مشاهده نسخه کامل
: سوال در مورد سرویس voip در یاهو مسنجر 6 به بالا
Behroooz
10-04-2006, 11:25
ایا میشه با یاهو مسنجر به تلفن ثابت و یا موبایل در داخل و یا خارج از کشور زنگ زد
اگه میشه چجوری؟
اگه میتونید پیغام خصوصی بدید چون من تاپیک ها رو زود گم می کنم
مرسی
armin_goooodboy
10-04-2006, 11:43
سلام دوست عزیز
فکر نمیکنم این قابلیت از داخل ایران قابل استفاده باشه
اگر کسی از voipstunt در ایران استفاده کرده و میدونه که کار میکنه . من روش فعال کردنشو و طرز کارشو
بهتون میگم.
من خودم الان 3 الی 4 ماهی هست که از این برنامه استفاده میکنم و تقریبا میتونم بگم به همه اروپا و امریکا و حتی ترکیه مجانی
زنگ میزنم. البته به شرطی که اکانت خودتون رو فعال کنید. و برای فعال کردنش هم 10 یورو میخواد .
هر وقت شما به جایی زنگ میزنید هیچ چیزی از این پول کم نمیشه و پول واریز شده فقط برای فعال کردن حساب شما میباشد که
بتونید زنگ بزنید . البته این رو هم بگم که فقط میتونید به تلفن نرمال زنگ بزنید نه موبیل. اگر به موبیل زنگ بزنید بر حسب اون
زمانی که صحبت کردید از اون حساب 10 یوروی شما کم میشود.
در ضمن اگر خواستید به هر کشوری که در لیست این برنامه بصورت Call Free قرار دارد زنگ بزنید حتما اول باید کد کشور را بگیرید
و بعد کد شهر رو و بعد از اون شماره تلفن طرف رو. مثلا من که در سوئد زندگی میکنم اگر بخوام به همسایه بغل دستیم زنگ
بزنم باید اول کد کشور سوئد رو بگیرم بعد کد شهر و بعد شماره تلفن.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یاهو مسنجر هم این قابلیت رو داره اما میدونید دقیقا مانند تلفن عمل میکنه و شما برای هر دقیقه آن باید پول پرداخت کنید. و در
کل میتونم بگم که من همین برنامه رو پیشنهاد میکنم چون شما برای صحبت کردن یا زنگ زدن نا محدود هیچ پولی پرداخت نمیکنید
بلکه فقط برای فعال کردن حسابتون هست که 10 یورو یا حدودای 9 هزار تومن ایران باید بپردازید.
الان در عکس هم که میبینید من 106 روز از سپری شدن مدت زمان غیر فعال شدن حسابم مونده و نزدیک 3 ماهی هم هست که
ازش استفاده میکنم اما همون 10 یورو تو حساب هست و چیزی هم ازش کم نمیشه.
کشورهایی که شما بعد از فعال کردن حسابتون میتونید به اونا مجانی زنگ بزنید عبارتند از ...
Andorra
Argentina
Australia
Austria
Belgium
Bulgaria
Canada
Chile
China
Colombia
Cyprus
Denmark
Finland
France
Georgia
Germany
Gibraltar
Hong Kong
Hungary
Iceland
Ireland
Italy
Japan
Latvia
Liechtenstein
Luxembourg
Malaysia
Monaco
Mongolia
Netherlands
New Zealand
Norway
Panama
Peru
Portugal
Singapore
Slovenia
South Korea
Spain
Sweden
Taiwan
Thailand
Turkey
United Kingdom
United States
Venezuela
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.