ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کتاب یا سی دی آموزش طراحی صفحات دینامیک

msf32
23-04-2010, 10:51
با سلام خدمت دوستان
لطفا یک کتاب یا یک سی دی که بتوان با آن به طور کامل و مفید طراحی صفحات دینامیک را یاد گرفت معرفی کنید ... همچنین اگر یک نرم افزار قوی جهت طراحی وب سایت استاتیک یا دینامیک معرفی کنید هم ممنون میشم
با تشکر./

tazphoenix
23-04-2010, 12:27
بهترین زبانی که میتونم پیشنهاد بدم php هست.و اگه تو گووگل آموزش php رو سرچ کنی کارت ردیف میشه.

YOUCOM
18-05-2010, 14:41
منم با tazphoenixجان موافقم، برید سراغ php ولی حدالامکان از منابع انگلیسی مثل سایت w3schools.com یا tizag.com استفاده کنید.

در مورد نرم افزار هم بهتره با Dreamweaver CS5 شروع کنید، آموزش اینم زیاده اگه سرچ کنید.

موفق باشید

amins2007
18-05-2010, 15:12
البته من پیشنهاد میدم که اول راه هستی یکم با html باید آشنا بشی بعد بری سراغ php

BZ7
18-05-2010, 21:41
آقا چرا همه PHP رو پیشنهاد میدین ؟ مگه ASP.net چه مشکلی داره ؟ فقط به خاطر اینکه سرور های مجانی لینوکس زیاده و واسه هیچی نیازی به لایسنس ندارین میرین سراغ PHP ؟ به نظر من از نظر قدرت با هم تفاوتی ندارن !
ASP یاد گرفتنش خیلی راحت تر هست و در اون میشه از چند زبان مختلف استفاده کرد ولی Php فقط خودشه !!
دلیل نمیشه که یه زبان رایگان باشه بهترین هم باشه که
من با php کار نکردم ولی نقد های زیادی رو خوندم . شروع کردن با asp.net خیلی بهتره و الان اکثر شرکت ها برنامه نویس ASP.net میخوان

YOUCOM
19-05-2010, 00:01
البته من پیشنهاد میدم که اول راه هستی یکم با html باید آشنا بشی بعد بری سراغ php

درسته، من فرض کردم دوستمون اینا رو بلده که دنبال داینامیک میگرده...

آقا چرا همه PHP رو پیشنهاد میدین ؟ مگه ASP.net چه مشکلی داره ؟ فقط به خاطر اینکه سرور های مجانی لینوکس زیاده و واسه هیچی نیازی به لایسنس ندارین میرین سراغ PHP ؟ به نظر من از نظر قدرت با هم تفاوتی ندارن !
ASP یاد گرفتنش خیلی راحت تر هست و در اون میشه از چند زبان مختلف استفاده کرد ولی Php فقط خودشه !!
دلیل نمیشه که یه زبان رایگان باشه بهترین هم باشه که
من با php کار نکردم ولی نقد های زیادی رو خوندم . شروع کردن با asp.net خیلی بهتره و الان اکثر شرکت ها برنامه نویس ASP.net میخوان

دوست عزیز در مورد مزیتهای این دو زبون تا حالا بحثای زیادی شده و هر کس از نقطه نظر خودش یکی از اینا رو توصیه میکنه، منم چون php کار میکنم، اینو به دوستمون پیشنهاد دادم.
ضمن اینکه رایگان بودن مواردی که شما گفتید هم چیزای کمی نیستن.

:11: