PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کاشت الورا ؟



aaaammmm87
24-04-2010, 13:00
سلام
کسی در مورد نحوه کاشت و تکثیر الورا اطلاعاتی داره ؟ آیا امکان رشد اون در مناطق سردسیر وجود داره یا نه ؟از لحاظ اقتصادی توی ایران وضعیت کاشتش چطوره ؟ اگه بخواهیم یه زمین 1 هکتاری رو زیر کشت این گیاه ببریم چقدر هزینه میخواهد ؟

aaaammmm87
03-05-2010, 18:41
کسی اطلاعی در این مورد نداره ؟ در مورد کشت توت فرنگی چی ؟

AMIR REZAs
03-05-2010, 18:47
والا اگر منظورتون آلوورا هست من به صورت هکتاری کشت نمیکنم ولی یکی دو تا گلدون داریم:31:

باغبون
03-05-2010, 19:58
کسی اطلاعی در این مورد نداره ؟ در مورد کشت توت فرنگی چی ؟

منظورتون از الوار چیه؟منظورتون همون آلوئه ورا(گیاه زینتی و دارویی گوشتی و تیغ دار)هست؟در مورد کشت توت فرنگی چی میخواین بدونین اگه بدوننم دقیقا چی میخواین بدونین کمکتون میکنم :46:

aaaammmm87
03-05-2010, 20:07
منظورتون از الوار چیه؟منظورتون همون آلوئه ورا(گیاه زینتی و دارویی گوشتی و تیغ دار)هست؟در مورد کشت توت فرنگی چی میخواین بدونین اگه بدوننم دقیقا چی میخواین بدونین کمکتون میکنم :46:
ای قربون ادم چیز فهم اره منظورم همون آلوئه ورا هستش در کدوم مناطق میشه کاشتش کرد ؟ و ...
در مورد توت فرنگی هم همین اطلاعات رو می خواهم چطور یباید تکصیر کنیم در کدوم مناطق خوب رشد میشه و هر اطلاعاتی که مفید هست در مورد کاشت این محصول !:11:

باغبون
03-05-2010, 23:04
ای قربون ادم چیز فهم اره منظورم همون آلوئه ورا هستش در کدوم مناطق میشه کاشتش کرد ؟ و ...
در مورد توت فرنگی هم همین اطلاعات رو می خواهم چطور یباید تکصیر کنیم در کدوم مناطق خوب رشد میشه و هر اطلاعاتی که مفید هست در مورد کاشت این محصول !:11:


توت فرنگی: تو ایران در نواحی شمالی، دامنه های البرز و آذزر بایجان بطور طبیعی(خودرو)رشد میکنه. روش ازدیاد از طریق تقسیم بوته های جوان و سالم و یا با استفاده از گیاهچه های تولید شده از ساقه رونده میشه اونو تکثیر کرد،زمان کاشت بوته ها به شرایط اقلیمی منطقه بستگی دارد. در مناطقی که زمستان ملایم دارن کشت توت فرنگی در آواخر تابستان و در مناطقی که زمستان سرد دارند کشت توت فرنگی در اول بهار صورت میگیره. برای تولید محصول بیشتر و با کیفیت بهتر معمولا اجازه رشد بهساقه های رونده داده نمیشود و در ضمن برای تکثیر از طریق ساقه های رونده که روش معمول ازدیاد است گلهای تشکیل شده در بوته ها حذف میشود تا بوته های قوی حاصل شود. توت فرنگی به آلودگی ویروسی حساسه و اگه به ویروس آلوده است باید اقدام به ویروس زدایی کنین یکی از روشهای ویروس زدایی گرما درمانی بوته ها در دمای 36 درجه به مدت6 هفته اس. در شرایط مختلف اقلیمی قابل کشت است. از لحاظ مقاومت به شرایط نامساعد محیطی خیلی متفاوتن مثلا برخی از ارقام مقاوم به سرما و برخی دیگه مقاوم به گرما و خشکی هستندو......در مناطقی که زمستان سرد داره باید از ارقام مقاوم به سرما و مالچ پلاستیکی یا کلش استفاده کرد ارقام بهاره محدودیت کشت دارند و ارقام همیشه بارده رو میشه هرجای کاشت دلیل :ارقا م بهره به طول روز حساس اند ضمنا ارقام بهاره برای کشت تجاری مناسب اند و همیشه بار بی تفاوت به طول روز. این گیاه خاک خنثی تا کمی اسیدی رو میپسنده و طالبه خاک های رسی شنی با هوموس و مواد آلی کافی است دو نوع سیستم کشت داریم که بسته به شرایط یکی رو انتخاب میکنیم روش پشته ای : دراین روش بوته های مادری از اجزای اولیه عملکرد هستند، این بوته ها هدف ما هستند و و اجازه رشد به ساقه رونده داده نمیشود، فاصله بوتهها باید 20-30 سانتی و بوتهها 1-2سال در زمین نگه داشته میشن. برای جلو گیری از اتلاف اب از ابیاری قطره ای استفاده میشود ولی نمیشه از این روش در مناطق ی با زمستان سرد استفاده کرد چون بوته آسیب میبینن و عیب دیگه اش گران بودن هزینه اولیهو از مزایای این روش کنترل اسانه علف هرز ، زود رسی محصول و عملکرد بالاست و برداشت راحت . کشت خطی: در مناطقی که تابستان کوتاه دارن و زمستان سرد میشه از این روش استفاده کرد زمان مناسب کشت بوته ها در این روش اول بهار بعد رفع خطر سرمای بهاره در روش خطی بستر صافه و از زمین فاصلهای نداره و بوسیله مالچ کلش پوشش داده میشه هرچند ابیاری قطره ای به صرفه تر است ولی چون با خطره سرما مواجه هستیم بهتره از ابیاری بارانی استفاده کنیم فاصله کشت بوته ها در این روش 50-60 سانتی است اگه فاصله رو مناسب در نظر بگیرین میوه ها درشتتتر میشن و اگه تراکم زیاد باشه میوها کوچک ...این روش برای برداشت مکانیزه منلسب است در این روش بوته ها به مدت 3-5 سال در بستر نگه داشته میشوند اجازه داده میشه تا ساقه های رونده رشد کنن بر خلاف سیستم پشته ای در کشورها غربی در شرایط مطلوب در حدود 40 تن مححصول در هکتار برداشت میشه و در ایران 5 تن...

هووووووووووف خسته شدم چقدر نوشتما:18::19:
آلوئه ورا : روش معمول تکثیر با استفاده از پاجوش برخی پایه 7-8 سال در یک گلدان میمانند و گل میدهند بدون اینکه نیازی به تعویض خاک گلدان باشد. خاک: از سه قسمت:یه قسمت خاک لومی ، یک قسمت شن ریز و یک قسمت کود دامی پوسیده درست... گلدونه الوئه باید زهکش داشته باشه و نیاز به ابیاری مرتب داره اگه تو خونه نگهش میدارین تهویه هوا یادتون نره .الوئه را مثل کاکتوسها باید همیشه در آفتاب نگهداشت :18:

باغبون
05-05-2010, 15:28
والا اگر منظورتون آلوورا هست من به صورت هکتاری کشت نمیکنم ولی یکی دو تا گلدون داریم:31:
سلام میخواستم بدونم که آلوئه یک گیاه پرشد ه یا نه طول میکشه تا به یه انداز ه مناسب برسه ؟مثللا حدودا چقدر طول میکشته یه گیاه کوچک به یه اندازه مناسب برسه؟

AMIR REZAs
07-05-2010, 20:03
سلام میخواستم بدونم که آلوئه یک گیاه پرشد ه یا نه طول میکشه تا به یه انداز ه مناسب برسه ؟مثللا حدودا چقدر طول میکشته یه گیاه کوچک به یه اندازه مناسب برسه؟
خوب اینکه چقدر طول میکشه من الان چند ماهه دارم ، نمیدونم دقیقا چهقدر ولی زود.........

mehrdad_0430
21-08-2010, 18:45
سلام
کسی در مورد نحوه کاشت و تکثیر الورا اطلاعاتی داره ؟ آیا امکان رشد اون در مناطق سردسیر وجود داره یا نه ؟از لحاظ اقتصادی توی ایران وضعیت کاشتش چطوره ؟ اگه بخواهیم یه زمین 1 هکتاری رو زیر کشت این گیاه ببریم چقدر هزینه میخواهد ؟

سلام در مورد الوورا اطلاعات نياز دارم

aa_nn55
27-07-2011, 08:46
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 08:46 AM ---------- Previous post was at 08:44 AM ----------

آلوورا نام گياهي است از راسته مارچوبه اي ها (Asparagales)، تيره سريشيان (Asphodelaceae) اين گياه بومي آفريقاي شمالي است. صبر زرد بي ساقه است البته برخي از آنها داراي ساقه اي بسيار كوتاه هستند.

اين گياه 80 تا 100 سانتي متر رشد مي كند و از طريق پاجوش تكثير مي شود.

برگهاي آن نيزه اي كلفت و گوشتي بالبه هاي دانه دار است و رنگ آن سبز خاكستري مي باشد. گلهاي آن بر روي سنبله اي مي رويد كه گاه تا 90 سانتي متر درازا دارد.

هر كدام از گلهاي آن آويخته است و داراي لوله اي 3-2 سانتي متري مي باشد. صبر زرد را از ديرباز در مناطق خشك- گرمسيري و نيمه گرمسيري جهان، هم به عنوان گياه زينتي و هم گياه درماني كشت مي كنند.

مصارف عمومي آلوئه ورا غالبا در تهيه كرمهاي موضعي است و در حفظ رطوبت پوست در پوستهاي خشك كمك كننده است. بعلاوه تركيبات آن در بهبود آثار سوختگي، اثرات ضد التهابي و كاهش اسكار ناشي از زخمها مفيد است.

گیاه آلوورا گیاهی است که محدودیتهای آبی و خاکی و شرایط سخت اقلیمی را به راحتی تحمل می کند.
آلوورا به صورت ژل، پودر، کپسول، عصاره و برگ تازه مورد استفاده قرار می گیرد و در صنایع آرایشی، نوشابه سازی و دهها موارد دیگر استفاده گردیده و در بازار جهانی جایگاه مناسبی دارد.

قدرت جذب آلوورا 4 برابر سریعتر از آب می باشد.

این معجزه گر خواص ضد لک ، ضد جوش ، آکنه ، چروک ، گوشت اضافه و آفتاب سوختگی و ضد عفونی کننده دارد.

گياه دارويي الوورا در كاهش ريزش مو موثر است.اين گياه در درمان التهاب هاي پوستي ناشي از تابش اشعه ايكس مفيد است .

پماد گرفته شده از الوورا خاصيت ضد ويروسي دارد و در درمان و ترميم سوختگي هاي پوستي درجه دو و سه كاربرد دارد.

اين گياه در قرن 16 از اسپانيا به آسيا آورده شد و امروزه از اين‌گياه در لوسيون ها, مواد آرايشي و شامپوها استفاده مي شود .قدمت استفاده از گياه دارويي الوورا در طب به 1500 سال پيش از ميلاد مسيح باز مي رسد.

جالینوس معتقد است از آنجا که آلوورا خون را از ناحیه سر به طرف پا می راند لذا از سکته های مغزی جلو گیری کرده واز تیرگی چشم می کاهد .

جالب انجاست که از دیر باز تمدن های بزرگ جهان اعم از یونانی ، رومی ، چینی ونیز اقوام افریقائی ، مایایی وسرخپوستان امریکائی آلوورا را گرامی داشتند مسلمانان هنوز هم در بسیاری از نقاط جهان در بازگشت از سفر حج ، برگهای آلوورا را بر سر در خانه هایشان می آویزند .

ویژگی های آلوورا

نام آلوورا در لغت به معنای ماده تلخ درخشان می باشد که از کلمه عربی آلوئه بر گرفته می باشد آلوورا در ایران به نام صبر زررد مشهور است آلوورا چنان خواص چشمگیر ومتعددی دارد که نامها والقاب زیادی از قبیل : گیاه درمانگر، گیاه سوختگی ، دکتر گلدنی ، گرز بهشتی را به خود تخصیص داده است .

آلوورا از خانواده زنبق می باشد این گیاه با ظاهری شبیه کاکتوس ، گیاهی دائمی ، گوشتی وآبدار است که با برگهای پهن تیغ دار حداکثر دو متر ارتفاع دارد با جدا سازی تیغ هایی که در لبه برگها قراردارند مایع غلیظ وژله مانندی ترشح می شود که تمام خواص گیاه در آن نهفته است .

ژل آلوورا شامل بیش از 75 ماده مقوی از لحاظ غذایی ، 200 ترکیب فعال شامل 20 ماده معدنی ، 18 آمینو اسید و12 ویتامین می باشد .

گسترش جغرافیائی آلوورا

در قرن 17 این گیاه از طریق جزایر هند غربی به اروپا آورده شد در حال حاضر بیش از 240 نمونه مختلف آلوورا وجود دراد که بطور عمده در مناطق خشک افریقا ، اروپا ، وامریکا رشد می کند در بین بیش از 240 گونه آلوورا چهار نمونه آلوورا تشخیص داده شده است که دارای ارزش غذایی می باشند ودر راس آنهاALOE BARBADENSIS MILLER قرار گرفته است .

آلوورا در ایران

این گیاه در ایران باستان در استان هرمزگان بویژه در بندر لنگه ،بندر سیریک ، ارتفاعات بشاگرد ، قشم ودر بوشهر وسیستان وبلوچستان می روید .

اگر چه آلوورا هزاران سال است که نقش مهمی را در پزشکی سنتی ایفا می کند اما از کشف خواص بی همتای آن توسط طب مدرن امروزی زمان زیادی نمی گذرد .
















طب سنتی وخصوصیات آلوورا

آلوورا اگر بطور مستقیم بروی پوست قرار گیرد تاثیر شگرفی در درمان زخمها ، بریدگیها ، خارش پوستی ، التهابات پوستی ، اگزما وگزیدگی های سمی وسوختگی های ناشی از تشعشعات اشعه X دارد .
استفاده از این گیاه سبب سرعت در بهبودی زخمها ، جلوگیری از عفونت وهمچنین جلو گیری از بجا ماندن آثار زخم وگوشتهای اضافی می گردد .

عصاره این گیاه برای حفاظت پوست وموی سر موثر بوده وباعث حالت دادن موودرخشندگی آن می شود .
بخور این گیاه تسکین دهنده درد سینوزیت می باشد واستنشاق بخار آبی که برگ آلوورا در آن ریخته شده باشد برای شخص مبتلا به آسم مفید است .

چکانیدن چند قطره از شیرابه گیاه ، موجب تسکین فوری گوش درد می شود وبرای تسکین درد چشم نیز مفید می باشد .

طب مدرن وخصوصیات آلوورا

اغلب مردم با این گیاه به عنوان یکی از مواد سازنده محصولات آرایشی مثل ضد آفتاب ها ، مرطوب کننده ها وکرمهای سوختگی آشنا هستند . به عنوان مثال تولید کنندگان شامپو اعتقاد براین امر دارند که اسیدیته معادل 5/4 این گیاه آن را برای ساخت انواع شامپو و نرم کننده ها ایده ال نموده است .امروزه حضور روز افزون آلوورا در محصولات متعدد و متنوعی مشاهده می شود هم اکنون متخصصین تغذیه نیز مصارف خوراکی گیاه یاد شده را به اندازه مصارف خارجی آن مفید ومتعدد می دانند و آن را به اشکال مختلف از جمله عصاره ژل ، کپسول ، پودر و آبمیوه عرضه می کنند .

به 10 دلیل عمده باید نوشیدنی آلوورا را نوشید .

1-آمینو اسیدها ، اجزا وقالب های ساختار بدن ما می باشند . هشت امنیو اسید ضروری وجوددارد که در بدن ما ساخته نمی شود که در اجزا گیاه الورا کشف شده است . نوشیدن مداوم ومنظم آلوورا به شما اجازه می دهد بواسطه تامین طبیعی امینو اسیدهای ضروری بدن ، سلامتی بدن خودرا حفظ نمائید .
تجزیه ترکیبات آلوورا نشان می دهد که در بین گیاهان شناخته شده توسط بشر ، آلوورا تنها گیاهی است که امینو اسیدهای مشابه وضروری بدن را می سازد .

2- آلوورا بدون هیچگونه عارضه ای از عصبانیت والتهاب جلو گیری می نماید ، همچنین سبب تحرک ماهیچه ها وصحت کارکرد مفاصل می شود .

3- ویتامین های موجود در آلووراA ، B1 ،B2 ، B6 ،B12 ،C ، E و فولیک اسید ونیاسین می باشد . بدن انسان نمی تواند بعضی از این ویتامین ها را ذخیره نماید. ، بنا براین بهترین راه تامین ویتامین های فوق نوشیدن میزان مناسبی از آلوورا ی یام یام می باشد .

4- مواد معدنی که در آلوورا یافت می شود شامل کلسیم ، سدیم ، آهن ، پتاسیم ، کروم ، منگنز ، مس و روی می باشد . یک راه طبیعی وسالم برای تامین نیازهای بدن می باشد .

5- هر 21 الی 28 روز پوست جدید جایگزین پوست قدیمی می شود نوشیدنی آلوورای یام یام می تواند منبعی غنی از مواد سازنده را به شما ارائه کند که همواره پوستی سالم وشاداب داشته باشید وبا اثرات پیری پوست مقابله کنید .

6- استفاده مداوم نوشیدنی آلوورای یام یام سبب کمک به بهبود تنظیم دستگاه گوارش می شود. بااستفاده مداوم نوشیدنی آلوورا احساس تندرستی وسلامتی به شما دست می دهد وسطح انرژی بدن افزایش می یابد وبه شما کمک می کند تا وزن بدن مناسب ومتعادل گردد .

–7 آلوورا بطور طبیعی مقاومت بدن را افزایش می دهد . نظر به اینکه سیستم ایمنی بدن همانند ساعت کارمی کند تا از بدن محافظت نماید از این رو نوشیدن مداوم آلوورای یام یام سبب می گردد بطور طبیعی مصونیت ومقاومت بدن بطور چشمیگر افزایش یابد .

–8 آلوورا دارای قابلیت طبیعی دفع سموم می باشد ، نوشیدن مداوم آلوورای یام یام می تواند حرکت موجی روده را بهبود بخشیده وجذب پروتئین را افزایش دهد وهمزمان میزان باکتریهایی را که سبب تخمیر می شوند کاهش دهد . آلوورا همچنین سبب کاهش سوزش قلب ، معده دیگر ناراحتی های گواراشی می شود .
–9 آلوورا الیتام بخش سوختگی ها ، بریدگیها ، پارگیها ، خراشها وسوزش خفیف پوست می باشد .
–10 نوشیدنی آلوورای یام یام متضمن سلامتی دهان ولثه می باشد .

فقط فکر کنید با استفاده فقط 60 الی 120 گرم نوشیدنی آلوورا در روز می توانید تغییرات را در خود مشاهده کنید .




فوايد گياه آلوورا (صبر زرد ) بر پوست :

-1مفيد براي پوستهاي خشك
-2 كمك در بهبود سوختگي، گزش حشرات، تاولها و واكنشهاي حساسيتي
-3 كمك به حفظ سلامت پوست
-4 كمك به حفظ قوام پوست
-5 روغن آلوئه ورا مي تواند پوست خشك را براق و درخشنده كند
-6 كمك به درمان اگزما، سوختگي، پسوريازيس، التهابهاي پوستي و زخمها
-7 كاربرد عالي در حفظ رطوبت پوست و افزايش خاصيت انعطاف پذيري با اكسيژن رساني به سلولهاي كه باعث افزايش استحكام و قدرت بافت سازي مي شود.
-8 عصاره آن در محصولات آرايشي به عنوان كرمهاي ضد چروك، ماسكهاي پوستي، رژلب استفاده مي شود.
-9 كمك به جلوگيري از پيري پوست
-10 كمك به برطرف كردن لكهاي تيره پوست و كاهش پيگمانهاي پوستي
اين گياه در ساخت ژل- كرم، نوشيدني، كپسول، محلول و عصاره است. آلوئه ورا شامل 75 ماده مغذي مثل ويتامين ها، شكر، كلسيم، سديم، نيتروژن، آمينواسيد، آنزيم، اسيد و مواد معدني است.

برخی از خواص دیگر آن :
برخی ازخواص اصلی آلوورا عبارتند از :
–1 ضد التهاب و ضد آلرژی
– 2 مهار کننده درد

–3 اثر التیام بخش
–4 اثر کراتولیک
-5 اثر انتی بیوتیکی
–6 اثر تکثیر کننده سلولی
–7 انرژی دهنده
–8 اثر هضم کننده
–9 اثر سم زدایی
–10 تامین آب پوست
–11 پاک کننده طبیعی
–12 مقابله با تحریکات ( سوزش و خارش را از بین می برد )
–13 آلوورا باربادنزیس هیچ اثر جانبی شناخته شده ای ندارد .
آلوورا در درمان زخم پا، ورم مفاصل، خارش سالک جلدی، امراض لثه ودهان، همروئید، طاسی ناحیه سر و و همچنین ترمیم جای سزارین موثر است.
برای درمان زخم معده، زخم های گوارشی، کم خونی، بی خوابی، درد کلیه و برای انواع دیابت مفید است

fateme.
13-11-2011, 11:00
سلام
کسی در مورد نحوه کاشت و تکثیر الورا اطلاعاتی داره ؟ آیا امکان رشد اون در مناطق سردسیر وجود داره یا نه ؟از لحاظ اقتصادی توی ایران وضعیت کاشتش چطوره ؟ اگه بخواهیم یه زمین 1 هکتاری رو زیر کشت این گیاه ببریم چقدر هزینه میخواهد ؟

درباره الورا (كاشت داشت نوع خاك مقدار كودهاي لازم كمپوست) تمايل دارم اطلاعاتي كسب نماييم