ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای انجام پروژه دانشگاه

sia0368
24-04-2010, 16:43
با سلام
الان ترم آخر هستم و استادمون گفته برنامه پیدا کردن کوتاهترین مسیر رو از طریق گرافهای وزندار و به صورت گرافیکی:41:تو زبان c# بنویسم تازه این ترم هم ساختمان داده برداشتم و با این مدل الگوریتمها آشنایی ندارم اگر امکانش هست یه چند تا کلمه کلیدی که سرچشون که بکنم یه چیزایی که به درد کار خودم بخوره پیدا کنم یه چند تا برنامه مشابه هم اگه سراغ دارید بزارید
اگه کسی تهرانی هست که بتونه برنامه رو برام بنویسه و البته آخر کاری اگه جاییش رو نفهمیدم راهنماییم کنه(آخه بدبختی استاده گفته خط به خط برنامه رو باید بتونم توضیح بدم) ممنون میشم

mobina202005
24-04-2010, 17:49
:5::5:عجب...............................:31:

sia0368
24-04-2010, 18:12
ماکه هنوز ترم یکیم شمابیابرامن یه برنامه پاسکال بنویس که حرکت اسبو ازیه نقطه به به نقطه دیگه(بصورت ال وکوتاهترین راه:41:)ببره
ما که سر گراف مراف گرگیجه خوردیم حالا شما مشخصات دقیق مساله رو بگید شاید من یا کس دیگه تونست کمکتون کنه

baharvand87
26-04-2010, 08:40
سلام من یه کم ساختمان داده خوبه باید از الگوریتم های راشال یا پریم(prim) یا سولین استفاده کنی که البته دوتای اول بهتره و برای برنامه نویسیش هم باید یکم توابع گرافیکی رو بلد باشی در باره حرکت اسبم اگه بیشتر توضیح بدین شاید بتونم کمکتون کنم

baharvand87
26-04-2010, 09:07
سلام من یکم ساختمان داده خوبه باید از الگوریتم های راشال یا پریم یا سولین استفاده کنی که البته دوتای اولی بهتره و برای برنامه نویسیش هم باید یکم کار با توابع گرافیکی رو بلد باشی درباره اسبم اگه بیشتر توضیح بدید مثلا در مورد مسیر ممکنه بتونم کمکتون کنم...