مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای رایت فیلم روی dvd
davood.2008
24-04-2010, 12:15
سلام دوستان
دوتا سوال داشتم :
1- من یه چندتا فیلم دارم با فرمتهای مختلف مثل avi. , mkv. و ... میخام اونارو رایت کنم روی dvd که قابل پخش روی دستگاه خانگی رو داشته باشه اما موقع رایت مشکل دارم
مثلا فیلم من 710 مگ حجم و یک ساعت ونیم زمان داره اما موقعی که میخام رایتش کنم با نرو یا ویدیو استدیو میزنه فضای دی وی دی کم هست گه یه دی وی دی 4.7 گیگ . 2 ساعت فیلم رو نمیگیره ؟ حالا اشکال من چیه ؟ :19::19:
2- چه طور میتونم چندا فیلم رو با منو روی یک دی وی دیرایت کنم مثلا چهارتا فیلم 700 مگی
ممنون از راهنماییتون:11:
سلام
با nero یه قسمت nero vision داره با اون مثل اینکه باید فیلم رو رایت کرد.
فیلم های شما DivX هستن و اگه بخوای DVD Player ، این ها رو اجرا کنه، اول باید مطمئن بشی که دستگاهت فرمت DivX رو Support می کنه یا نه. اینجوری می تونی فایل ها رو به صورت Data رایت کنی، در غیر اینصورت نباید بصورت Data رایت بشه.
راجع به تنظیمات Nero ، شما مطمئنی که گزینهی DVD رو برای رایت کردن انتخاب می کنی ؟ یعنی این :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با استفاده از نرم افزار Nero Vision میتونید فایلهای خودتون رو روی دی وی دی رایت کنید و اونها رو در دستگاه خانگی مشاهده کنید.
با نرم افزار ConvertXToDVD 4 هم میتونید خودتون برای دی وی دی تون منو طراحی کنید و چند تا فیلم روی اونها رایت کنید.:11:
davood.2008
24-04-2010, 14:53
ممنون از راهنماییتون ولی من nero vision رو ندارم
اما نگفتین چرا یه فیلم 700 مگی روی یه دی وی دی 4.7 گیگ جا نمیشه؟:41:
saeed774
24-04-2010, 15:08
ممنون از راهنماییتون ولی من nero vision رو ندارم
اما نگفتین چرا یه فیلم 700 مگی روی یه دی وی دی 4.7 گیگ جا نمیشه؟:41:
برنامه هاي نرو يا يوليد چون فيلم رو Encode ميکنن با زمان فيلم کار دارند نه با حجم فيلم . اصولا فيلم هايي که با فرمت دي وي دي هستند داراي Bitrate بالايي هستند و معمولا مدت زمان 1ساعت و 40 دقيقه روي دي وي دي جا ميگيره .
شما ميتوني 2 کار انجام بدي :
1- فيلم هاي با ظرف Avi رو دست نزني و فيلم هاي با ظرف Mkv رو هم به avi تبديل کني و با نرو در حالت ISO روي دي وي دي بزني که قابل پخش در دستگاه هم هست .
2- با برنامه ConvertX to DVD همشون رو با قابليت ايجاد منو روي دي وي دي تبديل و روي دي وي دي رايت کني .
هر دو روش خوبه . در روش اول ميتوني 6 فيلم با کيفيت عالي روي دي وي دي داشته باشي و در روش دوم هم 4 فيلم با کيفيت قابل قبول .
اما روش دوم توصيه ميشه . چون در تبديل فيلم هاي mkv به avi افت کيفيت هست ولي برنامه ياد شده کيفيت قابل قبولي به اين فيلم ها ميده .
VSO ConvertXToDVD 4.0.11.326 pre-release| 17.55 Mb
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.