مشاهده نسخه کامل
: مشکل روشن شدن لپ تاپ
semorena
25-04-2010, 09:27
با سلام، الآن حدود یکهفته هست که وقتی لپ تاپم رو shutdown یا hibernate میکنم، بعد از تقریبا یکساعت خودبخود روشن میشه!!
فرقی هم نمیکنه که به برق وصل باشه یا نه.
بنظرتون مشکل از چیه؟ چی رو باید تست کنم؟
HASHEM289
25-04-2010, 10:45
نوی control panel قسمت power options رو چک کنید
semorena
25-04-2010, 11:14
نوی control panel قسمت power options رو چک کنید
چک کردم. ویندوزم ویستا هست. روی حالت پیشفرض بوده. جایی گزینه ای برای روشن شدن سیستم نبود که علامت خورده باشه.
با سلام، الآن حدود یکهفته هست که وقتی لپ تاپم رو shutdown یا hibernate میکنم، بعد از تقریبا یکساعت خودبخود روشن میشه!!
فرقی هم نمیکنه که به برق وصل باشه یا نه.
بنظرتون مشکل از چیه؟ چی رو باید تست کنم؟
سلام
دوست من فکر نمی کنم سوالتون رو جای درستی پرسیده باشید،
سوالات و اشکال های سخت افزاری و نرم افزاری
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما به هر حال شاید این مطلب مفید باشه:
من یه لپ تاپ دل دارم که همین اتفاق براش پیش اومده بود، البته با shutdown تست نکردم،همیشه hibernate میکنم، و 2-3 روزی بود که خود به خود روشن میشد، زمان خاصی هم نداشت روشن شدنش، حتی وقتی بسته هم بود روشن میشد...
تمام نکات مروبوطه رو هم چک کردم،هیج برنامه زمانبندی شده فعال نبود، نه برای آپدیت ، نه دانلود نه هیچی
بایاس رو هم چک کرده بودم گزینه wakeup غیر فعال بود، همچنین آخرین آپدیت بود بایاس
به هرحال تنها راهی که به نظرم اومد، برگردوندن بکاپ بود (یا اگه بکاپ موجود نباشه،نصب مجدد سیستم عامل)
اگه این هم جواب نمی داد، تقریبا مطمئن میشدم که مشکل سخت افزاریه، اما با همون ریختن بکاپ،مشکل حل شد.
البته با پشتیبانی شرکت دل هم تماس گرفته بودم و اونام گفنتد نگران نباشید،مشکل نرم افزاریه، اما دیگه بکاپ رو ریخته بودم و دیگه نفهمیدم چه نرم افزاری بود که این مسئله رو ایجاد کرده بود.
البته بعضی از دوستان میگن ممکن نیست لپ تاپی که سیستم عامل تو حافظش لود نیست، بتونه یه نرم افزار توش مشکلی ایجاد کنه و مثلا سیستم بالا بیاد، البته منم خودم در تعجبم که چطوری این اتفاق میافته، اما خب جلو چش خودم لپ تاپ روشن شده دیگه! حالا هرچقدر هم غیر ممکن به نظر بیاد.
در هر صورت این مطلب رو گفتم که شما هم این مورد رو مد نظر داشته باشید، شاید مسئله شما هم نرم افزاری باشه، چک کنید ببینید چه برنامه ای نصب کردید تو این یه هفته.
موفق باشید.
pooriya_hp
25-04-2010, 12:31
شما باتری رو دربیار دوباره بزن،ببین روشن میشه
اگه نشد بوسیله بزاق دهان یکم خیس کن (( نه خیلی ))
اگه دیگه روشن نشد ممکنه از مادربورد یا باتری باشه
من هم قبلا که IBM داشتم همچین مشکلی برام پیش اومده بود که با یکم خیس کردن اسلات های باتری و تمیز کردن رم و هارد درست میشد
موفق باشید
semorena
25-04-2010, 12:44
سلام
دوست من فکر نمی کنم سوالتون رو جای درستی پرسیده باشید،
سوالات و اشکال های سخت افزاری و نرم افزاری
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما به هر حال شاید این مطلب مفید باشه:
من یه لپ تاپ دل دارم که همین اتفاق براش پیش اومده بود، البته با shutdown تست نکردم،همیشه hibernate میکنم، و 2-3 روزی بود که خود به خود روشن میشد، زمان خاصی هم نداشت روشن شدنش، حتی وقتی بسته هم بود روشن میشد...
تمام نکات مروبوطه رو هم چک کردم،هیج برنامه زمانبندی شده فعال نبود، نه برای آپدیت ، نه دانلود نه هیچی
بایاس رو هم چک کرده بودم گزینه wakeup غیر فعال بود، همچنین آخرین آپدیت بود بایاس
به هرحال تنها راهی که به نظرم اومد، برگردوندن بکاپ بود (یا اگه بکاپ موجود نباشه،نصب مجدد سیستم عامل)
اگه این هم جواب نمی داد، تقریبا مطمئن میشدم که مشکل سخت افزاریه، اما با همون ریختن بکاپ،مشکل حل شد.
البته با پشتیبانی شرکت دل هم تماس گرفته بودم و اونام گفنتد نگران نباشید،مشکل نرم افزاریه، اما دیگه بکاپ رو ریخته بودم و دیگه نفهمیدم چه نرم افزاری بود که این مسئله رو ایجاد کرده بود.
البته بعضی از دوستان میگن ممکن نیست لپ تاپی که سیستم عامل تو حافظش لود نیست، بتونه یه نرم افزار توش مشکلی ایجاد کنه و مثلا سیستم بالا بیاد، البته منم خودم در تعجبم که چطوری این اتفاق میافته، اما خب جلو چش خودم لپ تاپ روشن شده دیگه! حالا هرچقدر هم غیر ممکن به نظر بیاد.
در هر صورت این مطلب رو گفتم که شما هم این مورد رو مد نظر داشته باشید، شاید مسئله شما هم نرم افزاری باشه، چک کنید ببینید چه برنامه ای نصب کردید تو این یه هفته.
موفق باشید.
شما باتری رو دربیار دوباره بزن،ببین روشن میشه
اگه نشد بوسیله بزاق دهان یکم خیس کن (( نه خیلی ))
اگه دیگه روشن نشد ممکنه از مادربورد یا باتری باشه
من هم قبلا که IBM داشتم همچین مشکلی برام پیش اومده بود که با یکم خیس کردن اسلات های باتری و تمیز کردن رم و هارد درست میشد
موفق باشید
متشکرم.
من چون بکاپ خوبی از سیستمم ندارم ترجیح میدم روش های دیگه رو امتحان کنم.
این درآوردن باطری و خیس کردنش رو امتحان میکنم، اگه جواب نداد سوالم رو توی همون بخشی که لینکش رو دادید میپرسم. (بنظر خودم هم مشکل از باطری هست، تقریبا همیشه به برق وصله)
باز متشکرم.
semorena
25-04-2010, 12:50
الآن باطری رو چک کردم، این پیغام رو داد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
pooriya_hp
09-05-2010, 12:29
معذرت میخوام به خاطر دیر جواب دادن
من احتمال میدم که باتری شما ضیعیف شده
شما باتری رو در کیسه فریزر قرار بدید بعدش بین 12 تا 16 ساعت در فریزر بزارید
بعدش باتری رو به لپ تاپ بزنید تا قدرت خودش رو دوباره بازیابی کنه
این کار از نظر علمی ثابت شده چون ملکول های باتری رو دوباره به جهش و فعالیت وادار میکنه
چک کردم. ویندوزم ویستا هست. روی حالت پیشفرض بوده. جایی گزینه ای برای روشن شدن سیستم نبود که علامت خورده باشه.
برو قسمت پاور توی setting رو به default بر گردون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.