PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چی به سر این 3تا گروه خارجی اومده؟

Royce
25-04-2010, 21:00
سلام
دوستان به نظرتون این گروههای Modern Talking و Aqua و Ace of Base چرا دیگه هیچ اثری از آثارشون نیست یا شاید نکنه اصلا هنوز آهنگ میدن و من خوابم؟ :دی
از بچگی عادت کردیم به آهنگاشون دیگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اگه اشتب نکنم Aqua یکی-دو سال پیش یه آهنگ دادن به نام My Mamma Said حالا نمیدونم تک آهنگ بود یا آلبوم که البته فکر نمیکنم آلبوم کامل داده باشن
چاکریم

H a m e e d
25-04-2010, 23:13
سلام
دوستان به نظرتون این گروههای Modern Talking و Aqua و Ace of Base چرا دیگه هیچ اثری از آثارشون نیست یا شاید نکنه اصلا هنوز آهنگ میدن و من خوابم؟ :دی
از بچگی عادت کردیم به آهنگاشون دیگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اگه اشتب نکنم Aqua یکی-دو سال پیش یه آهنگ دادن به نام My Mamma Said حالا نمیدونم تک آهنگ بود یا آلبوم که البته فکر نمیکنم آلبوم کامل داده باشن
چاکریم
فقط در مورد Ace Of Base چون از بین اون سه تایی که گفتی تنها گروهی بود که کاراشونو دنبال میکردم اینو بگم که بعد از سال 2002 که آخرین آلبومشونو ارائه دادن، وقفه ای در کار این گروه از 2003 تا 2006 پیش اومد که البته در این مدت Jenny بصورت انفرادی اجرای زنده داشت و مدتی هم به گروه Arose ملحق شده بود.
گروه پس از اون دوباره جمع شد و به یه سری اجراهای زنده پرداختن.
بعد از اون در نوامبر 2007 یه کنسرت کامل داشتن که برای اولین بار از 1996 صورت میگرفت.
در همون ماه بود که Ulf جدایی Linn از گروه رو تایید کرد، لین با اینکه در دهه 90 خواننده اصلی گروه بود اما در دهه اخیر فعالیتش خیلی کم شده بود و در اکثر اجراهای سالهای اخیر گروه اونارو همراهی نمیکرد، بنابراین اون جدا شد تا به زندگی شخصیش بپردازه.
در طول سالهای 2008 و 2009 گروه بیشتر وقتشو در تور و جشنواره های موسیقی تابستانی در مناطق مختلف گذروند و در ژوئن 2008 یه آهنگ جدید به نام Sparks from a Fire عرضه کرد.
اواخر 2008 هم سه دیسک Greatest Hits منتشر کرد که اولی شامل hit هاشون، دومی شامل remix هاشون و سومی music video هاشون در طول سالیان فعالیتشون بود به علاوه پنج اجرای جدید از ترانه های قدیمیشون.
بعد از تور دوباره ای که گروه داشت اونا شروع به کار در استودیو با اطلاعات و ایده های جدید کردن با این قصد که آلبوم کامل شده ای رو برای کمپانی های ضبط موسیقی بفرستن، بازخورد این کار این بود که کمپانی ها به اونها گفتن که گروه از افزوده شدن یک خواننده جدید به گروه، جلوتر از Jenny (احتمالا منظورشون Lead Singer بوده) سود خواهد برد، اما از اونجایی که Jenny با اضافه شدن فرد جدیدی مخالف بود در انتهای نوامبر 2009 رسما جدایی خودشو از گروه در اکانت توئیترش تایید کرد.
از سال 2010 قراره Jenny بصورت Solo به فعالیت هنریش ادامه بده و یه آلبوم هم همین امسال منتشر میکنه که یکی از single هاش با نام Free Me از همین حالا در وب سایت رسمی خودش بصورت Free! قابل دریافت هست و ویدئوی آهنگ دیگه ای به نام Here I Am رو هم افتتاح و عرضه کرده. قرار بوده یکی از آهنگاش هم به جشنواره یوروویژن امسال راه پیدا کنه که در نهایت گزینش نشد.
اما گروه Ace Of Base همچنان با دو عضو باقیمونده ش یعنی Jonas و Ulf در استودیو مشغولند و در اواخر 2009 اعلام کردند که سال 2010 آلبوم جدیدی منتشر میکنن اما اگه چنین چیزی صورت بگیره با دو خواننده زن جدید خواهد بود اما Jenny در یادداشتی که در انتهای دسامبر گذشته در توئیترش گذاشت مدعی شد که طبق توافقاتی که با برادرش Jonas داشته قرار بر این شده که در صورت ورود اعضای جدید، دیگه گروه با نام Ace Of Base فعالیت نکنه و نام دیگری داشته باشه.
به این ترتیب نام Ace Of Base برای اعضای اصلی و اولیه اون برای همیشه محفوظ می مونه.

منبع: ویکی پدیای انگلیسی

S@nti@go_s&k
25-04-2010, 23:21
سلام
دوستان به نظرتون این گروههای Modern Talking و Aqua و Ace of Base چرا دیگه هیچ اثری از آثارشون نیست یا شاید نکنه اصلا هنوز آهنگ میدن و من خوابم؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چاکریم

ایول دقیقا آکوا و مدرن منم واسم سوال بود

واقعا با آهنگاشون زندگی کردیم سبکاشون معرکه بودن

حیف شدن

pandemonium
25-04-2010, 23:45
هی یادش بخیر بچگی هام زندگی میکردم با این گروه Ace of Base ...

یکی Sandra بود یکی هم گروه Ace of Base ... زندگیم شده بود آهنگ های اینها...

خیلی دوست داشتم آهنگ های Ace of Base رو ...خیلی برام محبوب بودند ...و برام محبوب خواهند ماند ...

شیفته صدای دو تا خواننده این گروه بودم . صداهاشون هم هماهنگ و نزدیک به جنس هم بود .

جنس خاصی بود صداشون . آنچنان زنانه و دخترانه نبود .
بیشتر شبیه پسرهای کم سن بود صداشون.

مخصوصا از خواننده blonde شون خیلی خوشم میومد . خیلی هم خوش چهره بود.

دنیای کودکیم رو ساخته بودم با این گروه ها ...

All that she wants...

Royce
26-04-2010, 17:44
فقط این دوستمون oracleorator یکم راجع به گروه Ace of Base اطلاعات دادن بقیه ابراز همدردی کردن فقط :دی

حالا نگفتین Modern و Aqua آهنگ میدن دیگه یا نه

MehranVB
26-04-2010, 18:07
در مورد Aqua اون چیزی که توی ویکی نوشته شده اینه که این گروه در سال 2007 و 2008 یه تور 25 کنسرتی گذاشتن و قرار بود سال 2009 هم یه آلبوم بدن، اما این قرار شد سال 2010 این کار رو بکنن و بجاش یه آلبوم Greatest Hits دادن. پس باید منتظر آلبوم بعدیشون باشیم!

مادرن تاکینگ هم که خیلی وقته از هم پاشیده! از سال 2003 از هم جدا شدن و از اون موقع به بعد فقط سولو میخونن و بازگشتی در کار نیست!

4870x2
26-04-2010, 18:24
من همیشه دلم می خواست بدونم سره destiny's child چی اومد؟:دی

davidjoker
26-04-2010, 21:51
من همیشه دلم می خواست بدونم سره destiny's child چی اومد؟:دی

Disbandment and solo projects

چیزی که تویه ویکی نوشته بود

MehranVB
26-04-2010, 21:54
من همیشه دلم می خواست بدونم سره destiny's child چی اومد؟ :دی
اونا که چند سال پیش اعلام کردن دیگه نمیخونن!
بذارین من سرنوشت چند تا گروه دیگه هم بگم که سئوالات خیلیا برطرف شه!
Spice Girls از هم جدا شدن اما پارسال قرار بود دوباره بخونن ولی مثل اینکه امسال میخوان آلبوم بدن.
No Doubt هم همینطور، چند سال پیش از هم پاشیده شد ولی قرار بود پارسال آلبوم بدن اما اون رو به امسال موکول کردن.
Eagles هم که الان مشغول فعالیت هستن.
Blue هم بعد از 5 سال دوباره به هم ملحق شدن و تا چند وقت دیگه آلیوم میدن.
Boyzone هم از سال 2007 دوباره شروع به خوندن کردن.
و ....

T I M S A R
26-04-2010, 22:25
گروه Modern talking از هم جدا شدن ، الان فقط توماس اندرس به خوانندگی مشغوله و دیتر بوهلن توی تلویزیون آلمان برنامه سوپراستار رو اجرا میکنه.البته اینم بگم که هر دوی اونها کنسرت هایی رو به تنهایی و یا به همراه خواننده های دیگه اجرا کردن،آخرین آلبوم رسمیشون رو سال 2003 دادن بیرون به نام Universe

Dieter bohlen
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thomas anders

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]