ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با نرمافزار Mathlab

^^ HAMID ^^
20-04-2010, 18:12
سلام

من با دستور solve مشکل دارم یعنی برنامه ارور میده نمیدونم چرا ولی به نظره خودم دستور رو درست میدم :

برای مثال اینو بدی :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این ارور رو میده :

Error: The input character is not valid in MATLAB statements or
expressions.

نمیدونم اشکال از برنامست یا جای دیگه ؟ اگه کسی مطلب رو نصب شده داره رو سیستم یه لطفی بکنه یه تست کنه ببینه جواب میده ؟ ورژنه اینی که من دارم 7.8.0.347 هست.

joe_satriani
20-04-2010, 19:43
از ارورتون معلوم ميشه كه اين خطاي نحوي هست، توي ساختار دستوري كه نوشتيد يه مشكلي هست
من با مطلب كار نكردم واسه همين بيشتر نميتونم راهنماييتون كنم
با متغيرها و مقادير ديگه و ارنج هاي ديگه امتحان كنيد شايد به نتيجه اي رسيديد.

موفق باشيد.

^^ HAMID ^^
20-04-2010, 20:28
رفیق اون مشکلم حل شد مشکل از علائم بود چون دستور رو کپی میکرئم اینطور میشد خودم تایپ کنم درست میشه .... حالا یه مشکلی دیگه دارم اینه که مثلا یه m فایل میخوام اجرا کنم این ارور رو میگریم :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

روی change directory یا add to path هم کلیک میکنم هر دفعه باز این ارور رو میگیرم و m فایل اجرا نمیشه! ویندوزم هم سون هست .

joe_satriani
20-04-2010, 20:32
شما مطمئني كه فايلت داخل مسيري كه ميخواي وجود داره يا خير؟

^^ HAMID ^^
20-04-2010, 20:46
فایل موجوده یعنی save میکنه . فایل هم هست ولی باز میده پیغامو . ولی الان یه بار save as زدم تو یه فایل جدید دیگر ارور رو نداد .

این برنامه هم قلق های خاصی داره انگار :دی

به هر حال ممنون از کمکت !

^^ HAMID ^^
22-04-2010, 08:01
این مشکل ما هنوز پا برجاست ! یعنی بعضی وقتها پنجره میاد بعضی وقتها هم نه ! مثل یه باگ میمونه.

joe_satriani
22-04-2010, 15:20
این مشکل ما هنوز پا برجاست ! یعنی بعضی وقتها پنجره میاد بعضی وقتها هم نه ! مثل یه باگ میمونه.

خوب شايد هم همين باگ كه ميگين باشه!!! چه وقتايي مياد و چه وقتايي نمياد؟ شايد فايل رو گاهي نميشناسه!

^^ HAMID ^^
22-04-2010, 15:34
آها پیداش کردم .. وقتی اسم فایل رو همش عدد ذخیره کنی این پنجره میاد (ولی فایل ذخیره میشه ) مثلا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ولی وقتی حروف هم قاتیش کنی دیگه دیگه ارور نمیده و اجرا میشه ! انگار file name تمام عدد رو براش تعریف نکردن ! عجب ! :دی