مشاهده نسخه کامل
: آموزش هـک بازی های جاوا موبایل
هرگونه کپی برداری ممنوع. همه ی این آثار کار خودمه. برید هرجا خواستید بزارید ولی با نام ناشر یعنی این جانب
این آموزش ها به صورت مدرسه ای برگزار میشه به مدت دو جلسه هر روز ساعت 5 بعد از ظهر.
خوب اول باید بگم به برنامه ی وین رر )WinRar( نیاز دارید. اینم موش آزمایشگای. یه بازیه چرت که همه چیزش رو میشه عوض کرد. ما همه ی کارها رو روی این موش انجام میدیم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ا فردا من کلاس ها رو شروع میکنم. به امید دیدار:32:
اخ شرمنده این تاپیک اسمش -- بازی های جاوا موبایل هست. ببخشید.:43:
armin_555
25-04-2010, 16:31
بدو کلاسا رو شروع کن.:46:
خیلی ساده ست. با وین زپ فالاش رو اکستراکت کنین. بعد همه چیزایی که میخواین عوض بشه رو با همون نام ریپلیس کنید. بعد بریدفایل هایی که اکستراکت شدن رو دو باره زیپ کنید. پسوند فایل زیپ شده رو به Jar تبدیل کنید. به سلامت برید حال کنید. جلسه ی بعد می گم هر فایلی چی کار می کنه.
شرمنده چون بازدید نداره تعطیله
armin_555
26-04-2010, 18:10
به همین زودی تعطیل کردی!:46:ولی ادامه بده.
تو چقدر همه چی رو زود بیخیل می شی!!!!!:46:
aryasoft2872
26-04-2010, 18:32
بالام جان نیم شه کدها رو ببینی این که گفتی که معمولی و ساده بود....
آخه یک بازی هست که در اصل مال موبایله که دارم شبیهش رو با VB6 می نویسم یکجاهاش به مشکل برخوردم....
ایضا:من ترک نیستم ها الکی برای جوون مردم شایعه پراکنی نکنید:31:این بالام جان رو هم الکی گفتم
AMIR REZAs
26-04-2010, 18:50
به نظر من جاوا برای ساخت بازی بهترین زبانه..............
خودمم شاید رفتم یاد گرفتم.
armin_555
27-04-2010, 14:30
تو که کلی بازدید کننده داری!!!:46:
بالام جان نیم شه کدها رو ببینی این که گفتی که معمولی و ساده بود....
آخه یک بازی هست که در اصل مال موبایله که دارم شبیهش رو با VB6 می نویسم یکجاهاش به مشکل برخوردم....
ایضا:من ترک نیستم ها الکی برای جوون مردم شایعه پراکنی نکنید:31:این بالام جان رو هم الکی گفتم
شما قزوینی هستی. معلومه. من -- بازی موبایل رو گفتم. چه ربطی داره؟ با VB6 نمیشه بازی موبایل ساخت که.و اگه بازی کامپیوتر میسازی با VB6 اگه خواستی کمکت می کم:46:من بیشتر تخصصم تو برنامه نویسی نه بازی سازی.
aryasoft2872
27-04-2010, 19:43
اولاً:به جون مامان جونم من نه قزوینی ام نه ترک....
ثانیا:منظورم رو بد متوجه شدید من یک بازی موبایل دیدم خیلی جالب و اعتیاد آور بود تصمیم گرفتم یکدونه گسترده تر تحت VB6 بنویسم ولی یک جاهاش گیم پلی توی بازی موبایل لذت بخش تر بود به همین خاط میگم اگه میشه کدهاش رو دید جالب می شه می تونم ببینم سرعت و اینا رو چطوری گذاشته تا بالانس به این زیبایی برقرار شده...
armin_555
28-04-2010, 13:08
این کیان تو همه چیای کامپیوتر وارده سوالاتونو ازش بپرسید.:46:
parvizamd
28-04-2010, 13:36
عملا بازی سازی با vb کار بی خودی هست چرا کلی توابعی که تو موتوری بازی سازی هست تو vb نیست!البته میشه بازی های ساده با VB ساخت اما اصلا کار VB برنامه نویسی هست
armin_555
28-04-2010, 15:51
من که خودم نتونستم با VB بازی بسازم.با گیم میکر خیلی راحت تره.:31:
AMIR REZAs
28-04-2010, 17:35
من که خودم نتونستم با VB بازی بسازم.با گیم میکر خیلی راحت تره.:31:
خوب معلومه اون یک زبان جداگانه و سخت هست ، ولی به نظر من هر کی میخواد زبان برنامه نویسی یاد بگیره برای ساخت بازی موبایل بره سراغ جاوا..................
اولاً:به جون مامان جونم من نه قزوینی ام نه ترک....
ثانیا:منظورم رو بد متوجه شدید من یک بازی موبایل دیدم خیلی جالب و اعتیاد آور بود تصمیم گرفتم یکدونه گسترده تر تحت VB6 بنویسم ولی یک جاهاش گیم پلی توی بازی موبایل لذت بخش تر بود به همین خاط میگم اگه میشه کدهاش رو دید جالب می شه می تونم ببینم سرعت و اینا رو چطوری گذاشته تا بالانس به این زیبایی برقرار شده...
اول من یه سوال میکنم بعد جوابتو میدم. این بازی رو داری واسه کامپیتر میسازی؟
دیدن کد چه فایده ای واسه تو داره؟ اونا بزبون جاوان بنه ویژوال بیسیک. سرعت خیلی راحته. یه حلقه میذاری می گی X و Y اضافه شن. قشنگ تر توضیح بدی من برات کدم میذارم
خوب معلومه اون یک زبان جداگانه و سخت هست ، ولی به نظر من هر کی میخواد زبان برنامه نویسی یاد بگیره برای ساخت بازی موبایل بره سراغ جاوا..................
ویژوال بیسیک ساده ترین زبون دنیاست. بعد میگی سخته؟
ویژوال بیسیک می دونید برای چی ساختنه ش؟ بگم باورتون نمیشه. برای استفاده ی دانش آموزان از علم برنامه نویسی برای کمک در انجام تکالیفشون. باور کنید. البته اولین نسخه ی این زبون: QBasic.
ویژوال بیسیک خیلی بدرد بخوره. باهاش برنامه های کمکی برای ساخت برنامه های دیگه رو میشه ساخت.
tovamohammad
28-04-2010, 18:50
ویژوال بیسیک ساده ترین زبون دنیاست. بعد میگی سخته؟
ویژوال بیسیک می دونید برای چی ساختنه ش؟ بگم باورتون نمیشه. برای استفاده ی دانش آموزان از علم برنامه نویسی برای کمک در انجام تکالیفشون. باور کنید. البته اولین نسخه ی این زبون: QBasic.
ویژوال بیسیک خیلی بدرد بخوره. باهاش برنامه های کمکی برای ساخت برنامه های دیگه رو میشه ساخت.
اینو درس می گی. پایشم تا آخرش.:5:
چی درس بدم؟ شما بگید من درس میدم. بروی چشم.:11:
tovamohammad
28-04-2010, 18:59
چی درس بدم؟ شما بگید من درس میدم. بروی چشم.:11:
خوندنش میشه یه چیزی تو مایه یه دوروس، به زبون شما میشه درست.:21:
درس هم به بقیه بده، من 8 سال پیش vb کار بودم در حد تیم ملی.:5:
خوندن همین فایلای بازی های موبایل یا فایلای یه چیز دیگه؟
aryasoft2872
28-04-2010, 20:18
داداش چی خوردی بدجور داری سوتی می دی؟؟؟؟؟:31:
دیر سوتی هاتو پاک کنی تاپیک پر از بچه های گینس و اینا می شه واسه ثبت رکورد سوتی
به هر حال اون بازی ای که من می خوام بسازم یک چیزی توی مایه های doodle jump ، ببینش خیلی باحاله...
هر کاری می کنم یک جاش در می ره...
سرعت کاراکتر رو زیاد می کنم دوربین عقب می مونه،دوربینو زیاد می کنم،شرط بر خورد رو درست انجام نمی ده،یعنی خلاصه بگم دهنمون سرویس شده سر این قضیه البته حالا اینو ولش کن چون مطمئنا چیزی نیست که با کد حفظی بشه حلش کنی،بالانس با آزمایش و خطا برقرار می شه...
حالا که حرف وی بی 6 شد کسی کدی برای برقراری جاذبه داره؟؟
armin_555
30-04-2010, 14:01
بحث موبایل یا VB6؟؟؟:31:
ویژوال بیسیک میخواین یا -- بازی موبایل؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.