مشاهده نسخه کامل
: عدم نمایش تصویر
جاسم کدخدایی بنت
23-04-2010, 17:18
سلام کامپیوترو روشن میکنم پاور برقش کارمیکنه ولی صفحه کاملا سیاه مانیتور چیزی نشون نمید
پاور دیگه ای هم وصل کردم حتی مانیتور دیگه ای آزمایش کردم گرافیکش از نوع اوناست که رو مادربورد چسبیده
حتی باطری روکشیدم واون برق جای باطری رو خالی کردم با میله ای (بارشو میگم)
بازم درست نشد دوستان کمک
رم رو هم چک کن جای رم رو عوض کن و با یه رم دیگه امتحان کن
فن cpu هم چک بشه
ممکنه گرافیک آنبوردت ایراد پیدا کرده باشه و نیاز باشه از یه کارت گرافیک استفاده کنی
میتونه مشکل از خازن نشتی مین یا اتصال بدنه هم باشه
سلام برای بالا اومدن یک سیستم یا به قول شما اومدن تصویر قطعات زیر تمامی حتما باید سالم باشند پاور. سی پی یو .مادر برد.رم.گرافیک و مانیتور هر کدوم رو تست کردید که سالمه به یقیه بپردازید
جاسم کدخدایی بنت
24-04-2010, 21:58
ازکجا فن سی پیو چک کنم چجوری
اون خازنم یکم توضیح بدین ممنون میشم
ازکجا فن سی پیو چک کنم چجوری
اون خازنم یکم توضیح بدین ممنون میشم
فن cpu رو چک کنید ببینید پایش نشکسته یا شل نشده باشه
لرای خازن هم وقتی نشتی میکنه باد میکنه مخصوصا خازن های اطراف cpu یا خیس میشه
فن CPU هیچ وقت باعث نمیشه که سیستم برای چند لحظه هم تصویر نده.
یا رم مشکل داره یا منبورد و احتمال CPU هم خیلی کمتره ولی من نظرم روی رمه. بوقی چیزی نمیزنه دستگاه؟
فن CPU هیچ وقت باعث نمیشه که سیستم برای چند لحظه هم تصویر نده.
یا رم مشکل داره یا منبورد و احتمال CPU هم خیلی کمتره ولی من نظرم روی رمه. بوقی چیزی نمیزنه دستگاه؟
من یه سیستم تعمیری داشتم که تصویر نمیداد و همه ی قطعاتو چک کردم بعد دیدم که یکی از پایه های
فن cpu شکسته فنو که عوض کردم تصویر اومد
دوست من اول تمام كابلهاي پاور رو از تمام قطعات به غير از مادربرد جدا كن و همينطور تمام كارتهاي PCI رو از جاشون در بيار جوري باشه كه فقط كارت گرافيك و رمها روي برد باشن ، يه بار تست بزن ( روشن كن ) اگه جواب نداد اين بار باطري bios مادربرد رو در بيار و پاور دستگاه رو از برق بكش و دكمه پاور كيس رو چند بار بزن بعد دوباره باطري bios رو جابزن و حالا دوباره پاور رو به برق بزن و دستگاه رو روشن كن اگه جواب نداد حالا بايد قطعات تست بشن همونجوري كه دوستمون rasool1 گفته .
karbasian
02-05-2010, 14:35
دوستان من هم یه سیستم با همین مشکل دارم . رم ، سی پی یو و کارت گرافیک همه سالمند (رو یه سیستم دیگه تست کردم)
سیستم روشن میشه ولی نه بوق میزنه ونه تصویر میاد. لطفا یه کمکی بکنید
karbasian
02-05-2010, 14:40
منم این مشکل رو دارم . کارت گرافیک ،سی پی یو و رم همه سالمند (تستشون کردم)
سیستم روشن میشه ولی نه بوق میزنه و نه تصور میاد. لطفا کمک کنید
منم این مشکل رو دارم . کارت گرافیک ،سی پی یو و رم همه سالمند (تستشون کردم)
سیستم روشن میشه ولی نه بوق میزنه و نه تصور میاد. لطفا کمک کنید
خوب اگه گرافیک و سی پیو و فنش و رم سالمه ممکنه از پاور باشه پاور روچک کنید ممکنه از مین هم باشه
جای رم هارو عوض کنید ممکنه اسلات های حافظه ایراد داشته باشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.