ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فرق 2286 و xl2370

alpha007
25-04-2010, 13:39
سلام
میخواستم یه نفر درست درمون بیاد و درباره اینکه هر کدوم از این مانیتورهای زیر جزء کدوم دسته LED ها هستن صحبت کنه.WLED بودن وELED بودن
2286 از الجی و
xl2370
1.کدومشون WLED یه و کدومشون ELED ؟
2.بطور دقیق کدوم نوع LED بهتره؟ WLED یا ELED ؟

MAGIDIYUM
25-04-2010, 14:48
کلا xl2370 بهتر از 2286 است چون هم فول اچ دیه که خیلی مهمه و هم اینکه کنتراست داینمیک بالا تری داره.برای 2286 کنتراست 2000000:1 است و برای xl2370 کنتراست مگا یا 5000000:1 است و همینطور فول اچ دی که تو تا برتری نسبت به 2286 است.

اما اگه این دو مانیتور رو بخواهیم از لحاظ بک لایت مورد بررسی قرار بدیم به این شکل است که در 2286 که همون WLED یا EDGE LIT است نور پس زمینه ی ال ای دی از حاشیه به پنل تابیده میشه و باعث میشه که مصرف برق کاهش پیدا کنه و تا حدودی کنتراست بالا بره.
ولی در XL2370 کلا قضیه یه چیز دیگست.این نوع مانیتور ها رو ELED یا همون حالت LOCAL-DIMMING میگویند که در این حالت LED BACKLIGHT یا نور پس زمینه به طور یکنواخت و منظم در پنل وجود دارد و پخشه که مصرف رو به طور چشم گیری پایین آورده و کنتراست و درخشندگیه تصور رو زیاد میکنه.البته در این حالت یک مشکل وجود دارد که ممکنه چشم بعضی از افراد به این مانیتور به خاطر برخشندگیه بالا حساسیت نشان بده. این مانیتور خیلی عالیه و از هر لحاظ از با کیفیت تر از مانیتور های هم رده ی خودش هست ولی شرط استفاده از اون اینکه چشم رو اذیت نکنه که اگه این اتفاق بیفته به جای لذت بردن از این مانیتور فقط عذاب رو در پی داره.چون درخشندگی بالاست چند دقیقه که مستقیم بهش نگاه کنی همه چی معلوم میشه.از بین 6 نفر از دوستانم که برای آزمایش چند وقت پیش رفته بودیم این مانیتور رو ببینیم فقط یکی از این دوستانم که عینکی هم بود به این مانیتور حساسیت نشون داد پس زیاد جای نگرانی نیست.

در کل اگر هم حساسیتی با این مانیتور احساس کردی بازم دلیل نمیشه بری سمت 2286 چون فول اچ دی نیست.بعد از این گزینه ها من 2262TQ یا 23700 رو توصیه میکنم که اینم صلیغه ای است و کیفیت هر کدوم چشمت رو گرفت برو سراغ اون.

ولی در مورد XL2370 دقت لازم رو داشته باش که این مانیتور در عین پیشرفته بودن و جذابیت تصویر حساسیت بینایی رو هم در پی داره.پس موقع خرید دقت کن که یه چند سالی که چشمات بهش دوختست دچار مشکل نشه که سلامتیه چشم مهمتر از LED است.

alpha007
25-04-2010, 15:22
من تو ریویو های معتبر اروپایی-امریکایی که جستجو میکردم درباره مشکلات و حساسیتهای دیدن چیزی پیدا نکردم
تو همین انجمن که هرکی خریده (قبل از عید) راضیه
2262 و 2261 هم که به دلیل 22 بودنشون مشکل کوچیک بودن تکست ها رو دارن اصلا نمیخوام برم طرفش
ولی اگر هم احیانا کسی با نور زیاد 2370 مشکلی پیدا کنه خب خیلی راحت میتونه روشناییش رو کم کنه.مگه اینطور نیست؟
نمیدونم همه ELED ها این مشکلو دارن یا خیر ولی تا اونجایی که یادمه همه از برتری ELED نسبت به WLED حرف میزدن
اما چرا حالا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

MAGIDIYUM
25-04-2010, 17:46
دقیقا ELED به WLED برتری داره و شک نکن.100% ELED بهتره.مساله اینکه برای برخی افراد محدود حساسیت ایجاد کرده.تو همین فروم من دو تا نمونه دیده بودم و برای اطمینان از صحت حرفاشون خودم رفتم و دیدم و تازه کلی با XL2370 حال کردم.از یارو نمایشگاهیه سامسونگ پرسیدم این قضیه ی حساسیت چشم چیه.گفت اونایی که تا حالا از کامپیوتر استفاده نکردند یا کم استفاده کردند یا نمره بیناییه عینکشون بالاست براشون چند هفته ی اول چشم رو اذیت میکنه و اشک میاد چون بک لایت به طور مستقیم در تمام سطوح به چشم میرسه اینجوریه ولی من و 5 تا از دوستام خیلی باهاش حال کردیم و خودم بعد از ورودش میخوام یکی بگیرم چون جون میده واسه بازی و فیلم دیدن.رنگ ها فوق العاده زنده است.حالا چرا برخی از افراد که تعدادشون محدود هست واکنش نشون میدن نیمدونم والا.این رفیقم که حساسیت داشت گفت چشممو که از مانیتور برداشتم چند لحظه همه جا تار بود و احساس میکرد که پیکسل های مانیتور در حال حرکت دورانی هستند.خوب به هر حال باید احتیاط کرد.یه 5 موقع خرید جلوش باش و چشمتو حرکت بده.همون جا معلوم میشه.فکر نکنم مشکلی برات پیش بیاد چون خدایی از این XL2370 نمیشه گذشت.:31:لامصب جذبش..... آدمو میگیره و دیگه به فکر حساسیت و این چیزا دیگه نیستی.:31:
راستی این مدل PX2370 هم نگاه کردم.زیاد ازش خوشم نیومد.دسترسی به دکمه هاش خیلی ضایع بود (از پشت):2:ولی طرحش خیلی شکیل بود.طرحش آرشیتکتی بود.به احتمال زیاد هم بازوی تنظیم زاویه داشت(البته اونجوری که از پشت دیدم) .ولی در کل XL2370 رو ترجیح میدم.

Stream
25-04-2010, 18:16
کلا xl2370 بهتر از 2286 است چون هم فول اچ دیه که خیلی مهمه و هم اینکه کنتراست داینمیک بالا تری داره.برای 2286 کنتراست 2000000:1 است و برای xl2370 کنتراست مگا یا 5000000:1 است و همینطور فول اچ دی که تو تا برتری نسبت به 2286 است.

اما اگه این دو مانیتور رو بخواهیم از لحاظ بک لایت مورد بررسی قرار بدیم به این شکل است که در 2286 که همون WLED یا EDGE LIT است نور پس زمینه ی ال ای دی از حاشیه به پنل تابیده میشه و باعث میشه که مصرف برق کاهش پیدا کنه و تا حدودی کنتراست بالا بره.
ولی در XL2370 کلا قضیه یه چیز دیگست.این نوع مانیتور ها رو ELED یا همون حالت LOCAL-DIMMING میگویند که در این حالت LED BACKLIGHT یا نور پس زمینه به طور یکنواخت و منظم در پنل وجود دارد و پخشه که مصرف رو به طور چشم گیری پایین آورده و کنتراست و درخشندگیه تصور رو زیاد میکنه.البته در این حالت یک مشکل وجود دارد که ممکنه چشم بعضی از افراد به این مانیتور به خاطر برخشندگیه بالا حساسیت نشان بده. این مانیتور خیلی عالیه و از هر لحاظ از با کیفیت تر از مانیتور های هم رده ی خودش هست ولی شرط استفاده از اون اینکه چشم رو اذیت نکنه که اگه این اتفاق بیفته به جای لذت بردن از این مانیتور فقط عذاب رو در پی داره.چون درخشندگی بالاست چند دقیقه که مستقیم بهش نگاه کنی همه چی معلوم میشه.از بین 6 نفر از دوستانم که برای آزمایش چند وقت پیش رفته بودیم این مانیتور رو ببینیم فقط یکی از این دوستانم که عینکی هم بود به این مانیتور حساسیت نشون داد پس زیاد جای نگرانی نیست.

در کل اگر هم حساسیتی با این مانیتور احساس کردی بازم دلیل نمیشه بری سمت 2286 چون فول اچ دی نیست.بعد از این گزینه ها من 2262TQ یا 23700 رو توصیه میکنم که اینم صلیغه ای است و کیفیت هر کدوم چشمت رو گرفت برو سراغ اون.

ولی در مورد XL2370 دقت لازم رو داشته باش که این مانیتور در عین پیشرفته بودن و جذابیت تصویر حساسیت بینایی رو هم در پی داره.پس موقع خرید دقت کن که یه چند سالی که چشمات بهش دوختست دچار مشکل نشه که سلامتیه چشم مهمتر از LED است.

دقیقا ELED به WLED برتری داره و شک نکن.100% ELED بهتره.مساله اینکه برای برخی افراد محدود حساسیت ایجاد کرده.تو همین فروم من دو تا نمونه دیده بودم و برای اطمینان از صحت حرفاشون خودم رفتم و دیدم و تازه کلی با XL2370 حال کردم.از یارو نمایشگاهیه سامسونگ پرسیدم این قضیه ی حساسیت چشم چیه.گفت اونایی که تا حالا از کامپیوتر استفاده نکردند یا کم استفاده کردند یا نمره بیناییه عینکشون بالاست براشون چند هفته ی اول چشم رو اذیت میکنه و اشک میاد چون بک لایت به طور مستقیم در تمام سطوح به چشم میرسه اینجوریه ولی من و 5 تا از دوستام خیلی باهاش حال کردیم و خودم بعد از ورودش میخوام یکی بگیرم چون جون میده واسه بازی و فیلم دیدن.رنگ ها فوق العاده زنده است.حالا چرا برخی از افراد که تعدادشون محدود هست واکنش نشون میدن نیمدونم والا.این رفیقم که حساسیت داشت گفت چشممو که از مانیتور برداشتم چند لحظه همه جا تار بود و احساس میکرد که پیکسل های مانیتور در حال حرکت دورانی هستند.خوب به هر حال باید احتیاط کرد.یه 5 موقع خرید جلوش باش و چشمتو حرکت بده.همون جا معلوم میشه.فکر نکنم مشکلی برات پیش بیاد چون خدایی از این XL2370 نمیشه گذشت.:31:لامصب جذبش..... آدمو میگیره و دیگه به فکر حساسیت و این چیزا دیگه نیستی.:31:
راستی این مدل PX2370 هم نگاه کردم.زیاد ازش خوشم نیومد.دسترسی به دکمه هاش خیلی ضایع بود (از پشت):2:ولی طرحش خیلی شکیل بود.طرحش آرشیتکتی بود.به احتمال زیاد هم بازوی تنظیم زاویه داشت(البته اونجوری که از پشت دیدم) .ولی در کل XL2370 رو ترجیح میدم.

دوست عزیز، پیشنهاد می کنم قبل از اینکه اطلاعات اشتباه به سایر کاربران بدید تاپیک زیر، و قوانین انجمن رو مطالعه کنید:

[توضیح] LED یا LCD ؟ تفاوت ها و شباهت ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

در مورد توضیحات اشتباه شما:

انواع LED
LED هایی که در نور پس زمینه مانیتورها مورد استفاده قرار می گیرند، دو نوع عمده دارند:

WLED یا White LED

این LED ها نوری کاملا مشابه با لامپ های CCFL از خودشون ساتع می کنند، یعنی بصورت تئوری نوری کاملا سفید و در عمل یک نور متمایل به آبی از خود ساتع می کنند که توسط فــیــلترهایی که جدا از پنل روی خود LED (یا لامپ CCFL) نصب میشه در نهایت نوری نزدیک به سفید رو ایجاد می کنند. از نظر کارایی تفاوت محسوسی با لامپ های CCFL از نظر مقایسه کیفیت نور ساتع شده وجود نداره.

در اکثر مانیتورهای LED بازار از این نوع LED استفاده میشه.
RGB LED

این LED ها نوع گران قیمت تر هستند، و سه بخش دارند که یک قسمت نور آبی، یک قسمت نور قرمز و قسمت آخر هم نور سبز ساتع خواهند کرد. این کار باعث کیفیت بالاتر نور پس زمینه نسبت به لامپ های CCFL و WLED ها خواهد شد.

استفاده از RGB LED ها در محصولات فعلی بازار خیلی متداول نیست.

نحوه چیدمان LED ها

لامپ های CCFL همواره بطور افقی و موازی یکدیگر در LCD قرار می گیرند، ولی دو چیدمان مختلف مطرح برای LED ها وجود دارد:

Direct Mounting یا Local Dimming
در این نوع چیدمان LED ها بطور پراکنده و پشت پنل LCD نصب می شوند، برتری این چیدمان در قابلیت کم و زیاد کردن نور پس زمینه در قسمت خاصی از تصویر است که در نهایت باعث ایجاد Contrast نسبتا بهتر خواهد شد.

در این نوع چیدمان نسبت به CCFL یا edge-lit می توان Brightness Distribution و Backlight Bleeding منظم تری در اختیار داشت، ولی استفاده از این نوع چیدمان لزوما به معنی بهتر بودن فاکتورهای بالا نیست.

در Local Dimming می توان هم از WLED و هم از RGB LED استفاده کرد.

Edge Mounting یا edge-lit
در این نوع چیدمان LED ها در کناره های پنل های LCD قرار می گیرند، و در عمل برتری خاصی از نظر کارایی نسبت به لامپ های CCFL ندارند.

در edge-lit ها فقط امکان استفاده از WLED ها وجود دارد.
و همینطور:
بطور علمی چیزی به اسم ELED به عنوان نور پس زمینه برای مانیتورها وجود نداره ... در بعضی از مطالب به اشتباه از ELED به عنوان Edge LED یاد می کنند که منظورشون همون Edge-lit است و نه Local Dimming .

سلام
میخواستم یه نفر درست درمون بیاد و درباره اینکه هر کدوم از این مانیتورهای زیر جزء کدوم دسته LED ها هستن صحبت کنه.WLED بودن وELED بودن
2286 از الجی و
xl2370
1.کدومشون WLED یه و کدومشون ELED ؟
2.بطور دقیق کدوم نوع LED بهتره؟ WLED یا ELED ؟

در مورد سوال شما (علاقه زیادی به این مانیتور ها دارید! :دی)

1. اگه منظور شما از ELED ، همون نحوه چیدمان Edge Lit است، که در نکته مخالف WLED قرار نمی گیره و به کل دو چیز متفاوت هستند. همه Edge Lit های دنیا از WLED استفاده می کنند.

2. تاپیکی که لینک دادم رو مطالعه کنید دقیقا به پاسخ سوالتون درباره انواع LED خواهید رسید.

اما درباره سوال دوم شما،

چه Samsung XL2370 و چه LG 2286 ، هر دو از WLED استفاده می کنند، و نحوه چیدمانشون هر دوشون هم Edge Lit است.

دوست عزیزمون MAGIDIYUM به اشتباه در صحبت هاشون، ELED رو به عنوان Local Dimming فرض کردند، و باز هم به اشتباه، گفتند Samsung XL2370 از نحوه چیدمان Local Dimming استفاده می کنه در حالی که Edge Lit است.

موفق باشید ./

platz
25-04-2010, 18:51
با عرضه سلام خدمت آقای STREAM عزیز:11:
سوال بنده شخصاً از خود آقای STREAM هست که نظرشونو بگن چون من طبق فرمایش ایشون تاپیک گذاشتم ولی‌ متأسفانه ایشون مارو از علمشون بی‌ بهره گذاشتن حالا باز هم از ایشون در این تاپیک خواستارم که نظرشون رو بگن که بالاخره ما بریم سراغ کدام مانیتور:
p23700
p23500
LG2286
XL2370
البته با کاربری گیم:31:

MAGIDIYUM
25-04-2010, 18:54
آخه چند وقت پیش تو گوگل سرچ کرده بودم و یه سایت با عکس اونجوری که گفته بودم توضیح داده بود که 100% هم با این چیزایی که دیدم و خوندم اون اشتباه بوده.ممنون که اصلاحش کردید.

ProGamer
26-04-2010, 13:31
سوال بنده شخصاً از خود آقای STREAM هست که نظرشونو بگن چون من طبق فرمایش ایشون تاپیک گذاشتم ولی‌ متأسفانه ایشون مارو از علمشون بی‌ بهره گذاشتن حالا باز هم از ایشون در این تاپیک خواستارم که نظرشون رو بگن که بالاخره ما بریم سراغ کدام مانیتور:
p23700
p23500
LG2286
XL2370

دوست عزيزم.

منظورت از كاربري گيم PS3 و كنسوله ؟
كلا گيمر ها براي بازي احتياج به 1ورت HDMI دارن كه در مانيتور هايي كه اشاره كردي 2370 و 2286 پورت hdmi دارن. ولي 2286 فول اچ دي نيست و 2370 هم موجود نيست.
بهترين گزينه براي شما 2261 هست دوست عزيزم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 03:31 PM ---------- Previous post was at 03:29 PM ----------

بطور علمی چیزی به اسم ELED به عنوان نور پس زمینه برای مانیتورها وجود نداره ... در بعضی از مطالب به اشتباه از ELED به عنوان Edge LED یاد می کنند که منظورشون همون Edge-lit است و نه Local Dimming .
1. اگه منظور شما از ELED ، همون نحوه چیدمان Edge Lit است، که در نکته مخالف WLED قرار نمی گیره و به کل دو چیز متفاوت هستند. همه Edge Lit های دنیا از WLED استفاده می کنند.

2. تاپیکی که لینک دادم رو مطالعه کنید دقیقا به پاسخ سوالتون درباره انواع LED خواهید رسید.

اما درباره سوال دوم شما،

چه Samsung XL2370 و چه LG 2286 ، هر دو از WLED استفاده می کنند، و نحوه چیدمانشون هر دوشون هم Edge Lit است.

دوست عزیزمون MAGIDIYUM به اشتباه در صحبت هاشون، ELED رو به عنوان Local Dimming فرض کردند، و باز هم به اشتباه، گفتند Samsung XL2370 از نحوه چیدمان Local Dimming استفاده می کنه در حالی که Edge Lit است.

موفق باشید ./

مهندس جان . يه سئوال. 2370 مانيتور Edge LED هست؟ پس چرا سامسونگ ميگه تو تبليغاتش كه فول ال اي ديه؟؟؟

pedram_sad
26-04-2010, 15:00
p23700
p23500
LG2286
XL2370
من با تمام این 4 مدل کار کردم و از نزدیک بررسی داشتم

به ترتیب بخوام بگم :

XL2370
P23500
P23700
2286

دیگه خود دانی

Stream
27-04-2010, 11:55
p23700
p23500
LG2286
XL2370

همونطور که ProGamer هم گفتند من کماکان بهترین گزینه Gaming رو LG W2261VP می دونم، چون از نظر Response Time و Input Lag از همه محصولات بازار کماکان کاملا سرتر است.

مهندس جان . يه سئوال. 2370 مانيتور Edge LED هست؟ پس چرا سامسونگ ميگه تو تبليغاتش كه فول ال اي ديه؟؟؟

بله، Edge-lit است. در سایت سامسونگ هم Edge Lit معرفی شده:

The XL2370-1 features a LED edge-lit backlight that yields a brighter screen, yet requires less energy than a typical CCFL backlight.