مشاهده نسخه کامل
: تبدیل فیلم از کامپوتر به VHS
javad.msh
24-04-2010, 17:51
سلام دوستان من یه فیلمی با ادیوس کار کردم که میخوام بزنم به VHS چطوری میتونم بکنم . کارت میکس canapus هم دارم
mh2002ir
24-04-2010, 20:09
سلام دوست عزیز
اگه کارت داشته باشی که میزنی به خروجی ( av ) کارتت و بعد به ورودی ویدئو
ضمن اینکه پروژه ات داخل ادیوس رو هم بعد از رندر ، اینتر میزنید و با شروع به پخش ، رکورد میکنید
البته زمانی شما به این کار مطمئن شوید که از تلویزیونی که به خروجی ویدئو وصل کرده اید و ورودی ویدئو رو مشخص کرده اید ( مثلا لاین 1) زمانی که تصویر مربوطه رو در تلویزیون داشتید مطمئن باشید که تصویر به ویدئو وارد شده است
علي طهماسبي
25-04-2010, 09:24
با سلام
گفته دوستمون mh2002ir كاملا درسته با اين تفاوت كه اگر بجاي اينتر كردن از گزينه f12 يا پرينت تو تيپ استفاده كني امكان قطع شدن خيلي به صفر ميرسه
يا حق
javad.msh
25-04-2010, 10:07
ممنونم از راهنمایی هر دوتون . فقط یه سوال دیگه منظور از av چیه کارت من canapus neo هستش که خروجی و ورودیه dv - s video - composit داره منظورتون از av همون video In\Out هست یا چیز دیگس؟
علي طهماسبي
25-04-2010, 10:59
شما وقتي مي خوايد خروجي كارتتون رو به تلويزيون بزني چكار مي كنيد اون كابلهارو به ورودي ويدئو بزنيد و از خروجي ويدئو به tv .....
يا حق
javad.msh
25-04-2010, 11:44
بازم سلام
من این کارو کردم ولی بازم ضبط نشد .تو ادیوس من باید تنظیمات خاصی بدم که ورودی ویدیو رو بشناسه همون که mh2002ir نوشته که (ورودی ویدئو رو مشخص کنید ( مثلا لاین 1).
mh2002ir
25-04-2010, 21:42
سلام ... توی ادیوس باید پروژه یا ستینگ مربوط به ادیوس / کانوپوس نئو را از اول انتخاب کنید و تصویر را در تلویزیون داشته باشید
قبل از اینکه به ویدئو وصل کنید ، خروجی ادیوس را به تلویزیون وصل کنید.
باید تصویر داشته باشید
بعد که از نحوه اتصال مطمئن شدید ، مابین کار به ویدئو وصل کنید.
اگه نشد توضیح بیشتر بگم...
javad.msh
26-04-2010, 10:09
من پروژه ای که باز میکنم Generic OHCI SD PAL 720x576 50i 4:3 48kHz 2ch اینه ببینین درسته یا نه . وقتی هم خروجی ادیوس رو به تلوزیون میدم تصویر به تلوزیون میاد ولی وقتی خروجی رو به ورودی ویدیو میدم و ورودی ویدیو رو به تلوزیون play که میکنم تصویر به تلوزیون نمیاد و ویدیو هم رکورد نمیکنه چون خروجی ادیوس به ورودی ویدیو جواب نمیده نمیدونم مشکل کجاس؟
mh2002ir
26-04-2010, 19:51
سلام دوست عزیز
باید از ستینگ مربوط به نئو استفاده کنید
1) ویدئو را به تلوزیون وصل کنید.... باید تصویر فیلم و ... را داشته باشید
2) تلوزیون رو به خروجی ادیوس نئو وصل کنید و باید تصویر داشته باشید
3) خروجی نئو رو به ورودی ویدئو وصل کنید ( ورودی پشت دستگاه لاین 1 یا av1 ) است و باید سورس یا ورودی دستگاه رو از طریق کنترل به av1 تنظیم کنیید
خروجی ویدئو رو به تلوزیون وصل کنید.
4) الان باید زمانی که از ویدئو فیلم پخش می کنید در تلوزیون داشته باشید و زمانی که قطع می کنید ، تصویر نئو رو داشته باشید
زمانی هم رکورد رو همراه با پاوس می زنید تصویر را داشته باشید و ابتدا از پاوس درآورده و 2 ثانیه بعد اینتر با تیپ پرویو ادیوس رو بزنید.
javad.msh
27-04-2010, 10:17
سلام ....من همه این کارا رو کردم ولی نشد که نشد شرمنده بچه ها مشکل از یه جای دیگه بود حل شد .خودمم خندم گرفت .ساعت ویدیو --.-- اینجوری بود عدد دادم تصویر اومد 14.05
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.