ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یعنی درایوهای من کجان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

eshghenoor
22-04-2010, 02:26
سلام. با تشکر از شما که با حوصله به سوال همه جواب دادید.
اما فکر کنم مشکل من رو تا حالا کسی نداشته. چون به هرکی می گم تعجب می کنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gifو میگه نمی دونم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif رو سیستم من نورتون نصبه اما اشکالش اینه که بدون اجازه من درایوها و فولدرهام رو که ویروسی بوده یا Hidden کرده یا حذف به هر حال من الان فقط به درایو c دسترسی دارم.هر کاری کردم دیگه نمی دونم باید چیکار کنم؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gifدارم دیوونه میشم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](30).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](41).gif ای کاش یه نفر می تونست کمکم کنه...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](36).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](44).gif

mmiladd
22-04-2010, 10:54
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام دوست من

این دو تیک که در عکس مشخص شده رو بردار ببین جواب میده..

saeed774
22-04-2010, 11:24
ويروسي هست که دقيقا خودش رو به شکل پوشه هاي شما و همنام با اونا در مياره و پوشه هاي اصلي شما رو بصورت مخفي و سيستمي ميکنه . آنتي ويروس هم اين ويروسارو پاک ميکنه و در ظاهر ديده ميشه که همه فايلا يا پوشه ها پاک شدن .
شما کاري که ميلاد عزيز گفتن رو انجام بده و فايل هاي مخفي رو نمايش بده و دو گزينه پايين اون يعني فايل هاي سيستمي ، تيکش رو بردار و به سوال پرسيده شده جواب مثبت بده .
بعد ظاهر شدن فايل هاي اصلي ، روي همه اونا راست کليک کن و Properties رو بزن و تيک Hidden و Read Only رو بردار و ok

Dr Hannibal
22-04-2010, 12:08
اگر ایراد از ویروس باشه احتمالش هست که اصلا فلدر آپشن کار نکنه و تیک ها بعد از تایید باز به حالت اول برگرده.

در این صورت ابتدا آنتی ویروس خوبی رو نصب کنید سپس تا امروز آپدیت کنید.

eshghenoor
23-04-2010, 18:00
ممنون از توجه و پاسختون ولی این کارها فایده ای نداشته. آنتی ویروسمم خوبه من الان فقط درایو cدارم .همه ی اطلاعاتم تو درایوهای دیگه است .واقعا نمی دونم باید چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:

Dr Hannibal
23-04-2010, 23:31
ممنون از توجه و پاسختون ولی این کارها فایده ای نداشته. آنتی ویروسمم خوبه من الان فقط درایو cدارم .همه ی اطلاعاتم تو درایوهای دیگه است .واقعا نمی دونم باید چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:

این مورد رو برسی کن.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mmiladd
24-04-2010, 09:37
شما ببین از طریق نواد آدرس می تونی به برنامه هاتون دسترسی پیدا کنی..؟

eshghenoor
24-04-2010, 11:53
سلام .نه متاسفانه این کار هم جواب نمی ده

saeed774
24-04-2010, 12:04
شما روي My Computer راست کليک کن و Manage رو بزن . تو پنل سمت چپ و در قسمت Disk Managment ببين ليست درايوات موجوده ؟ اگه موجود باشه روشون کليک راست کن و Properties رو بزن و از تب Tools گزينه Check Now رو بزن و هر دو تيک رو علامت بزن و چک کن .

eshghenoor
24-04-2010, 18:40
من چیکار کنم؟ my computer رو هم راست کلیک کردم.اما درایو هام اونجا نبود.:41:

hadi.EST
24-04-2010, 19:16
به نظرم شما آنتی ویروستون رو کاملا" پاک کنید و دوباره امتحان کنید. اگه جواب نداد ، سیستمتون بدجوری آلوده شده . ای تاپیک رو با دقت خونده و امتحان کنید . :10:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید