کارت موبایل ایرانسل یا همراه اول و با سرویس EDGE دانلود کنید :20:
steve_jobs47
03-07-2010, 19:04
سلام
قبلا در همین پست توضیح دادم که یک وسیله جدید اومده که کار شما رو راحت کرده و بدون نیاز به سیستم براتون دانلود میکنه متاسفانه اصل خبر از اول اشتباه به دست من رسیده بود ، این کار شدنی است ولی نه با یک وسیله با 2 وسیله !
در شبکه قطعه ای هست به نام روتر ! کاری با کارکرد این وسیله نداریم ولی یک وسیله ای هست شبیه مودم َDSL ولی کاربرد دیگری در شبکه دارد
شرکت ایسوز روتر جدیدی به نام
RT-N13U
معرفی کرده که
1 سوکت ورودی شبکه دارد و 4 تا خروجی LAN که مانند یک هاب عمل میکند و یک پورت USB که اصلیترین قسمت این وسیله رو تشکیل میدهد و همچنین وایرلس میباشد و دارای انتن مخفی است و توان کاربری بالایی رو نیز دارد
شما با اتصال یک مودم ADSL معمولی و ارزان قیت که حتی وایرلس هم نداشته باشد و فقط یک خروجی LAN داشته باشد
مانند مدل asus am 602 که یک مدل ساده است
میتونید با این وسیله ارتباط برقرار کنید و یک هارد USb رو به قسمت usb این دستگاه بزنید و از طریق کامپیوتر وارد بخش نرم افزاری دستگاه شده و لینکها دانلودی خودتون رو دستگاه میدهید
این دستگاه قابلیت پشتیبانی از پروتکلهای [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] P2P / FTP رو دارد . و طبق گفته شرکت سازنده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] FTP, BT (BitTorrent) download protocols
در ضمن اگر شما از اینترنت بیسیم استفاده میکنید نگران نباشید
میتونید مودم معمولی بخرید و با اتصال کابل کراس بین مودم و این روتر از امنکانات وایرلس این مودم استفاده کنید . و حتی میتونید پرینترتون رو هم در شبکه به اشتراک بزارید.
پس واقعا به درد بخور هست و قیمت این وسیله در برابر مصرف برق کمتر و اصطهلاک سیستم واقعا ناچیز هست . طبق گفته سایت شرکت وارد کننده حدود 110 هزارتومان
در ضمن یک قابلیت توپ !!! استفاد ه از سرویس 3G موبایلهای نسل 3 که قادر به دریافت اینترنت با سرعت بالا بر روی موبایل هستند ( با GPRs فرق میکنه ) برایدریافت همچین سرویسی نیاز به یک وسیله به ناتم 3g dangle usb دارید که به این وسیله نصب میکنید و میتونید در شبکه از اون استفاده کنید . !!!! واقعا روتر تمیزیه !
ویرایش:
بعد از این همه مدت شرکت ایرانسل بسته های افزایش رو اورده به نام سرویس gprs که یک ماه نامحدود رو به قیمت 10 تومن و بسیار مناسب تحویل میده شما با خرید یک سیم کارت دانگل ( رجوه به تاپیک edge ایرانسل در امضای بنده ) میتونید این دانگل رو به روتر وصل کنید و بدون نیاز به موبایل با این دانگل به به اینترنت وصل بشید و مستقیم فایلهای دانلودی رو به داخل هارد اکسترنال بریزید این روش برای جاهایی که ADSL ندارند امکان پذیر هست ضمن این که ارتباط بصورت بی سیم هست و قابلیت reconnect شدن هم داره خلاصه بی نیاز از هرچیزی با خیال راحت دانلود کنید پس اگر ADSL ندارید لزومی به خواندن قسمت خرید مودم ADSL ندارید .... با تشکر .
در صورت استفاده از aDSL شما به یک مودم هم نیاز دارید که من این مدل رو پیشنهاد میکنم
مودم ایسوز am 602 که فقط یک لن و یک USB دارد .(USB این مودم برای ارتباط بین مودم و سیستم هست و جنبه اشتراک فایل و هارد و..مثل روتر بالایی رو ندارد اشتباه نکنید)
و شما میبایست از پورت لن این مودم برای ارتباط با LAN روتر بالایی استفاده کنید ./
حالا بعد از اتصال این دو وسیله نیاز به یک پایگاه ذخیره فایل دارید که اون چیزی نیست جز یک هارد اکسترنال
که در ظرفیتهای مختلف بین 250 گیگ تا 2 ترابایت عرضه شده و بنا به سلیقه شما میتونید در هر حجمی که خواستید بخرید
ولی یک نکته در دوره جدیدی هستیم و عمر USB2 به سر اومده و دوستان توجه داشته باشند که این روتر با USB2 کار میکنه.
ولی برای خرید یک هارد اکسترنال با توجه به این که بالاترین سرعت اینترنت در ایران حدود 500-600 تا بیشتر نبوده و همه دوستان اکثرا با سرعت 100-200 دانلود میکنند پس هر شب بیشتر از 3-4 گیگ دانلود نداریم .پس نتیجه میگیریم به یک هارد خیلی بزرگ نیازی نیست توصیه من اینه که برای کاهش هزینه یک هارد 250 گیگ با قمیت 50 تومن نیز تهیه کنید و از دانلود کردن لذت ببرید و هیچوقت هم نگران اصطهلاک سیستم نباشید.
قیمتها :
قیمت مودم حدود 40 تومان و قیمت روتر اشاره شده در بالا حدود 110 تومان میباشد. و قیمت یک هارد 250 هم حدود 50-60 تومان میباشد که بهترین نوع ان هم وسترن دیجیتال میباشد.
لینک روتر در سایت سازنده :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلینک مودم در سایت سازنده :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید(قیمتها جنبه اگاهی داره بنده فروشنده نیستم لطف کنید از طرح سئوالات بی مورد پرهیز کنید )
وقتی روی کامپیوتر IDM هست(سرعت دانلود 5 برابر) !!! وقتی باید هارد USB روشن باشه!!! وقتی استهلاک قطعات هست!!! پس بهنرین کار روشن گذاشتن کامپیوتره!!!:5:
KING_DESIGNER
03-07-2010, 19:22
وقتی روی کامپیوتر IDM هست(سرعت دانلود 5 برابر) !!! وقتی باید هارد USB روشن باشه!!! وقتی استهلاک قطعات هست!!! پس بهنرین کار روشن گذاشتن کامپیوتره!!!:5:
وقتی روی کامپیوتر IDM هست ؟ این حرف احمقانه ترین حرفی بود که بعد از اون پستهای مهران شنیدم
دوست عزیز بهتره اول اطلاعاتتون رو بیشتر کنید بعد نظریه بدید :31: این از کمبود اطلاعات شماست !
متاسفانه جو فروم یه جوری شده که بعضیها عادت کردن به زدن حرفهای احمقانه.
هارد اکسترنال با این وسیله تست شده که این وسیله رو با امکان اتصال ساختند وگرنه کسی مرض نداشت همچین کاری کنه.
وانگهی این که
اصطهلاک فن پردازنده سیستم شما پایین میاد
مادربورد درگیر میشه
هارد درگیر میشه
رم بصورت متداوم اطلاعات رد میکنه
مشکلی که پیش نمیاد فقط مثل این می مونه که ما از پاترول برای رفت و امد از در خونه تا سر کوچه استفاده کنیم
خنده دار نیست :31:
و در نهایت سیستم به فنا میره
ولی این روش جواب داده
بهتره برید طرز فکرتون رو عوض کنید دوست عزیزم :31:. :20:
radikal021
03-07-2010, 22:49
دوست عزیز من 1.5 ساله با این آشنایی دارم
ولی دستگاه عالی ای است ولی من به خاط امواج مضررش نخریدم
KING_DESIGNER
03-07-2010, 22:51
ممنون میشم توضیحتون رو کامل کنید
ترجیحا با یک لینک معتبر :20:
آقا پس شما بری یک روستا که هیچ موبایلی آنتن نده و هیچ وایرلسی نباشه خیلی بیشتر عمر می کنید.
KING_DESIGNER
03-07-2010, 23:00
آقا پس شما بری یک روستا که هیچ موبایلی آنتن نده و هیچ وایرلسی نباشه خیلی بیشتر عمر می کنید.
sei_pm جان انصافا این یک جمله رو بسیار بسیار درست فرمودید .:20::11:
sei_pm جان انصافا این یک جمله رو بسیار بسیار درست فرمودید .:20::11:
ای بابا یه چند سال عمر داریم . نمی زارین راحت زندگی کنیم ؟
Milad4171
10-07-2010, 23:55
بنده به عنوان یک عضو جدید در این تاپیک اعلام میکنم که تمامی اطلاعات کاملا علمی و درست است و دوست بنده داره از همین نوع مودم استفاده میکنه .فکر کنم البته ارزون تر خریده بود. حدودا 60 تومن؛
کاملا چیز باحال و جالبیه. ولی متاسفانه خودش هنوز زیاد باهاش کار نکرده که طرز کارش رو یاد بگیره!!!
امیدوارم اینجا رو بتونم خوب زیر و رو کنم و بفهمم قضیه از چه قراره!!! :31:
KING_DESIGNER
11-07-2010, 00:27
بنده به عنوان یک عضو جدید در این تاپیک اعلام میکنم که تمامی اطلاعات کاملا علمی و درست است و دوست بنده داره از همین نوع مودم استفاده میکنه .فکر کنم البته ارزون تر خریده بود. حدودا 60 تومن؛
کاملا چیز باحال و جالبیه. ولی متاسفانه خودش هنوز زیاد باهاش کار نکرده که طرز کارش رو یاد بگیره!!!
مدل و مارک رو بگیر بزنم تو پست اول .
مرسی از همکاریت میلاد جان :20::40:
Y.a.s.h.a.r
13-07-2010, 17:09
امکانش رو داره که هارد رو تحت شبکه لن یا وایرلس مدیریت کرد؟
فقط ایسوز از این مدل داره شرکت های دیگه مثل دی لینک و لینک سیس چنین محصولی تولید نکرده اند؟
gharibe63
14-07-2010, 13:57
سلام
آقا میلاد اگه امکان داره یه کمکی به بکن
2 3 ماهه که این روترو خریدم نمیتونم راه بندازمش:44:
مرسی
---------- Post added at 02:57 PM ---------- Previous post was at 02:55 PM ----------
امکانش هست ولی راه اندازی این روترو کسی بلد نیست:41:
KING_DESIGNER
15-07-2010, 00:51
فقط ایسوز از این مدل داره شرکت های دیگه مثل دی لینک و لینک سیس چنین محصولی تولید نکرده اند؟
بله مشه هارد رو روی شبکه شیر کرد
اصلا یکی از قابلیتهای این دستگاه همین منوظر هست
مودمهایی که USB دارند اکثرا این خاصیت usb shareing رو دارند که میشه ادواتی که USB دارند رو بهشون وصل کرد.
و توی شبکه به اشتراک گذاشت.
دی لینک هم یه مدل داره که usb باری اشتراک گذاری چاپگر و هارد اکسترنال رو داره.
لینک سیس رو نمیدونم
ولی اون مدل دی لینک رو توی یه فروشگاهی 4-5 ماه پیش دیدم .مدلش رو نمیدونم.
Milad4171
15-07-2010, 01:01
اتفاقا رفیق ما هم بدجوری گیر افتاده با این مومده. فکر کنم مدل N81 یا 51 بود. انگار مدلهای زیادی نبوده. 2 3 تا مدل فقط بوده.
راستش منم باورم نمیشه انقدر راحت کار کنه که نکرد.
باید یکی بیاد بگه قضیه چیه؟
آخه این توضیحاتی که دادی شد و با توجه به خصوصیا اون مدم کارکردش درست بود ولی اینکه چطوری و چه تنظیماتی داره هنوز مشخص نیست. یکی ازدوستانم که خودش اون مودم رو معرفی کرده قراره بره واسش راه بندازه. هر وقت رفت اگه تونستم منم میرم ببنیم قضیه چیه!
البته فکر نکنم اونقدرها هم کار سختی باشه ولی واسه کسی که تا حالا با اون سیستم کار نکرده یکم مشکله.
منم منتظرم راه بیفته نتیجه رو ببینم. اگه واقعا خوبه منم یدونه بگیرم چون روشن گذاشتن سیستم هم سیستم رو داغون میکنه هم که کلا غذاب داره. هوا هم گرمه اتفاقه دیگه. میزنه سیستم داغون میشه ....
KING_DESIGNER
15-07-2010, 01:36
بابا کاری نداره که
مدولاسیونش اینه که یک کانکشن مثل lan ویا اینترنت کانکشن داخلش میسازی و پورت ورودی یا gateway رو به مودم میدی
و میری داخل دانلود منیجرش و خروجی فایلها رو روی هارد اسکترنال تنظیم میکنی
وقتی هارد رو ست کردی میای مک فیلتر و وایرلس رو تنظیم میکنی
این کاری داره ؟
منتها چگونگی پیمایش این روند مهمه که این قصه رو طولانی کرده
وگرنه کاری نداره اصل قضیه همینی که هست گفتم میگی نه برو امتحان کن :20:
KING_DESIGNER
19-07-2010, 09:30
پست شماره 1 به روز شد:
-------------------------------------------------------------------
در این ویرایش با هم میخوانیم:
- نحوه دیتکت کردن هاردهای اکسترنال بوسیله روتر
-این روتر تنها یک فرمت رو ساپورت میکنه که EXT2 هست و هاردهایی که NTFS هستند با این روتر به مشکل میخورند و باید تبدیل بشوند که نحوبه تبدیل کردن به اسانی توضیح داده شده.
KING_DESIGNER
19-07-2010, 19:33
عکسهایی از سیستم اقای غریبه 63 :40: که به همین روش دانلود میکنند در پست یک قرار داده شد .
امیدوارم مورد استفاده دوستان قرار بگیره و بدونند که من با مستندات صحبت میکنم. :46::46:
خواهشا در این تاپیک اسپم پرونی نکنید و بزارید این روشهای خوب برای دوستان جا بیفته و بدونند که با چه روشهایی میتونند از دست پول برق و خرابی قطعات نجات پیدا کنند .
باشد که مورد قبول واقع شود انشاللله :31::27:
fouad-pes
26-07-2010, 20:29
هنوز قابلیت دانلود با اکانت رپیدشر مشخص نشده؟؟
آخه تنها راهی هست که دانلود میکنم!
دوستان دانلود منیجر این سیستم جوری هست که بشه تنظیم کرد مثلا از یک تا شش صبح بگیره بعد خاموش بشه؟
من تاپیک رو خوندم ولی اخرش مشخص نشد.
KING_DESIGNER
26-07-2010, 21:40
هنوز قابلیت دانلود با اکانت رپیدشر مشخص نشده؟؟
آخه تنها راهی هست که دانلود میکنم!
دوستان دانلود منیجر این سیستم جوری هست که بشه تنظیم کرد مثلا از یک تا شش صبح بگیره بعد خاموش بشه؟
من تاپیک رو خوندم ولی اخرش مشخص نشد.
اتفاقا همین امروز تمامی جواب سوالات شما مشخص شد !
اقا غریبه 63 رو فرستادم یه سری گزارش بگیره تا یه جاهایی یه چیزایی دستگیرمون شده و بازهم بیشتر متوجه میشیم اخه این وسیله تنهای وسیله ای هست که توی بازار پیدا میشه و برندهای دیگه تا حال همچین چیزی رو بیرون ندادند ! و چون بار اول هست ما هم خوب به قیمت خراب شدن وسیله نمیتونیم ازش گزارش بگیریم
ولی بزودی همه چیز رو خواهم گفت و در تاپیک اول مثل همیشه درج میکنم
منتظر باشید
ولی در مورد جواب سئوال شما که گفتید از رپیدشیر میگیره یا نه.
ببینی من با اکانت پرمیوم دانلود نکردم ! ولی اگر سیستم رپیدشیر طوری باشه که بتونید با IP از اون دانلود کنید مشکلی نیست و دانلود میکنه ولی اگر اساس کارش با لینکهاس غیر مستقیم باشه خیر اصلا نمیتونه دانلود کنه
فقط لینک مستقیم و تورنت میگیره
و در ضمن با سرعتهای 128 به مشکل میخوره
دوست عزیزم اقای غریبه 63 میگن که توی تورنت با سرعت 128 گیر میکنه و اذیت میکنه خلاصه خیلی سرعتش کمه ولی توی بقیه لینکها من جمله لینکهای مستقیم از لیچرها هیچ مشکلی نداره و مثل برق با سرعت واقعی همون 14-15 که سرویس 128 میده دانلود میکنه.
در مورد بقیه موارد باید بزارید که گزارش تکمیل بشه .
ضمنا اون مورد اموزشی هم که توی تاپیک اول گذاشتم باز هم باید ویرایش بشه چون به یک نکات جدیدی هم رسیدیم
میتوینن 10-20 تا لینک هم به این دستگاه بدید ولی اگر سرعت به 0 برسه ( مصلا سرویس 128 اینجوریه ) دیگه فقط یک لینک رو ادامه میده ولی این وسیله رو با سرت 3 مگ توی یک شرکت تست کردند که نتیجه رضایت بخش بوده و مثلا مثل IDM که به هر لینک دست کم 30 کیلو اختصاص میده این دستگاه هم دانلود مسترش همین قدرت رو داره و به هرلینک 30 تا میده در صورتی که سرویستون بالای 2-3 مگ باشه .!!!! و میتونین چندتا دانلود بزارید و یه شرب روی دانلود باشه
در این صورت هم با توجه به سابقه اینرتنت پر سرعت شخصی که خودم داشتم تورنت هم مشکلی نخواهد داشت. به شرط سیدر خوب و جوندار !! نه یک سیدر پشمکی ! :31:
در مورد اون سئوال اخر که شب بزارید صبح خاموش بشه نه همچین چیزی که الارم داشته باشه یا حالت استندبای بره نداره ولی در یکی از سایتها که میچرخیدم دیدم که یک اسکریپت بصورت دستی برایش نوشته شده که میتونید از راه دور شات داونش کنین(( یعنی روتر و هاردی که بهش وصل میشه اتوماتیک خاموش میشه )) ولی خوب من توصیه نمیکنم که این اسکریپت رو استفاده کنید چرا که یه چیز دستی سازیه و ممکنه به سیستم عامل دستگاه اسیب برسونه .
دقیقا مثل اسپورت کردن ماشین که ممکنه مضر باشه !
ولی دیگه فعلا از سیستم روشن گذاشتن بهتره
من هم تا وقتی که مطمئن نشم هیچ وقت این وسیله رو تهیه نمیکنم منتظرم اقای غریبه که لطف کردند و این ریسک رو به جون خریدند و این وسیله رو تهیه کردند گزارش نهایی رو بدهند که اگر این تست اخر هم ok بشه من حرفهای ایشون رو مستند درج میکنم و دیگه تصمیم گیری خرید با دوستان خواهد بود .
جا داره همینجا هم از غریبه 63 عزیز تشکر کنم که توی این مدت کلی زحمت کشید و بزودی هم یه مطلب مهم در مورد این وسیله رو اماده میکنیم و در پست اول تاپیک میزاریم
زیاد دور نیست طبق صحبتی که خودشون فرمودند 3 روز اینده گزارش نهایی رو به من میدهند.
پس فعلا منتظر باشید.:20:
دوست عزیز حالا مساله خاموش شدن مهم نیست ولی اصل مطلب اینه که میشه برنامه ریزی کرد که از چه ساعتی شروع به دانلود کنه و چه ساعتی دانلود رو قطع کنه؟ این خیلی مهمه , چون اکثرا برای دانلود شبانه که رایگانه میخوان و اگه این قابلیت رو نداشته باشه تقریبا به درد ماها نمیخوره.
KING_DESIGNER
27-07-2010, 16:59
دوست عزیز حالا مساله خاموش شدن مهم نیست ولی اصل مطلب اینه که میشه برنامه ریزی کرد که از چه ساعتی شروع به دانلود کنه و چه ساعتی دانلود رو قطع کنه؟ این خیلی مهمه , چون اکثرا برای دانلود شبانه که رایگانه میخوان و اگه این قابلیت رو نداشته باشه تقریبا به درد ماها نمیخوره.
نه اینجوری نیست !
ولی باید برای ورژن های بعدیش اینو راه بندازن
چون خودشون هم گفتند که دانلود منیجیرش خیلی ابتدایی هستش .
ولی در اینده نزدیک این گزینه هم رفع میشه و خدا کنه واسه همین 2 تا وسیله هم یه آپدیت بیاد که این قیابلیت رو داشته باشه که اگر بشه نور علی نور میشه ! :21:
آيا كسي از اينا تا حالا استفاده كرده ؟ يه نمونه NAS هستش كه دانلودر تورنت داخلي داره
Patriot Memory NAS GearBox Mini Adapter
اطلاعات بيشتر :
KING_DESIGNER
06-08-2010, 14:15
آيا كسي از اينا تا حالا استفاده كرده ؟ يه نمونه NAS هستش كه دانلودر تورنت داخلي داره
Patriot Memory NAS GearBox Mini Adapter
اطلاعات بيشتر :
سلام طبق گفته خود سایت سازنده این یک وسیله است که پورت USB رو در شبکه به اشتراک میزاره شما جایی خوندید که این وسیله از تورنت دانلود میگیره ؟ چیزی در سایت پتریوت نبود .
بله در همون صفحه يه جاييش نوشته شده :
Some even come with some extra features such as built-in torrent downloaders
regularuser
07-10-2010, 10:26
حذف شود .................................
regularuser
07-10-2010, 15:01
حذف شود .................................:20:
black_19_night
07-10-2010, 16:24
كاربردي نداره به نظره من
كامپيوتر 24 ساعته روشن باشه مشكلي پيش نمياره
regularuser
07-10-2010, 17:32
حذف شود .................................
Amir_Niknam
07-10-2010, 18:21
آره من هم موافقم مصرف برق خيلي بالاست كامپيوترهاي حتي معمولي ساعتي 300 وات رو مصرف ميكنند كه معادل 3 تا لامپ 100 هست
انگار دائم 3 تا لامپ 100 رو روشن بزاريد البته اين به درد كسائي ميخوره كه اينترنت نامحدود مثل مخابرات دارند وگرنه شركت هايي كه روزي 5 6 ساعت دانلود رايگان ميدند اصلا كابردي نيست هر چند الان اكثر اون شركت هام همون 5 6 ساعتشون هم به درد نميخوره
آره من هم موافقم مصرف برق خيلي بالاست كامپيوترهاي حتي معمولي ساعتي 300 وات رو مصرف ميكنند كه معادل 3 تا لامپ 100 هست
انگار دائم 3 تا لامپ 100 رو روشن بزاريد البته اين به درد كسائي ميخوره كه اينترنت نامحدود مثل مخابرات دارند وگرنه شركت هايي كه روزي 5 6 ساعت دانلود رايگان ميدند اصلا كابردي نيست هر چند الان اكثر اون شركت هام همون 5 6 ساعتشون هم به درد نميخوره
اگر مصرف 30 وات از نظر شما خوب باشه با 200 تومن میتونید یه mini itx case بگیرید. که باهاش میتونید کلی کار انجام بدید.
Amir_Niknam
09-10-2010, 12:38
اگر مصرف 30 وات از نظر شما خوب باشه با 200 تومن میتونید یه mini itx case بگیرید. که باهاش میتونید کلی کار انجام بدید.
يك لينك ميشه ازش بزاري اون هايي كه من ديدم حدود 60 تومن هست
ممنون
يك لينك ميشه ازش بزاري اون هايي كه من ديدم حدود 60 تومن هست
ممنون
محدود به مدل خاصی نمیشه کلا یک سیستم mini itx بخواهید جمع کنید با هارد 500 و رم 1 گیگ تقریبا حدود 200 تومن در میاد.در عوض هم مصرفش کمه هم صداش کمه هم اینکه xp رو راحت جواب میده هر کاری دوست داشتید می تونید باهاش بکنید
Amir_Niknam
08-11-2010, 22:37
دوستان محصول جديد كه قايليت هاي مشابه اين روتر رو داشته باشه نيموده
يكي از دوستام از دبي ميخواد بياد اونجا به قيمت 45 تومن همين روتر رو گير آورده گفتم بهش چند روز صبر كن تا يكم تحقيق كنم بعد خبرت ميكنم
از اينجا نميشه خريد اين نوع محصولات كه مخاطبشون كمه قيمت هاي عجيب دارند من تو نت حدود 110 پيدا كردم البته تو بازار قيمت نكردم ولي بعيده از 45 تومن ارزون تر باشه
راستي اين روتر گفته شده بود فقط با مودم هاي ASUS كار ميكنه آيا اين صحت داره ؟
در ضمن كارائي دانلودش رو ميخواستم از اونهايي كه خريدند و مدتي استفاده كردند بپرسم ؟
DaRiOuShJh
10-03-2011, 15:17
آخرین پست این تاپیک مربوط به 122 روز قبل است و جزو تاپیک های قدیمی انجمن محسوب میشود!
دوستان الان کسی قیمت های جدید اینا رو داره؟
دوستان الان کسی قیمت های جدید اینا رو داره؟
۸۰ تومن میتونی پیداش کنی
ArashMiniStar
28-08-2011, 19:10
کسی داره بتونه بگه بردش چقدره؟ چون آنتنش اینترنال هست.:13::31:
ah.hooman
28-08-2011, 20:41
سلام بچه ها
براتون یه پیشنهاد خیلی بهتر دارم. اگه به فکر مصرف برقید میتونید یه کار خیلی بهتر بکنید. من به خاطر وقت و تنبلی تو تایپ نمیتونم کامل توضیح بدم ولی براتون منبع میگذارم خودتون دنبال کنید. البته به کسانی که اطلاعات درباره تجهیزات شبکه و لینوکس اصلا ندارند توصیه نمیکنم چون ممکن هست روترتون رو خراب کنید.
تا حالا چندین فریمور متن باز بر پایه لینوکس برای روترها ارائه شده که به تجربه من dd-wrt از همه بهتره تو سایت خود این dd-wrt اموزش نصب بر روی انواع مختلف روتر اموزش داده شده پس از این قسمت عبور میکنم.
در مورد سخت افزار روتر این فریم ور از برند های مختلفی پشتیبانی میکند (بسته به سخت افزار با امکانات مختلف) ولی باز تجربه شخصی من asus rt-n16 این روتر دارای سی پی broad com ~500 mhz و 128mb ram و 32mb rom هست که فکر میکنم بهترین سخت افزار هست برای کار ما، من خودم این روتر رو با گارانتی پارس ارتباط 155000t خریدم که تا حالا باید ارزون تر هم شده باشه(بعضی منابع میگن این روتر پایدار نیست ولی من خودم مشکلی نداشتم).
خود این فریم ور دارای امکانات استثنایی هست که من خودم نمونه این امکانات رو تو هیچ کدوم از روترهای کلاس home/small office ندیدم ولی بغیر از این شما یک سیستم عامل لینوکس دارید هر چی دوست دارید روش نصب کنید ftp server, vpn server, web server, کلاینت تورنت ،مدیریت دانلود و هر چی که دیگه دوست داشتید.
برای خود من این کار تجربه جالبی بود اگه اطلاعات کمی تو این زمینه دارید حتما توصیه میکنم این کار رو انجام بدید به قول سایت خودش روتر 100 دلاریتون رو تبدیل به روتر 1000 دلاری میکنه .من درباره این نرم افزار اطلاعاتی ندادم چون تو سایت خودش همه چی هست هم ویکی داره هم فروم. امیدوارم به دردتون بخوره.
ArashMiniStar
28-08-2011, 20:45
اتفاقا همین امروز تمامی جواب سوالات شما مشخص شد !
اقا غریبه 63 رو فرستادم یه سری گزارش بگیره تا یه جاهایی یه چیزایی دستگیرمون شده و بازهم بیشتر متوجه میشیم اخه این وسیله تنهای وسیله ای هست که توی بازار پیدا میشه و برندهای دیگه تا حال همچین چیزی رو بیرون ندادند ! و چون بار اول هست ما هم خوب به قیمت خراب شدن وسیله نمیتونیم ازش گزارش بگیریم
ولی بزودی همه چیز رو خواهم گفت و در تاپیک اول مثل همیشه درج میکنم
منتظر باشید
ولی در مورد جواب سئوال شما که گفتید از رپیدشیر میگیره یا نه.
ببینی من با اکانت پرمیوم دانلود نکردم ! ولی اگر سیستم رپیدشیر طوری باشه که بتونید با IP از اون دانلود کنید مشکلی نیست و دانلود میکنه ولی اگر اساس کارش با لینکهاس غیر مستقیم باشه خیر اصلا نمیتونه دانلود کنه
فقط لینک مستقیم و تورنت میگیره
و در ضمن با سرعتهای 128 به مشکل میخوره
دوست عزیزم اقای غریبه 63 میگن که توی تورنت با سرعت 128 گیر میکنه و اذیت میکنه خلاصه خیلی سرعتش کمه ولی توی بقیه لینکها من جمله لینکهای مستقیم از لیچرها هیچ مشکلی نداره و مثل برق با سرعت واقعی همون 14-15 که سرویس 128 میده دانلود میکنه.
در مورد بقیه موارد باید بزارید که گزارش تکمیل بشه .
ضمنا اون مورد اموزشی هم که توی تاپیک اول گذاشتم باز هم باید ویرایش بشه چون به یک نکات جدیدی هم رسیدیم
میتوینن 10-20 تا لینک هم به این دستگاه بدید ولی اگر سرعت به 0 برسه ( مصلا سرویس 128 اینجوریه ) دیگه فقط یک لینک رو ادامه میده ولی این وسیله رو با سرت 3 مگ توی یک شرکت تست کردند که نتیجه رضایت بخش بوده و مثلا مثل IDM که به هر لینک دست کم 30 کیلو اختصاص میده این دستگاه هم دانلود مسترش همین قدرت رو داره و به هرلینک 30 تا میده در صورتی که سرویستون بالای 2-3 مگ باشه .!!!! و میتونین چندتا دانلود بزارید و یه شرب روی دانلود باشه
در این صورت هم با توجه به سابقه اینرتنت پر سرعت شخصی که خودم داشتم تورنت هم مشکلی نخواهد داشت. به شرط سیدر خوب و جوندار !! نه یک سیدر پشمکی ! :31:
در مورد اون سئوال اخر که شب بزارید صبح خاموش بشه نه همچین چیزی که الارم داشته باشه یا حالت استندبای بره نداره ولی در یکی از سایتها که میچرخیدم دیدم که یک اسکریپت بصورت دستی برایش نوشته شده که میتونید از راه دور شات داونش کنین(( یعنی روتر و هاردی که بهش وصل میشه اتوماتیک خاموش میشه )) ولی خوب من توصیه نمیکنم که این اسکریپت رو استفاده کنید چرا که یه چیز دستی سازیه و ممکنه به سیستم عامل دستگاه اسیب برسونه .
دقیقا مثل اسپورت کردن ماشین که ممکنه مضر باشه !
ولی دیگه فعلا از سیستم روشن گذاشتن بهتره
من هم تا وقتی که مطمئن نشم هیچ وقت این وسیله رو تهیه نمیکنم منتظرم اقای غریبه که لطف کردند و این ریسک رو به جون خریدند و این وسیله رو تهیه کردند گزارش نهایی رو بدهند که اگر این تست اخر هم ok بشه من حرفهای ایشون رو مستند درج میکنم و دیگه تصمیم گیری خرید با دوستان خواهد بود .
جا داره همینجا هم از غریبه 63 عزیز تشکر کنم که توی این مدت کلی زحمت کشید و بزودی هم یه مطلب مهم در مورد این وسیله رو اماده میکنیم و در پست اول تاپیک میزاریم
زیاد دور نیست طبق صحبتی که خودشون فرمودند 3 روز اینده گزارش نهایی رو به من میدهند.
پس فعلا منتظر باشید.:20:
N13U هم یک چیزی مثل اینه.ولی کی داره؟؟؟:11::11::11:
mohsen_1363
04-11-2011, 17:43
کسی اطلاعات جدیدی نداره؟
ArashMiniStar
04-11-2011, 21:26
کسی اطلاعات جدیدی نداره؟
یک ورژن جدید ازش اومده که فکر نکنم تو ایران بیاد.:31:
File not found
07-12-2011, 21:14
up..........
دوستان کسی این مدل N13U را خریداری کرده؟؟؟
من 256 مخابرات دارم و تقریبا همه فایل هایی که دانلود میکنم زیر 4 گیگ حجم دارند.
ضمن اینکه با این سرعت حدود 90Mb میشه دانلود کرد در ساعت.
1- میشه از فلش یا هارد FAT32 استفاده کنم؟
2- من حوصله دردسر های مختلف مثل فرمت و ... ندارم ، از ویندوز7 نسخه 32 بیتی استفاده میکنم ، نحوه استفاده چجوری هست کلا؟راحته؟
3- افت سرعت نداره؟؟؟
دوستان عزیز به مشکلی برخورد کردم.
به تازگی مدل ASUS RT-N13U را خریداری کردم که قابلیت دانلود بدون کامپیوتر داره.
روزهای اول که فلش رو بهش وصل کردم شناخت و تست کردم سالم بود.
بعد فلش رو از روتر جدا کردم و فرمتش کردم ، بعد از اون هرکار میکنم فلش رو نمیشناسه
فلش و هارد دیگه هم تست کردم.
تنظیمات مودم را هم دوباره درست کردم ولی مشکل حل نشد.
چکار کنم؟
روتری هست که زمان بندی هم داشته باشه؟ (فقط ساعات رایگان رو واسه دانلود کردن استفاده می کنم - چون سرویسهای نامحدود سرعتشون کمه از سرویسهای محدود استفاده می کنم)
pan_1356
26-02-2013, 20:10
این روتر ASUS RT-N13Ub1 از کجا باید تهیه کنم توی شهر ما ندارن
m.m.m5651
26-02-2013, 22:39
یه مطلب در مورد اضافه کردن قابلیت SD Card به روتر DIR-300 خوندم نمیدونم کار همین رو می کنه یا نه:
ata.royalfalcon
12-07-2013, 11:42
سلام .
من این روتر را دارم (مدل b1) ولی امکاناتش از جمله download master آن خیلی ساده هست . ظاهراً میتوان از DD-WRT Firmware برای افزایش کارایی این روتر استفاده کرد . مثلاً نصب PyLoad download manager و یا Transmission Torrent Downloader برای تورنتها .
کسی از دوستان تجربه فلش کردن این روتر با فریمور DD-WRT داشته ؟ و نحوه نصب و کار کردن با ایندو نرم افزار یا سایر نرم افزارها ؟ پس از فلش کردن اگر بخواهیم فریمور را به حالت اول برگردونیم چه کار باید کرد ؟
Sonyk770
01-10-2013, 18:14
سلام
من کارکرده این روتر وایرلیس دارم تا 92.10.4 گرانتی داره d-link dir-685 (اعتماد سازی انجام میشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دي-لينک-روتر-ان-استورج-DIR-685/keyword-dir-68
قیمت پیشنهادی؟
اگر میشه یه توضیحی بدید اگر بخوایم از روتر استفاده الان باید چه مدلی بخریم از کجا شروع کنم؟چون من دانلودم بالاست بخاطر رشته تحصیلی ام مجبورم فایلهای ویدئویی زیادی رو دانلود کنم برای همین مجبورم همیشه پی سی رو روشن بذارم...اگر میشه راهنمایی کنید..ممنون
اگر میشه یه توضیحی بدید اگر بخوایم از روتر استفاده الان باید چه مدلی بخریم از کجا شروع کنم؟چون من دانلودم بالاست بخاطر رشته تحصیلی ام مجبورم فایلهای ویدئویی زیادی رو دانلود کنم برای همین مجبورم همیشه پی سی رو روشن بذارم...اگر میشه راهنمایی کنید..ممنون
اگر یه استادی راهنمایی کنند..ممنون میشم...
ata.royalfalcon
21-10-2013, 22:54
دوست گرامی ؛ من این روتر را مخصوصاً به خاطر Download master خریدم که نیازی به روشن گذاشتن pc یا لپتاپ برای دانلودهای بیوقفه نباشه . والا عملکرد برنامه Download master پایین هست و نمیتونید مدیریت کاملی داشته باشید مخصوصاً اینکه برای هر لینک بصورت تک کانکشن دانلود میکنه (بر خلاف IDM) و در نتیجه از حداکثر سرعت استفاده نمیکنه . آخرین ورژن Firmware و برنامه ، مربوط به سال 2012 هست و دیگه فکر نمیکنم ورژن جدیدی ارائه بشه . Firmware های متفرقه را هم تست نکردم .
چند نکته ضعف :
1. بعضی اوقات فلش مموری یا هارد اکسترنال را شناسایی نمیکنه ولی اگر قلق کار دستتون بیاد مشکلی نیست .
2. تک کانکشنه دانلود میکنه و در نتیجه سرعت دانلود کمتر از برنامه هایی مثل IDM هست .
3. گزینه ای وجود نداره که دانلودها به ترتیب انجام بشه مثل IDM . کلاً پنج تا همزمان دانلود میکنه بقیه تو صف قرار میگیرند (عکسهای زیر) .
4. لینک دانلود http باید مستقیم باشه و اگر برای دانلود نیاز به پسورد باشه باید از طریق ftp اقدام بشه که میتونید یوزر و پسورد وارد کنید (دعا کنید که سرور مربوطه لینک ftp داشته باشه) ولی شاید لینک http پسورد دار به شکل زیر جواب بده .
دانلود از بعضی سرورها با استفاده از این روتر بخوبی انجام میشه ولی از بعضی سرورهای دیگه ممکنه خیلی خیلی اذیت کننده باشه درصورتیکه با IDM هیچ مشکلی نیست . بنده در اکسپرس لیچ اکانت دارم و احتمال دانلود موفق از سرورهای خارجی اکسپرس لیچ توسط این روتر پایین هست در صورتیکه با IDM هیچ مشکلی نیست (نمیدونم مشکل از کجاست) مثلاً اگر فایلی 2 گیگ باشه 800 مگ دانلود میکنه و complete میشه (یعنی فایل ناقص دانلود میشه) .
قسمت HTTP جهت وارد کردن لینک :
قسمت FTP که میتونید یوزر و پسورد وارد کنید .
نمایی از download master : همانطوریکه میبینید بصورت همزمان 5 لینک در حال دانلود هستند و بقیه در صف قرار میگیرند . امکانات کاملی هم نداره .
وسیله ای نیست که بتونه دانلود با برنامه هایی مثل اسکای نت و ... رو هم انجام بده ؟ بدون نیاز به روشن بودن کامپیوتر !؟
B.i.r.i.y.a
13-03-2014, 13:48
دوستان مدل جدیدی از اینجور مودم ها نیومده؟
منظورم مودمیه شبیه به این مدل Asus
ata.royalfalcon
02-04-2014, 16:00
دوستان مدل جدیدی از اینجور مودم ها نیومده؟
منظورم مودمیه شبیه به این مدل Asus
از برند Asus ، مدلهای دیگری هم هستند که چنین قابلیتی را داشته باشند . به این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بروید و از قسمت Key features (ستون سمت چپ) تیک آپشن PC-off downloads را بزنید تا روترهایی که چنین قابلیتی را دارند ، لیست شوند .
befermatooo
03-03-2015, 23:40
ممنون میشم یکی توضیح بدهد دقیقا کارایی این دستگاه و روشش چیه ؟
من دانلود شبانه زیاد دارم ( شبی حدود 8 گیگ ) اما سیستمم روشن میمونه تا صبح !
چند صفحه اش رو خوندم اما کامل متوجه نشدم !
منظور از حداکثر سرعت دانلود چیه ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.