ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کارت توپ برای 3D & Grophic

SevenART
22-04-2010, 22:20
سلام .. ببخشید من اینجا اومدم ببینم که دوتا کارت گرافیک خوب که کراس بشن با هم یعنی یه دونه NVIDIA و ATI خوب در میاد .. حالا چرا می خوام این کارو بکنم ؟.... چون طی تحقیقاتی که من انجام دادم کارت گرافیک NVIDIA برای 3D ساخته شده ولی ATI برای فضای گرافیکی محیط .. یعنی مثلا من وقتی تو مایا دارم مدلسازی می کنم الان با ای تی آی کم میارم ولی قبلا با ان وی دی آ کم نمی آوردم .. ولی برعکسش قبلا توی تکسچر دادن و کارهای گرافیکی این چنین کم می آوردم و الان هیچی کم نمیارم ... برا همین گفتم که خوب میشه ATI+NVIDIA .... و بهترینشون را بگید و بگید چطوری و با چه مادر بردی .. ممنون

sir payman
24-04-2010, 13:52
دوست من اخه سوالی که کردید اشتباه هست.
نمیشه یک کارت انویدیا رو ا یک ati همزمان استفاده کرد.
حتی نمیشه یک کارت ati سری 4000 رو با 5000 کراس کرد دیگه چه برسه به انویدیا با ati.
مشکل این نیست که کسی جواب رو نمیدونه مشکل انه که صورت مسئله اشتباه هست.
یه موقعی با درایورهای قدیمی میشد که یه کارت انویدیا رو در کنار ati استفاده کرد اونم نه به این شکلی که مد نظرتون هست و کارت انویدیا فقط برای پردازش فیزیک بود که با اومدن درایورهای جدید این امکان هم دیگه وجود نداره.

H.A.M.E.D
24-04-2010, 13:55
شما اگه فقط کار 3D انجام میدین به فکر کارتهای سری کوآدرو و فایرپرو باشید
با این کارتها کارایی بیشتری دارید
ولی قیمت این کارتها خیلی بالاست اگه مشکل بودجه ندارید میتونید از این کارتها استفاده کنید

دوتا کارت گرافیک خوب که کراس بشن با هم یعنی یه دونه NVIDIA و ATI خوب در میادخوب اصلآ نیمشه این کار رو انجام داد چون کراس برای کارتهای ATI هست
و شما میتونید برای دو کارت ATI که از این تکنولوژی استفاده کنید
در ضمن اگه بازی هم میکنید این گرافیک زیاد تو بازی کارایی ندارند.

SevenART
24-04-2010, 15:28
سری کوآدرو و فایرپرو باشید

خوب این اسمش چیه .. یعنی کلا اسم خارجیش چیه .... ؟؟؟؟

pclord
24-04-2010, 17:17
سلام رضا

Quadro
Firepro

من زیاد تحقیق کردم،خیلیا بهم گفتم Firepro با مایا سازگاری بهتری داره،اما قیمت کارت های Quadro و FirePro زیاده و بالای یک میلیون تومنه،البته مدل های پایینش و مدل های بالاش تا 1700000 هم هست.
اگه بودجه داری حتما از این کارت گرافیک ها بگیر،مطمئن باش پشیمون نمیشی.من خودم منتظر موندم تا ماه آینده سیستم بگیرم،و حتما از این کارت ها میگیرم.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Guts
24-04-2010, 21:40
کلاً میزان دخالت کارت گرافیک در کارهای گرافیکی سه بعدی و Cad کاملاً بسته به سطح و نوع کاریه که انجام میدین در کارهای عادی و یا آماتوری تقریباً میشه گفت کارت گرافیک تأثیری زیادی نداره ولی هرچی حرفه‌ای‌تر باشید به کارت حرفه‌ای تری هم نیاز دارید کارت‌های Quadro یا Firepro هم دقیقاً برای استفاده‌های حرفه‌ای ساخته شدن اگر نمی‌خواین اون اندازه هزینه کنید من به شما یه کارت از سری Geforce 400 پیشنهاد میکنم که البته کارت‌های گرونی هستن ولی از Quadroها حداقل ارزونترن، البته برای این کارت‌ها به پاور خوب هم نیاز دارید.

SevenART
26-04-2010, 13:37
خوب رفتم تو سایت xbit در مورد مایا و Adobe Crative Sute یه سرچی زدم ..

Adobe Crative Suite CS4
Nvidia Corp. has unveiled its new professional graphics accelerator aimed at designers and creative professionals. The new Quadro CX accelerates such applications as Adobe Photoshop CS4, After Effects CS4 and Premiere Pro CS4 with the help of OpenGL as well as computer unified device architecture (CUDA) Nvidia’s proprietary technology.

یعنی می گه که برای افتر و پریمیر که از سیستم اوپن جی ال استفاده می کنند کوادرو بهتره

Maya 2009
Everything is normal here except that Nvidia’s senior model is slower than the Quadro FX 4800. Otherwise, the choice of a graphics card for Maya should be based on its price. It should be noted that the transition of the Quadro FX series to new graphics cores has improved its performance in this particular software suite. We used to recommend AMD’s solutions for Maya as they delivered higher performance. But now we can’t give specific recommendations because Nvidia’s and AMD’s solutions are roughly equal.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم که ضایع است میگه که انویدیا کوادرو اف ایکس 4800 بهتره

نکنه اینا هم Lower Is Better هست و ما نی دونیم ؟... یکی بگه تو رو خدا؟

D3vil_A
26-04-2010, 17:17
سلام دوست عزیز....
شما به راحتی میتونید به طور همزمان از یک کارت گرافیک nVIDIA + یک کارت گرافیک ATi استفاده کنید.برای استفاده از این تکتنولوژی شما باید یک برد مخصوص که شرکت MSI عرضه کرده و تقریبا میشه گفت یک حالت Dual GPU از دو خانواده NVIDIA , ATI به وجود میاره استفاده کنید ولی هیچ وقت مثل CrossFire یا SLi عمل نیمکنه و این تکنولوژی به اسم Hydra Engine شناخته میشه.

اسم این برد MSI P55 BigaBang هست و چیپ این برد Intel P55 هست در این صورت شما باید از یک پردازنده نسبتا قوی LGA1156 استفاده کنید مثل Intel i7 860 که برای GPU ها شما محدودیت ایجاد نکنه.

عکس برد در حالت Hydra Engine

موفق باشید.