ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوخته شدن فلش به محض قرار گرفتن در USB

hamidreza1976
23-04-2010, 14:27
سلام دوستان و اساتید محترم.

راستش هر چقدر گشت زدم تا تاپیکی مرتبط با این مشکل پیدا کنم ، موفق نشدم. چنانچه وجود داشته باشد ، مدیران محترم در ادغام این تاپیک با تاپیک مرتبط ، مختارند.
و اما مشکلی که پیش آمده به این شرح است:
دو ماه پیش یه بنده خدایی که خودشو متخصص کامپیوتر معرفی کرده بود برای دو تا از افراد فامیل ما ویندوز نصب کرد.
ویندوزشم از ایناییه که تغییر داده شده ؛ مثلاً دکمه استارتش شبیه به ویستا هست و نشانگر موس هم به طور پیش فرض ژله ای (البته هر چقدر سعی کردیم که این پیش فرض رو تغییر بدیم ، نشد که نشد! انگار که مادام العمر هست!)
اینا رو گفتم که تا حدودی (هر چند خیلی کم) بدونید که چه نوع ویندوزی نصب شده. (دستکاری شده !)
بعد از نصب ویندوز و ویروس کشی و آماده شدن کامپیوتر ، حالا هر چی که وارد USB میشه ، میسوزه !
این اتفاق در مورد هر دو کامپیوتر رخ میده و همونطور که گفتم هر دو کامپیوتر دارای یک نوع ویندوز هستند و نصب کننده هم یک نفر بوده! (آنتی ویروس NOD 32 جهت اطلاع)
تا به حال 4 فلش مموری و یک Mp4 Player رو سوزونده.
به نظر شما دوستان ایراد کار از کجاست و چه کار باید کرد؟
آیا مشکل سخت افزاری پیدا کرده ؟
ست آپ مادر بورد دستکاری شده ؟
با تعویض ویندوز مشکل حل میشه یا اینکه ...
این رو هم اضافه کنم که به دلیل وجود عکس ها و فیلم های خانوادگی به هیچ عنوان مایل به بیرون رفتن کیس به خارج از خانه نیستند و از طرفی اون آقای متخصص فعلاً به هیچ عنوان در دسترس نیستند تا برویم و گریبانش بگیریم !!!
اگر کسی میتونه کمکی بکنه ممنون میشم.

تندرست و سرافراز پیروز باشید.

EXTREME
23-04-2010, 15:20
قبل از همه بایوس سیستم رو دیفالت کنید
اگه فلش به سیستم میزنی و میسوزه این ربطی به ویندوز نداره چند حالت داره
میتونه از نوسان برق باشه
اگه به usb های جلو وصل میشه و این اتفاق میفته ممکنه سیم های usb جلو جای مثبت و منفیش عوض شده و اشتباهی
وصل شده که فلش میزنی میسوزه
یا میتونه از پاور باشه
میتونه این ایراد از مین هم باشه

hamidreza1976
23-04-2010, 15:38
درود آقا مهرداد

از راهنماییتون سپاسگزارم
اما همونطور که در پست اول نوشتم ، دو کامپیوتر در یک زمان دچار این ایراد شدند.
با توجه به اینکه :

1 - نصب کننده ویندوز هر دو سیستم یک نفر بوده.
2 - روی هر دو سیستم یک نوع ویندوز و آنتی ویروس نصب شده .
3 - هیچکدام از این دو کامپیوتر پیش از تعویض ویندوز چنین ایرادی نداشتند.
4 - بلافاصله بعد از تعویض ویندوز ، هر دو کامپیوتر عادت زشت فلش سوزوندن رو با همدیگه پیدا کردند.

چه نتیجه ای میشه گرفت؟

باز هم ممنون :11:

EXTREME
23-04-2010, 16:10
اخه این مشکل ربطی به ویندوز نداره درایورها کامل نصب شده یه نگاه به device manger بنداز
usb هارو unistall کن و دوباره نصب کن
سیم usb های جلو رو چک کن ترتیبش اینطوره
اول سیم قرمز 5v یا vcc بعد سیم منفی بعد سیم مثبت و بعد سیم مشکی G
پایینیشم دقیقا به مین ترتیب یعنی منفی و مثبت ها روبه بروی هم باشند

hamidreza1976
23-04-2010, 18:35
ممنون مهرداد جان

اینایی که گفتی امتحانش میکنم و همین جا خبرشو میدم.
البته توجه کنید که من نمیگم اشکال از ویندوز هست ، بلکه من تاکید میکنم که دو دستگاه کامپیوتر که در یک زمان و توسط یک شخص تعویض ویندوز شدند ، مشترکاً دچار این عارضه شدند.
در واقع هر اشتباهی که روی کامپیوتر اول انجام شده ، بعدش رو کامپیوتر دوم هم اعمال شده .
راستی اینو یادم رفت بگم که روی هر دو کامپیوتر DVD هم نصب شده که این میتونه احتمال اشتباه سخت افزاری رو بالا ببره ولی آیا در مورد هر دو این کار انجام شده ؟!
از دوستان اگه کسی چیز دیگه ای به ذهنش میرسه هم خواهش میکنم که ما رو بی نصیب نزاره.

با سپاس ؛ روزگار خوش

HORROR
23-04-2010, 19:53
سلام
من فکر میکنم اون کسی که سیستمو جمع کرده سیم های مخصوص درگاه یو اس بی رو اشتباه وصل کرده به مین...
اگه ناراحتی میتونی هاردتو ورداری وفقط سیستمو ببری واسه چک کردن پیش یه تعمیرکار.....

mmiladd
23-04-2010, 20:00
سلام
من فکر میکنم اون کسی که سیستمو جمع کرده سیم های مخصوص درگاه یو اس بی رو اشتباه وصل کرده به مین...
اگه ناراحتی میتونی هاردتو ورداری وفقط سیستمو ببری واسه چک کردن پیش یه تعمیرکار.....

بله دوست عزیز ؛ منطقیش اینه که این حالت پیش اومده باشه..!

hamidreza1976
23-04-2010, 20:12
سلام

بله دوست عزیز ؛ منطقیش اینه که این حالت پیش اومده باشه..!

ممنون از شما

بله ، محتمل ترین ایراد همین ها هستند.

بررسی میکنم و خبرشو میدم.

Asus_tab
19-05-2010, 13:23
یه سئوال ؛
آیا این آنتی ویروس رو آپدیت کرده ؟
شاید این ویندوز بعضی فایلهاش بخاطر کرک کردن یا دستکاری یا چیزای دیگه به عنوان فایل ویروس تبدیل شدن و این مشکل رو ایجاد می کنن