ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل قلف شدن پورت های usb و دیویدی رام با USB Lock Auto Protect v2.5

Zelgadis
22-04-2010, 16:14
دوستان سلام.من امروز نرم افزار USB Lock Auto Protect v2.5 رو از سایت خودمون دانلود کردم.وقتی اجراش کردم با رمز خودش وارد شدم و این رمز جدید رو روش گذاشتم:

s,omxr;hsfod

بعد دوقسمت قلف کردن پورت های usb و dvd rom و cd rom و floppy رو فعال کردم.بعد نرم افزار رو بستم و دوباره فعالش کردم. ولی حالا وقتی رمز خودم رو میزنم میگه رمز اشتباه هست! حالا تمام پورت های usb و dvd rom و cd rom و floppy هم قلف شدن . فقط از طریق dos میتونم اطلاعات از سیدی کپی کنم. لطفا کمکم کنید.

مشخصات سیستم :

CPU: intel celeron 1717 MHz
M.B: gigabyte GA-8IR533
RAM: Geil cl25-4-4 DDR 400 256MB
VGA: ATI Radeon 7000 Radeon VE Family (Microsoft Corporation) 64 MB
Hard: Maxtor 6Y080L0 80GB
Monitor: LG 17" Studio Works E775
DVD RW : TEAC DV-W522GM
CD ROM: 52X CD-ROM
Floppy: خراب

لطفا نحوه ی درست کار کردن با این نرم افزار رو هم به من یاد بدین یا یک نرم افزار دیگه مثل این به من معرفی کنید که بوت سیدی رام هم رو قلف کنهو خیلی ممنون.

Zelgadis
23-04-2010, 18:20
دوستان لطفا کمکم کنید..

rasool1
23-04-2010, 20:31
سلام فکر می کنم راهی غیر نصب ویندوز مجدد نداشته باشی

ddavood
02-01-2012, 07:35
سلام ، در این موردی که گفتید اطلاعی ندارم ولی با این نرم افزار(usb lock autoprotect) البته ورژن 4.1.5 مشکل نصب دارم ،ویندوزم سون 32 بتی هست، بعد از نصب کرکش رو اجرا میکنم ، ولی بعد از اجرای برنامه ، برنامه بصورت ناقص بالا میاد یعنی گزینه هایی که برای قفل کردن داره رو اونجا غیر فعاله یا بهتر بگم اصلا نمایش داده نمیشه و یه پیغام دیگه هم هست که از خود ویندوز هست و احتمالا درباره نتظیمات پرمیشن هست ولی بازم که از ادمین وارد شدم و اجراش کردم فایدهای نداشت لطفا راهنمایی کنید . با تشکر