مشاهده نسخه کامل
: انتخاب چند قطعه
سلام
يه كيس 600 تومني ميخوام
من cpu و mb رو انتخاب كردم
Intel core i3
GA-H55M-USB3
اول ميخواستم بدونم اين دو برند خوب با هم مچ ميشن؟
همچنين يه راهنمايي براي انتخاب رم 2 گيگ و هارد ميخواستم
منتظر نظرات دوستان هستم
امير موسر
25-04-2010, 21:02
کاربرد !؟ ......
سلام
بله این دو قطعه کاlملا با هم مچ هستند
ram:2 gig kingmax c l8:50.000
hard: samsung f3 500 gb :50.000
کاربرد !؟
والا كاربردم بيشتر برنامه نويسي و گرافيك هست
معمولا حداقل 7-8 تا برنامه بايد رو سيستمم باز باشه
سلام
بله این دو قطعه کاlملا با هم مچ هستند
ram:2 gig kingmax c l8:50.000
hard: samsung f3 500 gb :50.000
ممنون
با پاور و كيس قيمت كل سيستم كه از 600 بيشتر نميشه؟
راستي من نتونستم بفهمم كارت گرافيك مادربورد GA-H55M-USB3 چيه و چقدر حافظه داره؟
با تشكر
ess_1362
26-04-2010, 11:16
من پیشنهاد میکنم برای شما اگر مقدور هست پردازنده را CORE I5 661 انتخاب کنید که قیمتش هم حدود 180 تومن هست
کارت گرافیک ساخت اینتل هست و تمام کاربردها بجز گیم را می تونه برای شما انجام بده حتی پخش BLUERAY
اي بابا
يعني هيچ بازي روش اجرا نميشه؟
البته زياد مهم نيست برام اما اگه خواستم بازي كنم بايد كارت گرافيك جدا بخرم؟
H.A.M.E.D
26-04-2010, 11:59
بازی که اجرا میشه ولی با رزولیشن پایین میتونید بازی کنید
و در آینده هم فکر نمیکنم جواب بده!
اگه خواستید بازی کنید گرافیک جدا بگیرید بهتره
ess_1362
26-04-2010, 12:20
اي بابا
البته زياد مهم نيست برام اما اگه خواستم بازي كنم بايد كارت گرافيك جدا بخرم؟
خیر اجرا نمیشه
حتی بعید می دونم در رزلوشن پایین هم اجرا بشه
برای گیم بعدا باید به سیستم گرافیک اضافه کنید
H.A.M.E.D
26-04-2010, 12:29
حتی بعید می دونم در رزلوشن پایین هم اجرا بشه
احسان جان یکی از دوستان بازی کرایسس رو تونسته بود با همین گرافیک ولی رو رزولیشن پایین اجرا کنه
البته اگه بخوان بازی کنن گرافیک جدا بگیرن بهتره حالا بسته به نظر خودشون
ess_1362
26-04-2010, 12:45
راستش من خودم stalker را نتونستم اجرا کنم
یعنی بالا می آمد ولی موقع اجرا یا ارور میداد یا سیستم ریست میشد
به هر حال ظاهرا بستگی به موتور بازی داره و اکیدا توصیه می کنم برای گیم یک کارت گرافیک مجزا بگیرن
ممنون از راهنمايي همه دوستان
براي انتخاب هارد 500 گيگ ، آيا تفاوت خاصي بين برندهاي تو بازار هست؟ (Maxtor,Seagate,Samsung,Hitachi)
يا همشون تو يك مايه هستن؟
راستش من خودم stalker را نتونستم اجرا کنم
یعنی بالا می آمد ولی موقع اجرا یا ارور میداد یا سیستم ریست میشد
به هر حال ظاهرا بستگی به موتور بازی داره و اکیدا توصیه می کنم برای گیم یک کارت گرافیک مجزا بگیرن
برای این بازی سیستم پیشنهاد شده شرکت بازی اینه
NVIDIA GeForce 8800 GTS 320MB
Intel Core 2 Duo E6400
2048 MB
گرافیک این مین از گرافیک پیشنهادی قویتره
1GB و DDR3 نمیدونم شما چطور نتونستین بازی رو اجرا کنین:whistle:
براي انتخاب هارد 500 گيگ ، آيا تفاوت خاصي بين برندهاي تو بازار هست؟ (Maxtor,Seagate,Samsung,Hitachi)
من به شخصه با تجربه ای که داشتم seagate رو بیشتر میپسندم هم بی صدا تره هم دوام و عمر خوبی داره و بعد از وسترن جزو تاپ ترین هاردها بوده:8:
والا كاربردم بيشتر برنامه نويسي و گرافيك هست
معمولا حداقل 7-8 تا برنامه بايد رو سيستمم باز باشه
ممنون
با پاور و كيس قيمت كل سيستم كه از 600 بيشتر نميشه؟
راستي من نتونستم بفهمم كارت گرافيك مادربورد GA-H55M-USB3 چيه و چقدر حافظه داره؟
با تشكر
سلام
ببنید در قدرت کارت گرافیک ، میزان حافظه نقش اساسی نداره و در واقع ابتدا نقش اساسی رو پردازنده ی گرافیک(gpu) و اندازه ی باس یا همون بیت ریت و مموری کلاک و تکنولوژی ساخت که باعث میشه ترانزیستورهای بیشتری رو در یک ویفر جا بدن و در نتیجه بتونن قدرت پردازش رو بالا ببرند و در انتها میزان حافظه ی گرافیک نقش دارند
در واقع اگر شما gpu ضعیفی داشته باشید هر قدر هم که میزان حجم حافظه زیاد باشه تاثیری نداره چون نمی تونه به سرعت پردازش کنه
بعبارت دیگه میزان حافظه ی گرافیک بستگی به قدرت پردازش پردازنده ی گرافیک داره و در صورتی که برای پردازش محدودیت ایجاد کنه باید میزان حافظه بالاتر بره
برای همین در گرافیک های آنبرد که از قدرت پردازشی پایینی برخوردارند میزان حافظه ی 1 گیگ حتی با 512 و 384 مگا بایت هم تفاوتی نمی کنه
جالب اینه که در لینک زیر، برای کارت گرافیک قدرت مندی مثل 4870 میزان حافظه ی 512 رو مناسب میدونه واعتقاد داره که این میزان حافظه ایجاد محدودیت برای پردازش نمی کنه!!!(البته بدون فعال کردن آنتی لیزینگ)
البته رزولیشن بندی کرده و در واقع با افزایش میزان پردازش برای رزولیشن های بالاتر این محدودیت رو بالاتر میبره و بعبارتی محدودیت حجم حافظه به 1 گیگ و حتی 2 گیگ میرسه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداما در مورد قدرت گرافیک آنبرد برای گیم به لینک زیر نگاه کنید
می بینید که از قدرت آنچنانی در رزولیشن 1280*800 و با جزئیات متوسط برخوردار نیستند(که گرافیک مادربرد شما رو با پردازنده ی 661corei5 تست گرفته) وباید رزولیشن از این میزان پایین تر بیاد و جزئیات رو هم در حالت پایین قرار بدید تا به فریم قابل بازی کردن که حداقل بین 25 تا 30 فریم هست برسید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بین همه ی اینها بالاترین امتیاز رو در مدل 500 گیگا بایتی ، سیگیت و سامسونگ آوردند
ولی سامسونگ تا حدودی امتیازش از مدل سیگیت بالاتر بود ،برای همین من مدل سامسونگ رو پیشنهاد دادم
البته این تفاوت امتیاز زیاد نیست و هرکدوم از این دو هارد رو خریداری کنید ضرر نخواهید کرد
samsung f3
seagate 7200.12
طبق لینک زیر:
که در چارت نمایش داده شده مدل سومی یا چهارمی مدل 500 گیک سامسونگ هست و مدل پنجمی یا ششمی مدل 500 گیگ سیگیت
سلام
می بینید که از قدرت آنچنانی در رزولیشن 1280*800 و با جزئیات متوسط برخوردار نیستند(که گرافیک مادربرد شما رو با پردازنده ی 661corei5 تست گرفته) وباید رزولیشن از این میزان پایین تر بیاد و جزئیات رو هم در حالت پایین قرار بدید تا به فریم قابل بازی کردن که حداقل بین 25 تا 30 فریم هست برسید
لینک بالا چه ربطی به گرافیک h55 داره :31:
لینک بالا چه ربطی به گرافیک h55 داره :31:
ببینید گرافیک شما در واقع در پردازنده تون قرار گرفته که با استفاده از چیپ مادربرد فعال میشه که اون چیپ هم همین چیپ مادربرد شما هست
بهتر بود لینک اولین صفحه ی این بنچمارک رو بهتون می دادم تا ببینید داره چند تا پردازنده رو با گرافیک آنبردشون تست میگیره و در واقع این فریم های بدست اومده از گرافیک های انبرد g45 اینتل ، 4200 amd و همین گرافیک جدید که در پردازنده های core i3 و corei5 661 اینتل قرار گرفته هست
حالا لینک صفحه اول این ریویو رو قرار میدم تا با مطالعه ی این ریویو منظورم رو متوجه بشید
---------- Post added at 08:48 PM ---------- Previous post was at 08:44 PM ----------
دوستان بهتره علاوه بر صفحه ی تست در گیم ، صفحه های مربوط به انتخاب مین و جمع بندی رو حتما مطالعه کنید
چون علاوه بر مقایسه ی پردازنده ، در قسمت گیم گرافیک های آنبرد متعلق به این مین ها رو داره با هم قیاس قرار میده:20:
لینکی که شما دادی مقایسه چند cpu هستش و اصلا حرفی از گرافیک آنبرد گیگا h55 نزده :44:
اما اینجا میشه کاربر اون رو در بازی S.T.A.L.K.E.R. که دوستمون میگفت اجرا نمیشه رو دید :31: که جز بهترین ها بوده
لینکی که شما دادی مقایسه چند cpu هستش و اصلا حرفی از گرافیک آنبرد گیگا h55 نزده :44:
اما اینجا میشه کاربر اون رو در بازی S.T.A.L.K.E.R. که دوستمون میگفت اجرا نمیشه رو دید :31:
شما جمع بندی رو مطالعه کنید خواهید دید که در مورد گرافیک انبرد این مین ها صحبت می کنه و در واقع با دو هسته ای انتخاب کردن همه ی پردازنده ها ، تاثیر پردازنده ها در قسمت گیم رو به حداقل رسونده تا در قسمت گیم فقط چیپ های گرافیکیشون رو تست بگیره حتی در قسمت تست گیم هم به این موضوع اشاره می کنه!
The new CPU/GPU combo is much faster than Core 2 Duo and G45you can do some very entry-level gaming with HD Graphics, but anything beyond medium/low settings and dismally-archaic resolutions will be beyond what integrated graphics can handle.
hاین رو هم در قسمت جمع بندی گفته
All of them now integrate a new graphics unit called HD Graphics, regardless of whether you want it or use it. The graphics core delivers decent performance, but it certainly can’t beat any discrete graphics solution above the ultra-low budget level. .
شما جمع بندی رو مطالعه کنید خواهید دید که در مورد گرافیک انبرد این مین ها صحبت می کنه و در واقع با دو هسته ای انتخاب کردن همه ی پردازنده ها ، تاثیر پردازنده ها در قسمت گیم رو به حداقل رسونده تا در قسمت گیم فقط چیپ های گرافیکیشون رو تست بگیره حتی در قسمت تست گیم هم به این موضوع اشاره می کنه!
The new CPU/GPU combo is much faster than Core 2 Duo and G45you can do some very entry-level gaming with HD Graphics, but anything beyond medium/low settings and dismally-archaic resolutions will be beyond what integrated graphics can handle.
hاین رو هم در قسمت جمع بندی گفته
All of them now integrate a new graphics unit called HD Graphics, regardless of whether you want it or use it. The graphics core delivers decent performance, but it certainly can’t beat any discrete graphics solution above the ultra-low budget level. The new processors are extremely strong when it comes to encrypting or decrypting AES (we’ll have another article dealing with this), but they also outperform both Core 2 Duo and today’s dual-core AMD offerings in every benchmark.
دو هسته ای در نظر نگرفته که کارایی رو کم کنه
به دلیل اینکه 4 هسته ای با گرافیک تکنولوژی نداریم این پردازنده ها رو انتخاب کرده
تو همین متن انگلیسی هم که گذاشتین این پردازنده ها و h55 رو بهتر از 45 و دوهسته ای بدون گرافیک تکنولوژی دونسته
دوست عزیز این لینکی که شما قرار دادید داره با گرافیک Zotac GeForce GTX 260² 896MB بازی ها رو تست میگیره
به لینک زیر که قسمت test system همون لینکی هست که شما قرار دادید نگاه کنید خواهید دید که با گرافیک بالا این تست رو انجام داده
دو هسته ای در نظر نگرفته که کارایی رو کم کنه
به دلیل اینکه 4 هسته ای با گرافیک تکنولوژی نداریم این پردازنده ها رو انتخاب کرده
تو همین متن انگلیسی هم که گذاشتین این پردازنده ها و h55 رو بهتر از 45 و دوهسته ای بدون گرافیک تکنولوژی دونسته
ببینید منظور من از انتخاب core 2 due و پردازنده ی amd بود که دو هسته ای انتخاب کرده (البته برای اینکه پردازنده ی دو هسته ای رو هم با هم تست بگیره این انتخاب رو انجام داده و حرف شما کاملا متینه)
ولی در واقع در متن انگلیسی هم گرافیک این پردازنده رو قویتر از آنبرد روی برد دونسته اما ذکر کرده که برای گیم مناسب نیست
و در واقع خودتون هم دارید میگید که گرافیک اینها رو بررسی کرده وگرنه همونجور که قبلا هم گفتم اصلا پردازنده در بازی های مدرن بی تاثیره
و در واقع این گرافیک ها هستند که تاثیر گذارند اما طبق همون لینکی که قبلا داده بودم دیدیم که 4 هسته ای ها با دو هسته ای ها در بعضی بازی ها تفاوت فریم داشتند برای همین در این تست چون هر سه پردازنده دوهسته ای هستند در تست اثر نمی گذارند و این تفاوت فریم در گرافیک های آنبردشونه
بعدشم هدف من این بود که بگم گرافیک آنبرد این مادربرد چندان قوی نیست و هدفم مقایسه با گرافیک آنبردهای دیگه نبود
اگر به قسمت test setup همین ریویویی که من قرار دادم برید خواهید دید که از کارت گرافیک خبری نیست و این نتایج با گرافیک آنبرد این مادربرد یا بهتر بگم این پردازنده بدست اومده
امير موسر
26-04-2010, 20:21
اما اینجا میشه کاربر اون رو در بازی S.T.A.L.K.E.R. که دوستمون میگفت اجرا نمیشه رو دید :31: که جز بهترین ها بوده
این تست عملکرد خود مادربرداست نه گرافیکشون !
این تست عملکرد خود مادربرداست نه گرافیکشون !
وقتی تست بازی ازشون نشون میده و گرافیکشون آنبرد هستش یعنی تست گرافیکشون نه مادربرد
دوست عزیز این لینکی که شما قرار دادید داره با گرافیک Zotac GeForce GTX 260² 896MB بازی ها رو تست میگیره
به لینک زیر که قسمت test system همون لینکی هست که شما قرار دادید نگاه کنید خواهید دید که با گرافیک بالا این تست رو انجام داده
تستی که شما قرار دادی با gtx260 میگیره :31:
بعدش خواهشن پای amd رو وسط نکشین:27: چون بحث سر h55 intel هستش نه amd
h55 بهترین گرافیک آنبردی بوده که تاحالا وجود داشته
Excellent Intel® HD Graphics performance - 3DMARK VANTAGE E8000+ marks!!
امير موسر
26-04-2010, 20:48
وقتی تست بازی ازشون نشون میده و گرافیکشون آنبرد هستش یعنی تست گرافیکشون نه مادربرد
یعنی گرافیک آنبرد این برد تو فول اچدی 55 فریم برای اون بازی داده !!!!؟
دوست عزیز وقتی کارت گرافیک روی سیستم قرار میده گرافیک انبرد غیر فعال میشه
و اگر هم بگید که در قسمت گیم ،کارت گرافیک رو برداشته و ازانبرد استفاده کرده (که البته غیر معقوله،چون خودش نگفته) این تفاوت فریم با لینکی که من دادم و به وضوح از آنبرد استفاده کرده رو چطور توجیه می کنید ؟
اون میزان فریم لینک شما رو هیچ گرافیک آنبردی نمی تونه بیاره که در لینکی که من قرار دادم به وضوح مشخصه که یه گرافیک آنبرد چقدر فریم میاره و تازه در قسمت جمع بندی لینک من گفته که این گرافیک آنبرد جدید اصلا قابل قیاس با کارت گرافیک نیست(در گیم) ولی در لینک شما فریمی برابر با یه کارت گرافیک آورده که نشون دهنده ی اینه که در این تست ها از کارت گرافیک استفاده شده
تستی که شما قرار دادی با gtx260 میگیره :31:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعدش خواهشن پای amd رو وسط نکشین:27: چون بحث سر h55 intel هستش نه amd
h55 بهترین گرافیک آنبردی بوده که تاحالا وجود داشته
Excellent Intel® HD Graphics performance - 3DMARK VANTAGE E8000+ marks!!
من گفتم که هدفم مقایسه ی این انبرد با بقیه ی آنبرد ها نیست وگفتم که هدفم اینه که بگم این انبرد برای بازی مناسب نیست
بعدشم لینکی که من دادم کاملا معلومه که چیه و در قسمت test setup هیچ کارت گرافیکی رو قرار نداده
اینم لینک test setup ریویویی که من قرار دادم و می بینید که در هیچ قسمتش کارت گرافیک رو نمی بینید
یعنی گرافیک آنبرد این برد تو فول اچدی 55 فریم برای اون بازی داده !!!!؟
بله داده چرا که نه
Do anyone know how good is the integrated graphics found in these mobos? Can it handle some games?
The IGP is integrated into the Clarkdale CPU. I believe it is simply a further evolution of the X4500HD, and can at least now claim to be on rough par with ATI's integrated graphics, assuming that AMD hasn't done much to up the ante in the 800-series chipsets. Check the reviews of the i5-661 and the i3-5x0s. The 661 is the fastest IGP they sell (there's a reason reviewers all got that particular chip), at 900 MHz, the others are clocked at 733 MHz or 533 MHz. No, it can't run Crysis.
Larrabee is dead, it wasn't worth it to Intel to actually build it. The project isn't dead, but Larrabee Mk I will never see mass production silicon.
---------- Post added at 10:05 PM ---------- Previous post was at 10:01 PM ----------
من گفتم که هدفم مقایسه ی این انبرد با بقیه ی آنبرد ها نیست وگفتم که هدفم اینه که بگم این انبرد برای بازی مناسب نیست
بعدشم لینکی که من دادم کاملا معلومه که چیه و در قسمت test setup هیچ کارت گرافیکی رو قرار نداده
اینم لینک test setup ریویویی که من قرار دادم و می بینید که در هیچ قسمتش کارت گرافیک رو نمی بینید
دوست عزیز لینک شما چندتا cpu رو باهم مقایسه کرده
من مقایسه مین h55 رو قرار دادم
که در 3d mark نشون میده که این مین چه قدرتی داره
من کاری به مقایسه i5 661 , athlon ii ندارم
بله داده چرا که نه
Do anyone know how good is the integrated graphics found in these mobos? Can it handle some games?
The IGP is integrated into the Clarkdale CPU. I believe it is simply a further evolution of the X4500HD, and can at least now claim to be on rough par with ATI's integrated graphics, assuming that AMD hasn't done much to up the ante in the 800-series chipsets. Check the reviews of the i5-661 and the i3-5x0s. The 661 is the fastest IGP they sell (there's a reason reviewers all got that particular chip), at 900 MHz, the others are clocked at 733 MHz or 533 MHz. No, it can't run Crysis.
Larrabee is dead, it wasn't worth it to Intel to actually build it. The project isn't dead, but Larrabee Mk I will never see mass production silicon.
---------- Post added at 10:05 PM ---------- Previous post was at 10:01 PM ----------
دوست عزیز لینک شما چندتا cpu رو باهم مقایسه کرده
من مقایسه مین h55 رو قرار دادم
که در 3d mark نشون میده که این مین چه قدرتی داره
من کاری به مقایسه i5 661 , athlon ii ندارم
شما لینکی که قرار دادید قسمت کرایسیس رو ببینید داره چی میگه اونجا یه لینک در مورد کشش بازی این گرافیک آنبرد قرار داده و صراحتا داره اعلام میکنه که این تست ها با کارت گرافیکه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدWhile several boards allow the processor’s integrated GPU to be overclocked, we’ve already seen that it’s not suitable for Crysis ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]). Relying on a graphics card allows these games to be playable, but diminishes any expected performance differences.
بعدشم اگر لینک من رو قبول ندارید این یکی رو ببینید که خودش تو همین قسمت کرلیسیس قرار داده
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر ضمن حتما می دونید که discrete یعنی کارت گرافیک و gma hd یعنی گرافیک انبرد که می بینید بازی کرایسیس رو فریم نیاورده پس چطور در لینک شما تونسته در همون رزولیشن فریم بیاره(پس معلومه که در لینک شما این نتایج با کارت گرافیک بدست اومده)
قابل توجهتون که این لینک در همون قسمت کرایسیس لینک شما قرار داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
در ضمن باز هم تکرار می کنم که در لینک خود من هم در قسمت جمع بندی گفته که این گرافیک آنبرد مناسب برای گیم نیست و من هم چندین بار گفتم که هدف من این بود که بگم برای گیم مناسب نیست و نه اینکه با بقیه مقایسشون کنم چون نتیجه ای که گرفتم اینه که این گرافیک آنبرد برای گیم مناسب نیست!!!!!!!!!!!!!!
تازه در همین لینک بالا که بازی کرایسیس رو نشون داده و میبینید که اصلا فریم نیاورده ، بازی های دیگه هم هست که می تونید اونها رو هم ببینید که حالا معلوم شد که این گرافیک انبرد اصلا در فول اچ دی فریم نمیاره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شما لینکی که قرار دادید قسمت کرایسیس رو ببینید داره چی میگه اونجا یه لینک در مورد کشش بازی این گرافیک آنبرد قرار داده و صراحتا داره اعلام میکنه که این تست ها با کارت گرافیکه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدWhile several boards allow the processor’s integrated GPU to be overclocked, we’ve already seen that it’s not suitable for Crysis ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]). Relying on a graphics card allows these games to be playable, but diminishes any expected performance differences.
بعدشم اگر لینک من رو قبول ندارید این یکی رو ببینید که خودش تو همین قسمت کرلیسیس قرار داده
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفقط discrete رو حواستون باشه که یعنی کارت گرافیک و gma hd یعنی گرافیک انبرد که می بینید بازی کرایسیس رو فریم نیاورده پس چطور در لینک شما تونسته در همون رزولیشن فریم بیاره
قابل توجهتون که این لینک در همون قسمت کرایسیس لینک شما قرار داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
در ضمن باز هم تکرار می کنم که در لینک خود من هم در قسمت جمع بندی گفته که این گرافیک آنبرد مناسب برای گیم نیست و من هم چندین بار گفتم که هدف من این بود که بگم برای گیم مناسب نیست!!!!!!!!!!!!!!
تازه در همین لینک بالا که بازی کرایسیس رو نشون داده و میبینید که اصلا فریم نیاورده ، بازی های دیگه هم هست که می تونید اونها رو هم ببینید که حالا معلوم شد که این گرافیک انبرد اصلا در فول اچ دی فریم نمیاره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
While several boards allow the processor’s integrated GPU to be overclocked, we’ve already seen that it’s not suitable for Crysis. Relying on a graphics card allows these games to be playable, but diminishes any expected performance differences.
تو کرایسیس هم فریم آورده کی میگه نیورده؟
اینو ببین
H.A.W.X. shows slightly more variability, but players still wouldn’t notice the difference between motherboards using a discrete graphics card.
شما لینکی که در خود لینک کرایسیس شما قرار داده شده نگاه کردید؟!!!!!!!!!!!!!
بابا دیگه واضحه داره میگه اونجا تستش کردن!!!!!!!!!!!!!!1
---------- Post added at 10:36 PM ---------- Previous post was at 10:33 PM ----------
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینو ببین
H.A.W.X. shows slightly more variability, but players still wouldn’t notice the difference between motherboards using a discrete graphics card.
این قسمت داره میگه بازی هاوکس ییکمی بیشتر اختلا ف هایی رو نشون میده (منظورش بین مادربردهاست که در همون قسمت هم معلومه که چند تا مادربرد رو داره با هم مقایسه میکنه) اما برای بازیکنان مادربردهایی که از یه کارت گرافیک مجزا استفاده می کنن ، این مادربرد ها تفاوت قابل توجهی ایجاد نمی کنن
در واقع منظورش اینه که با استفاده از کارت گرافیک مجزا این مادربردها که از برندهای مختلف هستند در بازی تفاوتی با هم ندارند ومثلا مدل ازراک فرقی با مدل ایسوس در این زمینه نداره
چون تو لینک شما چند تا مادر برد رو داره از برند های مختلف تست میگیره
این که تر جمش واضحه
اگر ترجمه ی من رو قبول ندارید خواهشا بقیه ی دوستان در مورد ترجمه ی من نظر بدن
While several boards allow the processor’s integrated GPU to be overclocked, we’ve already seen that it’s not suitable for Crysis. Relying on a graphics card allows these games to be playable, but diminishes any expected performance differences.
تو کرایسیس هم فریم آورده کی میگه نیورده؟
اینم که داره میگه با تکیه بر یه کارت گرافیک این بازی ها قابل اجرا یا قابل بازی کردن می باشند
اینم ترجمش واضحه
قسمت قبل از این هم داره میگه
که با اینکه برخی از مادربرد ها اجازه میدن که پردازنده ی گرافیک آنبرد اورکلاک بشه " ولی" ما دیدیم که برای کرایسیس "باز هم" مناسب نیست "اما" با با تکیه بر یه کارت گرافیک این بازی ها قابل اجرا یا قابل بازی کردن می باشند
اینم که داره میگه با تکیه بر یه کارت گرافیک این بازی ها قابل اجرا یا قابل بازی کردن می باشند
اینم ترجمش واضحه
قسمت قبل از این هم داره میگه
که با اینکه برخی از مادربرد ها اجازه میدن که پردازنده ی گرافیکی آنبرد اورکلاک بشه " ولی" ما دیدیم که برای کرایسیس "باز هم" مناسب نیست "اما" با با تکیه بر یه کارت گرافیک این بازی ها قابل اجرا یا قابل بازی کردن می باشند
پس دیدی که داره بدون کارت گرافیک تست میگیره:31:
تو این بازی خوب فریم نداد
اما تو skl خوب فریم داد
فریم دادن تو اون بازی نشون دهنده قوی بودن گرافیک آنبرد h55 هست
پس دیدی که داره بدون کارت گرافیک تست میگیره:31:
تو این بازی خوب فریم نداد
اما تو skl خوب فریم داد
فریم دادن تو اون بازی نشون دهنده قوی بودن گرافیک آنبرد h55 هست
با با جان این وسط یه لینک قرار داده که شما حذفش کردید و ومنظورش اینه که اونجا تستش کرده این هم کامل چیزی که وسط این نوشته یه لینک قرار داشته و منظورش این بوده که اونجا تستش کرده
While several boards allow the processor’s integrated GPU to be overclocked, we’ve already seen that it’s not suitable for Crysis ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]). Relying on a graphics card allows these games to be playable, but diminishes any expected performance differences.
یه سر برید قسمت کرایسیس لینکی که خودتون قرار دادید اونجا می بینید که وسط همین جملات این لینک رو قرار داده و منظورش از قرار دادن این لینک اینه که تست گرافیک آنبرد رو در اونجا قرار داده
که حالا با این لینک تر جمش اینجوری میشه:
با اینکه برخی از مادربرد ها اجازه میدن که پردازنده ی گرافیکی آنبرد اورکلاک بشه " ولی" ما "در این لینک" دیدیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که برای کرایسیس "باز هم" مناسب نیست "اما" با با تکیه بر یه کارت گرافیک این بازی ها قابل اجرا یا قابل بازی کردن می باشند
توی همین لینک بالا نشون داده (همون لینکی که بین نوشته ها هست و با رنگ قرمز نشون دادم) که برای بازی و رزولیشن بالا مناسب نیست و باز هم تکرار می کنم که در جمع بندی لینک من هم گفته که کلا برای بازی مناسب نیست
لازم به ذکره که در پایان (در همون لینک قرمز رنگ)و در قسمت تست بازی dirt 2 میگه که اصلا اینتل قصد نداشته که این چیپ رو برای اهداف گیم بزنه (چراکه حتی در بازی سبک left 4 dead هم کم آورد بعدش شما میگی برای گیم مناسبه در صورتی که حتی اینتل هم میگه این چیپ رو برای گیم تولید نکرده
If you’re read the analysis up until this point and wondered why Intel’s Core i5-661 with integrated graphics sported one blank line after another, it’s because the on-package GPU isn’t able to do its job in any of these titles. We already know Intel isn’t going for the gamer crowd with this solution, but know that even something we’d consider lightweight, like Left 4 Dead, won’t display properly with integrated graphics.
harrypotter2007
30-04-2010, 14:22
میخواستم ببینم این سیستم برای بازی های امروزی مثل جی تی ای خوبه. (.
کارت گرافیک = GIGABYTE - GeForce GTS 250 - 1GB
سی پیو = Intel Core i3 - 3.06GHz - 540
رم = GEIL- Dual Channel 4GB - 1333-(2x2GB)
مینبورد = GIGABYTE - EP43T-USB3
و یک پاور خوب برام انتخاب کنید.
امير موسر
30-04-2010, 14:26
میخواستم ببینم این سیستم برای بازی های امروزی مثل جی تی ای خوبه. (.
کارت گرافیک = GIGABYTE - GeForce GTS 250 - 1GB
سی پیو = Intel Core i3 - 3.06GHz - 540
رم = GEIL- Dual Channel 4GB - 1333-(2x2GB)
مینبورد = GIGABYTE - EP43T-USB3
و یک پاور خوب برام انتخاب کنید.
مادربرد و سی پی یو همخونی ندارن !
harrypotter2007
30-04-2010, 14:58
مادربرد و سی پی یو همخونی ندارن !
ممنون میشوم یک مادر بورد خوب بهم مرفی کنید که با آن ها سازگاری داشته باشد.
H.A.M.E.D
30-04-2010, 15:30
سلام
GIGABYTE P55-USB3=175
GIGABYTE P55-UD3P=175
GIGABYTE P55A-UD3=180
GIGABYTE P55A-UD3P=215
GIGABYTE P55A-UD4P=260
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.