ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : :::* خرید ماشین تا 17 میلیون*:::

spiring water
20-04-2010, 20:20
سلام.
لطفا با نظراتتون کمک کنید که با انقد پول چه ماشینی میشه گرفت؟
من نظر خودم گل هست. (در یه تاپیک دیگه دوستان گفتن گل نخر. من چند تا سوال پرسیدم ولی بی جواب موند!)
رونیز هم خوشم میاد. اگه میشه قیمت صفر و کار کردش رو بگید؟
از اونجایی که در این فوروم همه یه صدا میگن L90 اینو بگم که اصلا از این ماشین خوشم نمیاد.به هیچ وجه:19:
منتظر نظراتون هستم.

pooria.rio
20-04-2010, 20:30
سلام.
لطفا با نظراتتون کمک کنید که با انقد پول چه ماشینی میشه گرفت؟
من نظر خودم گل هست. (در یه تاپیک دیگه دوستان گفتن گل نخر. من چند تا سوال پرسیدم ولی بی جواب موند!)
رونیز هم خوشم میاد. اگه میشه قیمت صفر و کار کردش رو بگید؟
از اونجایی که در این فوروم همه یه صدا میگن L90 اینو بگم که اصلا از این ماشین خوشم نمیاد.به هیچ وجه:19:
منتظر نظراتون هستم.

در مورد گل باید خدمتت عرض کنم،که در کل ماشین خوبیه،موتور پرقدرت،طراحی زیبا و صنعتی اتاق،طراحی بدنه ی معقول،بدنه ی فوق العاده جون دار که از ویژگی ماشین های آلمانی هستش
اما چندتا مشکل داره:خدمات پس از فروش نه چندان مطلوب،قطعات کمیاب و گران،مصرف نسبتا بالا (100 کیلومتر 9-10 لیتر)
تا 17 تومن چندتا گزینه بیشتر ندارین که عاقلانه باشه خریدش
ال 90 رو که حذف کردین
سمند سورن-پرشیا که از نظر من اصلا ارزش خرید نداره-فیات سی ینا-206 تیپ های مختلف (صندوق دار و بی صندوق)-206 تیپ 5 دست 2 (ماشین خیلی خوبیه اگه تمیزش گیر بیاد)-ریو-ریو اتوماتیک-سمند LX
405 که هیچی !!!
شما بفرمایین انتظاراتتون از ماشین چیه،تا بهتر بشه راهنمایی کرد

mmiladd
20-04-2010, 20:46
ببین می تونی سمند LX گیر بیاری..

می تنه بهترین انتخاب باشه..

spiring water
20-04-2010, 21:10
فیات سی ینا
میشه در مورد این ماشین توضیح بدید؟(تا حالا اسمش هم نشنیدم:18:)

بیشتر اسپرت خور باشه و خز نباشه (مثل سمند پراید پرشیا و ....)
ممنون میشم اگه جواب پست اولمو در مورد رونیز بدین.

---------- Post added at 10:10 PM ---------- Previous post was at 10:08 PM ----------

ببین می تونی سمند LX گیر بیاری..

می تنه بهترین انتخاب باشه..

ممنون. ولی از این ماشین خوشم نمیاد! به درد ایال وار ها میخوره:46:. ما که فعلا تو خودمون موندیم!!:31:

mmiladd
20-04-2010, 21:19

---------- Post added at 10:10 PM ---------- Previous post was at 10:08 PM ----------

ممنون. ولی از این ماشین خوشم نمیاد! به درد ایال وار ها میخوره:46:. ما که فعلا تو خودمون موندیم!!:31:

خوب اگه این طوره ؛ شما یه گل می تونی بخری.. 2 میلیون هم برات اضافه میاد..!

spiring water
20-04-2010, 21:40
2 میلیون هم برات اضافه میاد..!
صفرش چنده مگه؟

Terova
20-04-2010, 22:16
سمند بیشتر بدرد 40 سال به بالا میخوره اما اگر پول اسپرتش و همچنین دلشو داشته باشی خیلی جوان پسند میشه مثلا من الان دارم رو سمندم برای اسپرت کار میکنم که یک چیز تکی خواهد شد ولی فعلا کار داره

در کل اگر دنبال ماشین بی دردسر جوان پسند میگردی 206 تیپ 3 به بالا و همچنن گل گزینه های خیلی عالی هستن

تمرکزت رو روی این سه تا متمرکز کن

1- گل : ماشین بسیار خوب و قدرت مندی هست هم هندلینگ عالی هست هم کیفیتش و جوان پسندم هست ولی کلا خدمات پس از فروش و قطعه و... نداره اسپرت کردنش هم سخته

2- 206 تپ 3 به بالا ماشین عالی هستن که همه امکانات ممکن رو دارن از جمله موتور قدرتمند و هندلینگ فقط مشکلی که داره خز بودن هست که بشدت خز شده یکم هم فضای عقبش کم هست و خرجش هم بالاست

4- سمند lx : ماشین خوبی هست به شرط اینکه خیلی بهش برسی و کاملا متفاوت اسپرتش کنی خرجش فوق العاده کمه و معمولا اصلا به خرج نمیفته

4- پژو پارس هم هست که به جز خز شدن هیچ تفاوتی با سمند lx نداره

باید ببینی چقدر میخوای این ماشین رو داشته باشی اگر مدت کوتاهی (2 سال) میخوای با ماشین حال کنی و بعد عوضش کنی 206 یا گل بخر اما اگر میخوای بالای 4 سال از ماشین استفاده کنی سمند lx خیلی خوبه

من خودم چون از ماشین زود خسته میشم و اگر این پول رو داشتم حتما گل میخریدم و بعد از 2 سال عوضش میکردم

pooria.rio
20-04-2010, 22:21

این خدمت شما در مورد سی ینا :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ماشین اگه میخوای خز نباشه باید بری سراغ ماشینایی که تولیدشون کمتره،مثلا 405 و سمند واینها خیلی تو دست افتادن،بیش از حد
کمترین تولید تو این رنج سی ینا،بعدش گل ،و بعدش ریو هستش

در مورد رونیز هم باید بگم که تا اونجایی که اطلاع دارم قیمتش بالای 30 تومنه ،که توی ملاک شما جا نمیگیره

---------- Post added at 11:21 PM ---------- Previous post was at 11:21 PM ----------

خوب اگه این طوره ؛ شما یه گل می تونی بخری.. 2 میلیون هم برات اضافه میاد..!

گل همون حدود 17 تومنه عزیز
:11:

REGISTERED-USER
20-04-2010, 23:03
LX با موتور EF7 بخر چیز ردیفیه ...

قیمت 16800000

mmiladd
20-04-2010, 23:08
این خدمت شما در مورد سی ینا :

ماشین اگه میخوای خز نباشه باید بری سراغ ماشینایی که تولیدشون کمتره،مثلا 405 و سمند واینها خیلی تو دست افتادن،بیش از حد
کمترین تولید تو این رنج سی ینا،بعدش گل ،و بعدش ریو هستش

در مورد رونیز هم باید بگم که تا اونجایی که اطلاع دارم قیمتش بالای 30 تومنه ،که توی ملاک شما جا نمیگیره

---------- Post added at 11:21 PM ---------- Previous post was at 11:21 PM ----------

گل همون حدود 17 تومنه عزیز
:11:

ما چند وقت پیش قیمت زدیم بود 300 و 15 ... رنگ نقراه ای...!

D r i v e r
20-04-2010, 23:14
گزینه های مختلفی مطرح شد
مزدا 323 هم میتونه گزینه مناسبی باشه

spiring water
21-04-2010, 01:06
گزینه های مختلفی مطرح شد
مزدا 323 هم میتونه گزینه مناسبی باشه

در مورد قیمتش یه توضیح میدی؟

D r i v e r
21-04-2010, 23:12
در مورد قیمتش یه توضیح میدی؟
قیمت ندارم متاسفانه
ولی توی همین رنج قیمت قرار میگیره
تمیزی هم بستگی به این داره که شما چی تیپی رو میخواین تهیه کنین
4 تیپ هست
دستی ساده
دستی آپشن دار
اتوماتیک ساده
اتوماتیک آپشن دار
نظر شخصی من هم اینه که بیخیال گل بشین در کل
اونطوری هم که پوریا ازش تعریف کرده نیست و جالب اینکه اگه پرشیا ارزش خرید نداره گل هم اصلا ارزش خرید نداره
و اینکه طراحی برزیل هست و امکانات آنچنانی نداره
مصرف بالا و موتور نچندان قوی و تعریفی
آدم اگه بخواد گل بگیره به جاش پرشیا بگیره سنگین تره :13:

pooria.rio
21-04-2010, 23:22
آدم اگه بخواد گل بگیره به جاش پرشیا بگیره سنگین تره :13:
و من میگم اگه آدم بخواد پرشیا بخره میره همون 405 میگیره که 3-4 تومن هم اضافه تر تو پاچش نره
حالا پرشیا چی داره؟
امکانات خیلی بیشتر ؟
موتور خیلی خاص ؟
مصرف کم ؟
فقط بدنش فیس لیفت خوبی از 405ئه،و یه صندوق جادار،به نظر من دیگه مورد خاصی نداره
اینم از نقل قول ویکی پدیا در مورد گل
The Volkswagen Gol is a low cost subcompact car designed in Brazil and sold by German automaker
همین که یه جوری دست آلمان تو کار کافیه :دی

pooria.rio
22-04-2010, 09:24
اینم مشخصات گل و چندتا عکس ازش

مشخصات فني
موتور
4 سيلندر 1800 سي سي 100 اسب بخار
گيربكس
معمولي 5 دنده جلو
فرمان
هيدروليك
نيروي محركه
محور جلو
ترمز جلو
ديسكي
ظرفيت باك
51 ليتر
تايرها
60/185 R 14
طول خودروها
3916 ميلي متر
عرض خودرو
1621 ميلي متر
فاصله محور چرخها
2468 ميلي متر
ارتفاع
1415 ميلي متر
تجهيزات
كولر
ايربگ جلو
راديو پخش استريو
قفل مركزي
سيستم هشدار ضد سرقت
آينه هاي بغل برقي
شيشه بالابر برقي
چراغ مه شكن جلو و عقب
صندلي تاشو عقب
گرمكن شيشه عقب
برف پاك كن شيشه عقب
چراغ ترمز سوم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5Bgolinterior%5D&fileName=1.jpg&portalid=0&i=617&q=1
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5Bgolinterior%5D&fileName=2.JPG&portalid=0&i=618&q=1

rami_hemi
22-04-2010, 10:21
منم تو این رنج قیمت و با انتظاری که شما داری مزدا 323 دست دو تمیز توصیه میکنم
امیر جان مزدا 5 تیپ هستش نه 4 تیپ دقیق از آپشنهاش خبر ندارم ولی تیپ 5 و 4 فقط توی گیربکس باهم فرق دارن انگار بازم اطلاعات کاملتری پیدا کردم براتون میدم
ماشین خوبی هستش و در واقع یک ژاپنی اصیل
کمتر کسی رو دیدم که روی بدنه و موتور این ماشین کار کرده و تیونینگش کرده باشه .
تر و تمیز تیپ 4 یا 5 رو میشه از 15 تا 18 تومن گیر آورد
و اما گل
هر چقدر هم مارک فولکس واگن رو داشته باشه ولی باز هم هر گردی گردو نیست
گل بر پایه پلتفرم فولکس واگن پولو ساخته شده و موتور در حد و اندازه های موترو XU7 پژو داره
من نمیگم کیفیت پایین داره ولی هیچوقت جای یه آلمانی رو نمیتونه بگیره .
من خودم توصیه میکنم دنبال یه مزدا 323 تمیز بگردین با این قیمت ماشین خوبی رو میتونید پیدا کنید.

آرنولد بابام زینگر
22-04-2010, 11:03
تا 17 میلیون یه زانتیا هم میتونی گیر بیاری
ولی بنظرم مزدا 323 بهتره . کلاسشم بهتره

اگرم عجله نداری میتونی 206 تیپ 5 که میخاد بیاد بخری یا حوصله ی بیشتر داری 207

pooria.rio
22-04-2010, 12:26
منم نگفتم که یه آلمانی اصیل هستش
اما بالاخره اسم فولکس روشه ،قبول دارین ؟
و هرچی باشه من اون رو از 405 و پرشیا بهتر و برتر میدونم،مخصوصا از نظر کیفیت قطعات

kasra_khan2003
22-04-2010, 13:03
تا 17 میلیون یه زانتیا هم میتونی گیر بیاری
ولی بنظرم مزدا 323 بهتره . کلاسشم بهتره

اگرم عجله نداری میتونی 206 تیپ 5 که میخاد بیاد بخری یا حوصله ی بیشتر داری 207

آقا ما نفهمیدیم، این 206 تیپ 5 خلاصه میخواد تولید بشه، یا نه!!!!!!!!!

شما دیگه کفر من رو در آوردین:دی امروز حتما میرم نمایندگی سوال میکنم ونتیجش رو میگم!

البته، به توجه به کیفیت 206 تولید الان، فکر کنم اون دسته 2 ارزشش بیشتر از صفر اینا باشه:41:

ERFAN VW
22-04-2010, 13:43
آقا من خودم گل 85 دارم البته دست دوم گرفتم تا اگه خوشم اومد صفرشو بگيرم قبلا هم تو يه تاپیک از دوستان سوال كردم كه با 17 چي ميشه گرفت كه از بين گل l90 پارس sd v8 همون گل رو انتخاب كردم دليل شخصي هم اينا هستن
1-l90 منو ياد نقاشي هاي 3 سالگيم ميندازه
2-پارس كه ديگه نگو !!! پول مفت ميگيرن
3 اس دي هم از پشت شبيه فرقون ميمونه
البته اگه ميتونيد با قيافه اس دي كنار بياد ماشين خوبي هستش ( نسبت به گل )
4-گل چيز مهمي كه داره خز نيستش و از لحاظ امكانات از ماشين هاي هم رده خود بجز اس دي واقعا چيزي كم نداره و از لحاظ موتور هم حداقل از پارس بهتره و با ال90 برابري مي كنه !!! چرا ؟ چون ال90 آيروديناميك افتضاحي داره و سقفش هم خيلي بلنده و باعث ميشه توان موتور صرف مقاومت هوا بشه البته آيروديناميك گل هم جالب نيست ولي نسبت به ال 90 بهتره
در كل گل ماشين خاصي هستش و علاقمند خاص خودشو داره اگه مساله صندوق براتون مهم نيست گل سلطانه
بقول rami-hemi داشتن يه فولكس واگن حتي اگه آلماني الاصل نباشه بين كلي فرانسوي ميتونه جالب باشه:40:
در ضمن گل آخر 85 فروشيه !!! نقره اي بيمه تا مرداد ماه و در عقب خورده

D r i v e r
22-04-2010, 14:40
و من میگم اگه آدم بخواد پرشیا بخره میره همون 405 میگیره که 3-4 تومن هم اضافه تر تو پاچش نره
حالا پرشیا چی داره؟
امکانات خیلی بیشتر ؟
موتور خیلی خاص ؟
مصرف کم ؟
فقط بدنش فیس لیفت خوبی از 405ئه،و یه صندوق جادار،به نظر من دیگه مورد خاصی نداره
اینم از نقل قول ویکی پدیا در مورد گل
The Volkswagen Gol is a low cost subcompact car designed in Brazil and sold by German automaker
همین که یه جوری دست آلمان تو کار کافیه :دی
پوریا چرا سفسته میکنی؟
من کدوم از اون جمله های سوالی کهتو گفتی رو گفتم؟
من فقط گفتم آدم اگه بخواد گل بگیره بهتره جاش پرشیا بگیره
دلیلم هم خدمات پس از فروش پرشیا هست
من دقیقا منظورم این هست که گل و پرشیا یه جورایی شبیه همن
چیز خاصی ندارن و قیمت زیادی دارن

rami_hemi
22-04-2010, 15:07
آقا من خودم گل 85 دارم البته دست دوم گرفتم تا اگه خوشم اومد صفرشو بگيرم قبلا هم تو يه تاپیک از دوستان سوال كردم كه با 17 چي ميشه گرفت كه از بين گل l90 پارس sd v8 همون گل رو انتخاب كردم دليل شخصي هم اينا هستن
4-گل چيز مهمي كه داره خز نيستش و از لحاظ امكانات از ماشين هاي هم رده خود بجز اس دي واقعا چيزي كم نداره و از لحاظ موتور هم حداقل از پارس بهتره و با ال90 برابري مي كنه !!! چرا ؟ چون ال90 آيروديناميك افتضاحي داره و سقفش هم خيلي بلنده و باعث ميشه توان موتور صرف مقاومت هوا بشه البته آيروديناميك گل هم جالب نيست ولي نسبت به ال 90 بهتره
در كل گل ماشين خاصي هستش و علاقمند خاص خودشو داره اگه مساله صندوق براتون مهم نيست گل سلطانه
بقول rami-hemi داشتن يه فولكس واگن حتي اگه آلماني الاصل نباشه بين كلي فرانسوي ميتونه جالب باشه:40:
در مورد حرفاتون برام خیلی جاللب بود که ال 90 تنها ماشینی هستش که صدای باد توش نشنیدم حالا چطور شده که آیرودینامیکش بد شده؟
از نظر دینامیک رانندگی هم بر خلاف تصور خیلی ها با ارطفاع بلند هیچ ناپایداری نداره و از خیلی از ماشینها خوش دستتر هستش
بازم میگم گل یک آلمانی نیست ولی یک فولکس واگن هستش و موتورش قدیمی ولی برای تنوع در طراحی بین فرانسوی ها برای خودش حرفی داره .یعنی کسی که میخواد از شر نشان شیر فرار کنه یکی از بهترین انتخابها هستش .
ولی هیچوقت در مقابل ارزش نمیتونه یک ال 90 باشه ال 90 ارزشمندترین ماشین توی این رده قیمت توی بازار صفر کیلومترها هستش .

spiring water
22-04-2010, 15:23
از تمام دوستان بابت نظراشون تشکر میکنم.
خودم یه خورده تحقیق کردم. مواردی که منو از خرید گل دو دل میکنه اینه که:
1)قطعاتش یا گیر نمیاد یا خیلی گرونه.
2)هیچکی تو ایران به ماشین های آلمانی وارد نیست.(تعمیراتش همیشه با مشکل رو به روست)
3)نمایندگی درست حسابی نداره.

بازم منتظر نظرم

ERFAN VW
22-04-2010, 19:11
در مورد حرفاتون برام خیلی جاللب بود که ال 90 تنها ماشینی هستش که صدای باد توش نشنیدم حالا چطور شده که آیرودینامیکش بد شده؟
از نظر دینامیک رانندگی هم بر خلاف تصور خیلی ها با ارطفاع بلند هیچ ناپایداری نداره و از خیلی از ماشینها خوش دستتر هستش
بازم میگم گل یک آلمانی نیست ولی یک فولکس واگن هستش و موتورش قدیمی ولی برای تنوع در طراحی بین فرانسوی ها برای خودش حرفی داره .یعنی کسی که میخواد از شر نشان شیر فرار کنه یکی از بهترین انتخابها هستش .
ولی هیچوقت در مقابل ارزش نمیتونه یک ال 90 باشه ال 90 ارزشمندترین ماشین توی این رده قیمت توی بازار صفر کیلومترها هستش .

من زياد از آيروديناميك چيزي نميدونم:41: و اون حرفي هم كه زدم از زبون يه l90 سوار بود و مي گفت اگه لاستيك هاي l90 رو بزرگتر ميكردن تبديل به يه ماشين شاسي بلند مي شد خودم هم پشت فرمونش نشستم تسلط به جادش خوبه ولي طراحي صندلي ميزنه به دل آدم و با توجه به اينكه در حالت معمولي حالت نشستن تقريبا 90 درجه هستش اگر صندلي رو هم خواب كني علاوه بر اينكه جاي عقب كم ميشه بازم حالت صاف بودنش واقعا خزه

در ضمن تو بزرگراه ساوه با همين آقاي l90 سوار كل انداختم و تو 120 ردش كردم و توي 150 ديگه تو آينه معلوم نبود ( البته 25000 تومن جريمه شدم) وقتي ازش پرسيدم چي شد گفت از 130 كه بيشتر اومدم توان موتور واقعا كم شد كه فكر كنم با قضيه آيروديناميك و مقاومت هوا تو سرعت بالا مرتبط باشه !!
در كل l90 ماشين جوون پسندي نيست و بيشتر بدرد خانواده و مخصوصا حاج آقا ها ميخوره :31:

ERFAN VW
22-04-2010, 19:25
از تمام دوستان بابت نظراشون تشکر میکنم.
خودم یه خورده تحقیق کردم. مواردی که منو از خرید گل دو دل میکنه اینه که:
1)قطعاتش یا گیر نمیاد یا خیلی گرونه.
2)هیچکی تو ایران به ماشین های آلمانی وارد نیست.(تعمیراتش همیشه با مشکل رو به روست)
3)نمایندگی درست حسابی نداره.

بازم منتظر نظرم

1-كاملا قبول دارم چند وقت پيش طاقچه عقب گرفتم 83000 تومن يا سر دنده عوض كردم 18000 تومن ولي فني با اينكه 3 سال كرده هيچ خرجي نداشته و فقط 2 بار تنظيم موتور كردم
2-تو شهرستان مشكل داريم و فقط نمايندگي خودش تعمير مي كنه ولي تو تهران بجز نمايندگي ها خيلي از تعميرگاه هاي خصوصي با تجربه هايي كه از نسل هاي گلف ، پاسات و بيتل دارن كار تميز و خوبي ارايه ميدن
3- نمايندگي ها كم هستن ولي كيفيت ارايه خدمات خيلي خوب هستش و مثل نمايندگي هاي ايران خودرو يا سايپا نيستن كه بخوان تو گارانتي پول اضافه بگيرن يا هزار تا بهونه ديگه !!!

pooria.rio
22-04-2010, 21:46
پوریا چرا سفسته میکنی؟
من کدوم از اون جمله های سوالی کهتو گفتی رو گفتم؟
من فقط گفتم آدم اگه بخواد گل بگیره بهتره جاش پرشیا بگیره
دلیلم هم خدمات پس از فروش پرشیا هست
من دقیقا منظورم این هست که گل و پرشیا یه جورایی شبیه همن
چیز خاصی ندارن و قیمت زیادی دارن
خوب اگه دقت کرده باشی من گفتم که گل خدمات خوبی نداره و قیمت قطعاتش هم بالاس و کمیابه
نگفتم ؟؟؟ :دی
گفتم
اما کیفیفت قطعاتش خیلی بالاتر از 405 و پرشیاس
غیر از اینه ؟

ess_1362
23-04-2010, 10:15
یک نکته را هم من اضافه می کنم :

موتورش طولی هست!!

البته تا حدودی بهتر هست و تا حدود بیشتری بدتر هست!!

ERFAN VW
23-04-2010, 12:10
خوب اگه دقت کرده باشی من گفتم که گل خدمات خوبی نداره و قیمت قطعاتش هم بالاس و کمیابه
نگفتم ؟؟؟ :دی
گفتم
اما کیفیفت قطعاتش خیلی بالاتر از 405 و پرشیاس
غیر از اینه ؟

كاملا درسته

REGISTERED-USER
23-04-2010, 12:36
یک نکته را هم من اضافه می کنم :

موتورش طولی هست!!

البته تا حدودی بهتر هست و تا حدود بیشتری بدتر هست!!

منظورت خطیه ؟ :31:

shahab_f
23-04-2010, 13:23
تمام حرف های شما متین دوست عزیز ، اما باید خدمت شما عرض کنم که آیرودینامیک بودن یه ماشین اصلا چیزی نیست که بشه از روی قیافه اش درموردش قضاوت کرد. به عنوان مثال از بین دو ماشین زیر ( BMW z4 که یک ماشین کوپه است و toyota RAV4 که یک شاسی بلنده) مطمئنا به نظر میرسه که بی ام و از لحاظ آیرودینامیک برتر باشه ، ولی این در حالیه که ضریب پسار ب ام و برابر 0.35 و ضریب پسار راو4 ، 0.31 ـه !

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر چه ضریب پسار (Drag Coefficient) کمتر باشه ، مقاومت ماشین در مقابل هوا کمتره.
البته گل کمی در برابر تندر شتاب بیشتری داره که اونم به دلیل وزن کمش (950 کیلوگرم) هست.

ERFAN VW
23-04-2010, 15:02
چند تا عكس از گل

اينم فيس ليفتش

:40:

spiring water
23-04-2010, 15:18
مصرف نسبتا بالا (100 کیلومتر 9-10 لیتر)

سلام.
مصرف گل مگه 5/7 تو 100km نیست؟ یا دوستمون درست میگه؟
ممنون

ERFAN VW
23-04-2010, 15:50
سلام.
مصرف گل مگه 5/7 تو 100km نیست؟ یا دوستمون درست میگه؟
ممنون

7-8 تو 100 كيلومتر

wantedvan
23-04-2010, 16:20
یکمی دیگه پول جمع کن و یکی از مدل های جدید هیوندا یا تویوتا رو بخر

ماشین های ( البته فرغون های ) تولید و مونتاژ داخل به درد خودشون می خوره و در کل اشغال هستند

pooria.rio
23-04-2010, 18:10
البته گل کمی در برابر تندر شتاب بیشتری داره که اونم به دلیل وزن کمش (950 کیلوگرم) هست.

نه،اصلااااااااااا
ال 90 شتاببیشتری داره،من با گل کورس گذاشتم تا حدود 100 کیلومتر ،تو 60 تا گرفتمش
در کل خیلی شتاب نداره،اما سرعتش خوبه

spiring water
23-04-2010, 18:15
یکمی دیگه پول جمع کن و یکی از مدل های جدید هیوندا یا تویوتا رو بخر

چقدر دیگه پول جمع کنم؟؟؟!!!
منظورت صفره یا کار کرده؟؟؟

ess_1362
23-04-2010, 18:23
گفتم موتورش طولی هست (ولی اسمی از خطی نیاوردم آخه همه 4 سیلندر ها خطی هستند:31:)

اگر به سایر اتومبیل های محور جلو دقت کنید (حتی مدلهی مختلف VW GOLF و پراید و...) می بینید که موتور و گیربکس در عرض خودرو هستند در حالی که در گل موتور و گیربکس مثل پیکان در طول اتومبیل طراحی شدن

فکر می کنم اگر تنها اتومبیل محور جلو بدین صورت نباشه ولی حدعقل اینطور طراحی خیلی نادر و عجیب هست؟؟!!!

ERFAN VW
23-04-2010, 18:51
نه،اصلااااااااااا
ال 90 شتاببیشتری داره،من با گل کورس گذاشتم تا حدود 100 کیلومتر ،تو 60 تا گرفتمش
در کل خیلی شتاب نداره،اما سرعتش خوبه
:18:ما كه گل داريم l90 رو لوله كرديم البته بعد از 120 ! نكنه l90 شما آپشنه :31:

pooria.rio
23-04-2010, 21:55
من ال 90 نیستم،ریوئم
ضمنا من که گفتم تا حدود 100،یعنی شتاب
اما تو سرعت اگه دقت کرده باشین گفتم گل خوب میره
اما شتابش زیاد .....

HASHEM289
25-04-2010, 11:10
:18:ما كه گل داريم l90 رو لوله كرديم البته بعد از 120 ! نكنه l90 شما آپشنه :31:

دوست عزیز معمولا معیار شتاب ماشین 0 تا 100 محاصبه میشه از 100 به بالا باید دید کدوم ماشین top speed
بهتری داره
شتاب 206 تیپ 5 - لوگان و ریو از گل بیشتره :8:

ERFAN VW
25-04-2010, 18:45
دوست عزیز معمولا معیار شتاب ماشین 0 تا 100 محاصبه میشه از 100 به بالا باید دید کدوم ماشین top speed
بهتری داره
قصد ما فقط شوخي بود :27: حالا ميشه بگيد ماشيني كه شتابش خوبه چرا يهو از ماشيني شتابش خوب نيست عقب مي مي مونه :41:

ERFAN VW
25-04-2010, 18:59
بهتری داره
شتاب خودرو هاي داخل سايت phalls

پراید: 14.5 ثانیه

206 تیپ 2: 14.1 ثانیه

لوگان 1.4: 13 ثانیه

دوو سییلو: 12.2 ثانیه

سمند: 11.9 ثانیه

405 پرشیا: 11.8 ثانیه

سیناد:11.7 ثانیه

کیا ریو: 11.6 ثانیه

لوگان 1.6: 11.5 ثانیه

هیوندای ورونا: 11.5 ثانیه

فولکس گل: 11.2 ثانیه

مزدا 323: 10.8 ثانیه

پرشیا ایی ال ایکس: 10.7 ثانیه

پروتون جنتو: 10.5

زانتیا2000: 9.7 ثانیه

206 تیپ 5: 9.6 ثانیه

هیوندای آوانته: 9.1 ثانیه

ماکسیما: 7.1 ثانیه

پس اول 206 تيپ 5 دوم گل سوم لوگان و چهارم ريو و چون ديگه 206 تيپ 5 درست نمي شه گل از همه شتابش بيشتره :21:

HASHEM289
25-04-2010, 20:19

لوگان شتابش 10.2 :8:

spiring water
25-04-2010, 20:23
سلام.
دوستان بالاخره تصمیم رو گرفتم .
امروز یه سمند lx ef7 (مشکی) خریدم. البته از مزایده های ایران خودرو. (به قیمت 600/14)(صفر)
ممنون از همتون.

HASHEM289
25-04-2010, 20:28
قصد ما فقط شوخي بود :27: حالا ميشه بگيد ماشيني كه شتابش خوبه چرا يهو از ماشيني شتابش خوب نيست عقب مي مي مونه :41:

یهو عقب نمیمونه :41: کم کم کم میاره :31:
حداكثر گشتاور ماشین ها با هم متفاوته و توی نهایت سرعت ماشین ها تاثیر داره

brave_ie
25-04-2010, 20:32
به نظرم انتخاب خوبی کردی البته نه تو رنگش
ایشالا برات بچرخه

HASHEM289
25-04-2010, 22:48
آقا مبارک باشه اما به طور کامل متوجه شدی چرا به مزایده گذاشته بودن
من عموم تو ایران خودرو ازش پرسیدم گفت ماشینهایی که یه مشکلی براش پیش می آدو میذارن تو مزایده
مثلا وقتی تو حمل و نقلش به جایی می خوره یا ....

spiring water
25-04-2010, 23:26
آقا مبارک باشه اما به طور کامل متوجه شدی چرا به مزایده گذاشته بودن
من عموم تو ایران خودرو ازش پرسیدم گفت ماشینهایی که یه مشکلی براش پیش می آدو میذارن تو مزایده
مثلا وقتی تو حمل و نقلش به جایی می خوره یا ....

دقیقا!
این ماشین تو -- کردن شماره شاسی مشکل داشته! و ضبط و پخش نداره و خدمات پس از فروش!!

---------- Post added at 12:26 AM ---------- Previous post was at 12:25 AM ----------

یادم رفت اینو بنویسم از نظر بدنه اصلا مشکل نداره

HASHEM289
26-04-2010, 00:22
من بدنه رو مثال زدم
خوب شما اگه قبلش می گفتی دوست عزیز من می گفتم که خیلی دقت کنید خوب تاپیک برای همین کاراست که با اطلاعات بیشتر
خرید کنید
الان هم پیگیری کنید که بعدن تو فروش به خاطر شماره شاسی به مشکل نخورید
درست می شه موظفن جواب گو باشن

D r i v e r
26-04-2010, 09:12
یهو عقب نمیمونه :41: کم کم کم میاره :31:
حداكثر گشتاور ماشین ها با هم متفاوته و توی نهایت سرعت ماشین ها تاثیر داره
سلام
بیشترین تاثیر رو توی تاپ اسپید و زمان رسیدن بهش رو گیربکس داره :46:
و رینگ و لاستیک هم تاثیر خاص خودشون رو دارن

shahab_f
26-04-2010, 15:41
مبارک باشه .
این EF7 موتورش چند اسبه ؟ توربو شارژر داره

spiring water
26-04-2010, 18:51
درست می شه موظفن جواب گو باشن

اره .تو سند ماشین قید میشه که همچین مشکلی داشته.

REGISTERED-USER
26-04-2010, 20:57
مبارک باشه .

اطلاعات کامل در ویکیپدیا :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه مدلش سر سمند ELX نصب میشه بزودی اون توربرو شارژ داره توانش هم بالاتره

MoHaMaD ZaNd
27-04-2010, 13:14
مبارک باشه .
دوست عزيز موتور EF7 دوگانه سوز در حالت بنزيني 113 اسب و در حالت گاز 103 اسب بخار نيرو توليد ميكنه !!!
مدل توربو دارش قراره سر سورن ELX نصب بشه ! البته سورن ELX مدل بدون توربو هم داره و اگه اشتباه نكنم مدل توربو دار بنزيني هستش كه ( بدون توربو ) 115 اسب نيرو توليد ميكنه !!!
موفق باشيد .

ERFAN VW
27-04-2010, 17:01

لوگان شتابش 10.2 :8:
كنتور كه نميندازه !! :34: شتاب گل هم 9.2 هستش

D r i v e r
27-04-2010, 20:26
كنتور كه نميندازه !! :34: شتاب گل هم 9.2 هستش
کاش میشد یه خورده منطقی بحث کرد!
عزیز من کجا اعلام شده که شتاب گل 9.2 هست؟

ERFAN VW
28-04-2010, 08:07
کاش میشد یه خورده منطقی بحث کرد!
عزیز من کجا اعلام شده که شتاب گل 9.2 هست؟

همون جايي كه hashem289 گفته شتاب لوگان 10.2 هست نوشته بود گل 9.2 هستش تازه شايد هم بهتر :39:
البته همه ميدونن كه شتاب گل 11.2 هستش :46:

ERFAN VW
28-04-2010, 08:14
سلام.
دوستان بالاخره تصمیم رو گرفتم .
امروز یه سمند lx ef7 (مشکی) خریدم. البته از مزایده های ایران خودرو. (به قیمت 600/14)(صفر)
ممنون از همتون.

چرخش واست بچرخه حالا چرا سمند ؟! اگه از گل بدت ميومد مي رفتي ال90 مي گرفتي با همون پول سمندت مي شد فول بگيري ! ولي بازم مبارك باشه مخصوصا مشكي كه خيلي قشنگه :14:

hoomi_gta
28-04-2010, 08:22
آخرین رده بندی خودرو های داخلی به نقل از دنیای اقتصاد : 206 و دریابید! رده ی پنجم! به نظر من 206 تیپ 6 بهترین انتخابه!

Terova
28-04-2010, 11:12
من نمیدونم چرا همه تو این فروم میگن L90 ..؟ الان تو ایران 90 درصد ماشین رو به خاطر ظاهر و جزابیتش میخرن 10 درصد هم به خاطر مصرف کم بنزینش

L90 هیچی نداره فقط یکمی مصرف سوختش پایینه و یکمی هم نصبت به وزنش موتورش خوبه وگرنه مثل سمندی میمونه که از چهار طرف تصادف کرده و یک متر رفته تو

مردم میخوان یک ماشین بخرن که یکم لذت ببرن وگرنه میرفتن یک خر میبستن گاری که احیانا به صرفه باشه.

D r i v e r
28-04-2010, 11:31
همون جايي كه hashem289 گفته شتاب لوگان 10.2 هست نوشته بود گل 9.2 هستش تازه شايد هم بهتر :39:
البته همه ميدونن كه شتاب گل 11.2 هستش :46:
کجایی اون لینکی که hashem289 داده اسمی از گل برده؟؟
اصلا اون لینک مربوط به ایرانخودرو هست ! چه ربطی به گل داره؟

من نمیدونم چرا همه تو این فروم میگن L90 ..؟ الان تو ایران 90 درصد ماشین رو به خاطر ظاهر و جزابیتش میخرن 10 درصد هم به خاطر مصرف کم بنزینش

L90 هیچی نداره فقط یکمی مصرف سوختش پایینه و یکمی هم نصبت به وزنش موتورش خوبه وگرنه مثل سمندی میمونه که از چهار طرف تصادف کرده و یک متر رفته تو

مردم میخوان یک ماشین بخرن که یکم لذت ببرن وگرنه میرفتن یک خر میبستن گاری که احیانا به صرفه باشه.
امین جان من اینو بگم به شخصه با قیافه لوگان بیشتر حال میکنم تا سمند!
اگرم مردم فقط به خاطر ظاهر ماشین میخریدن با فروش زیاد لوگان مواجه نمیشدیم
الان اگه تو خیابونا دقت کنی لوگان هم جزئی ازش شده و بیشتر(خیلی از بیشتر بیشتر :دی) خریداراش ازش کاملا راضین

spiring water
28-04-2010, 16:09
آقا به خدا ما ماشینون رو گرفتیم. تموم شد رفت پی کارش!!!!!:31:
انقد این تاپیک رو نیارید بالا!!!!:31:
ممنون.

ar.behnam
28-04-2010, 16:22
شوخی: حالا چی خریدی:دی

D r i v e r
28-04-2010, 16:29
تاپیک با درخواست نویسنده قفل شد
با تشکر:11: