ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال پیرامون کاهش کیفیت ...

kayzen
21-04-2010, 15:36
آقا یا شایدم خانوم من میخوام یه کلیپ درست کنم با کیفیت full HD بعد میخوام اون رو فشرده کنم طوری که بتونیم با مونتاژی که با یولید استودیو ازش میکنم و کاهش حجمی که براش دارم بتونم یه ساعت فیلم رو روی سی دی بزنم با توجه به این کاهش حجم فاحش آیا کیفیت من از full HD به معمولی تبدیل میشه.اگه اینطوره که من از همون اول دوربین معمولی بخرم و اینقدر هزینه برای دوربین full HD نکنم.جواب این سوال روی روند خریدم خیلی تاثیر میگذاره.دم همگی خیلی گرم.

Javad_Ed
21-04-2010, 17:48
سلام
به P30 خوش اومدین
خب!
شما اگه روی dvd برنی مشکلی نیست ...,ولی چرا cd ؟
در هر صورت کاهش کیفیت خواهید داشت...ولی خب اجباری برای زدن روی cd هست؟

soroush20
22-04-2010, 08:45
اگه رو دی وی دی بزنیم دیگه افت کیفیت نداریم؟
منم این مشکلو دارم.

Mr Andersson
23-04-2010, 23:25
درود;

افت کیفیت کمتری دارید.. البته به نحوه ی رایت هم ربط داره اما هرچی هست از VCD بهتره.

راجب این مسئله قبلا بحث شده اگه خواهان اطلاعات بیشتری هستید انجمن رو جستجو کنید..

موفق باشید.

Benyamin.s
29-04-2010, 05:00
با سلام به همه دوستان ... باید عرض کنم خدمت دوست عزیزمون که اولان سوال شما نامفهومه .. بعدشم ..
ببینید من تجربه کاریمو براتون بیان میکنم .. فیلمی که به صورت FUll HD ضبط میشه .. مسلمن خیلی از نظر کیفیتی با فیلمهای دیگه فرق می کنه .. پس خرید دوربینی که این کیفیت رو ساپورت کنه ممکنه واجب نباشه اما باور کنید که اگر براتون امکان پذیره حتما این نوع دوربین را بخرید .. چرا ؟
حالا پاسخ به سوال شما >> حتی اگر شما فیلمتون رو روی VCD کپچر کنید باز هم کیفیتی به نسبت بالا تر داره نسبت به فیلمی که SD ضبظ کردین داره ..
اما باید در نظر بگیرید که درسته Vcd کیفیت پایینی داره اما بسته به نوع شرایط Vcd ها کیفیتهاشون با هم فرق میکنه ... ؟؟
حالا شرایط کیفیت VCd :: اول نوع ضبط (Hd یا SD) . دوم نوع تبدیل یادتون باشه حتما به صورت دیجیتال کپچر کنید .. ( ورودی 1394) . سوم خیلی مهمه نرم افزار تبدیله .. البته ممکنه بگین که من مستقیم تبدیل به Vcd می کنم زمان تبدیل که من این کار رو توسعه نمی کنم .. تجربه حرفهای اینو میگه که اول Avi بعد به هر فرمتی که دلت میخواد . تبدیل کنی .. ....