PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : محافظت از پروژه

sahar_82614
25-04-2010, 18:12
سلام
من یک پروژه با vb6 و دیتابیس sqlserver نوشتم و حالا می خوام اونو روی یک کامپیوتر دیگه اجرا و نصب کنم و میخوام که یک setup از روی ان بسازم و میخوام کسی نتونه اطلاعات دیتابیس رو با باز کردن sql ببینه در واقع میخوام برنامم محافظت بشه و کسی نتونه اونو براحتی کپی کنه و جای دیگه از ان استفاده کنه
در ضمن از کنترلهای ocx هم استفاده کردم که اگه سورس برنامه کنار فایل اجرایی ان نباشه جواب نمیده لطفا بهم بگین این ایرادو چگونه برطرف کنم ؟ ممنون میشم :11::11::11::11:

Vb1471
30-04-2010, 00:36
سلام:
شما مي تونيد با استفاده از خود نرم افزار اكسس يا نرم افزار هاي قفل بر روي فايل هاي اكسس بر روي بانك خود قفل بگذاريد تا اطلاعات شما مشاهده نشود

2- براي ساختن Setup برنامه باد به اين ادرس برويد .............>Start------All Program .......Microsoft Visual Basic 6.0........ Pakage & Deployment Wizard رفته و در قسمت Select Project : پروژه خود را انتخاب كنيد و در مرحله بعد بر روي گزينه Package كليك كنيد نكته : اگر با مشكلي روربه رو شديد از برنامه خود يك Compile تهيه كرده و آن را به صورت EXE در بياوريد و در صفحه اي كه نمايش داده مي شود next را بزنيد و در صفحه بعد آدرس مكاني را كه مي خواهيد از پروژه Package بگيريد بدهيد .

3- بر روي Next كليك كرده تا به صفحه اي ميرسيد كه از شما نام برنامه يا همان نصب برنامه را مي خواهد كه مطابق ميل خود آسم گذاري مي كنيد

4- در صفحه هاي بعد Next را زده و وقتي به صفحه اي رسيديد كه قسمت shear File است تيك مورد نظر را فعال مي كنيد و سپس برنامه نصب براي شما ايجاد ميشود

5- در اينجا جواب سوال آخر شما كه گفته ايد از كامپونت استفاده كرده ايد جواب داده شده است كه در حين ايجاد نصب
برنامه به طور اتوماتيك كامپونت را اضافه كرده و در كامپيوتر فرد ديگر نصب مب كند تا ديگر مشكلي نداشته باشد.

اميد وارم برات جواب بده Vb1471 در خدمت شما