مشاهده نسخه کامل
: هنگ كردن اديوس موقع كپچر ؟؟!!!
سلام دوستان
من يه سيستم جديد گرفتم كه براي اولين بار با يه مشكل جديد مواجه شدم، اونم هنگ كردن اديوس موقع كپچر هستش
بعد از يه مدت كه كپچر به خوبي پيش ميره يهو تايم كپچرينگ capturing ثابت مي مونه در حالي كه فيلم كاست همون طور در حال play شدن هستش، سيستم هم اينقدر سنگين ميشه كه راهي جز ريستارت دستي نمي مونه
من اين مشكل رو هرچندوقت يه بار با لپ تاپ داشتم اما تا حالا رو دسكتاپ به اين مشكل برنخورده بودم (اين بار تعداد هنگ شدن ها بيشتر از كپچر سالم و بدون مشكل هستش)
از دوستان اگه كسي تجربه چنين مشكلي داره ممنون ميشم راهنمايي كنه
Mr Andersson
20-04-2010, 21:38
درود;
من يه سيستم جديد گرفتم كه براي اولين بار با يه مشكل جديد مواجه شدم
من اين مشكل رو هرچندوقت يه بار با لپ تاپ داشتم اما تا حالا رو دسكتاپ به اين مشكل برنخورده بودم
در بازجویی های بعدی مشخص شد مضنون خودش زده سیستمشو خراب کرده تا تنبلی کنه بخوابه! پاشو کار کن منم دارم یک کار برات میارم:31:
هاردت بافر بالا یه؟ ویروس نداری؟ تنظیمات کپچر ادیوس رو رو چی گذاشتی؟ کارت کپچرت هم رو لپتاپ نصبه هم دکستاپ؟
.......
مهيار جان اين مشكل منو حل كن مخلصتم هستم! ;)
تنظيمات كپچر و بقيه چيزها (حتي تعداد هارد ديسك) تو همه مثل هم هستند
ويروس هم اصلا نداره
كارت كيچر سيستم جديد با قبلي ها فرق داره
لپ تاپ هم كه پورت 1394 آماده داره
فقط يه بار قبل از هنگ كامل يه ارور داد كه هارد سرعتش پايين هستش (disk too slow) و وقتي دوباره كپچر كردم هنگ كرد!
تازه اگه از هارد باشه كه تو همه مثل هم هستش چرا تو اين يكي بايد اينجوري بشه؟! :(
راستي .... تنها فرق مهم اين هستش كه تو لپ تاپ و اين سيستم جديد اديوس تو درايو C نصب هستش ولي تو قبلي ها تو درايو D
ربطي به page file يا اينجور چيزا نداره؟
جالبه كه هرچي مشكله مسخره هستش به تور من مي خوره!!!
علي طهماسبي
21-04-2010, 09:18
دوستان سلام يه تستي از كابل 1394 رت بكن قيمت كابل اصليشون به 30 هزار تومان هم ميرسه يكي از دوستانم اينطور مشكلي داشت رفع شد شايد مال شما هم .....
دوستان سلام يه تستي از كابل 1394 رت بكن قيمت كابل اصليشون به 30 هزار تومان هم ميرسه يكي از دوستانم اينطور مشكلي داشت رفع شد شايد مال شما هم .....
علي آقا مشكل از كابل كپچر نمي تونه باشه چون فقط از يه كابل دارم استفاده مي كنم كه واسه سيستم هاي قديمي مشكلي پيش نمياره ولي مال جديدها هنگ مي كنه
تو سايت grass valley هم سرچ كردم ديدم خيلي ها عينا مشكل منو دارن و هيچكسي راه حلي پيدا نكرد، لا اقل من متوجه نشدم!! :(
خيلي بدشانسم من!
علي طهماسبي
21-04-2010, 15:34
خيلي بدشانسم من!
با سلام ياد يه فيلمي افتادم كه الان اسمش يادم نيست آخرفيلم هم اينجور شد كه طرف خيلي خوش شانسه كه اميدوارم براي شما هم چنين باشه
دوست عزيز اصلا شما از چه كارتي براي كپچر با چه چيپستي استفاده مي كنيد
با سلام ياد يه فيلمي افتادم كه الان اسمش يادم نيست آخرفيلم هم اينجور شد كه طرف خيلي خوش شانسه كه اميدوارم براي شما هم چنين باشه
دوست عزيز اصلا شما از چه كارتي براي كپچر با چه چيپستي استفاده مي كنيد
ايشالا كه همين طور بشه! ;)
من از كارت 1394 استفاده مي كنم كه مال اين سيستم جديده فرق داره (اسمش رو نمي دونم ولي 3 تا پورت بزرگ داره)
به نظرت مشكل از سخت افزاره؟
علي طهماسبي
23-04-2010, 09:26
دوست عزيز چيپست روي كارتت چيه طوري كه مي گن NEC ژاپن اگه باشه بهتره پي سي آيشو عوض كن توي يه در گاه ديگه مادربردت بذار و امتحانش كن ببينم چطور ميشه يا حق
rasoolsm
23-04-2010, 10:46
سلام. دوست من ورژن ادیوست همونه که قبلا استفاده میکردی ؟؟؟ با یه نسخه ی دیگه از ادیوس امتحان کن و در ضمن محل save فایلهای کپچرتو تغییر بده.اگه حل نشد منم مثه بقیه میگم مشکل از سخت افزاره :9:
دوست عزيز چيپست روي كارتت چيه طوري كه مي گن NEC ژاپن اگه باشه بهتره پي سي آيشو عوض كن توي يه در گاه ديگه مادربردت بذار و امتحانش كن ببينم چطور ميشه يا حق
آقا ديشب يه بار بدون مشكل كپچر كرد ولي دوباره تو يه درايو ديگه (اولين بار تو يه درايو تو هارد دوم كه اديوس روش نصب نيست انجام دادم، دومين بار تو همون هاردي كه اديوس نصبه ولي تو يه درايو خالي) بعد از يه مدت كه برگشتم ديدم سيستم ريستارت شده
من هميشه page file رو براي درايو C غيرفعال مي كنم و براي بقيه درايوها فعال مي كنم ولي ديشب فعالش كردم كه شايد بهتر بشه كه اون اتفاق افتاد كه يه كمي بهتر شده
اين ريستارت تا حالا دو سه باري پيش اومده، كم كم دارم شك مي كنم كه نكنه از رم باشه، رم سيستم 2 تا كينگستون 2 گيگ هستش = 4 گيگ
چيپست كارت 1394 هم همون NEC هستش
---------- Post added at 08:13 AM ---------- Previous post was at 08:11 AM ----------
سلام. دوست من ورژن ادیوست همونه که قبلا استفاده میکردی ؟؟؟ با یه نسخه ی دیگه از ادیوس امتحان کن و در ضمن محل save فایلهای کپچرتو تغییر بده.اگه حل نشد منم مثه بقیه میگم مشکل از سخت افزاره :9:
آره دوست من، همون قبليه، من فقط با ورژن 5.01 عادت دارم كار كنم (تازه دليلي نداره وقتي با سيستم هاي قبلي به مشكلي برنخوردم عوضش كنم)
محل سيو هم تغيير ميدم ولي همون ميشه كه اين بالا نوشتم! :(
علي طهماسبي
23-04-2010, 18:17
دوست عزيز سيستمت اتوماتيك ريست ميشه؟ برند پاورت و قدرتش چنده ؟
ارور blue screen ميده علي جان
فكر كنم دارم به نتيجه ميرسم، چند تا تنظيم نرم افزاري رو تغيير دادم كه ديدم درست شد و تونستم 6،7 تا حلقه فيلم رو بدون مشكل كپچر كنم، اما سر آخرين حلقه بعد از يك ساعت و خرده اي كپچر در حالي كه يكم از فيلم باقي مونده بود ارور blue screen اومد
چون من تنظيم كرده بودم كه restart نشه تونستم ارور رو بخونم
BAD_POOL_CALLER
error 0x000000c2
حالا نميدونم كه مشكل از رم هستش يا از چيز ديگه؟!! (دارم سرچ مي كنم)
اگه ميدونين راهنمايي كنين لطفا
Mr Andersson
23-04-2010, 23:07
درود;
خوب بلو اسکرین یعنی سخت افزاری و اکثرا از رم هست یا گرافیک... در این مورد شک منم به رم ته. ممکنه نیم سوز شده باشه.
.......
درود;
خوب بلو اسکرین یعنی سخت افزاری و اکثرا از رم هست یا گرافیک... در این مورد شک منم به رم ته. ممکنه نیم سوز شده باشه.
.......
مهيار جان الان رم هاي سيستم قبلي كه سالم بودن رو گذاشتم روي اين سيستم جديده
اين كينگستون ها هم انگار هميشه يه گيري دارن
يه تست كپچر هم دارم مي گيرم
ايشالا كه جواب بده (هرچند كه با چند تا تست نميشه متوجه شد كه بدون مشكله)
بعد از 14 دقيقه كپچر ارور داد:
destination disk is too slow
:-(
اين ديگه واسه چيه؟! :-(
نه!
مشكل از رم نيست انگار، دو بار ديگه هم سيستم با رم هاي جايگزين موقع كپچر هنگ كرد (هر دو بار همون اوايل كپچر)
تنها راه تعويض كارت 1394 مي مونه
ولي هرچقدر تو اينترنت سرچ كردم جايي نديدم كه نوشته باشه هنگ كردن موقع كپچر مي تونه به كارت 1394 مربوط باشه
كسي نظري در مورد كارت 1394 داره؟
علي طهماسبي
24-04-2010, 14:02
يه سوال دارم درايوهات چطوري فرمت كردي fat 32 يا ntfs ؟
يه سوال دارم درايوهات چطوري فرمت كردي fat 32 يا ntfs ؟
هميشه NTFS ميزارم
مشكل رو پيدا كردم! ;-)
هم از كارت 1394 بود و هم از رم
وقتي هر دو رو با هم عوض كردم درست شد و بدون مشكل چند حلقه فيلم رو كپچر كرد
الان دارم تست ميكنم ببينم كدوم يكي رم مشكل داره (هر كدوم رو جداگانه ميزارم و كپچر مي كنم)
علي طهماسبي
25-04-2010, 09:12
خدا رو شكر
آقا من خيلي بد آوردم انگار!
باز هم مورد داره و گير مي كنه، ديگه قطع اميد كردم
حالا كه جز كپچر مشكل ديگه اي ندارم مي خوام اگه بشه با يه نرم افزار ديگه كار كپچر رو انجام بدم
يه لطف بزرگ كنيد و بگيد كدوم يكي از اين نرم افزارها كيفيت بهتري داره
ممنون
راستي، لطفا نظرتون در مورد كيفيت كپچر با movie maker خود ويندوز هم بگين، خيلي جالبه! خودش نوار رو مياره عقب خودش هم كپچر مي كنه
mh2002ir
26-04-2010, 00:14
سلام
به احتمال زیاد از ویندوزت است
ویندوز ایکس پی سرویس پک 2 بدون دستکاری نشده استفاده کن ...
از ماژل رم جفت استفاده کن و فرض 3 ماژول نباشه
گرافیک کارتت هم بگو چیه .... و همچنین مادربرد
سلام
به احتمال زیاد از ویندوزت است
ویندوز ایکس پی سرویس پک 2 بدون دستکاری نشده استفاده کن ...
از ماژل رم جفت استفاده کن و فرض 3 ماژول نباشه
گرافیک کارتت هم بگو چیه .... و همچنین مادربرد
نه دوست عزيز
هيچ كدوم از ويندوزهام دستكاري شده نيستند، ممنون از راهنماييت
من كه ديگه بيخيال كپچر با اديوس شدم
ممنون ميشم نظرت رو درباره كپچر با movie maker بدي (كيفيتش در مقايسه با اديوس يا پريمير)
REZA D300
26-04-2010, 11:38
سلام من در خدمت شمادوست گرامی هستم 09121209759 تاگفتگوکنیم
منم اين مشكل رو با اديوس دارم
امیدوارم بعد از سه صفحه تاپیک جناب Novan نتیجه پیگیری هایی که انجام دادند اینجا بیان کنند
mh2002ir
28-04-2010, 22:52
سلام ، مووی میکر رو نمی پسندم
با یولید و ... امتحان کنید
خود نرو هم سیستم کپچر گیری داره که بدک نیست ( ساده و معمولی ولی خوب )
امیدوارم بعد از سه صفحه تاپیک جناب Novan نتیجه پیگیری هایی که انجام دادند اینجا بیان کنند
دوست عزيز نتيجه پيگيري من اين شد كه براي مشكلم راه حل قطعي نيست و از اونجايي كه كامپيوتر هست و هزار بلاي رو نشده! بهتره كه به دنبال راه حل ديگه اي بود براي نياز خودمون (البته شانس بياريم كه راه حل دوم يا چندمي هم باشه ...)
در حال حاضر من با سيستم هاي جديدم نمي تونم از طريق اديوس كپچر كنم ولي از اونجايي كه ميگن خداوند گر ببندد ز حكمت دري ز رحمت گشايد در ديگري! :) باعث شد كه من با ويژگي خيلي خوب نرم افزار movie maker ويندوز آشنا بشم كه خيلي راحت و با امكانات جالب هستش
هيچ فرقي هم بين كيفيتش با اديوس نديدم
hamed_aa
05-05-2010, 00:01
دوست عزیز احتمال این هم هست که خرابی از نوارت باشه.گاهی اوقات datacode و timecode نوار باعث بروز این مشکل میشه.اینطوری میتونی متوجه بشی که مشکل از نوار هست یا خیر؟:
زمانی که این اتفاق میفته اون تایم از نوارت رو رد کن و دوباره کپچر کن ، اگر درست بشه که مشکل از نوار هست.
در ضمن موقعی که سیستمت هنگ میکنه.اگر کابل DV رو از tape جدا کنی سیستم به حالت عادی بر میگرده و با بستن و باز کردن مجدد ادیوس می تونی مجدد بدون ریست سیستم کپچر کنی.
mortezaon
14-05-2010, 20:27
من قبلا اين مشكلو داشتم تا يه باكس اكترنال فاير واي رگرفتم
kasra_xiii
25-03-2019, 23:43
سلام
خسته نباشید
مدتی هست.گاهی ادیوس بدون هیچ دلیلی بسته میشه و هیچ ارر نمیده
بعد که میخوای بازش کنی
قسمت starting
قفل میکنه و هر چه صبر میکنی باز نمیشه
خاموش روشن میکنی و هر کار میکنی باز نمیشه
اینقدر خاموش روشن میکنی تا شاید بعد چندین بار بشه
خیلی اذیت میشم و گاها یک یا دو روز کاری از دست میدم
اول ادیوس 7.53 داشتم
بعد 8.53 نصب کردم
در هر دو این اتفاق میفته
ممنون میشم اساتید راهنمایم کنن:n40:
علي طهماسبي
18-05-2019, 05:33
سلام
خسته نباشید
مدتی هست.گاهی ادیوس بدون هیچ دلیلی بسته میشه و هیچ ارر نمیده
بعد که میخوای بازش کنی
قسمت starting
قفل میکنه و هر چه صبر میکنی باز نمیشه
خاموش روشن میکنی و هر کار میکنی باز نمیشه
اینقدر خاموش روشن میکنی تا شاید بعد چندین بار بشه
خیلی اذیت میشم و گاها یک یا دو روز کاری از دست میدم
اول ادیوس 7.53 داشتم
بعد 8.53 نصب کردم
در هر دو این اتفاق میفته
ممنون میشم اساتید راهنمایم کنن:n40:
ببین دوست عزیز این مشکل شما فقط یه دلیل خاص نداره
میتونه از ضعفی سیستم باشه
گرم کردن بیش از حد سیستم
رم پایین
ویندوز خراب
پلاگین مشکل دار و.....
باشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.