ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست معرفی نرم افزار ضد هکر

b3st.programmer
24-04-2010, 20:41
سلام بچه ها:
من همین طور که در عنوان تاپیک گفتم، دنبال یه نرم افزار قوی ضد هکر هستم. در یه مقاله ای خوندم زده بود
Black ICe خوبه.آره؟؟
ممنون میشم.من رو راهنمایی کنید.
رو سیستم ام هم Nod32 یا همون ESET Smart Secutity 4 نصبه.:5:می خوام تقریبا امنیت سیستم رو تا جایی که می تونم بالا ببرم.:8:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بهرحال نیازمند کمکتان هستم.سریعا":27:
چون یه موضوعی شده باعث شده مشکوک شم.:13:

مرسی.سپهر.:11::10:

Dr Hannibal
24-04-2010, 21:40
شما به 2 نرم افزار احتیاج دارید برای امنیت سیستم.

1_ آنتی ویروس:

تاپیک مقایسه آنتی ویروس

پست های اخر جدید هستند.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2_فایروال:

تاپیک فایروال

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشید.

hoax3r
24-04-2010, 21:47
نرم افزار Comodo Firewall رو نصب کن، اگه نسبت به امنیت سیستمتون وسواس دارین دو امکان +Defense و Sandbox رو هم فعال کنید، خوشبختانه در کنار NOD32 هم مشکلی براتون پیش نمیاد البته بگم یکم تنظیمات زیاد داره، ممکنه هر کسی از این نرم افزار خوشش نیاد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

hadi.EST
25-04-2010, 10:02
سلام بچه ها:
من همین طور که در عنوان تاپیک گفتم، دنبال یه نرم افزار قوی ضد هکر هستم. در یه مقاله ای خوندم زده بود
Black ICe خوبه.آره؟؟
ممنون میشم.من رو راهنمایی کنید.
رو سیستم ام هم Nod32 یا همون ESET Smart Secutity 4 نصبه.:5:می خوام تقریبا امنیت سیستم رو تا جایی که می تونم بالا ببرم.:8:

بهرحال نیازمند کمکتان هستم.سریعا":27:
چون یه موضوعی شده باعث شده مشکوک شم.:13:

مرسی.سپهر.:11::10:

دوست عزیز اگه برنامه ضد ه*ک در کنار آنتی ویروس لازم دارید ، به شما اینها رو پیشنهاد میکنم:

1- برای تمام مواقع و سیستمهای اورژانسی:

2- برای سیستمهای قوی و حصول امنیت کامل با امکانات خیلی بیشتر:

b3st.programmer
25-04-2010, 12:34
ممنون دوستان از راهنماییتان:10:

نرم افزار Comodo Firewall رو نصب کن، اگه نسبت به امنیت سیستمتون وسواس دارین دو امکان +Defense و Sandbox رو هم فعال کنید، خوشبختانه در کنار NOD32 هم مشکلی براتون پیش نمیاد البته بگم یکم تنظیمات زیاد داره، ممکنه هر کسی از این نرم افزار خوشش نیاد

یک بار زمانی که رو سیستم ام کسپر بود Comodo رو نصب کردم.یادمه یکبار کامل کل درایو ها مو اسکن کرد تا نصب نهاییش انجام شه.آخر سر هم فعال نشد. بعد از بروبچ پر سیدم گفتن یه ورژن پایین تره از این جدیداست که اومده بخاطر این غیر فعاله.

تعریف Comodo رو خیلی شنیدم.شما هم که میگی با نود32 مشکلی نداره:27:
این تنظیمات که میگی چطوریه؟؟ میشه به ما هم بگی؟؟

hoax3r
25-04-2010, 15:02
یک بار زمانی که رو سیستم ام کسپر بود Comodo رو نصب کردم.یادمه یکبار کامل کل درایو ها مو اسکن کرد تا نصب نهاییش انجام شه.آخر سر هم فعال نشد. بعد از بروبچ پر سیدم گفتن یه ورژن پایین تره از این جدیداست که اومده بخاطر این غیر فعاله.

من کومودو رو در کنار کسپرسکی تست نکردم ولی از اونجایی که میدونم بخشی از مکانیزم کسپرسکی شبیه امکان +Defense در کومودو هست، در کنار هم کار نکردنشون قابل پیش بینی بود مگر اینکه +Defense بکل غیر فعال بشه شاید باهم خوب بشن:27:

تعریف Comodo رو خیلی شنیدم.شما هم که میگی با نود32 مشکلی نداره
این تنظیمات که میگی چطوریه؟؟ میشه به ما هم بگی؟؟

تنظیمات بیشتر منظورم اجازه دادن یا ندادن به برنامه ها برای برخی کاراست، که دائم از کاربر پرسیده میشه و کاربر باید اجازه ها رو تنظیم کنه، زیاد سخت نیست
مثلا کابر نمی خواد یه برنامه ای برنامه های دیگه رو ببنده تنظیم میکنه که جلوی اون برنامه گرفته بشه و کلا از این جور چیزا دیگه
تو راهنمای خود کومودو ببینید خیلی توضیح داده

کلا +Defense امکانی هست که اگر فعال باشه و نحوه کارش دستتون بیاد احتیاج به آنتی ویروس ندارین، بیخود رم برای برنامه های اضافی نمیدین
یا حتی نسخه جدید کومودو که Sandbox رو عرضه کرده اینم امکانی که جلوی خیلی از تخریبهای ویروسها رو میگیره

EhsanEricsson
25-04-2010, 16:00
نرم افزارهایی که صرفا فایروال هستن یکم الکی به هر رفتاری گیر میدن کلا زندگی آدم رو بلاک میکنن . یه internet security نصب کن که هم آنتی ویروسش قوی باشه ، هم فایروال قوی داشته باشه ، در همین حد تا حد 90 درصد ایمنی .
امنیت بیشتر از اینم فقط دست و پاتو میبنده ، میخوای چیکار .
پیشنهاد منم واسه یه نرم افزار امنیتی که این ویژگی هارو داشته باشه دیگه همه در جریان هستن چیه.. :31:
(بچه ها بهش بگین :31:)

b3st.programmer
26-04-2010, 15:12
نرم افزارهایی که صرفا فایروال هستن یکم الکی به هر رفتاری گیر میدن کلا زندگی آدم رو بلاک میکنن . یه internet security نصب کن که هم آنتی ویروسش قوی باشه ، هم فایروال قوی داشته باشه ، در همین حد تا حد 90 درصد ایمنی .
امنیت بیشتر از اینم فقط دست و پاتو میبنده ، میخوای چیکار .
پیشنهاد منم واسه یه نرم افزار امنیتی که این ویژگی هارو داشته باشه دیگه همه در جریان هستن چیه.. :31:
(بچه ها بهش بگین :31:)

بچه ها بهم بگید.:31:اطلاعاتم کمی بره بالا.:8:
نود 32 این موارد رو برام درواقع ساپورت می کنه
Antivirus and antispyware
personal firewall
antispam module

تا حالا هم ازش راضی بودم.و به مشکلی بر نخوردم.و همیشه اخطار های لازم رو بهم داده ولی خوب امنیت بیشتر شرط عقله:27:

حالا بیشتر راهنمایی ام کنید ممنون میشم.:10::40:

EhsanEricsson
26-04-2010, 15:17
بچه ها بهش بگید دیگه ! :31:

خوب خودم میگم . f-secure internet security 2010
نود32 هم فقط رو کاغذ قویه:20:

b3st.programmer
27-04-2010, 12:42
بچه ها بهش بگید دیگه ! :31:

خوب خودم میگم . f-secure internet security 2010
نود32 هم فقط رو کاغذ قویه:20:

:41:یعنی چی رو کاغذ قویه؟؟ هان!!؟
به نظر شما کومودو که دوستمون گفت بهتره یا f-secure internet security 2010 این که شما می گی؟؟
لینک دانلودش رو هم میگید؟؟ والبته توضیحات و دلایلتون ..:31:
یه دنیا مرسی.:10:

DevilStorm
27-04-2010, 12:48
سلام راست میگه نود مفت نمی ارزه چون ایمنیش کمتر از 10 درصد هست بهترین فایر وال pc tools هستش که رایگان هست و 100 درصد ایمنی داره و در مورد آنتی ویروس هم سلیقه ای هست ولی avast یا avira یا kasper عالی هستند

Dr Hannibal
27-04-2010, 13:48
:41:یعنی چی رو کاغذ قویه؟؟ هان!!؟
به نظر شما کومودو که دوستمون گفت بهتره یا f-secure internet security 2010 این که شما می گی؟؟
لینک دانلودش رو هم میگید؟؟ والبته توضیحات و دلایلتون ..:31:
یه دنیا مرسی.:10:

نود32 خیلی اتفاق می افته که ویروس رو شناسایی نکنه.

f-secure هم در آخرین تست فایروال مردود شد. تنها 8 دردصد امتیاز آورد !

فایروال نود32 هم در حد f-secure ضعیف هست.

هم فایروال و هم انتی ویروس تاپیک جدا گانه دارند. تست های اخر رو مطالعه کنید.

b3st.programmer
27-04-2010, 15:59
نود32 خیلی اتفاق می افته که ویروس رو شناسایی نکنه.

f-secure هم در آخرین تست فایروال مردود شد. تنها 8 دردصد امتیاز آورد !

فایروال نود32 هم در حد f-secure ضعیف هست.

هم فایروال و هم انتی ویروس تاپیک جدا گانه دارند. تست های اخر رو مطالعه کنید.

ممنون از توضیحاتت.:11:
شما چی پیشنهاد میدی من رو سیستم ام نصب کنم؟؟ می خوام سیستم ام یه سیستم امن باشه.:27:
اینطوری دودل شدم که برم سراغ چی؟!!:41:

EhsanEricsson
27-04-2010, 18:48
شما چی پیشنهاد میدی من رو سیستم ام نصب کنم؟؟ می خوام سیستم ام یه سیستم امن باشه.:27:
همونجور که نود32 تو تست هایی که مرجع های مقایسه اعلام میکنن رتبه ی بالایی به دست میاره اما در عمل تجربه ی همه نشون میده که ضعیفه ، f-secure هم که اعلام میکنن فایروالش ضعیفه زیاد جدی نگیر ،
بهترین روش اینه که از تجربه دیگران استفاده کنی ، من خودم f-secure دارم و نظر میدم راجبش که خوبه ، هرکیم میگه ضعیفه اول بیاد امتحان کنه .
اگرم فقط فایروال قوی میخوای اینو نصب کن Online Armor Personal Firewall
مجانیم هست.
میتونی به جای f-secure internet security نسخه ی f-secure antivirus رو نصب کنی ، این فایروالم بزنی تنگش

Dr Hannibal
27-04-2010, 19:37

من چیزی رو پیشنهاد نمیکنم. شما خودتون تاپیک رو برسی کنید و تست هارو ببینید. تست ها همه معتبر هستند. شما وارد هر سایتی از انتی ویروس ها بشید افتخارش اینه که در فلان سال فلان رتبه رو در تست های av بدست اورده.

EhsanEricsson
27-04-2010, 21:05
اتفاقا نود 32 همیشه تو تست های av جزو رده بالاهاست ، همونو نصب کن! :31:

Dr Hannibal
27-04-2010, 23:37
اتفاقا نود 32 همیشه تو تست های av جزو رده بالاهاست ، همونو نصب کن! :31:

نود32 جز رده های برتر نیست. واتفاقا در مورد نود32 شخصا تاپیکی فقط با ارانه لینک شکایات کاربران نود32 ساخته ام.

تست های av اعتبارش بیش از حرف های شماست. دوست دارید دیگران به پست های طنز و تبلیغاتی در مورد آنتی ویروسی که یک هفته هست تازه نصب کردین گوش کنند؟

بالا به اون دوست عرض کردم :

شما وارد هر سایتی از انتی ویروس ها بشید افتخارش اینه که در فلان سال فلان رتبه رو در تست های av بدست اورده.

بجای طنز گرفتن حرف ها یک سر به سایت نرم افزاری که تبلیغ میکنید بزنید:

و نظر خودتون رو این طور بی پایه به دیگران تحمیل نکنید.

EhsanEricsson
28-04-2010, 10:44
نود32 جز رده های برتر نیست.

رتبه ی ESET Nod32 در آخرین تست AV

تست های av اعتبارش بیش از حرف های شماست

drhaniball :در مورد نود32 شخصا تاپیکی فقط با ارانه لینک شکایات کاربران نود32 ساخته ام!!!

دوست دارید دیگران به پست های طنز و تبلیغاتی در مورد آنتی ویروسی که یک هفته هست تازه نصب کردین گوش کنند؟
شما وارد هر سایتی از انتی ویروس ها بشید افتخارش اینه که در فلان سال فلان رتبه رو در تست های av بدست اورده. ..
و نظر خودتون رو این طور بی پایه به دیگران تحمیل نکنید.

اگه اینجوریم بخوای حساب کنی :

:thumbsup::8::rambo:

Dr Hannibal
28-04-2010, 12:17
رتبه ی ESET Nod32 در آخرین تست AV

اگه اینجوریم بخوای حساب کنی :

حالت خوبه گلم ؟

یعنی الان قبول کردی تست AV از حرف تو معتبر تره ؟ متوجه شدی f-secure افتخارش اینه که در av رتبه میاره ؟

پس بجای این تبلیغ های خنده دار پست شماره 2 رو در همین تاپیک بخون تا بدونی چطوری باید راهنمایی کنی.

امیدوارم متوجه بشی.

EhsanEricsson
28-04-2010, 12:54
حالت خوبه گلم ؟

یعنی الان قبول کردی تست AV از حرف تو معتبر تره ؟ متوجه شدی f-secure افتخارش اینه که در av رتبه میاره ؟

پس بجای این تبلیغ های خنده دار پست شماره 2 من در همین تاپیک بخون تا بدونی چطوری باید راهنمایی کنی.

امیدوارم متوجه بشی.حالم عالیه ..
بله معتبر تره ، واسه همین همه افتخار میکنن که اونجا رتبه بیارن !، ولی خوبه آدم یکم به فکر خودشم احترام بزاره از تجربه ی بقیه هم استفاده کنه !
من گفتم f-secure علاوه بر اینکه تجربه ی خوبه منه ، اگه شما خیلی فقط به تستهای AV نگاه میکنی تو تستهای AV هم رتبش بالاست .

بعدم زور نیست که فقط پیشنهاده ، اصلا هرچی تو تست av اول بود همونو استفاده کنید ، فعلا G-data اوله
یه هارد 1ترابایتم واسه آپدیتاش بگیرید!
واسه فایر والم همون که گفتی تو تستا اوله ، تنظیماتشم واسه تازه کارا اعصاب میریزه بهم ، اعصاب داری نصب کن.

تو بحث راجب آنتی ویروسا هم تو ایران کسی زیاد راجب f-secure بحث نکرده که بخوام آدرس تاپیک بدم اونجا ببینه
مجبورم خودم تجربمو بگم ، اصلا هم خنده دار نیست چون 1ماهه همه جوره تجربش کردم (نه 1هفته!)

بعدم نگفتم فایروالش دیوار چینه ! گفتم اونقدرا هم ضعیف نیست کارتو را میندازه ،
در ضمن منم مثل پست نامبر 2 شما تو یه پست بهش گفتم در کنار آنتی ویروس از یه فایروال خوب هم میتونه استفاده کنه ، حتی اگه آنتی ویروسش f-secure باشه .

Dr Hannibal
28-04-2010, 13:06
حالم عالیه ..
بله معتبر تره ، واسه همین همه افتخار میکنن که اونجا رتبه بیارن !، ولی خوبه آدم یکم به فکر خودشم احترام بزاره از تجربه ی بقیه هم استفاده کنه !
من گفتم f-secure علاوه بر اینکه تجربه ی خوبه منه ، اگه شما خیلی فقط به تستهای AV نگاه میکنی تو تستهای AV هم رتبش بالاست .

بعدم زور نیست که فقط پیشنهاده ، اصلا هرچی تو تست av اول بود همونو استفاده کنید ، فعلا G-data اوله
یه هارد 1ترابایتم واسه آپدیتاش بگیرید!
واسه فایر والم همون که گفتی تو تستا اوله ، تنظیماتشم واسه تازه کارا اعصاب میریزه بهم ، اعصاب داری نصب کن.

تو بحث راجب آنتی ویروسا هم تو ایران کسی زیاد راجب f-secure بحث نکرده که بخوام آدرس تاپیک بدم اونجا ببینه
مجبورم خودم تجربمو بگم ، اصلا هم خنده دار نیست چون 1ماهه همه جوره تجربش کردم (نه 1هفته!)

بعدم نگفتم فایروالش دیوار چینه ! گفتم اونقدرا هم ضعیف نیست کارتو را میندازه ،
در ضمن منم مثل پست نامبر 2 شما تو یه پست بهش گفتم در کنار آنتی ویروس از یه فایروال خوب هم میتونه استفاده کنه ، حتی اگه آنتی ویروسش f-secure باشه .

خیلی خوشحالم که دیگه توی این پستت حالت طنز نداشت. عالی بود.

این که بحث رو به سمت کل کل نبریم در مورد آنتی ویروس ها و بجاش یک راهنمایی خوب مثل تست av باشه یک تجربه منه. گذشته من هم این کار هارو انجام میدادم ولی آخرش هیچ نتیجه ای نداشت.

در مورد تجربه یکم بیشتر زمان می خواد مثل کسپرسکی که بعد از گذشت زمان خوشتون نیومد.

یکی از مشکلات f-secure هم نداشتن لایسنس خوب یا تریال ریستر خوبه. که بعد از یک ماه زمان مجبور به حذفش میشن. ( توی تاپیک f-secure برید و همون لایسنس و یا تریال ریستری که باهاش کار کردید رو بذارید تا بقیه هم استفاده کنند )

خوب و خوش باشید.

b3st.programmer
28-04-2010, 14:03
مرسی عزیزان..:10:
مثل همیشه نظرها کاملا متفاوت هست و آدم به یه نتیجه درست حسابی نمیرسه که انتخاب کنه.:41:

EhsanEricsson
28-04-2010, 15:17
خیلی خوشحالم که دیگه توی این پستت حالت طنز نداشت. عالی بود.

این که بحث رو به سمت کل کل نبریم در مورد آنتی ویروس ها و بجاش یک راهنمایی خوب مثل تست av باشه یک تجربه منه. گذشته من هم این کار هارو انجام میدادم ولی آخرش هیچ نتیجه ای نداشت.

در مورد تجربه یکم بیشتر زمان می خواد مثل کسپرسکی که بعد از گذشت زمان خوشتون نیومد.

یکی از مشکلات f-secure هم نداشتن لایسنس خوب یا تریال ریستر خوبه. که بعد از یک ماه زمان مجبور به حذفش میشن. ( توی تاپیک f-secure برید و همون لایسنس و یا تریال ریستری که باهاش کار کردید رو بذارید تا بقیه هم استفاده کنند )

خوب و خوش باشید.
....:10:....