مشاهده نسخه کامل
: خرید مانیتور LCD
سلام
من میخوام یه مانیتور LCD تا 200 تومن بخرم گرافیکم اینه
8600 GT 512M
دو تا سوال دارم !
1 - 22 اینچ به دردم میخوره یا نه ؟
2- شما چه مانیتوری پیشنهاد میکنید ؟
فقط بگم سیستم 24 ساعته روشن وتقریبا باهاش زیاد بازی میکنم.
مرسی.
امير موسر
25-04-2010, 14:13
بقیه قطعاتت !؟
gameselect
25-04-2010, 14:29
من فقط میتونم بگم هر مانیتوری میخری مانیتوری بخر که زاویه دید بالایی داشته باشه ...
و اشتباه منو تکرار نکنی...
من الان 2033 samsung دارم و یه فیلم میزارم و بخام 40 سانت بیام پایین تر صفحه نصف به نصف تاریک میشه
اگه 50 سانت بیام پایین 75% تاریک میشه و اگر بالشت بزارم و بخام فیلم ببینم هیچی نمیبینم 80% تاریک میشه.
بقیه قطعاتت !؟
INTEL CORE 2 DOU E6550
RAM 2G
MAIN : P35-DS3L GIGABYTE
امير موسر
25-04-2010, 18:44
INTEL CORE 2 DOU E6550
RAM 2G
MAIN : P35-DS3L GIGABYTE
اصل کاری ! کازت گرافیکت چیه !؟
اول سیستمتو ارتقاع بده بعد مانیتور بخر.
اگه بازی میکنی با 8600 کم میاری.دل سرد میشی.
امير موسر
25-04-2010, 19:21
کارت گرافیک و چرا اون گوشه نوشتی ندیدم !
منم تایید میکنم پست بالارو !
سلام
من میخوام یه مانیتور LCD تا 200 تومن بخرم گرافیکم اینه
8600 GT 512M
دو تا سوال دارم !
1 - 22 اینچ به دردم میخوره یا نه ؟
2- شما چه مانیتوری پیشنهاد میکنید ؟
فقط بگم سیستم 24 ساعته روشن وتقریبا باهاش زیاد بازی میکنم.
مرسی.
1-بله
2- W2261VP
من با این که سیستمم برای 10 سال پیشه رفتم و این مانیتور رو خریدم تازه کارت گرافیک من ، از گرافیک شما خیلی خیلی قدیمی تر و ضعیف تره ،AGP هستش:8:
ولی در مورد مانیتور باید بگم حرف نداره قیمتش هم 28 ام فروردین که خریدم 216.000 بود
امير موسر
25-04-2010, 21:04
1-بله
2- W2261VP
من با این که سیستمم برای 10 سال پیشه رفتم و این مانیتور رو خریدم تازه کارت گرافیک من ، از گرافیک شما خیلی خیلی قدیمی تر و ضعیف تره ،AGP هستش:8:
ولی در مورد مانیتور باید بگم حرف نداره قیمتش هم 28 ام فروردین که خریدم 216.000 بود
برای بازی جواب نمیده کارتش با این مانیتور دکتر !
کم پیدایی !!
اول سیستمتو ارتقاع بده بعد مانیتور بخر.
اگه بازی میکنی با 8600 کم میاری.دل سرد میشی.
نمیشه دوست عزیز مانیتورم رنگ قاطی کرده باید عوضش کنم.
ProGamer
26-04-2010, 13:03
آخه مانيتور چه ربطي به كارت گرافيكي داره؟
ايشون الان يه مانيتور ميخواد . به نظر من بهتره 2261 بگيري كه براي بازي بهترينه.
با همه جور كارت گرافيكي هم OK هست. قيمت 215
فول اچ ديه و اگر بعدا سيستمت رو هم ارتقا دادي باز هم ok خواهد بود برات و مشكلي نخواهي داشت
اينم لينك مشخصات:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ess_1362
26-04-2010, 13:09
اگر بازی نمی کنی که هر سایزی می خوای می تونی بگیری و مشکلی نداره
ولی من پیشنهاد می کنم 2262TQ بگیری حدود 225 تومن چون 2261 هم یک مقدار مشکل زاویه دید داره که در 2262 اصلاح شده
sir payman
26-04-2010, 18:18
آخه مانيتور چه ربطي به كارت گرافيكي داره؟
ايشون الان يه مانيتور ميخواد . به نظر من بهتره 2261 بگيري كه براي بازي بهترينه.
با همه جور كارت گرافيكي هم OK هست. قيمت 215
فول اچ ديه و اگر بعدا سيستمت رو هم ارتقا دادي باز هم ok خواهد بود برات و مشكلي نخواهي داشت
اينم لينك مشخصات:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ربط داره.
ایشون وقتی یه مانیتور full HD بگیره که دیگه نمیتونه با 8600 بازیهای روز رو full HD اجرا کنه و با افت فریم شدید روبرو میشه برای اینه که به کارت گرافیک ربط داره.
ولی اگر هرگز سراغ بازی نمیره اون موقع براش مهم نیست که کارتش چیه.
RealDesigner
27-04-2010, 15:54
اگر بازی نمی کنی که هر سایزی می خوای می تونی بگیری و مشکلی نداره
ولی من پیشنهاد می کنم 2262TQ بگیری حدود 225 تومن چون 2261 هم یک مقدار مشکل زاویه دید داره که در 2262 اصلاح شده
ميتونم به جرات بگم اين حرف رو خودتون در آرودين.
مانيتور هاي شركت ما كه براي طراحي هست همه 2261 هستن و از كنار مانيتور هم حتي تصاوير قابل مشاهدن. اين حرف هاي بي سند رو از كجا مياريد
sir payman
27-04-2010, 16:10
نه عزیز از خودشون در نیاوردن
قبلا توی یک تاپیک دیگه این بحث مطرح شد و از چند تا سایت عکسهای مقایسه ای اوردن که 2261 نسبت به بعضی مدلها زاویه دیدش پایینتر بود.
2261:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
p23700:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ess_1362
27-04-2010, 17:05
ميتونم به جرات بگم اين حرف رو خودتون در آرودين.
مانيتور هاي شركت ما كه براي طراحي هست همه 2261 هستن و از كنار مانيتور هم حتي تصاوير قابل مشاهدن. اين حرف هاي بي سند رو از كجا مياريد
من نه نمایندگی LG را دارم نه نمایندگی سامسونگ نه هیچ برند دیگه ای
با هیچ برندی هم پدرکشتگی ندارم
ایشون می خواد بخابه پای مانیتور و فیلم نگاه کنه که دقیقا نقطه ضعف 2261 هست
اگر با یک برند خاص مشکل داشتم دیگه از همون برند که به ایشون پیشنهاد نمی دادم!!
به هر حال این مدل بخصوص یک مقدار جزیی مشکل زاویه دید داره و وظیفه من گفتنش بود. حالا تصمیم نهایی با خودشون هست
شما هم در شرکتتون می شینید پشت میز و طراحی می کنید.پس با زاویه خاص به این مانیتور نگاه نمی کنید که متوجه این مشکل بشید
SandBanJo0nam
28-04-2010, 08:52
من نه نمایندگی LG را دارم نه نمایندگی سامسونگ نه هیچ برند دیگه ای
با هیچ برندی هم پدرکشتگی ندارم
ایشون می خواد بخابه پای مانیتور و فیلم نگاه کنه که دقیقا نقطه ضعف 2261 هست
اگر با یک برند خاص مشکل داشتم دیگه از همون برند که به ایشون پیشنهاد نمی دادم!!
به هر حال این مدل بخصوص یک مقدار جزیی مشکل زاویه دید داره و وظیفه من گفتنش بود. حالا تصمیم نهایی با خودشون هست
شما هم در شرکتتون می شینید پشت میز و طراحی می کنید.پس با زاویه خاص به این مانیتور نگاه نمی کنید که متوجه این مشکل بشید
اين ضعف همه مانيتور هاست كه زويه ديد كمي دارند. خصوصا زاويه ديد عمودي. ربطي به 2261 نداره.
به نظر من يكي از بي نقص ترين مانيتور ها 2261 هست. نه به خاطر زاويه ديد يا زيبايي يا ...
اولا پنلش به نظرم خيلي با كيفيته. چون كيفيت تصويرش از مانيتور هاي كنتراست 50000 هم مارك خودش و همينطور سامسونگ خيلي بهتره
ثپانيا خيلي كامله. هم فول اچ ديه و هم hdmi داره. كنتراست بالا و سرعت پاسخ گويي عالي
به نظر اين يه مورد در بين سامسونگ ها و ال جي ها از همه بهتره و بحث روي زاويه ديد ، شايعه اي هست كه رقبا براي هم ميسازند.
من هم اين مانيتور رو ديدم و به ps3 وصلش كردم. بازي كردم. تو بازي هم آدم سيخ نميشينه جلو مانيتور و دائم حركت ميكنه. ولي مشكلي نداشتم اصلا
اون تصاويري هم كه نشون دادين خخنده داره. مثلا 23700 زاويه ديد چپ و راستش فرق داره كه اين محاله.
sir payman
28-04-2010, 11:38
خب دلیل طرفداریتون مشخصه(چون خودتون این مانیتور رو دارید)
در مورد کیفیت تصویر و زاویه دید هم مسلما تکیه کردن به سایتهای معتبر خیلی نتیجه اش بهتر اینه که بخوایم به حرفهای کاربرها توجه کنیم.
و جالب اینه که شما دارید 2261 رو بهترین میدونید.
2261 مانیتور خیلی خوبیه ولی به هیچ وجه در حدی که شما میگید نیست(زاویه دید رو هم شما متوجه نمیشید چون با مانیتورهای دیگه کار نکردید وگرنه اگر مثل خود من روزی با چند تا تا مانیتور سرکار داشته باشید تفاوتها براتون خیلی روشن تر میشه)
در مورد 23700 هم بهتره که یه سر به ریویو ها بزنید و نمره هایی رو که این مانیتور گرفته رو ببینید تا متوجه بشید در چه سطحیه.
ess_1362
28-04-2010, 11:40
اين ضعف همه مانيتور هاست كه زويه ديد كمي دارند. خصوصا زاويه ديد عمودي. ربطي به 2261 نداره.
به نظر من يكي از بي نقص ترين مانيتور ها 2261 هست. نه به خاطر زاويه ديد يا زيبايي يا ...
اولا پنلش به نظرم خيلي با كيفيته. چون كيفيت تصويرش از مانيتور هاي كنتراست 50000 هم مارك خودش و همينطور سامسونگ خيلي بهتره
ثپانيا خيلي كامله. هم فول اچ ديه و هم hdmi داره. كنتراست بالا و سرعت پاسخ گويي عالي
به نظر اين يه مورد در بين سامسونگ ها و ال جي ها از همه بهتره و بحث روي زاويه ديد ، شايعه اي هست كه رقبا براي هم ميسازند.
من هم اين مانيتور رو ديدم و به ps3 وصلش كردم. بازي كردم. تو بازي هم آدم سيخ نميشينه جلو مانيتور و دائم حركت ميكنه. ولي مشكلي نداشتم اصلا
اون تصاويري هم كه نشون دادين خخنده داره. مثلا 23700 زاويه ديد چپ و راستش فرق داره كه اين محاله.
شما باز هم داری نسبت به یک برند خاص تعصب به خرج میدی که این جزء شرایط مشاوره دادن نیست!
در مورد کنتراست و پاسخدهی یا همون responce مدل 2261 که حرفی نمیشه زد در مورد HDMI هم اگر قصد اتصال به PC را داشته باشند تقریبا بلا استفاده می مونه
ضمنا این مدل یک مشکل دیگه هم داره که در مورد کسانی که با PC با این مانیتور کار می کنند و مخصوصا کسانی که بیشتر با بک گراند سفید سر کار دارند برعکس مشکل زاویه دیدش کاملا مشخص هست و اون هم مشکل پودری بودن رنگ سفید هست
این مشکل برای کسانی که ازش بی اطلاع هستند و با نرم افزارهایی مثل WORD که بک گراند سفید داره سر و کار دارند در ابتدا مثل کثیف بودن پنل می مونه و طرف تا مدتها اگر به این مشکل پی نبره مدام پنل را با یک پارچه تمیز می کنه ولی قافل از اینکه این مشکل از درون پنل هست و نه از بیرون
شما هم چون از این مانیتور در کنسول استفاده می کنید و با بک گراند سفید خیلی سر و کار ندارید و ضمنا فاصله شما از این مانیتور بیشتر از کسانی هست که بعنوان PC از این مانیتور استفاده می کنند پس تا حالا پی به این موضوع نبردین و احتمالا به این زودی ها هم نخواهید برد.
ضمنا وقتی در همون رنج قیمت یک مدل بدون ایراد وجود داره نباید اصرار کرد که خریدار حتما بره مدل مشکل دار را بخره(حالا هر چند که مشکل پیش پا افتاده باشه)
پس تا زمانی که مدل 2262 را با اختلاف قیمت 10-15 تومن میشه خرید اصراری به خرید مدل 2261 نیست
نه فرق نداره.بیشتر دقت کن.
سمت راست آسمون کمی قهوه ای شده.
سمت چپ درختا کمی قهوه ای شدند.
بیشتر دقت کن و از روی تعصب نظر نده.
ممنون.
ساسان مهاجم
28-04-2010, 15:36
نه فرق نداره.بیشتر دقت کن.
سمت راست آسمون کمی قهوه ای شده.
سمت چپ درختا کمی قهوه ای شدند.
بیشتر دقت کن و از روی تعصب نظر نده.
ممنون.
خدايي راست ميگه بنده خا
چپ و راستش دوتا چيز جدا هستن. شما بيشتر دقت كن عزيز.
يكيش روشن تره. يكيش تيره تره
فكر كنم يكيشو يادشون رفته تيره كنن. از cnet پيچوندين آقا؟؟؟ از اين سوتي ها زياد ميده آخه cnet
sir payman
28-04-2010, 15:52
نه عزیز اگر شما به اب توجه کنید متوجه میشید که به طور مشابه نسبت به هم دیگه تیره شدن.
منبع هم prad بود نه cnet.:27:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.