ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تقاضای معرفی کارت صدا و میکروفن برای اجرای دکلمه و تهیه پادکست

lider9001
23-04-2010, 11:34
سلام دوستان خوبم.
چه خوبه که شما ها هستین و بدون هیچ چشمداشت و منفعتی بهترین راهنمایی ها رو به من و امثال من ارائه می کنید. پیشاپیش ازتون ممنونم.
من یه کارت صدا میخوام و یه میکروفن برای ضبط یه سری شعر و دکلمه و اینها...میخوام جوری باشه که خروجی کار یه چیز با کیفیت و حرفه ای در بیاد... اما فکر میکنم همین کارت صدا های معمولی هم جوابگو باشن! البته میکروفن باید یه چیز خوب باشه! آیا این تصور من درسته؟ ضمنن کارت صدای من آمبورد هست از همین مین بورد های گیگا7 یا 8 هزار و نمی دونم چند!... خب لطف کنید به من بگید چه کنم. کارت صدا. میکروفن. کابل. از این پرت گیر ها و اینا !.. نمی دونم شما چی بهش می گید... فکر میکنم کلا ضبط دکلمه و نریشنیکی از ابتدایی ترین کارهایی هست که اغلب کارت صوت های حرفه ای بتونن انجام بدن... اگه اینطوره پس یه چیزی معرفی کنین که من برم بخرم با اطمینان...ضمنن چند وقت پیش یک میکروفن از این یقه ای ! ها خریدم... اما فکر کنم سیستم خاصی رو می طلبه که کارت صدای آمبورد من نداره واسه همین صداش بدتر از میک های معمولیه... اگه تنظیمات خاصی رو باید اعمال کنم بگید لطفا... این میکروفن یقه ایه رو خریدم 45 هزار.... با تشکر.. لطفا خرت و پرت جانبی اگه چیزی هست و نیازه بگید.. مثلا پایه میکروفن و اینها.
بچه ها کار میخوام حرفه ای در بیاد هاا یه چیز در پیت معرفی نکنین ... بیچارمم نکنین پول ندارم زیاد واسه این کار. هر چی که خوبه و قابلیت یه ذره تنظیم رو هم داره بگین. سپاس

hamze fattahi
26-04-2010, 00:19
ویروس ravira.exe و kasper.exe که دارای autorun.inf نیز هست هر زمان که فلش مموری را وصل میکنم در فلش دیده میشود اما حذف نمی شود چکار کنم؟