PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل جدی با Ati HD3870 X2.

علیرضا
23-04-2010, 22:43
سلام دوستان
مدتیه که با گرافیکم مشکل دارم => Ati HD3870 X2 از برند Club

مشکل اینجاس که بعضی اوقات مخصوصاً در بازی GTA IV گرافیک از کار می افته. مانیتور خاموش میشه و فن گرافیک شروع می کنه به چرخیدن بصورت دیوانه وار با تمام قدرتش . البته بالا رفتن سرعت فن قبل از از کار افتادن گرافیک اتفاق می افته .

نکته ی عجیب اینجاس که فقط در هنگام Load شدن بازی این اتفاق می افته. و همچنین در هنگام اجرای بازی وقتی که Demo ی اول بازی یا در اصل همون Intro بازی پخش میشه فن گرافیک تا سرحد انفجار تند می چرخه. در حالی که نباید این اتفاق در هنگام پخش تصاویری که اصلاً نیاز به پردازش آنچنانی ندارند - در مقابل تصاویر Real Time خود بازی - بیفته و این خیلی منو نگران می کنه.

این مشکل (از کار افتادن گرافیک ، خاموش شدن مانیتور و چرخیدن سریع فن) بعضی مواقع در هنگام بوت شدن سیستم اتفاق می افته و سیستم بوقی مبنی بر یافت نشدن گرافیک میزنه !! در این زمان فن گرافیک با 100% توانش داره می چرخه. در این مواقع معمولاً کاری از دست من بر نمیاد جز اینکه گرافیک رو از مادربرد جدا کنم و دوباره روش نصب کنم تا سیستم بوت شه و گرافیک رو بشناسه.

در ضمن، آخرین درایور گرافیک رو سیستم نصبه با اینکه ربطی به استارت آپ سیستم نداره . و یک بار هم موفق شدم از بازی به محیط دسکتاپ برگردم و این عکس رو گرفتم :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگر مشکل بدون نیاز به سرویس و گارانتی حل شدنیه ممنون میشم یکی کمکم کنه وگرنه باید ببرمش تعمیرگاه :20:

Hessam_7800gtx
23-04-2010, 22:54
درایورتو عوض کن کلا درایور های ati خیلی تخ.....ی اند!! شاید درست شد

Guts
23-04-2010, 22:56
پاورت چیه؟

HASHEM289
24-04-2010, 01:44
خازن های روی برد گرافیکو چک کن ببین از حالت طبیعی خارج نشده

ess_1362
24-04-2010, 11:21
شما اول دماش را در GPU-Z یا HW MONITOR چک کن به من بگو چون حدس میزنم هسته کارت گرافیک مشکل به هم زده و حراراتش خیلی بالا رفته

EXTREME
24-04-2010, 13:43
اگه با درایور جدید مشکل حل نشد
گرافیک رو یه خاک گیری بکنید و دمای گرافیک رو با gpu-z نگاه کنید
مطمئن بشید پاور برق مورد نیاز گرافیک رو تا مین میکنه
میتونه مشکل از خود گرافیک هم باشه

علیرضا
24-04-2010, 15:27
پاورت چیه؟
iCute AP-1000AS 1000w

درایورتو عوض کن کلا درایور های ati خیلی تخ.....ی اند!! شاید درست شد
عوض کردم فرقی نکرد !

خازن های روی برد گرافیکو چک کن ببین از حالت طبیعی خارج نشده
در آخرین بازدید چیز خاصی ندیدم . باشه دوباره چک می کنم . در ضمن مگه اگه بازش کنم از گارانتی خارج نمیشه ؟

شما اول دماش را در GPU-Z یا HW MONITOR چک کن به من بگو چون حدس میزنم هسته کارت گرافیک مشکل به هم زده و حراراتش خیلی بالا رفته
خود پکیجی که Ati ارائه کرده برای درایور گرافیک، دمای کارت رو نشون میده الان که سیستم رو از Sleep در آوردم 55 درجه اس. موقعی که فنش داره منفجر میشه Alt + Tab کردم دیدم دورو بر 83 بود . لازمه با اون دوتا برنامه بهت دماشو بگم ؟

اگه با درایور جدید مشکل حل نشد
گرافیک رو یه خاک گیری بکنید و دمای گرافیک رو با gpu-z نگاه کنید
مطمئن بشید پاور برق مورد نیاز گرافیک رو تا مین میکنه
میتونه مشکل از خود گرافیک هم باشه

مطمئن باشید خاک نداره روش.
چطور بفهمم پاورم برق مورد نیازشو تأمین می کنه؟

علیرضا
24-04-2010, 16:05
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در حالت تقریباً انفجار

Guts
24-04-2010, 16:55
فکر کنم کارتتون مشکل داره، اگه گارانتی داره ببرید گارانتی، این مسئله‌ای که شما می‌گید نه به دما ربط داره نه درایور ممکنه از مینبورد باشه ولی احتمالش کمتره.

این مشکل (از کار افتادن گرافیک ، خاموش شدن مانیتور و چرخیدن سریع فن) بعضی مواقع در هنگام بوت شدن سیستم اتفاق می افته و سیستم بوقی مبنی بر یافت نشدن گرافیک میزنه !! در این زمان فن گرافیک با 100% توانش داره می چرخه. در این مواقع معمولاً کاری از دست من بر نمیاد جز اینکه گرافیک رو از مادربرد جدا کنم و دوباره روش نصب کنم تا سیستم بوت شه و گرافیک رو بشناسه.

علیرضا
24-04-2010, 20:40
فکر کنم کارتتون مشکل داره، اگه گارانتی داره ببرید گارانتی، این مسئله‌ای که شما می‌گید نه به دما ربط داره نه درایور ممکنه از مینبورد باشه ولی احتمالش کمتره.

دوست عزیز تا حد زیادی با شما موافقم . من احتمال میدم مشکل اصلی از مین بردم باشه چون همین یک هفته پیش رم های نازنینم مرخس شدن و گارانتی عوضشون

ess_1362
24-04-2010, 20:41
بله دماش یکم بالاست

احتمالا هسته دچار مشکل شده که باید بره گارانتی

البته از گارانتی هم کاری بر نمی آد و باید عوض بشه

از طرفی احتمالا این کارت را دیگه ندارند پس دو حالت داره :

1-با یک مدل دیگه توی همون رنج قیمت براتون عوض می کنند

2-یک بامبول براتون در میارن که کارت .... هست و شامل گارانتی نمیشه و شما با یکم تحدید به شکایت به همون گزینه شماره یک هدایتشون می کنید

Electronic-Arts
24-04-2010, 20:55
آخه کی گرافیک رو تا آخرین قطعه باز میکنه برای گردگیری؟؟:13:
اگر بفهمن و جای پیچ ها رو ببینن هیچ کاری نمیکنن