مشاهده نسخه کامل
: خرید هارد external
سلام ،
من یه هارد اکسترنال می خوام برای Backup .
سیستمم در حال حاضر 2 تا هارد 1TB و 300GB اینترنال داره .
یه هارد 1TB اکسترنال می خوام برای Backup اطلاعاتم.
حدودا می خوام هر 3 ماه یکبار برای backup گیری ازش استفاده کنم ...
چه برندی رو پیشنهاد می دین و چه مدلی ؟
""طبق چیزایی که تو فروم خوندم به نظرم WD مناسبتره ، ولی ترجیح می دم مثل همون مقایسه هایی که برای هارد های اینترنال گذاشتین که کاملا همه چیز رو با هم مقایسه کرده و نمودار و آمار هم داره پیدا کنم تا بتونم تصمیم بگیرم""
ممنون میشم راهنماییم کنین...
کسی نیست راهنمایی کنه....؟
رفتم تو سایت WD هفت هشت تا مدل 1T داره که usb2 میخورن ولی ویژگی خاصی براشون ننوشته که بشه مقایسشون کرد ...
اگه میشه جواب بدید این سوال دوستمون مشکل من هم هست
من همیشه برای سوالام میام اینجا . خیلی سریع و کامل جوابم رو می دادن .... ولی نمیدونم چرا هیچ کس در مورد خرید این هارد اکسترنال کمک نمیکنه....
یعنی همه اینقدر سشون شلوغه ...؟
Dr.FANOOS
01-05-2010, 11:11
اگه مدل جیبی (my passport) می خوای هیچی مثل wd نمی شه. maxtor هم الان توی بازار موجوده من خودم maxtor دارم خیلی راضی هستم هاردم رو هم به چند نفر دادم روی سیستمشون امتحان کنند همه گفتند سرعت بالایی داره و سرعتش با هارد internal من که hitachi هست برابری می کنه.البته مدتی هم هست که maxtor و seagate با هم یکی شدن.
مدل هارد من one touch 4 هست البته از اون کلفتاست نه جیبی!
---------- Post added at 12:11 PM ---------- Previous post was at 12:07 PM ----------
مطمئن باش wd کارت رو راه می ندازه!
نه من جیبی نمیخوام ... همونطور که گفتم برای backup می خوام .... هر 2 یا 3 ماه یه بار backup روش بگیرم و خاموشش کنم و بذارم کنار .....
هارد اینترنال سیستمم الان یه هارد maxtor 250 و یه seagate 1000 است و هارد backup یی که می خوام 1T است....
ببین هارد 1TB اکسترنال برای روشن شدن احتیاج به آداپتور داره. حالا اگه می خوای بگیری برند SeaGate از همه بهتره.
خوب سوال من دقیقا همینه ... چرا Saegate ...
این برند ها و مدلا رو از رو چه حسابی پیشنهاد می دین .... واقعا آمار و اطلاعات دقیقی جایی دارین که بشه انتخاب کرد.....
دوست عزیز SeaGate جزو معتبرترین برندهای Storage دنیا هست و محصولات بسیار خوب و قابل اعتمادی تولید می کن.
هارد Seagate همه امکاناتی که نیاز دارید رو داره مسلما به دلیل قیمت پایینترش گزینه مناسب تریه برای خرید
خوب آخه در مورد وسترن دیجیتال هم همینو می گن... در مورد بقیه برند ها هم همینو می گن
و در ضمن ما سر کار چند تا از Seagate ها داریم وقتی رو میز میذارن و روشن میکنن صدای زیادی داره ...
اتفاقا Seagate سرو صدای کمتری داره
kiaelectro
02-05-2010, 23:36
من یکساله Seagate دارم(500 گیگ) اصلا صداندارد ولی سر عتش یک مقدار پایین است
Seagate چه مدلی رو پیشنهاد می دین؟ 1T و از 100 تومن بیشتر نشه
فقط هارد 500 گیگ به پایین SeaGate زیر 100 تومن است.
من بالاخره دوشنبه رفتم یه هارد WD MyBook Essential 1T خریدم از پاساژ ایران به قیمت 109 تومان...
این 2 روزه خیلی تستش کردم ازش کاملا راضیم ....
از راهنمایی همه دوستان متشکرم ...
فقط موضوع اینه که این نرم افزار backup گیریش زیاد تعریفی نداره .....
باید دنبال یه نرم افزار backup خوب و سبک باشم براش...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.