مشاهده نسخه کامل
: یک چیز جالب در مورد DUmeter
cell_phone
23-04-2010, 18:50
دوستان من دیشب از شبانه صبانت استفاده کردم و چند تا لینک مستقیم گذاشتم دو idm بگذریم که سرعت نداره و تعطیله ولی مسئله این بود که dumeter اخر کار نوشته نزدیک 600 مگ دان داشتم در حالی که به 200 مگ هم نمیرسه . چون در idm کاملا مشخص هست . نظرتون چیه ؟:20:
cell_phone
24-04-2010, 11:32
کسی نظری نداره ؟
شما یه باره دیگه تست کن ببین چه جوابی می گیری..!
alex1020
24-04-2010, 17:59
دوستان من دیشب از شبانه صبانت استفاده کردم و چند تا لینک مستقیم گذاشتم دو idm بگذریم که سرعت نداره و تعطیله ولی مسئله این بود که dumeter اخر کار نوشته نزدیک 600 مگ دان داشتم در حالی که به 200 مگ هم نمیرسه . چون در idm کاملا مشخص هست . نظرتون چیه ؟:20:
شما احیانا از v p n استفاده نمی کنید ؟ .
و دوم اینکه احیانا کانکشن pppoe رو تو خود سیستمتون تعریف نکردید ؟
چون اینطوری du metter می یاد مجموع ارسال و دریافت کل اتصالت شبکه ( یعنی کارت شبه / کانکشن v p n و کانکشن pppoe ) ر. جمع می کنه و به شما نشون می ده و چون همگی در واقع یکی هستند اینطوری برای شما اشتباه نشون می ده
من الان du metter ندارم ولی فکر می کنم می تونید خودتون وسیله هایی که فقط می خواید سرعت و مجموع ارسال و دریافت رو محاسبه کنه انتخاب کنید تا اشتباه نشون نده !
تو این حالتی که شما دارید مثلا اگر با برنامه دانلود منیجر ۲۰ کیلوبایت در ثانیه دانلود کنید du metter به شما سرعت ۶۰ کیلوبایت رو نشون می ده درسته ؟
kavehmech
24-04-2010, 19:48
این برنامه فقط پهنای باند ورودی رو نشون میده. و اون 600 مگ رو که نشون داده کل ترافیک ورودی به شبکست و نه میزان دانلود.
mehrdad38
24-04-2010, 19:53
بله درست نرم افزار DUMETER حجم کل ترافیک مصرفی ( اعم از دانلود و آپلود) رو اندازه گیری می کنه در صورتی که IDM فقط میزان دانلود رو نشون می ده اونهم فقط فایل در حال دانلود در صورتی که با باز کردن یک صفحه وب هم از میزان ترافیک استفاده می شه.
اگه از اویرا ورژن 9 یا 10 استفاده میکنید این مشکل وجود داره
بنده خدا du داره راست میگه
cell_phone
25-04-2010, 17:55
شما یه باره دیگه تست کن ببین چه جوابی می گیری..!
باشه چشم .
شما احیانا از v p n استفاده نمی کنید ؟ .
و دوم اینکه احیانا کانکشن pppoe رو تو خود سیستمتون تعریف نکردید ؟
چون اینطوری du metter می یاد مجموع ارسال و دریافت کل اتصالت شبکه ( یعنی کارت شبه / کانکشن v p n و کانکشن pppoe ) ر. جمع می کنه و به شما نشون می ده و چون همگی در واقع یکی هستند اینطوری برای شما اشتباه نشون می ده
من الان du metter ندارم ولی فکر می کنم می تونید خودتون وسیله هایی که فقط می خواید سرعت و مجموع ارسال و دریافت رو محاسبه کنه انتخاب کنید تا اشتباه نشون نده !
تو این حالتی که شما دارید مثلا اگر با برنامه دانلود منیجر ۲۰ کیلوبایت در ثانیه دانلود کنید du metter به شما سرعت ۶۰ کیلوبایت رو نشون می ده درسته ؟
حرف شما کاملا متین و درست هست دوست من . اما من روی Local Area Connection گذاشتم .
در ضمن من بصورت Bridge وصل می شم .
وی پی ا نم ندارم . چون پول ندارم . مفته خوب سراغ دارس پ خ کن .
حالا با این شرایط مگه همه ی پهنای باند شبکه ی من همون نیست . چون من فقط مودم شبکه دارم و بس ؟
این برنامه فقط پهنای باند ورودی رو نشون میده. و اون 600 مگ رو که نشون داده کل ترافیک ورودی به شبکست و نه میزان دانلود.
حرف شما هم متین دوست من , اما منم فقط وردی رو در نظر گرفتم .
بله درست نرم افزار DUMETER حجم کل ترافیک مصرفی ( اعم از دانلود و آپلود) رو اندازه گیری می کنه در صورتی که IDM فقط میزان دانلود رو نشون می ده اونهم فقط فایل در حال دانلود در صورتی که با باز کردن یک صفحه وب هم از میزان ترافیک استفاده می شه.
حرف شما متین ولی من اون موقع خواب بودم . پس صفحه ای مشاهده نکردم .
اگه از اویرا ورژن 9 یا 10 استفاده میکنید این مشکل وجود داره
بنده خدا du داره راست میگه
میشه بگی اپرا ربطش چیه ؟
از پاسخ تمام دوستان سپاس گزارم . من بازم تست می کنم , آمار می دم .:11:
این برنامه قاطی داره. مشکل داره.
این طور نیست که میگید.
ترافیک دریافتی رو نمایش میده که اونم معمولا اشتباهه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.