مشاهده نسخه کامل
: مشکل با خروجی منبع تغذیه!
BraveKnight
20-04-2010, 17:41
سلام
من این منبع تغذیه رو مونتاژ کردم اما در خروجی حدود 20 ولت میده به جای 15 ولت؟
مشکل چی میتونه باشه؟
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک شماتیک در صورت لود نشدن:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم نقشه PCB:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنقشه ها از:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
anti_girl
22-04-2010, 00:23
خوب در مورد قطعات مطمئن هستین که درستن؟؟؟؟
میشه در مورد استفادتون از این مدار یکم توضیح بدین؟
BraveKnight
23-04-2010, 14:32
خوب در مورد قطعات مطمئن هستین که درستن؟؟؟؟
میشه در مورد استفادتون از این مدار یکم توضیح بدین؟
بله قطعات رو چک کردم. همه چیز درسته؟ نقشه هم ظاهراً مشکلی نداره!
من این رو برای تغذیه یک پری امپ میخوام.
---------- Post added at 03:32 PM ---------- Previous post was at 03:29 PM ----------
فقط آیا خازنهای بعد از رگولاتور دوباره مسئله بی باری رو به وجود نمیاره که ولتاژ 1.4 برابر میشه؟!
anti_girl
25-04-2010, 09:43
نه خازن ها وقتی زیره بار میرن ولتاژ بی باری ازبین میره...البته مقداری افزایش داره نسبت به قبل از خازن که معمولا نباید انقدر زیاد باشه!!بعد از ایسی ولتاژ درسته؟
اگه درسته خازنها رو عوض کن و ظرفیتش رو کمتر کن!!!
eshgh_namordeh
25-04-2010, 10:05
نقشه شماتیک میذاشتی معلوم بود چه مداریه اینجوری من که اصلا نتونستم بفهمم چی به چی وصل شده ، اما واسه اینکار میتونستی از یک ; l7815 - l7915 استفاده کنی ولتاژ +_ 15 را راحت میگرفتی تا 1 آمپر هم جواب میداد ، در هر حال نقشه شماتیک خوانا بگذار
BraveKnight
25-04-2010, 19:55
نه خازن ها وقتی زیره بار میرن ولتاژ بی باری ازبین میره...البته مقداری افزایش داره نسبت به قبل از خازن که معمولا نباید انقدر زیاد باشه!!بعد از ایسی ولتاژ درسته؟
اگه درسته خازنها رو عوض کن و ظرفیتش رو کمتر کن!!!
ولتاژ ها تا قبل از آی سی ها دقیقاً مثل چیزیه که در نقشه پی سی بی درج شده. اما بلافاصله بعد از آی سی ها ولتاژ میره بالا. احتمال داره از آی سی ها باشه؟
خازن 1000 میکروی بعد از آی سی ها رو هم با 10 میکرو عوض کردم که جواب نداد ...
---------- Post added at 08:55 PM ---------- Previous post was at 08:53 PM ----------
نقشه شماتیک میذاشتی معلوم بود چه مداریه اینجوری من که اصلا نتونستم بفهمم چی به چی وصل شده ، اما واسه اینکار میتونستی از یک ; l7815 - l7915 استفاده کنی ولتاژ +_ 15 را راحت میگرفتی تا 1 آمپر هم جواب میداد ، در هر حال نقشه شماتیک خوانا بگذار
والا شماتیک رو گذاشتم شاید واس شما لود نشده. باز لینک رو چک میکنم :46:
hamidreza.nayeri
26-04-2010, 09:23
ولتاژ ها تا قبل از آی سی ها دقیقاً مثل چیزیه که در نقشه پس سی بی درج شده. اما بلافاصله بعد از آی سی ها ولتاژ میره بالا. احتمال داره از آی سی ها باشه؟
خازن 1000 میکروی بعد از آی سی ها رو هم با 10 میکرو عوض کردم که جواب نداد ...
---------- Post added at 08:55 PM ---------- Previous post was at 08:53 PM ----------
والا شماتیک رو گذاشتم شاید واس شما لود نشده. باز لینک رو چک میکنم :46:
والا این LM317 ها تو بعضی شماتیک هایی که براشون هست، نقشه پایه هاشون رو اشتباه زده اند.
بنابراین اگر از روی اون شماتیک های اشتباه بسته باشید، خروجی رو درست نمیگیرید.
شما برای تست، بار بده به خروجی منبع ببین ولتاژت عوض میشه یا نه. بارت هم نه خیلی کم باشه نه خیلی زیاد.
anti_girl
26-04-2010, 15:36
خوب معلوم شد دیگه مشکل از ایسی هستش.....بین ایسی خرابه یا شما اشتباه در وصلش کردی!!!
BraveKnight
26-04-2010, 15:51
والا این LM317 ها تو بعضی شماتیک هایی که براشون هست، نقشه پایه هاشون رو اشتباه زده اند.
بنابراین اگر از روی اون شماتیک های اشتباه بسته باشید، خروجی رو درست نمیگیرید.
شما برای تست، بار بده به خروجی منبع ببین ولتاژت عوض میشه یا نه. بارت هم نه خیلی کم باشه نه خیلی زیاد.
یه مقاومت 2.7 کیلو 2 وات و یک LED رو به خروجی وصل کردم. ولتاژ به 18.5 ولت رسید.
اگه پایه های آی سی ها اشتباه وصل بشه نمیسوزن؟
نقشه پی سی بی رو هم گذاشتم فکر کنم درست باشه، باز یه نگاه میندازم ...
BraveKnight
26-04-2010, 16:20
آی سی ها مشکل دارن!
LM317 رو عوض کردم ولتاژ شد حدود 14.9 ولت. اما LM337 رو هنوز عوض نکردم. صد در صد اون هم مشکل داره.
الان که فکر میکنم یادم میاد بعد از اینکه مونتاژ تموم شد موقع اندازه گیری ولتاژ خروجی یه لحظه خروجی 48 ولت به یکی از خروجی های 15 ولت اتصال کرد و جرقه زد. فکر کنم همون جا آی سی ها صدمه دیدن.
anti_girl ، eshgh_namordeh ، hamidreza.nayeri عزیز خیلی ممنونم از وقتی که گذاشتید و راهنماییم کردید. :11:
anti_girl
27-04-2010, 12:58
خواهش میکنم دوست عزیز وظیفمون بود...!!!
hamidreza.nayeri
27-04-2010, 20:56
آی سی ها مشکل دارن!
LM317 رو عوض کردم ولتاژ شد حدود 14.9 ولت. اما LM337 رو هنوز عوض نکردم. صد در صد اون هم مشکل داره.
الان که فکر میکنم یادم میاد بعد از اینکه مونتاژ تموم شد موقع اندازه گیری ولتاژ خروجی یه لحظه خروجی 48 ولت به یکی از خروجی های 15 ولت اتصال کرد و جرقه زد. فکر کنم همون جا آی سی ها صدمه دیدن.
anti_girl ، eshgh_namordeh ، hamidreza.nayeri عزیز خیلی ممنونم از وقتی که گذاشتید و راهنماییم کردید. :11:
خواهش میکنم، این حرفها چیه. ما که کاری نکردیم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.