ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پارتیشن بندی ( راهنمایی کنید )

Dr Hannibal
24-04-2010, 19:22
سلام

من ویندوز7 داشتم. درایو c خیلی پر بود و کم حجم. می خوام از درایو های دیگه به این درایو ملحق کنم. توی 7 هر کاری کردم نشد. به این نتیجه رسیدم توی ویندوز 7 اینکار نمیشه ! تمام درایو هارو میشه ملحق کرد اما این درایو نمیشد.

حالا xp رو نصب کردم و خواستم توی این محیط پارتیشن بندی کنم. باز پارتیشن مجیک رو نصب کردم اما با اجرای برنامه این پیغام میاد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه تایید کنم ویندوز ریست میشه و دیگه بالا نمیاد و میپره ! اگرم رد کنم که هیچی نمیشه.

نرم افزار پاراگون رو نصب کردم. باز مثل7 اینجا هم همه ی درایو ها رو میشه بهم متصل کرد اما درایو c رو نه میشه بهش حجم اضافه کرد مثلا درایو d رو که 100 گیگ هست رو دیلیت کردم و رفتم توی تغییر اندازه c باز بیشتر از اون نمیشد.
و نه هم متصل کرد به درایو دیگه.

من خیلی اطلاعات مهم دارم توی هارد که نمیتونم همه چی رو فرمت کنم.

حالا راهی هست که بتونم تو همین جا پارتیشن c رو زیاد کنم.

پیشاپیش از راهنمایی ها تشکر می کنم.:40:

mohsen_1363
24-04-2010, 22:50
میرزا جان دوست گرامی
هنگامی که ویندوز نصب هست نمیشه به c اضافه کرد یا حد اقل
من که هر چی گشتم ولی یه راه به نظرم میاد اگه هدفت زیاد کردن حجم درایو c هست
اول اینه همین الان که ویندوز xp نصب هست بری تو قسمت disk manengement
اون وقت از یکی از درایو هات که فضا زیاد داره ازش یه حجمی کم کن بعد موقع نصب ویندوز به درایو c اضافه کنی
:20:

تو این قسمت حجم مشخص میکین مثلا من 2 گیگ دادم بعد shrink رومیزنی

خوب همون طور که میبینی 1.95 گیگ فضای ایجاد شده که هنوز فرمت نشده تا قابل استفاده باشه
نیازی به فرمت هم نیست چون برای نصب ویندوز خودش یجا فرمت میشه
حالا موقع نصب مجدد ویندوز ، مثلا ویندوز 7 بعد از اینکه پارتیشن c رو دیلیت کردی این فضا هم بهش اضافه میشه
بعد بعد به قصمت new میری و درایو جدید رو با که شامل حجم قبلی + حجم جدید هست فرمت میکی
خب تا این جا رو پیش میای حالا
اگه همه درایو هات شناسایی شد نصب کن
اگر باز هم مشکل قبل رو داشتی وچند تا درایو رو نشناخت میتونی باز هم همون xp رو نصب کن
راه دیگه ای فکر نمیکنم باشه دوست عزیز
موفق باشی

Dr Hannibal
25-04-2010, 05:18
سلام

ممنون :11:

اما من مثلا کل پارتیشن d و c رو یک بار دیلیت می کنم و موقع ساخت باز حجمش یک مگ هم بیشتر نمیشه. با اینکه درایو d چسپیده به c هست. باز هم حجمی که میده همون 20 گیگه.

دیشب یکی از دوستان یک نظری داد اونو اجام میدم شاید عملی بشه.

ریختن ویندوز توی یک درایو دیگه و ملحق کردن درایو دیگه به c :40:

mohsen_1363
25-04-2010, 12:07
سلام

ممنون :11:

اما من مثلا کل پارتیشن d و c رو یک بار دیلیت می کنم و موقع ساخت باز حجمش یک مگ هم بیشتر نمیشه. با اینکه درایو d چسپیده به c هست. باز هم حجمی که میده همون 20 گیگه.

دیشب یکی از دوستان یک نظری داد اونو اجام میدم شاید عملی بشه.

ریختن ویندوز توی یک درایو دیگه و ملحق کردن درایو دیگه به c :40:

مشکل عجیبیه ؟ :18:

superbot
20-05-2010, 16:43
az narmafzare "Acronis" estefade konid, kamelan enetaf pazire, man dar windowse 7 azash estefade kardam, bedune shak noskhe ye 32 biti an ham baraye xp vojud darad

saeed774
21-05-2010, 21:04
سلام دکي جون

اولا از پارتيشن مجيک تحت داس استفاده کن که به احتمال زياد جواب ميده .

مثلا درایو d رو که 100 گیگ هست رو دیلیت کردم و رفتم توی تغییر اندازه c باز بیشتر از اون نمیشد.

درايوي که ديليت ميشه ساختارش مشخص نيست يعني Fat هست يا NTFS ، به همين خاطر به درايوي که فرمتش مثلا Ntfs باشه اضافه نميشه. شما فرمت درايو D رو با ساختار درايو C يکي کن يعني هر دو NTFS باشن بعد با گزينه Merge دو درايو d, C رو به هم بچسبون .

شما درايو ايجاد شده رو فرمت ميکني ؟ احتمال داره يکي از درايوا بدسکتور داشته باشه . با گزينه Check Partiotion مشکل رو حل کن .