ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چه دانشگاه هایی در ایران در رشته پزشکی دوره تخصص و فوق تخص دارند؟؟

saeedsamiri
20-04-2010, 19:55
سلام.
این سوالات خیلی برام مهمه.خواهش می کنم این جا که پزشک زیاده.لطفا راهنمایی کنید.
هرچی در اینترنت میگردم پیدا نمی کنم.
چند سوال داشتم امیدوارم راهنمایی کنید:
چون میخوام با تحقیق درست وارد رشته پزشکی بشم.

1-چه دانشگاه هایی در ایران دوره تخصص دارند؟(سراسری وآزاد)(اسم دانشگاه هم لطف کنید بگید)

2-چه دانشگاه هایی در ایران دوره فوق تخصص دارند؟(سراسری وازاد)(اسم دانشگاه هم لطف کنید بگید)

3-ایا انتخاب تخصص به عهده خود فرد است؟یا مثل کنکور سراسری اول اتخاب رشته می کنیم بعد هر کدوم قبول شدیم میریم؟!در کل انتخاب تخصص چه طوریه؟کنکورش به چه شکله؟

4-وضعیت نظام وظیفه و سربازی برای پزشکان به چه شکله؟

در کل اگه کسی میدونه که تا گرفتن فوق تخصص و کار در یک بیمارستان یا کار در مطب شخصی چه مراحلی رو باید طی کنم(از قبیل آزمون ها و کنکور و سربازی و زدن مطب و ...) فوق العاده کمک مهمی در زندگی من کرده و تا عمر دارم مدیونشم.خواهش می کنم اگه اطلاع دارید بگید.

یا اگه سایتی رو می شناسید که بتونم از اون سایت جواب سوالاتم را بگیرم لطف کنید آدرسش رو بدید.

پیشاپیش متشکرم.

Alamate Soal
21-04-2010, 06:13
سلام . تقريبا همه دانشگاه هاي علوم پزشكي رشته هاي تخصص رو دارن . رشت ههاي فوق تخصص هم در شهرهاي بزرگ هست . منتها ظرفيت ها و پزيرش ها هرساله متغير هست و بايد شخصا از دانشگاه ها بپرسين .

3-ایا انتخاب تخصص به عهده خود فرد است؟یا مثل کنکور سراسری اول اتخاب رشته می کنیم بعد هر کدوم قبول شدیم میریم؟!در کل انتخاب تخصص چه طوریه؟کنکورش به چه شکله؟

كنكورش كه همون آزمون دستياري هست كه همواره به شكل كاملا سالم و دور از هرگونه تقلب و تخلف برگزار ميشه ( ! )
بعد از اين كه نتايج اومد با توجه به نمره اي كه كسب كردين مثل كنكور سراسري از روي دفترچه انتخاب رشته ميكنين و در صورت پزيرفته شدن وارد دوره رزيدنتي ميشين كه كل دوره رو بايد در يك بيمارستان كار كنين ( فقط براي كلاس هاي تئوري و كارهاي اداري و علمي ميرين دانشگاه ) . از اين چندسالي كه رزيدنت هستين تقريبا 75% مواقع بايد در بيمارتان كشيك باشيد . البته نگران نباشين رزيدنت ها حقوق بالايي ميگيرن ( 75 هزار تومن :31: )

4-وضعیت نظام وظیفه و سربازی برای پزشکان به چه شکله؟

بعد از فارغ التحصيلي بايد 2سال برين در مناطق محروم طبابت كنين و اين ميشه خدمت شما :20:

از الان هم فكر اين چيز ها رو نكنيد وگرنه پير ميشين :31:

saeedsamiri
21-04-2010, 08:20
بعد از فارغ التحصيلي بايد 2سال برين در مناطق محروم طبابت كنين و اين ميشه خدمت شما [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](26).gif

ممنون دوست عزیز.
فارغ التحصیلی منظورتون 7سال عمومی بود یا بعد از گذروندن دوره تخصص؟؟

morsadr
21-04-2010, 14:50
سلام دوست عزیز
دوست گرامی ما عمو محسن توضیحات کاملی دادند . در مورد دوره تخصص باید عرض کنم که بعد از فارغ التحصیلی از دوره عمومی (حدود 7 سال ) اگر شما جزو 1% اول دانشگاه خود باشید می توانید بصورت مستقیم وارد دوره رزیدنتی بشوید :8: . ولی در غیر اینصورت باید امتحان رزیدنتی بدهید که به قول بچه ها مرد افکنه . البته واقعا مرد افکنه چون اگر خانم باشید با توجه به سهمیه مجزا خانم ها در هر رشته ای شانس قبولیتان بیشتر خواهد بود . سهمیه های دیگر را در حال حاضر خبر ندارم و باید از بچه های جدید تر سوال کرد . :41:
در مورد خدمت سربازی هم اگر شما بلافاصله بعد از فارغ التحصیلی دوره تخصص قبول بشید که خدمت را بعد از اتمام دوره انجام خواهید داد در غیر اینصورت دو راه دارید یا سرباز می شوید با درجه ستوان یکمی و خدمت سربازی را طبق قانون انجام می دهید که فکر کنم 18 ماه باشه یا اینکه وارد دوره طرح نیروی انسانی می شوید که بین 2 تا 4 سال بستگی به منطقه خدمت شما طول می کشد . فرق آن با سرباز در این است که شما در طول دوره طرح کارمند وزارت بهداشت می باشید و حقوق در یافت می کنید ( نمی دونم چقدر ولی اون زمان که ما سرباز ها ماهی 7 هزار تومان می گرفتیم طرحی ها حدود 100 تومان می گرفتند .)

جهت احداث مطب هم در هر شهری بسته به موقعیت آن باید امتیاز خارج از مرکز را کسب نمایید . این امتیازات برای هر شهری مشخص است مثلا فکر کنم که هنوز تهران و چند مرکز استان 420 امتیاز باشد .با کار کردن در هر شهری هم امتیازی برای شما منظور می شه که هر وقت مجموع امتیازات کسب شده شما به شهر مورد نظر برسه به شما مجوز احداث مطب در آن شهر را می دهند . :10:

البته شاید اطلاعات من قدیمی باشه و اگر دوستان اطلاعات جدید تری دارند موارد را اصلاح کنند .
موفق باشید :11:

Alamate Soal
21-04-2010, 19:02
فارغ التحصیلی منظورتون 7سال عمومی بود یا بعد از گذروندن دوره تخصص؟؟

فارغ التحصيلي همون پايان دوره پزشكي عمومي و اخذ مدرك دكتراي حرفه اي هست .

اگر شما جزو 1% اول دانشگاه خود باشید می توانید بصورت مستقیم وارد دوره رزیدنتی بشوید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اين مورد در مورد برخي دانشگاه هاي شهرستاني صدق نميكنه و همچنين برخي رشته ها ( جراحي مغز و اعصاب و ستون فقرات و روانپزشكي فكر ميكنم مثتثنا هستند و همچنين برخي رشته ها رو در دانشگاه ها كلا بايد با آزمون دستياري و بدون هيچ سهميه اي وارد شد )

البته واقعا مرد افکنه چون اگر خانم باشید با توجه به سهمیه مجزا خانم ها در هر رشته ای شانس قبولیتان بیشتر خواهد بود

درسته كه خانم ها برخي رشته ها رو سهميه دارن ولي تعداد خانم هاي فارغ التحصيل هم روز به روز بيشتر ميشه و بين خودشون هم شانسشون كمتر ميشه :31:

در مورد خدمت سربازی هم اگر شما بلافاصله بعد از فارغ التحصیلی دوره تخصص قبول بشید که خدمت را بعد از اتمام دوره انجام خواهید داد در غیر اینصورت دو راه دارید یا سرباز می شوید با درجه ستوان یکمی و خدمت سربازی را طبق قانون انجام می دهید که فکر کنم 18 ماه باشه یا اینکه وارد دوره طرح نیروی انسانی می شوید که بین 2 تا 4 سال بستگی به منطقه خدمت شما طول می کشد . فرق آن با سرباز در این است که شما در طول دوره طرح کارمند وزارت بهداشت می باشید و حقوق در یافت می کنید ( نمی دونم چقدر ولی اون زمان که ما سرباز ها ماهی 7 هزار تومان می گرفتیم طرحی ها حدود 100 تومان می گرفتند .)

خيلي ببخشيدا ، من فكر ميكنم الان بدون پايان طرح نميشه براي آزمون دستياري ثبت نام كرد . هم آقايون و هم خانم ها بايد 24 ماه طرح در مناطق محروم رو بگذرونن و بعد ثبت نام كنن براي آزمون دستياري .

جهت احداث مطب هم در هر شهری بسته به موقعیت آن باید امتیاز خارج از مرکز را کسب نمایید . این امتیازات برای هر شهری مشخص است مثلا فکر کنم که هنوز تهران و چند مرکز استان 420 امتیاز باشد .با کار کردن در هر شهری هم امتیازی برای شما منظور می شه که هر وقت مجموع امتیازات کسب شده شما به شهر مورد نظر برسه به شما مجوز احداث مطب در آن شهر را می دهند . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بله درسته ؛ البته يه چيزي رو هم عرض كنم كه الان مطب زدن براي پزشك عمومي اصلا مقرون به صرفه نيست و ترجيح ميدن كه تو درمانگاه وبيمارستان كار كنن ، چون خيلي هاشون با درآمد كمي كه دارن مطمعن نيستن كه بتونن اجاره و مخارج مطب رو دربيارن :41:

morsadr
22-04-2010, 12:43
درسته كه خانم ها برخي رشته ها رو سهميه دارن ولي تعداد خانم هاي فارغ التحصيل هم روز به روز بيشتر ميشه و بين خودشون هم شانسشون كمتر ميشه

البته این مطلب درسته ولی هنوزم در بیشتر رشته ها خانم ها می توانند با نمره پایین تر قبول بشوند !!!!!
یک نکته دیگر اینکه ظاهرا تمایل آقایان به امتحان رزیدنتی روز به روز در حال کاهشه که اینم به علت شرایط سخت امتحان .حقوق نا کافی دوره رزدنتی و مشکل کار بعد از فارغ التحصیلی می باشد . :41: و آقایان ترجیح می دهند زود تر شروع به کار و زندگی کنند تا اینکه تا سن 35 سالگی تو دانشگاه باشند.

خيلي ببخشيدا ، من فكر ميكنم الان بدون پايان طرح نميشه براي آزمون دستياري ثبت نام كرد . هم آقايون و هم خانم ها بايد 24 ماه طرح در مناطق محروم رو بگذرونن و بعد ثبت نام كنن براي آزمون دستياري .

الان را نمی دونم ولی زمان ما خدمت سربازی طرح نیروی انسانی هم حساب می شد . فکر نکنم تغییری کرده باشه . در هر صورت اینکه این دوره باید تموم بشه درسته و بعد اتمام آن می توان امتحان داد

Alamate Soal
22-04-2010, 13:06
یک نکته دیگر اینکه ظاهرا تمایل آقایان به امتحان رزیدنتی روز به روز در حال کاهشه که اینم به علت شرایط سخت امتحان .حقوق نا کافی دوره رزدنتی و مشکل کار بعد از فارغ التحصیلی می باشد . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و آقایان ترجیح می دهند زود تر شروع به کار و زندگی کنند تا اینکه تا سن 35 سالگی تو دانشگاه باشند.

البته براي خيلي از آقايون وارد شدن يا نشدن به دوره رزيدنتي مثل مرگ و زندگي ميمونه ها . درآمد برخي پزشك هاي متخصص با پزشك هاي عمومي قابل مقايسه نيست :20:
البته اين نكته رو هم بايد در ظر داشت كه رزيدنت ها 4-5 سال بايد با حقوقي زندگي كنن كه شايد خرج رفت و آمد به بيمارستان هم نشه !!

يه نكته اي رو عرض كنم كه در ايالت شيكاگو آمريكا ، حداقل حقوق رزيدنت هاي جراحي عمومي 6000 دلار هست يعني حداقل 30 برابر ايران !!!! حالا درآمد متخصص هاشون چقدره خدا ميدونه !!!

saeedsamiri
22-04-2010, 14:03
ممنون دوستان.واقعا خیلی کمک بزرگی به من کردید.شرمنده کردید.
دوستان این دوره رزیدنت همون دوره تخصصه دیگه درسته؟؟
تا حالا سه جور اسم برای امتحان تخصص شنیدم(آزمون تخصص/آزمون رزیدنتی/آزمون دستیاری)
سه تاش یکیه دیگه درسته؟

البته اين نكته رو هم بايد در ظر داشت كه رزيدنت ها 4-5 سال بايد با حقوقي زندگي كنن كه شايد خرج رفت و آمد به بيمارستان هم نشه !!

منظورتون از 4-5 سال کل دوره ای که مشغول گذروندن دوره تخصص هست دیگه.درسته؟
.................
بعد برای استخدام در بیمارستان ها به چه شکله؟تا تخصص گرفته شد استخدام بیمارستان میشه شد؟یا برای هر بیمارستان هم یه امتحان استخدامی هست؟؟
....................
راستی یه سوال دیگه:
درآمد یه متخصص مغز و واعصاب در ایران چه طوره؟؟
...............................
با این حساب فکر کنم کسی که میخواد فوق تخصصش هم بگیره سنش از 40 زده بالا!!و شده پیر پسر.

با این حساب میشه
7سال عمومی
2 سال طرح
4سال تخصص(حداکثر)

که تازه اگه همش رو هم بدون توقف رد کنه شده 31 سالش!!!

شرمنده این همه سوال پرسیدم.تو همین دو روز از شما دو بزرگوار خیلی چیزا دستگیرم شد که اگه دیرتر از میفهمیدم شاید بد میشد.:41::41:

خیلی متشکرم:11::11:ایشالا موفق باشید

morsadr
22-04-2010, 17:39
تا حالا سه جور اسم برای امتحان تخصص شنیدم(آزمون تخصص/آزمون رزیدنتی/آزمون دستیاری)
سه تاش یکیه دیگه درسته؟

بله درسته هر سه تا یکیه

بعد برای استخدام در بیمارستان ها به چه شکله؟تا تخصص گرفته شد استخدام بیمارستان میشه شد؟یا برای هر بیمارستان هم یه امتحان استخدامی هست؟؟
در مورد بیمارستان های دولتی اگر شما جزو هیات علمی دانشگاه محل تحصیل خود شوید می توانید به عنوان استاد در بیمارستان و دانشگاه مشغول به کار شوید ( استخدام دانشگاه )
در مورد بیمارستانهای خصوصی مطلب متفاوته و یا شما باید سهام دار بیمارستان باشید و به اصطلاح آنجا تخت داشته باشید که سرمایه زیادی را طلب می کند ولی می تواند آینده خوبی داشته باشه و یا اینکه بصورت پورسانتی یا حقوق بگیری در درمانگاه یا اورژانس آن مشغول به کار شوید که این مورد معمولا صرف اقتصادی زیادی ندارد

راستی یه سوال دیگه:
درآمد یه متخصص مغز و واعصاب در ایران چه طوره؟؟
عدد دقیقی را نمی توان گفت بستگی محل کار سابقه کار مهارت در کار و سواد شانس و انصاف فرد هم داره

به نظر بنده اگر پزشکی را برای درآمد آن انتخاب می کنید در اشتباه هستید . به نسبت زحمت و زمانی که صرف می کنید در هر رشته دیگر می توانید موفق تر باشید . ولی اگر کار پزشکی و طبابت وکمک به دیگران را دوست دارید فکر مسائل مالی را نکید و حتما موفق خواهید شد :10:

saeedsamiri
22-04-2010, 18:30
عدد دقیقی را نمی توان گفت بستگی محل کار سابقه کار مهارت در کار و سواد شانس و انصاف فرد هم داره

به نظر بنده اگر پزشکی را برای درآمد آن انتخاب می کنید در اشتباه هستید . به نسبت زحمت و زمانی که صرف می کنید در هر رشته دیگر می توانید موفق تر باشید . ولی اگر کار پزشکی و طبابت وکمک به دیگران را دوست دارید فکر مسائل مالی را نکید و حتما موفق خواهید شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gif

خیلی ممنون و متشکرم.
نه اصلا فکر پولش نیستم.به خاطر علاقه ای که دارم میخوام وارد این رشته بشم.
متشکر.

morsadr
22-04-2010, 19:06
خیلی ممنون و متشکرم.
نه اصلا فکر پولش نیستم.به خاطر علاقه ای که دارم میخوام وارد این رشته بشم.
متشکر.

موفق باشید :11:

Alamate Soal
23-04-2010, 10:08
راستی یه سوال دیگه:
درآمد یه متخصص مغز و واعصاب در ایران چه طوره؟؟بستگي به محل كار و زندگي داره ولي بعيد ميدونم در تهران كمتر از 4 تومن باشه .

با این حساب فکر کنم کسی که میخواد فوق تخصصش هم بگیره سنش از 40 زده بالا!!و شده پیر پسر.

با این حساب میشه
7سال عمومی
2 سال طرح
4سال تخصص(حداکثر)

که تازه اگه همش رو هم بدون توقف رد کنه شده 31 سالش!!!من نميدونم شما چطور اين رقم رو حساب كردين ولي گرفتن تخصص حداقل تا 34 يا 35 ساگي طول ميكشه . اين 7 سال عمومي و 2 سال طرح بالافاصله كه نيستند . وقتي فارغ التحصيل شدين يه مدتي طول ميكشه كه تكليفتون معلوم بشه كه كجا و چجوري بايد برين طرح و . . . همينطور پس از پايان طرح بالافاصله كه نميشه رفت دوره تخصص ، حداقل بايد يكي دوسالي بشيني درس بخوني .

منظورتون از 4-5 سال کل دوره ای که مشغول گذروندن دوره تخصص هست دیگه.درسته؟بله كل دوره اي هست كه با حقوقي كمتر از يك سوم حقوق يك كارمند معمولي ميگذرونيد !!!!

=====

در كل اگر به فكر مسائل مالي هستين بهتره برين دندانپزشكي ، كه بلافاصله پس از فارغ التحصيل شدن هم ميتونيد درآمد يك پزشك رو داشته باشيد و پس از پايان طرح هم با همون دكتراي عمومي كه گرفتين ميتونين درآمد يك متخصص جراح رو ماهانه داشته باشيد
پزشكي در صورتي از نظر مالي مفيده كه خودتون بتونين تا 35 سالگي خرجتون رو از جايي به غير از پزشكي دربيارين .

saeedsamiri
23-04-2010, 10:15
من نميدونم شما چطور اين رقم رو حساب كردين ولي گرفتن تخصص حداقل تا 34 يا 35 ساگي طول ميكشه . اين 7 سال عمومي و 2 سال طرح بالافاصله كه نيستند . وقتي فارغ التحصيل شدين يه مدتي طول ميكشه كه تكليفتون معلوم بشه كه كجا و چجوري بايد برين طرح و . . . همينطور پس از پايان طرح بالافاصله كه نميشه رفت دوره تخصص ، حداقل بايد يكي دوسالي بشيني درس بخوني .

عجب!!!پس حسابی باید جون بکنم تا به یه جایی برسم!!:31:

بله كل دوره اي هست كه با حقوقي كمتر از يك سوم حقوق يك كارمند معمولي ميگذرونيد !!!!

=====

در كل اگر به فكر مسائل مالي هستين بهتره برين دندانپزشكي ، كه بلافاصله پس از فارغ التحصيل شدن هم ميتونيد درآمد يك پزشك رو داشته باشيد و پس از پايان طرح هم با همون دكتراي عمومي كه گرفتين ميتونين درآمد يك متخصص جراح رو ماهانه داشته باشيد
پزشكي در صورتي از نظر مالي مفيده كه خودتون بتونين تا 35 سالگي خرجتون رو از جايي به غير از پزشكي دربيارين .

راستش رو بخواید تنها دلیلی که میخوام وارد رشته پزشکی بشم فقط علاقه ای که دارم.
با دندانپزشکی اصلا حال نمی کنم.همچنین دارو سازی.
اصلا هم فکر پول درآوردن از این رشته نیستم.فقط وفقط علاقه.

عمو محسن عزیز متشکرم.

Alireza SM
24-04-2010, 09:11
در آمد متخصص جراحي قلب و عروق چقدره ؟‌

saba_moha
24-04-2010, 23:35
سلام دوست عزیز ،ببخشید پیغامتونو دیر دریافت کردم،واقعا این روزا گرفتارم! دوستان خیلی خوب پاسخ سوالاتتونو دادن ولی خوب ...این که چه دانشگاه هایی و چه رشته هایی دارن من دقیق نمیدونم ولی بعضی از رشته ها مثل پوست ومو که رتبه خیلی بالایی هم میخواد تهران داره ولی یزد نداره بقیه جاها رو هم نمیدونم

توی تخصص ها رادیولوژی بالاتر از همه هست و بعدشم پوست و مو و بعدشم که دیگه مغز و اعصاب و قلب و عروق و الی اخر...

در مورد انتخاب رشته هم که امتحان میدید و بعد بر اساس رتبه ای که میاد البته رتبه زیر 400 امید به قبولی هست!فقط میتونید 5 تا رشته رو انتخاب کنید از 20 تا،به ترتیب اولویت.

در نهایت هم اینو بگم که اگه واقعا علاقه دارید پس بیاید پزشکی،مطمئن باشید پشیمون نمیشید،درسته که خیلی باید درس خوند ولی بعدشم خیلی مزایا داره،شاید درامد یه دندونپزشک بیشتره از یه پزشک عمومی ولی وقتی تخصص بگیری دیگه وضع فرق میکنه،درسته که تخصص گرفتن سخته ولی چرا شما یکی از اون پزشکای متخصص نباشید،خلاصه حرفای دلسرد کننده زیاد گفته میشه ولی یادتون نره پزشکی بزرگترین خدمت به خلقه ،کسی تا حالا از دندون درد نمرده یا از پل نزدن تو جاده و یا خرابی کامپوترش ولی از یه سرماخوردگی کوچولو ،چرا،مرده.به امید موفقیت شما و تمامی ارزومندان:20:

Alamate Soal
24-04-2010, 23:53
در آمد متخصص جراحي قلب و عروق چقدره ؟‌

فكر كنم منظورتون متخصص بيماري هاي قلب و عروق باشه كه دقيق نيشه درآمدي براش گفت ولي حداقل 3 برابر يه پزشك عمومي بايد درآمد داشته باشه ديگه .

جراحي قلب تخصص نيست و متخصص جراح قلب نداريم . بايد اين دوره طي بشه براي جراحي قلب :

پزشكي عمومي ----- تخصص جراحي عمومي ------- فوق تخصص جراحي قلب

سلام دوست عزیز ،ببخشید پیغامتونو دیر دریافت کردم،واقعا این روزا گرفتارم! دوستان خیلی خوب پاسخ سوالاتتونو دادن ولی خوب ...این که چه دانشگاه هایی و چه رشته هایی دارن من دقیق نمیدونم ولی بعضی از رشته ها مثل پوست ومو که رتبه خیلی بالایی هم میخواد تهران داره ولی یزد نداره بقیه جاها رو هم نمیدونم

توی تخصص ها رادیولوژی بالاتر از همه هست و بعدشم پوست و مو و بعدشم که دیگه مغز و اعصاب و قلب و عروق و الی اخر...

در مورد انتخاب رشته هم که امتحان میدید و بعد بر اساس رتبه ای که میاد البته رتبه زیر 400 امید به قبولی هست!فقط میتونید 5 تا رشته رو انتخاب کنید از 20 تا،به ترتیب اولویت.

در نهایت هم اینو بگم که اگه واقعا علاقه دارید پس بیاید پزشکی،مطمئن باشید پشیمون نمیشید،درسته که خیلی باید درس خوند ولی بعدشم خیلی مزایا داره،شاید درامد یه دندونپزشک بیشتره از یه پزشک عمومی ولی وقتی تخصص بگیری دیگه وضع فرق میکنه،درسته که تخصص گرفتن سخته ولی چرا شما یکی از اون پزشکای متخصص نباشید،خلاصه حرفای دلسرد کننده زیاد گفته میشه ولی یادتون نره پزشکی بزرگترین خدمت به خلقه ،کسی تا حالا از دندون درد نمرده یا از پل نزدن تو جاده و یا خرابی کامپوترش ولی از یه سرماخوردگی کوچولو ،چرا،مرده.به امید موفقیت شما و تمامی ارزومندان:20:
تفكراتتون جالبه خيليييييييييييي
همه پزشكاني كه من تا حالا ديدم با توجه به سختي ها و آينده نامعلوم يه پزشك در ايران داوطلبان رو به رشته هاي ديگه هدايت ميكنن . همون كامپيوتر كه مثال زدين الان از اقتصادي ترين رشته هاست و اون دندانپزشكي كه گفتين الان پردرآمدترين و مطمعن ترين رشته هست .
در ضمن ، زياد هستند كساني كه عفونت هاي دهان و دندانشون زمينه ساز بيماري هايي شده كه براشون مرگ رو به همراه آورده .

saba_moha
25-04-2010, 08:32
همه پزشكاني كه من تا حالا ديدم با توجه به سختي ها و آينده نامعلوم يه پزشك در ايران داوطلبان رو به رشته هاي ديگه هدايت ميكنن .
.
بله ،البته که هستن این طور پزشکایی ولی مطمئن باشید اکثر این پزشکان ناموفق بودن و بی انگیزه،من خودم تو این رشته هستم وامثال این ها رو دارم میبینم و جالب اینه که بچه های تموم پزشکای متخصص موفق همشون رشته پزشکی رو انتخاب کردن.مهم انگیزه خود ادمه،منم گفتم که خیلی سخته ادم خودشو به اون حد بالا برسونه ولی چرا من و یا ایشون که علاقه دارن یکیشون نباشیم؟؟؟!

همون كامپيوتر كه مثال زدين الان از اقتصادي ترين رشته هاست و اون دندانپزشكي كه گفتين الان پردرآمدترين و مطمعن ترين رشته هست .

صد البته که رشته های پردرامدتر از پزشکی هم هستن،ولی دوست عزیز من اشاره کردم تو گفته هام ،گفتم پزشکی بالاترین خدمته به خلق،و از این لحاظ سنجیدم .در ضمن یه پزشک متخصص درامد کمی نداره واقعا،(قبول دارم که وصع پزشکای عمومی چندان خوب نیس ولی گفتم دست خود ادمه که بخواد تا کجا برسه و انگیزش چی باشه)تو این رشته هم به یه نحوی اقتصاد وارد شده ،خریدن تخت بیمارستان های خصوصی و به عبارت بهتر سهام اون ها که هر سهمی حدود 300 میلیونه ولی خوب ،میخرن و این یعنی درامدشو دارن.یا شبی حداقل یک میلیون درامدی که از راه فقط مطب به دست میارن،اینا کم نیس !فکر میکنم در حد یه زندگی کاملا مرفه باشه!با این حساب تموم این درامدو هم نمیتونن خرج کنن و به نسل بعد میرسه و بازم به بعدی تا اخرش قیامت و به خدا!مگه ادم چقدر دیگه میخواد خرج کنه و بخوره؟!

در ضمن ، زياد هستند كساني كه عفونت هاي دهان و دندانشون زمينه ساز بيماري هايي شده كه براشون مرگ رو به همراه آورده

بله باعث مرگ شده ولی خودتون واقعا حساب کنید چقدر.قابل مقایسه هست با انواع و اقسام امراضی که توی پزشکی باید بهشون رسیدگی بشه؟؟؟جالب اینجاس که درمان همین عفونت دندونی که به کل بدن سرایت میکنه بازم دست پزشکه...ببنید در کل من بحثم رو این نبود و نیست که بخوام پزشکیو به رخ بکشم یا بشینم اینجا خیال پردازی دلخوشانه بکنم،جوابم به کسایی بود که همش میگن درامد نداره ،کار نداره ،و هزارتا چیز دیگه...کسی که انگیزشو داشته باشه و اول از همه به فکر خدمتی باشه که داره به مردم میکنه و جونشونو نجات میده ،مطمئن باشید به همه مزایا دست پیدا میکنه،سختی داره ولی این سختی همراه با علاقه بوده و هدف و ثواب خاص خودش...هر رشته توش یه سری ادمای موفق هستن ویه سری هم ناموفق ولی چرا ما جزء اون موفقا نباشیم....

Alamate Soal
25-04-2010, 10:52
شبی حداقل یک میلیون درامدی که از راه فقط مطب به دست میارن،اینا کم نیس !فکر میکنم در حد یه زندگی کاملا مرفه باشه!با این حساب تموم این درامدو هم نمیتونن خرج کنن و به نسل بعد میرسه و بازم به بعدی تا اخرش قیامت و به خدا!مگه ادم چقدر دیگه میخواد خرج کنه و بخوره؟!

واقعا بعيد ميدونم يه پزشك همچين طرز تفكري داشته باشه !
اگر هم پزشكي چنين طرز تفكري داشته باشه ممكن نيست اون رو به طور آشكار بيان كنه .

---------- Post added at 11:52 AM ---------- Previous post was at 11:50 AM ----------

بله ،البته که هستن این طور پزشکایی ولی مطمئن باشید اکثر این پزشکان ناموفق بودن و بی انگیزه،من خودم تو این رشته هستم وامثال این ها رو دارم میبینم و جالب اینه که بچه های تموم پزشکای متخصص موفق همشون رشته پزشکی رو انتخاب کردن.مهم انگیزه خود ادمه،منم گفتم که خیلی سخته ادم خودشو به اون حد بالا برسونه ولی چرا من و یا ایشون که علاقه دارن یکیشون نباشیم؟؟؟!نه اتفاقا بيشتر پزشكاني كه آدم رو از اين رشته منصرف ميكنن خودشون متخصص و فوق تخصص و استاد دانشگاه هستند كه بهتر شرايط پزشكان رو ميدونن .

شرايط نا مناسب خانم ها براي رشته پزشكي در حال حاضر اينه :

1- كشيك دادن در بيمارستان به صورت 16 ساعت در روز بدون حقوق
2- فشار بيش از حد درس و زندگي و افسردگي و ناراحتي هاي جسمي و روحي ناشي از اون
3- گذروندن 2سال طرح در مناطق دور افتاده با شرايط فجيع كه در شان و شخصيت يك خانم (‌اون هم دكتر ! ) نيست .
4-مجرد ماندن تا سنين بالا ( سنيني كه كسايي كه دندانپزشكي يا داروسازي خوندن بچه هاشون دارن دوره راهنمايي رو ميخونن !!! )‌
5- برخورد هاي نامناسبي كه با خانم هاي پزشك ( حتي در دوره رزيدنتي ) ميشه .

براي آقايون هم :

1- شرايط سخت زندگي در طول دوره انترني كه بايد در بيمارستان ها حمالي كنن و به محض اومدن از بيمارستان بايد آماده بن براي خوندن درس !
2- عدم برخورداري از خود و خوراك و استراحت مناسب
3- عدم برخورداري از شخصيت و جايگاه اجتماعي يك پزشك ( تا اقبل از متخصص شدن ! )
4- 2 سال مثل ** ( واقعا نميتونم اسمش رو بگم ) جون كندن براي جامعه و در كنارش چند سال درس خوندن براي آزمون دستياري ولي در عوض قبول شدن كساني كه به لطف پارتي ها و پول هاي عزيزي كه داشتند چند شب قبل از امتحان سوالات رو خريده بودند .
5- نداشتن هيچگونه پس انداز كافي براي اجاره كردن خونه و ماشين خريدن و داشتن زندگي مرفه .

نكته مشترك براي داوطلباني كه هيچ پارتي و پولي ندارند و ميخوان وارد پزشكي بشن اينه كه هيچ تضميني براي تامين آينده اونها وجود نداره . آينده پزشك در حال حاضر در كشور ما قبول شدن يا نشدن در آزمون دستياري . و تا وقتي كه سوالات آزمون اينطوري و علنا فروخته بشه هيچ چيز آينده يك دانشجوي پزشكي رو تضمين نميكنه . ( پارسال هم كه ديدن كار به كجا رسيده بود )

من خودم خيلي علاقه دارم به پزشكي و در يك خانواده پزشكي بزرگ شدم ولي علاقه ام هرچقدر هم كه زياد باشه دليل نميبينم آينده خودم رو ريسك كنم . اما چون شرايطش رو دارم و ميتونم از منابع ديگه درآمد خودم رو تضمين كنم ، ميخوام وارد اين رشته بشم

به همه كساني كه آيندشون براشون مهمه ، توصيه ميكنم اگر شما يا والدينتون پس انداز كافي ندارن كه تا 34 سالگي خرج و مخارج شما رو تامين كنن ، وارد رشته پزشكي نشين .

saeedsamiri
25-04-2010, 11:26
ممنون محسن جان
با وجود تموم این سختی ها ومشکلاتی که برای یک پزشک وجود داره.ولی هیچ وقت نمیشه از علاقه گذشت.هیچ وقت.

محسن جان در مورد تحصیلات برای خارج از کشور چه طوره؟یعنی عمومی را انیجا گذروند و تخصص و رفت اون بر
اون جا این مشکلاتی که فرمودید رو ندارند دیگه؟
شرایطش رو میدونی چه طوره؟یعنی کدوم کشور و چه جور میشه رفت و...
یعنی بعد از گذروندن طرح(خلاص شدن از نظام وظیفه!!)رفت اونجا.
در این مورد هم راهنمایی کنید ممنون میشم.

Alamate Soal
25-04-2010, 13:47
ممنون محسن جان
با وجود تموم این سختی ها ومشکلاتی که برای یک پزشک وجود داره.ولی هیچ وقت نمیشه از علاقه گذشت.هیچ وقت.

محسن جان در مورد تحصیلات برای خارج از کشور چه طوره؟یعنی عمومی را انیجا گذروند و تخصص و رفت اون بر
اون جا این مشکلاتی که فرمودید رو ندارند دیگه؟
شرایطش رو میدونی چه طوره؟یعنی کدوم کشور و چه جور میشه رفت و...
یعنی بعد از گذروندن طرح(خلاص شدن از نظام وظیفه!!)رفت اونجا.
در این مورد هم راهنمایی کنید ممنون میشم.

در مورد طول دوره هاي عمومي زياد اطلاعاتي ندارم . چون اكثر كساني كه براي تحصيل پزشكي خارج از كشور رو انتخاب ميكنن ؛ براي تحصيلات تكميلي ميرن نه دوره عمومي .

هيچ جايي بجز ايران براي دانشجويان پزشكي مشكلاتي وجود نداره ولي متاسفانه هزينه سرسام آوري از خارجي ها ميگيرن :31:

بعد از پايان نظام وظيفه شما ميتونيد به هر جايي بريد . :46:

saba_moha
26-04-2010, 08:39
واقعا بعيد ميدونم يه پزشك همچين طرز تفكري داشته باشه !
اگر هم پزشكي چنين طرز تفكري داشته باشه ممكن نيست اون رو به طور آشكار بيان كنه .

.

طرز تفکر رو نمیشه تعمیم داد به همه ،من طرز تفکرم اینه!خیلی ها هم دیدم اینطور بوده و خیلی ها هم نه!هیچ چیز مطلق نیست.

من خودم تو این رشته هستم و جالب اینه که یه دخترم هستم و دارم از نزدیک میبینم سختی ها رو.بله مشکلاتی که گفتید هستن و لی مشت نمونه خروار نیس و واقعا مشکلات به این بغرنجی که گفتید نیستن.در هر حال هر کسی نطرشو داره میگه و نظر شما هم محترم،بحث بیشتر فایده ای نداره .امیدوارم هر کسی بتونه تو زندگیش به چیزی که اونو واقعا ارضای حقیقی میکنه برسه...برای شما هم همینطور