ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : زبانی برای بازی سازی سه بعدی

Andaron
24-04-2010, 11:25
بنام خدا

سلام علیک

دوستان من میخوام یه زبان یاد بگیرم که برای برنامه نویسی در بازی های سه بعدی و دو بعدی در موتور های بازی و یا ساخت موتور بازی ( البته برای راهنمایی دوستان این رو گفتم ) کاربرد داشته باشد
من خودم تا حدودی c#.net رو انتخاب کرده ام که هم برای طراحی وب و هم برنامه نویس تحت ویندوز کاربرد دارد
اما نمی دونم برای ساخت بازی کاربرد دارد یا نه منظور من اینه که آیا میشه روی این زبان برای کد نویسی بازی های حرفه ای حساب کرد.

با تشکر

---------- Post added at 11:25 AM ---------- Previous post was at 11:24 AM ----------

یه سوال دیگه چیزی که من فهمیدم که شاید اشتباه باشد اینه که در net. همه زبان ها برابر هستند پس یعنی c#=vb.net پس اگر چنین باشد ما دیگر احتیاج نیست c# یاد بگیرم و می ریم vb.net یاد می گیرم. چون هردو یه قدرت و سرعت رو در محیط .net دارند . آیا اشتباه فهمیدم ؟
ایا با vb.net هم میشه باری بازی سازی کاربرد داشته باشه

Dark.Lord
24-04-2010, 15:54
VB.net و C# از نظر کارایی شبیه به هم هستند اما از نظر زبان کاملا متفاوت هستند،
همچنین C# »خصوص .Net ساخته شده اما VB در .Net توسعه داده شده.
به نظر من برای ساخت بازی C++ مناسب هست،
وقتی شما C# رو یاد بگیرید تا حدودی C++ رو هم یاد خواهید گرفت (تا حدودی مشابه هستند)

Andaron
25-04-2010, 11:18
من در برناتمه نویسی در حد 0 هستم برای همین اگر ممکن است یه کتاب آموزش c# که به صورت روان و مبتداینه توضیحدهد معرفی کند

Open-Source
25-04-2010, 11:32
VB.Net با C# از نظر قدرت فرقی ندارن.
من خودم الان از هر دو استفاده میکنم(بنا به دلایلی مجبورم) ولی C# رو ترجیح میدم چون میشه باهاش خوشکل کد نوشت.

برای برنامه نویسی بازی اگه بصورت 100% حرفه ای میخوای کار کنی علاوه بر C++/C باید به Assembly - directx - opengl و (جدیدن هم از دات نت استفاده میکنن - wpf) آشنایی داشته باشی.

Andaron
26-04-2010, 18:23
ممنون دوست عزیز از توضیحات
ولی شرمنده یه سوال :میشه بگید دلیل استفاده از هر دو زبان چی هستش چون با این حرف شما یکم نسبت به c# دل زده شدم آخه فکر کنم vb.net آسونتره و من چرا برم به سمت C#
شما که با هردو کار می کنید کدومآسونتر و قابل فهم تر است
و اینکه بعدا چون می خوام C++, C یاد بگیرم شما کدوم رو پیشنهادمی کنید
سوال آخر اینکه

من .net رو نصب کردم که علاوه بر c# و vb از زبان C++ نیز پشتیبانی می کنه آیا این زبان همون ویژوال c++ هستش که برای بازی سای کاربرد داره

aryasoft2872
26-04-2010, 18:41
من فکر می کنم که برای آموزش بازی سازی اگه برنامه نویسیت صفره که اول باید بری سراغ وی بی چون در غیر اینصورت عمرا برنامه نویسی هایی مثل ++C رو بفهمی البته لازم به ذکره که وی بی به تنهایی هم می تونه بازی بسازه...مثلا XNA از VB.net هم پشتیبانی می کنه...

eaw_Master
29-04-2010, 12:13
دات نت لایه ایست برای طراحی نرم افزارهای شبکه، نرم افزارهای کاربردی، بازی های رایانه ای، نرم افزارهای تحت وب، نرم افزارهای موبایل و ....

زبان های تحت دات نت عبارتند از : سی شارپ، جی شارپ، اف شارپ، ویژوال بیسیک و دلفی دات نت

تفاوت اونها :
از نظر قدرت، هیچی
از نظر خوانایی کد، سی شارپ

محیط های برنامه نویسی دات نت: Visual Studio .Net - Mono Develop Studio

برو هر کدومو دوست داری یاد بیگر حالشو ببر، زیادم آزار خودت نده