ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمکم می کنید؟(( نوشتن پروپوزال ))

sarmast65_ata
24-04-2010, 23:04
با سلام به بچه های گل p30
بچه ها ازتون یه کمک می خواستم امیدوارم کسی پیدا بشه بتونه کمکم بکنه
من تا چند روز دیگه باید پروپوزال کارشناسی ارشدمو بنویسم همه چیزشو نوشتم فقط تعریف مسئله یا فرضیه مونده که نمی دونم باید چجوری بنویسم؟موضوع پایان نامه من (( اثر تگرگ بر روی خصوصیات کمی وکیفی چغندرقند )) هستش درباره چغندرقند که هرچی سرچ میکنم فقط درباره خصوصیات گیاه توی نت هستش که به درد تعریف مسئله نمی خوره درباره تگرگ هم باز چیزی نتونستم پیدا کنم می تونید کمکم کنید؟
بخدا هرکاری از دستم بر بیاد براتون انجام می دم
منتظر پیغام هستم

Marichka
25-04-2010, 20:11
سلام

تا جایی که متوجه شدم طرح مساله و فرض اصلی رو می خواهید مطرح کنید که به این ترتیب می تونه باشه:

فرض: بارش تگرگ بر ویژگیهای کمی و کیفی چغندر قند اثر منفی داره.

تعریف تگرگ (از دید هواشناختی و زیست محیطی) و بررسی آثار کلی اون بر روی اجزای زنده و غیر زنده ی منطقه.

معرفی چغندر قند و شرایط اپتیمم رشد اون اعم از دما، ترکیب خاک نوع آب و ... و بررسی تاثیرات کلی کم یا زیادشدن هر کدوم از فاکتورهای موثر بر روی رشد اون.

حالابا توجه به شواهد ثابت کنید که فرضتون صحیح بوده یا خیر و دلایل اون رو هم به تفصیل شرح بدید.

می تونید برای هر کدوم از بخشهایی که نوشتم توی اینترنت با همین کلمات سرچ کنید تا مطالب مناسب رو پیدا کنید.

sarmast65_ata
25-04-2010, 22:02
ممنونم که اومدی و جواب دادی
ولی باور کن من نتونستم شاید شما بتونید اولین بارم نیست که دارم سرچ می کنم یه زمانی کارم این بود ولی الان که درباره چغندر می خوام سرچ کنم فقط درباره گیاه شناسی ......... هستش که به درد من نمی خوره می تونی شما زحمت بکشی؟می دونم توقع بیجایی هستش ولی ممنون میشم که کمکم بکنید.