ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : معرفي گيرنده ديجيتال X.Vision با قيمت مشخص 79هزار تومان

صفحه ها : 1 [2]

klid
30-03-2011, 03:43
سلام دوستان
من یک کارت تی وی X-Vision USB ----T 2100 دارم میخواستم بدونم میتونم با این کارت ماهواره رو با کامپیوتر ببینم ؟
منظورم اینکه این کارت فقط یک سوراخ آتن پشتش داره ورودی و خروجی صدا تصویر نداره. میشه با سیم یا مودولاتور (همان تبدیل کننده) یا همچین چیزی به ماهواره وصل کنیم تا کانالهای ماهواره رو با کامپیوتر ببینیم یا مثلا نرم افزاری نیست که این کار رو بکنه؟
خیلی ممنون

mehdi_vsgh
30-03-2011, 09:27
سلام دوستان
من یک کارت تی وی X-Vision USB ----T 2100 دارم میخواستم بدونم میتونم با این کارت ماهواره رو با کامپیوتر ببینم ؟
منظورم اینکه این کارت فقط یک سوراخ آتن پشتش داره ورودی و خروجی صدا تصویر نداره. میشه با سیم یا مودولاتور (همان تبدیل کننده) یا همچین چیزی به ماهواره وصل کنیم تا کانالهای ماهواره رو با کامپیوتر ببینیم یا مثلا نرم افزاری نیست که این کار رو بکنه؟
خیلی ممنون
نه نمیشه.....

salambarto
09-04-2011, 15:20
مژده به دوستان شیرازی!درشیرازهم شبکه های دیجیتالی قابل دریافت شد.من خودم باusb تست کردم وجواب داد .فکرکنم حدود 7شبکه رو پوشش میده.

Mohammad Yek110
10-04-2011, 21:26
این ---_T است و ماهواره ---_S
یکمی ! با هم تفاوت داره
نه نمیشه

سلام رفیق من از شما تو اسفند ماه یک ایکس ویژن 131 تلفنی خریدم گفتید قراره بلوسنس t14+ بیست ویکم فروردین می اد حالا اومده بخریم یا نه؟
2-راستی گفتی قراره پنلشا عوض کنند این یعنی چی ایا از نظر فنی چیزی بهش اضافه میشه یا فقط ظاهرش تغییر می کنه؟

mehdi30nema
12-04-2011, 06:59
نیاز به کمک فوری :

دوستان من یکی از همکارام این مدل گیرنده را گرفته و هنوز باز هم نکرده و قراره من باهاش امروز برم خانه اش تا راه اندازی کنیم .
ولی منم تا حالا با این گیرنده ها کار نکردم .
ممنون میشم یه توضیح مختصری از چگونگی نحوه راه اندازی و اینکه آیا نکته خاصی را باید توجه کنیم بگید .

با تشکر

Mohammad Yek110
14-04-2011, 18:23
نیاز به کمک فوری :

دوستان من یکی از همکارام این مدل گیرنده را گرفته و هنوز باز هم نکرده و قراره من باهاش امروز برم خانه اش تا راه اندازی کنیم .
ولی منم تا حالا با این گیرنده ها کار نکردم .
ممنون میشم یه توضیح مختصری از چگونگی نحوه راه اندازی و اینکه آیا نکته خاصی را باید توجه کنیم بگید .

با تشکر

کدوم مدل گیرنده؟
معمولا وقتی انتن را به ورودی زدی اگه زبان فارسی داره میری جستجوی دستی بعد تو کانال 41 و 39 (البته تو اصفهان) سرچ میکنی اگه نوار درص سیگنال امد خودش اتوماتیک کانالها را پیدا میکنه اما اگه درصد سیگنال نده یا اون دوتا شماره کانال تو شهر شما عدد دیگه است یا انتن شما تنظیم نیست یکی تون بره بالا اروم خیلی اروم انتن تاب بده اون یکی هر وقت سیگنال داد بگه بعد هم ok و سرچ اتوماتیک کانال من با ایکس ویزن131 کار کردم ولی اصول کار همشون تقریبا یکیه نترسید به این مفتی خراب نمیشند اینقدر ور برید تا سر در بیارید ضمنا اگه دفترچه فارسی داشته باشه که حله تازه اگه خراب شد ضمانت برا همین روزا گذاشتند دیگه

starpars
24-04-2011, 12:22
اين xvision 333 معلوم نيست چه مرگشه كنترلش واقعا آشغاله ميزني شبكه عوض بشه صداش زياد ميشه ميزني صداش زياد بشه صداش كم ميشه بايد چند بار بزني دا درست بشه حتي داري با كنترل دستگاهاي ديگه كار ميكني منو اين ظاهر ميشه منو هاش هم كاش يخورده قشنگ بود انگار با paint ويندوز نقاشي كشيدن بيشتر به درد تلوزون 14 اينچ ميخوره تا LCD "40 برا يه دستگاه HD واقعا زشته همچين منويي داشته باشه واقعا نمونه يه كالاي ايراني چينيه

minanms
08-05-2011, 23:34
سلام من xvision 101 رو خريدم، يه مشكل اساسي كه داره وقتي كانالي رو عوض ميكني 10 ثانيه طول ميكشه؟ كسي به اين مسئله برخورده؟

iman_s
09-05-2011, 09:57
تا 4 ثانیه طبیعیه ولی اگه بیشتر طول میکشه یک مشکلی هست.اگه با آپدیت برطرف نشد ببرش به نمایندگی.
گارانتی خوبی داره.من دوبار دستگاهم رو هنگام آپدیت خراب کردم و هر دفعه که بردمش گارانتی یک دستگاه نو بجاش دادند

minanms
09-05-2011, 10:27
ممنون
اين مشكل 10 ثانيه كه ميگم براي وقتيه كه مي خواي با ريموت كنترل عدد كانالها رو وارد كني
اما وقتي كه با دكمه هاي بالا پايين شبكه رو عوض ميكني،اون موقع حدود 5 ثانيه طول ميكشه
ميشه تو منوهاش حالتي رو انتخاب كرد كه كانالها رو تك رقمي انتخاب كنه؟مثل حالتي كه تو بعضي از تلويزيون ها داره(كه باعث ميشه به محض زدن يك عدد منتظر رقم بعدي نباشه و سريع كانال رو عوض كنه؟)

starpars
09-05-2011, 13:19
تا 4 ثانیه طبیعیه ولی اگه بیشتر طول میکشه یک مشکلی هست.اگه با آپدیت برطرف نشد ببرش به نمایندگی.
گارانتی خوبی داره.من دوبار دستگاهم رو هنگام آپدیت خراب کردم و هر دفعه که بردمش گارانتی یک دستگاه نو بجاش دادند

ممنون
اين مشكل 10 ثانيه كه ميگم براي وقتيه كه مي خواي با ريموت كنترل عدد كانالها رو وارد كني
اما وقتي كه با دكمه هاي بالا پايين شبكه رو عوض ميكني،اون موقع حدود 5 ثانيه طول ميكشه
ميشه تو منوهاش حالتي رو انتخاب كرد كه كانالها رو تك رقمي انتخاب كنه؟مثل حالتي كه تو بعضي از تلويزيون ها داره(كه باعث ميشه به محض زدن يك عدد منتظر رقم بعدي نباشه و سريع كانال رو عوض كنه؟)
دوستان شما مشكل منو كه بالا نوشتم نداريد؟
( قاطي كردن كنترل : بعضي مواقع وقتي صدارو كم ميكني زياد ميشه و بلعكس)

hafez36
09-05-2011, 14:04
:8:
اين xvision 333 معلوم نيست چه مرگشه كنترلش واقعا آشغاله ميزني شبكه عوض بشه صداش زياد ميشه ميزني صداش زياد بشه صداش كم ميشه بايد چند بار بزني دا درست بشه حتي داري با كنترل دستگاهاي ديگه كار ميكني منو اين ظاهر ميشه منو هاش هم كاش يخورده قشنگ بود انگار با paint ويندوز نقاشي كشيدن بيشتر به درد تلوزون 14 اينچ ميخوره تا LCD "40 برا يه دستگاه HD واقعا زشته همچين منويي داشته باشه واقعا نمونه يه كالاي ايراني چينيه
:8:100% موافقم منم 333 داشتم همين ايرادارو داشت . فقط بلوسنس+t14

minanms
09-05-2011, 21:12
دوستان شما مشكل منو كه بالا نوشتم نداريد؟
( قاطي كردن كنترل : بعضي مواقع وقتي صدارو كم ميكني زياد ميشه و بلعكس)

نه اين مدل 101 مشكلي كه شما گفتيد رو نداره
اما تاخير در عوض كردن كانالهاش غير قابل تحمله. من امروز به خدمات پس از فروشش هم زنگ زدم گفتن اين تاخير عاديه تمام گيرنده هاي ديجيتال اين تاخير رو دارن!!!!:angry:

helijoop
09-05-2011, 21:25
سلام
دو تا سوال از خدمت دوستان که گیرنده دیجیتال دارند داشتم:
1- گیرنده های دیجیتال که پورت HDMI دارند، تفاوت کیفیت تصویر (فقط برای دیدن کانالهای تلویزیون) هنگامی که با پورت HDMI وصل کنیم با زمانی که از خروجی های دیگر (مثلا RGB , ....) استفاده کنیم چقدر هست؟ اصلا تفاوتی میکنه یا برای کانالهای تلویزیون فرقی نمیکنه؟
2- با کیفیت ترین و کم مشکلترین دستگاه فقط برای دیدن کانالهای تلویزیون کدوم دستگاه هست؟ ساپورت پخش فرمتهای ویدئویی و ... اصلا مدنظر نباشه! فقط فقط برای دیدن کانالهای تلویزیون.

لطفا اگر پاسخ سوال اول بله (تفاوت میکنه هست) است در معرفی گیرنده (سوال دوم) لحاظ بفرمایید.
iman_s
10-05-2011, 10:08
من که تا بحال مشکلی با کنترل ایکس ویژن 333 نداشتم.با رســیــور و تلویزیون هم قاطی نکرده.قبلا 131 داشتم که طراحی کنترلش خیلی افتضاح بود و اصلا نمیتونستم باهاش کنار بیام.دکمه هاش خیلی بد چیده شده بودند و جنسش آشغال به تمام معنا بود ولی 333 بهتر عمل کرده.
چون تلویزیونم خودش یک HD Player کامل هست دیگه از پلیر گیرنده استفاده نمیکم.از طراحی منوهای گیرنده هم اصلا خوشم نمیاد.به قول دوستمون انگار با Paint ویندوز کشیدنش.
با کابل HDMI به LCD و با کابل کامپوزیت به تلویزیون لامپی همزمان وصل کردم و مشکلی نداشته.
در کل دستگاه بدی نیست ولی اصلا نمیصرفه که بخوای اینقدر پول براش بدی.اگه قیمت گیرنده های USB بود صرف میکرد.

nejad_222
12-05-2011, 13:55
سلام دوستان . یکی از اقوام برای ما یه جم- sima-dp02 کادو اورده کسی میدونه اگه بخوام بفروشمش چقدر میارزه ؟

اینم یکی از لینکاش : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

isfahaneshop
24-05-2011, 18:42
سلام رفیق من از شما تو اسفند ماه یک ایکس ویژن 131 تلفنی خریدم گفتید قراره بلوسنس t14+ بیست ویکم فروردین می اد حالا اومده بخریم یا نه؟
2-راستی گفتی قراره پنلشا عوض کنند این یعنی چی ایا از نظر فنی چیزی بهش اضافه میشه یا فقط ظاهرش تغییر می کنه؟

یک چیزی میگم تعجب نکن!:18:
ما یک کارتن ایکس ویژن 131 خریدیم برای فروش، فقط دوتا از اونها را فروختیم اونهم به درخواست خود شما بوده که 131 دادیم!!!
بقیه اش را هم دادیم به همکارها برامون رد کنند بره!
اینقدر جنس خوبی است که هنوز یکیش مونده!:2:(بیا تو مغازه مون ببینش)
1) به جان وارد کننده بلوسنس قسم که من نمی دونم کی میاد:24: و کی توزیع میشه فقط این را می دونم که نمایندگی تهران از بعد از عید (15/01/1390) به من گفته تو گمرکه و تا آخر هفته میرسه ولی هنوز نفهمیدم آخر کدوم هفته:9::9::9::4::4::4::32::32:!!!!!!!!!!!!!
2)تا قبل از 15/02/1390 به ما می گفتند توی پنل جلوش داره تغیراتی ایجاد میشه:41:و برای همین نیست اما بعد از اون تاریخ گفتند که تو گمرکه و نمیزارن ترخیص بشه!:41:
راست یا دروغ تمام حرفهایی که به ما زدند گردن خودشون:2:، ما فقط یک نماینده هستیم که اگه جنس باشه می فروشیم و نباشه و یا کیفیتش بد باشه یک جنس خوب دیگه می فروشیم! و اصلاً هم هیچ مارک خاصی برامون مهم نیست، فقط کیفیت کیفیت کیفیت، به هرکی هم جنس آشغال دادیم قبلش صد بار بهش گفتیم آشغال است:40::40:

isfahaneshop
29-05-2011, 16:52
:33:بالاخره بلوسنس T14+ تشریفشون را آوردند و ظاهراً قراره چشم ما به جمالشون روشن بشه!

تاریخ قطعی نمی دم ولی حدود 10 تا 13 خرداد گفتن میرسه اصفهان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا نمی دونم تغییری کرده یا نه ولی تا رسید تفاوتش را براتون می نویسم.

salam_iran57
30-05-2011, 10:08
سلام
گیرنده دیجیتال اپ تک از شرکت سروش و یا گیرنده دیجیتال فارس ویژن چطوره؟

isfahaneshop
11-06-2011, 18:17
سلام
برو اینجا یک سر بزن شاید نظرت تغییر کرد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

po_2009
14-06-2011, 15:06
سلام

آپ تك برخلاف اينكه تبليغ كمي داره
محصول خيلي خوبيه
چون به سفارش شركت سروش ودر آلمان ساخته شده
قيمتش 65000تومان هستش ونسبت به گيرند هاي اين قيمتي امكانات خوبي داره
گارانتي 15ماهه وكلي امكانات ديگر

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

isfahaneshop
15-06-2011, 13:09
آپ تك برخلاف اينكه تبليغ كمي داره
محصول خيلي خوبيه
چون به سفارش شركت سروش ودر آلمان ساخته شده
قيمتش 65000تومان هستش ونسبت به گيرند هاي اين قيمتي امكانات خوبي داره
گارانتي 15ماهه وكلي امكانات ديگر

مطمئنی آلمانی است؟ دیگه غیر از چین برای هیچ کشوری نمیصرفه همچین چیزهایی تولید کنه! تحت لیسانس نیست؟

po_2009
16-06-2011, 19:13
مطمئنی آلمانی است؟ دیگه غیر از چین برای هیچ کشوری نمیصرفه همچین چیزهایی تولید کنه! تحت لیسانس نیست؟

دوست عزیز این دستگاه در تعداد خیلی بالا مثل برخی دستگاه های تولید داخل نیست و فقط در شهرهایی که شرکت سروش نمایندگی داره به تعداد خیلی کم موجوده
امکانات خیلی خوبی داره(باز هم تاکید دارم نسبت یه قیمتی که داره)
که فقط رو جعبه و دفترچه محصول نوشته شده و تو این آگهی چندان بهش اشاره نشده
USb دستگاه فرمت های قابل پخش بالایی رو ساپورت میکنه،بر روی جعبه هم نوشته شده به سفارش شرکت
سروش،حتی باتری های دستگاه هم محصول خود شرکته.

این هم لینک معرفی شرکت در سایت این شرکت:

درباره شركت

شركت A .P .CO در سال 2005 ميلادي در شهر فرانكفورت آلمان با شماره HRB 77490 به ثبت رسيده است . فعاليت اين شركت در زمينه ارائه محصولات الكترونيك و ديجيتال از قبيل MP3 – MP4 - دوربينهاي عكس برداري ديجيتال – دي وي دي پليرهاي پورتابل – فلش مموري و كارتهاي حافظه در اشكال ، رنگها وظرفيتهاي مختلف با برند معتبر AP.TECH ميباشد .
تنوع در كالا و بسته بندي بسيار زيبا در كنار كيفيت بالا از ويژگي هاي محصولات اين شركت بوده كه در همين راستا توانسته سهم خوبي را در بازار خاورميانه بدست آورد.
يكي ديگر از بخش هاي فعال وموفق اين شركت بخش گارانتي و خدمات پس از فروش آن ميباشد كه پس از گذشت حدود 3 سال از ارائه اين خدمات و با استفاده از كادري فني و مجرب توانسته است با تعويض ويا تعمير قطعات محصولات خود جايگاه ويژه اي را در اين زمينه به خود اختصاص داده و رضايت مشتريان را در كوتاه ترين زمان جلب نمايد .

isfahaneshop
17-06-2011, 13:10
دوست عزیز این دستگاه در تعداد خیلی بالا مثل برخی دستگاه های تولید داخل نیست و فقط در شهرهایی که شرکت سروش نمایندگی داره به تعداد خیلی کم موجوده
امکانات خیلی خوبی داره(باز هم تاکید دارم نسبت یه قیمتی که داره)
که فقط رو جعبه و دفترچه محصول نوشته شده و تو این آگهی چندان بهش اشاره نشده
USb دستگاه فرمت های قابل پخش بالایی رو ساپورت میکنه،بر روی جعبه هم نوشته شده به سفارش شرکت
سروش،حتی باتری های دستگاه هم محصول خود شرکته.

این هم لینک معرفی شرکت در سایت این شرکت:

درباره شركت

شركت A .P .CO در سال 2005 ميلادي در شهر فرانكفورت آلمان با شماره HRB 77490 به ثبت رسيده است . فعاليت اين شركت در زمينه ارائه محصولات الكترونيك و ديجيتال از قبيل MP3 – MP4 - دوربينهاي عكس برداري ديجيتال – دي وي دي پليرهاي پورتابل – فلش مموري و كارتهاي حافظه در اشكال ، رنگها وظرفيتهاي مختلف با برند معتبر AP.TECH ميباشد .
تنوع در كالا و بسته بندي بسيار زيبا در كنار كيفيت بالا از ويژگي هاي محصولات اين شركت بوده كه در همين راستا توانسته سهم خوبي را در بازار خاورميانه بدست آورد.
يكي ديگر از بخش هاي فعال وموفق اين شركت بخش گارانتي و خدمات پس از فروش آن ميباشد كه پس از گذشت حدود 3 سال از ارائه اين خدمات و با استفاده از كادري فني و مجرب توانسته است با تعويض ويا تعمير قطعات محصولات خود جايگاه ويژه اي را در اين زمينه به خود اختصاص داده و رضايت مشتريان را در كوتاه ترين زمان جلب نمايد .

از اطلاعات مفید شما سپاسگذارم
فقط اگه قیمتش و عکس فرمتهای قابل ساپورت هم داشته باشی و برای اطلاع دوستان بذاری خیلی عالی میشه

kodabeh
17-06-2011, 19:58
سلام
میخواستم یه گیرنده دیجیتال Bright برای شهرستان بابل - مازندران بگیرم.
کسی از کیفیتش اطلاعی داره؟

isfahaneshop
18-06-2011, 10:48
سلام
میخواستم یه گیرنده دیجیتال Bright برای شهرستان بابل - مازندران بگیرم.
کسی از کیفیتش اطلاعی داره؟

خودم تا حالا ندیدمش ولی مسئول فنی شرکتمون می گفت به نسبت قیمتش و توی بازار حالا ارزش خرید کردن داره

kodabeh
18-06-2011, 11:46
حالا این گیرنده bright مدلهای مختلفی داره؟
قیمتش چه قدره؟
آیا تکتا تاییدش کرده؟

isfahaneshop
18-06-2011, 14:43
حالا این گیرنده bright مدلهای مختلفی داره؟
قیمتش چه قدره؟
آیا تکتا تاییدش کرده؟

من اطلاعات دقیقی از قیمت و مدلش ندارم فقط راهنمایی که می توانم بکنم آدرس سایت تکتا (بخش شرکت های دارای تاییدیه)

و سایت برایت است

در مورد کیفیتش بازم تحقیق کن چون اطلاعات من در حد تعریف یک نفر از دستگاه است
توی همین فروم و یا گوگل دنبال معایبش بگرد ببین چطوری است
مشکل هنگ کردن و عدم ساپورت فیلمهای کیفیت بالا (پسوندهای مختلف) ، حرارت بیش از حد نرمال ، مشکلات نرم افزاری ، مشکلات گارانتی و ضعف گیرندگی از جمله مشکلات عمده این گیرنده ها تا حالا بوده و بعضی مشکلات عجیب و غریب که توی موارد خاص دوستان بهش برخورد کردند.:11:

samira_googleOne
19-06-2011, 10:17
دوستان
یکی از نکته های بسیار بسیار بسیار مهمی که باید در خرید گیرنده دیجیتال بهش توجه کنید: این هست که اطلاعات ارسالی از صداو سیما که با دستگاه ----T شما دریافت میشه، دائما در حال تغییرات هست
مکان شبکه ها جا به جا میشه، نوع ارسال تغییر می کنه، فرمت صدا تغییر می کنه و خلاصه کلی تغییرات که به دلیل نوپا بودن امواج دیجیتال دائما از طرف صدا و سیما اعمال میشه
اگر دستگاه گیرنده دیجیتال شما، خدمات پس از فروش خوبی نداشته باشه ، کسی نیست که بخواد ورژن جدید بده بیرون و بنابراین دائما دچار مشکل خواهید
شد

اگر سری به وبلاگ maadiran.mihanblog.com بزنید می بینید هر دو روز یه بار، کاربر ها در مورد ایراد جدید صدا یا تصویر اعتراض می کنن. در حالی که این ایراد ها تنها تغییرات صدا و سیما هست که مایدارن با ارائه نسخه جدید دستگاه ایکس ویژن آنها را رفع می کنه
هر برندی که خواتید بگیرید به خدمات پس از فروشش خیلی توجه کنین و مطمئن شین خدمات خوبی ارائه می کنه
مثل همین ایکس وسژن که خدماتش با مادیرانه

isfahaneshop
20-06-2011, 10:56
دوستان
یکی از نکته های بسیار بسیار بسیار مهمی که باید در خرید گیرنده دیجیتال بهش توجه کنید: این هست که اطلاعات ارسالی از صداو سیما که با دستگاه ----T شما دریافت میشه، دائما در حال تغییرات هست
مکان شبکه ها جا به جا میشه، نوع ارسال تغییر می کنه، فرمت صدا تغییر می کنه و خلاصه کلی تغییرات که به دلیل نوپا بودن امواج دیجیتال دائما از طرف صدا و سیما اعمال میشه
اگر دستگاه گیرنده دیجیتال شما، خدمات پس از فروش خوبی نداشته باشه ، کسی نیست که بخواد ورژن جدید بده بیرون و بنابراین دائما دچار مشکل خواهید
شد

اگر سری به وبلاگ maadiran.mihanblog.com بزنید می بینید هر دو روز یه بار، کاربر ها در مورد ایراد جدید صدا یا تصویر اعتراض می کنن. در حالی که این ایراد ها تنها تغییرات صدا و سیما هست که مایدارن با ارائه نسخه جدید دستگاه ایکس ویژن آنها را رفع می کنه
هر برندی که خواتید بگیرید به خدمات پس از فروشش خیلی توجه کنین و مطمئن شین خدمات خوبی ارائه می کنه
مثل همین ایکس وسژن که خدماتش با مادیرانه

تشکر از راهنمایی شما
ولی میتوانم بپرسم توی کدوم یکی از شهرهایی که افتتاح رسمی شده تا حالا هرروز تغییرات دیدی؟ یا فرکانس شبکه ها تغییر بکنه؟
تا زمانی که شبکه ها به صورت آزمایشی ارسال میشه تغییرات هم داره ولی از وقتی که افتتاح شده تا حالا تغییرات اساسی توش نداشته
جان من شما خودت توی خانه ات ایکس ویژن داری؟
حیف اینجا نمی توانم یکسری حرفها را بزنم چون فوری پاک یشه، آپدیتهایی هم که به قول شما میدهند بیرون، اکثراً مال رفع ایرادات دستگاه است.
کدوم نسخه آپدیت مادیران برای تغییرات فرکانس یا مشکلات صدا و سیما بوده؟
عیب ایکس ویژن را تو سر صدا سیما نزن (هرچند صدا و سیما هم خالی از مشکل نیست ولی خوب ربطی به ایکس ویژن نداره)

imana
26-06-2011, 06:30
با سلام من آخرین ورژن رو روی XDVB-131 نصب کردم)1.12( ولی همچنان هنگام پخش فایهای تصویری با مشکل هماهنگ نبودن صدا و تصویر مواجه هستم . در ورژن اصلی این مشکل وجود نداشت ولی ورزن های بعدی این مشکل رو دارن دوستان دیگه این مشکل رو ندارن

isfahaneshop
26-06-2011, 09:08
با سلام من آخرین ورژن رو روی XDVB-131 نصب کردم)1.12( ولی همچنان هنگام پخش فایهای تصویری با مشکل هماهنگ نبودن صدا و تصویر مواجه هستم . در ورژن اصلی این مشکل وجود نداشت ولی ورزن های بعدی این مشکل رو دارن دوستان دیگه این مشکل رو ندارن

من فقط ورژن اصلیش را دیدم و خدا را شکر موفق به زیارت بقیه ورژنها نشدم! به همین دلیل فقط می تونم این را بگم که اگه توی ورژن اصلی مشکلی نداشتی و خیلی ایراد نداره برو همون ورژن اصلی را با ایمیل زدن به مادایران بگیر تا مشکلت حل بشه!:11:
به این میگن

"Update to Yesterday"
!به دیروز رسانی!

:27::21::21::21::21::21::27:

safabakhsh
02-07-2011, 12:43
با سلام
من هم نظر دوستمونو تایید میکنم اینکه مارک اپتک که سروش ارائه میده خیلی خوبه و همین که خود صدا و سیما تاییدش کرده و به سفارش صدا و سیما درست شده کافیه. من خودم یه دستگاه گرفتم خیلی هم ازش راضیم.

isfahaneshop
03-07-2011, 13:53
با سلام
من هم نظر دوستمونو تایید میکنم اینکه مارک اپتک که سروش ارائه میده خیلی خوبه و همین که خود صدا و سیما تاییدش کرده و به سفارش صدا و سیما درست شده کافیه. من خودم یه دستگاه گرفتم خیلی هم ازش راضیم.

سلام دوست عزیز
این که شما از دستگاهت راضی هستی یک بحث متفاوت از اون است که دستگاه را چه کسی ساخته (چین) است
این گیرنده های دیجیتال هیچکدوم به سفارش صدا و سیما:18: درست نشدند!:31:
بلکه افرادی که دستشون توی کارهای صدا و سیما بند است و یا شرکتهای وابسته به سازمان صدا و سیما (نه به سفارش صدا و سیما) رفتند و هرکدوم یک برند گیرنده دیجیتال از چین وارد ایران کردند
من تا حالا درب 12 تا برند گیرنده دیجیتال را باز کردم و توش غیر از چین (علیه السلام!) هییییییییییییییچی نبود!
هرکی باورش نمیشه مثل من قید گارانتی دستگاهش را بزنه و دربش را باز کنه و توش را ببینه!
هشدار
اگه رشته تون مرتبط با این کارها نیست وقتی توی برق است اکیداً اقدام به باز کردن دستگاه نکنید!
خطر مرگ

ekhorasan
27-07-2011, 12:12
گیرنده های دیجیتال آپ تک نه تنها آلمانی نیست بلکه از نظر کیفیت و درجه گیرندگی نیز در پائینترین سطح ممکن قرار دارد و گیرنده ان نسبت به بقیه ضعیف تر است.

majid.jon
29-07-2011, 19:26
گیرنده های دیجیتال آپ تک نه تنها آلمانی نیست بلکه از نظر کیفیت و درجه گیرندگی نیز در پائینترین سطح ممکن قرار دارد و گیرنده ان نسبت به بقیه ضعیف تر است.
آلمااااااااااااااان !!!:18:
همه این گیرنده ها چینی است، آلمان کجا بوده!

isfahaneshop
31-07-2011, 13:17
آلمااااااااااااااان !!!:18:
همه این گیرنده ها چینی است، آلمان کجا بوده!
واقعاً من نمی دونم کی دلش میاداین حرف ها را به مردم بزنه!
آلمان کجا بوده!

isfahaneshop
31-07-2011, 21:00
یک خبر جالب و در نوع خودش منحصر به فرد

گیرنده مارک ایکس ویژن مدلهای 333، 131، 121 به دلیل مشکلات فنی (هنگ کردن و غیره!) دیگه توزیع نمیشه و فقط مدل 121 توی بازار هست.

ظاهراً یک دستگاه جدید جایگزین بشه.

چند روز پیش یکی از مشتری هام بهم گفت ولی مطمئن نبودم، تا امروز که مطمئن شدم توی بازار نیست.

حالا هی شما بگید فلان دستگاه ایرانی است و فلان دستگاه آلمانی است و فلان دستگاه تایوانی است و .....
از دم همه اش چینی است.

باز به معرفت شرکت سما که حقیقت را میگه!
طراحی و لیسانس اسپانیا
تولید چین

اگه خبر جالبی بود، لطفاً دکمه تشکر فراموش نشه!

tohid_abi
01-08-2011, 19:28
دوستان عزیز من برای یکی از همکارانم مدل 101 را گرفتم
انتنش هانی دو شاخه هستش بوستر دار ساکن رودهن هم هست
هر کاری کردیم هیچ کانالی پیدا نکرد حتی بوستر انتن را هم خاموش کردیم باز هیچ کانالی سرچ نشد
راهنمایی کنید ممنون میشم

isfahaneshop
01-08-2011, 21:21
دوستان عزیز من برای یکی از همکارانم مدل 101 را گرفتم
انتنش هانی دو شاخه هستش بوستر دار ساکن رودهن هم هست
هر کاری کردیم هیچ کانالی پیدا نکرد حتی بوستر انتن را هم خاموش کردیم باز هیچ کانالی سرچ نشد
راهنمایی کنید ممنون میشم
اگه شما از آنتن فرستنده دور هستید آنتن خودتون را با یک آنتن شاخه ای UHF/VHF عوض کنید تا مشکل حل بشه
سیم آنتن مرغوب هم خیلی موثر است (ترجیحاً کرمان)
جهت آنتن را با استفاده از جستجوی دستی توی دستگاه تنظیم کنید

helijoop
02-08-2011, 20:07
با این اوصاف و خبر پر نقص بودن 3 تا از دستگاههای ماد ایران، اگر بخواهیم یه دستگاه گیرنده که فقط باهاش کانال بگیریم و ببینیم و استفاده دیگه ای نخواهیم بکنیم ازش، در ضمن خدمات پس از فروشش هم خوب باشه چه چیزی باقی میمونه؟ همین مدل 121 یا 101 مادایران یا مارک دیگه ؟

isfahaneshop
03-08-2011, 08:33
با این اوصاف و خبر پر نقص بودن 3 تا از دستگاههای ماد ایران، اگر بخواهیم یه دستگاه گیرنده که فقط باهاش کانال بگیریم و ببینیم و استفاده دیگه ای نخواهیم بکنیم ازش، در ضمن خدمات پس از فروشش هم خوب باشه چه چیزی باقی میمونه؟ همین مدل 121 یا 101 مادایران یا مارک دیگه ؟

شما مدل 101 مادیران را 72 می خرید
با همون پول میشه یک مدل با قابلیت پخش مناسب خرید!
من هرچی میگم این گیرنده ها همه اش چینی است کسی باورش نمیشه!
مادیران با وارد کردن آشغال چینی فکر کنم بیشتر خودش را خراب کرد
اگه یک دستگاه خوب با قیمت گرانتر می آورد بهتر از این بود که آشغال بیاره و ارزان بده
در ضمن دستگاههای توی بازار اکثراً در حد 333 مادیرا با قیمت حدود 75 به فروش میرسه ولی 333 حدود 83 بود
تفاوت 333 و 131 فقط یک کابل HDMI بود با 10 هزار تومان اختلاف قیمت
اکثر دستگاه هاش قابلیت مدیا پلیر نداشت

helijoop
03-08-2011, 13:02
برادر عزیز
شما مدل 101 مادیران را 72 می خرید
با همون پول میشه یک مدل با قابلیت پخش مناسب خرید!
من هرچی میگم این گیرنده ها همه اش چینی است کسی باورش نمیشه!
مادیران با وارد کردن آشغال چینی فکر کنم بیشتر خودش را خراب کرد
اگه یک دستگاه خوب با قیمت گرانتر می آورد بهتر از این بود که آشغال بیاره و ارزان بده
در ضمن دستگاههای توی بازار اکثراً در حد 333 مادیرا با قیمت حدود 75 به فروش میرسه ولی 333 حدود 83 بود
تفاوت 333 و 131 فقط یک کابل HDMI بود با 10 هزار تومان اختلاف قیمت
اکثر دستگاه هاش قابلیت مدیا پلیر نداشت
دستگاه پخش خوب جداگانه موجود هست و از این گیرنده ها فقط برای دریافت کانالهای تلویزیونی اگر بخواهیم استفاده کنیم با توضیحاتی که فرمودید چه مارک و مدلی مناسب و دارای کیفیت بهتری هست؟

tomalaki
04-08-2011, 22:26
سلام دوستان! سوالی دارم. خواستم بدونم با این گیرنده های ماهواره آیا میشه همین سیستم جدید رو گرفت؟ آخه روش نوشته --- روی اون گیرنده های دیجیتالم نوشته ---. جریان چیه؟

isfahaneshop
06-08-2011, 14:13
سلام دوستان! سوالی دارم. خواستم بدونم با این گیرنده های ماهواره آیا میشه همین سیستم جدید رو گرفت؟ آخه روش نوشته --- روی اون گیرنده های دیجیتالم نوشته ---. جریان چیه؟
ماهواره ----S
گیرنده دیجیتال ----T
موبایل ----H

ali_slovak
14-08-2011, 15:12
سلام،

این گیرنده ها به آنتن روی پشت بام نیاز دارند؟

اگر بله، نوع آنتن باید معمولی باشه؟ یا آنتن مخصوص داره؟

الآن ما یه آنتن آنالوگ داریم که خودش بوستر داره. با بوستر سازگاری دارن اینا؟

ممنون.

isfahaneshop
14-08-2011, 18:45
سلام،

این گیرنده ها به آنتن روی پشت بام نیاز دارند؟

اگر بله، نوع آنتن باید معمولی باشه؟ یا آنتن مخصوص داره؟

الآن ما یه آنتن آنالوگ داریم که خودش بوستر داره. با بوستر سازگاری دارن اینا؟

ممنون.
بوستر آنتن را از مسیر دستگاه حذف می کنی و داخل منوی دستگاه گزینه قدرت آنتن را فعال می کنی
خود دستگاه کار بوستر را برات انجام می دهد.
بهترین آنتن برای این سیستم ، آنتن یاگی (شاخه ای ) است.
یک چیزی تقریباً توی این فرم

motreb_11
03-09-2011, 14:45
با سلام
من از usb ----t استفاده می کنم و به یک مشکل برخوردم
بعد از سرچ فقط 8 کانال مسنتد و شما و ... میگیره و خبری از کانال های 1-2-3-4-5 نیست
از آنتن هوایی استفاده میکنم
بوستر یا تقویت کننده در مسیر هست.
آنتن هوایی از نوع خفاشی است
آیا مشکل از جهت آنتن میباشد؟ (ساکن قزوین میباشم و اگر مشکل از جهت میباشد باید به کدوم سمت تغییر یابد؟)

isfahaneshop
03-09-2011, 17:00
دستگاه پخش خوب جداگانه موجود هست و از این گیرنده ها فقط برای دریافت کانالهای تلویزیونی اگر بخواهیم استفاده کنیم با توضیحاتی که فرمودید چه مارک و مدلی مناسب و دارای کیفیت بهتری هست؟

فاقد پورت USB
با کیفیت و خدمات مناسب
تله تکست و EPG و اعلام زمان اذان و ...

firefox7
03-09-2011, 17:07
بهترین آنتن برای دستگاه دیجیتال چیه؟
آیا آنتن رومیزی خوبه؟ یا فقط باید آنتن هوایی باشه؟ چه فرقی بین انواع مختلف آنتن وجود داره؟

isfahaneshop
11-09-2011, 20:56
بهترین آنتن برای دستگاه دیجیتال چیه؟
آیا آنتن رومیزی خوبه؟ یا فقط باید آنتن هوایی باشه؟ چه فرقی بین انواع مختلف آنتن وجود داره؟
با توجه به محدوده سکونت شما بهترین آنتن متفاوت است
ولی در دورترین نقطه نسبت به فرستنده به هیچ عنوان آنتن برقی (بوستر دار یا به عبارت دیگه دارای تقویت کننده) مفید نیست و در نتیجه پول زیاد بابت تقویت کننده ندهید!
استفاده از آنتن یاگی (شاخه ای) با محدوده کار UHF/VHF بهترین راه حل است.

kati*
24-09-2011, 14:28
سلام بچه ها
من یه گیرنده دیجیتال میخوام بخرم.
xvision 333 چطوره؟
بعضی از بچه ها می گن داغ می کنه؟ اگه اینطوره، چه قدر طول میکشه داغ کنه؟
یه سوال دیگه اینکه من میخوام برنامه های شبکه سه رو ضبط کنم. مثلا برای 2 ساعت ضبط باید چه usb بخرم؟ 2 گیگ؟4 گیگ؟ 8 گیگ؟
ممنون می شم راهنماییم کنید.

You Were Mine
24-09-2011, 15:01
سلام بچه ها
من یه گیرنده دیجیتال میخوام بخرم.
xvision 333 چطوره؟
بعضی از بچه ها می گن داغ می کنه؟ اگه اینطوره، چه قدر طول میکشه داغ کنه؟
یه سوال دیگه اینکه من میخوام برنامه های شبکه سه رو ضبط کنم. مثلا برای 2 ساعت ضبط باید چه usb بخرم؟ 2 گیگ؟4 گیگ؟ 8 گیگ؟
ممنون می شم راهنماییم کنید.

به نظر من Xvision 101 بگیر که با اپدیت تمام فرمت های صوتی و تصویری را مثل مدل 333 پخش میکنه مشخصات سخت افزاری شون هم یکیه
اما اگه از 1 مدل دیگه میخوای بهت Blusens T14+ پیشنهاد میدم اونم مدل خوبیه کسایی ک خریدن راضی بودن .
الان قیمت مموری ا خیلی امده پائین با 15-16 تومن میتونی 8 گیگ بخری . 8 گیگ بگیر ک هم تو ضبط کردن مشکلی نداشته باشه و هم جاهای دیگه حافظه زیادتر ب دردت میخوره

ekhorasan
24-09-2011, 20:00
با توجه به محدوده سکونت شما بهترین آنتن متفاوت است
ولی در دورترین نقطه نسبت به فرستنده به هیچ عنوان آنتن برقی (بوستر دار یا به عبارت دیگه دارای تقویت کننده) مفید نیست و در نتیجه پول زیاد بابت تقویت کننده ندهید!
استفاده از آنتن یاگی (شاخه ای) با محدوده کار UHF/VHF بهترین راه حل است.

با توجه به اینکه دیگه آنتن یاگی یا همون آنتن های شاخه ای قدیم وجود نداره ، چه باید کرد؟

kati*
26-09-2011, 21:55
سلام بچه ها
من چطور می تونم فیلم هایی که توسط xvision 131 ضبط کردم رو به فرمت دیگه ای مثل avi تبدیل کنم؟

You Were Mine
26-09-2011, 22:38
سلام بچه ها
من چطور می تونم فیلم هایی که توسط xvision 131 ضبط کردم رو به فرمت دیگه ای مثل avi تبدیل کنم؟

شما بالاخره xvision 131 خریدی ؟ مبارکت باشه اما من شنیدم مدل 131 و 121 ها رو به علت اینکه مشکل داشتن از بازار جمع کردن حالا نمیدونم راست بود یا دروغ .
برای تبدیل فرمت هم نرم افزار های زیادی هست اما فکر کنم Format Factory کارت را راه بندازه.

iman_s
27-09-2011, 16:47
برو تو وبلاگ مادیران برنامه برای تبدیل فایلها گذاشتند
Pavtube HD Convertor
برنامه خیلی خوبیه

samira_googleOne
04-10-2011, 10:50
شما بالاخره xvision 131 خریدی ؟ مبارکت باشه اما من شنیدم مدل 131 و 121 ها رو به علت اینکه مشکل داشتن از بازار جمع کردن حالا نمیدونم راست بود یا دروغ .
برای تبدیل فرمت هم نرم افزار های زیادی هست اما فکر کنم Format Factory کارت را راه بندازه.

نه عزیز همچنین چیزی نیست
مدل 121 قابلیت پخش فیلم نداشت. به دلیل نیاز بازار به این محصول دیگه 121 تولید نشد (111 هم همینطور . چون نمی تونست فیلم پخش کنه دیگه تولید نشد)

مدل 333 هم تموم شد ولی چون قرار شده مادیران در آینده مدل دیگری وارد کنه فقط مدل های باقی موندشو میفروشه که 101 هست

---------- Post added at 10:46 AM ---------- Previous post was at 10:46 AM ----------

سلام بچه ها

pavtube convertor تو وبلاگ مادیران هست
maadiran.mihanblog.com

---------- Post added at 10:50 AM ---------- Previous post was at 10:46 AM ----------

دوست عزیز
اگر بخواهید به بچه هایی که دارن اینجا نبلیغ محصولشون را می کنن گوش کنین که آخر باید برید به حرف تبلیغات گوش بدید

دستگاه ها را با توجه به خرید بچه ها و نظرشون تهیه کنید نه با توجه به مبلغ ها
در مورد دستگاه های 101:

قابلیت پخش فیلم دارند و قیمتشون + کیفیتشون خوبه تنها ایرادشون به نظر من ریموت هست که از فاصله خیلی زیاد خوب نمی گیره
فاصله باید کمتر از 4 متر باشه

در مورد دستگاه های دیگر: کلا گیرنده دیجیتال چیز خفنی نیست که بخواهید بگید فلان برند خوبه و فلانی بده
خیلی دستگاه ساده ای هست. فقط باید مطمئن بشید که با تلویزیونتون سازگاهر
چون بهترین دستگاه ها هم ممکنه با تلویزیون شما سازگار نباشه
برای اطمینان از سازگاری ایکس ویژن به سایت maadiran.mihanblog.com مراجعه کنین و ازشون بپرسین تا مطمئن بشید

One Minute
13-10-2011, 19:34
دوستان قائمشهر تحت پوشش گیرنده های دیجیتال هست ؟ ( مازندران )

cmgnabavi
14-10-2011, 17:38
اولا كه خدا نكنه

ثانيا دقيقا درست ميگي. متاسفانه يك سري از دوستان براي تبليغ كاراشون حرفاي بي مورد و بي اساس ميزنن.
مثلا يه مودت ميگفتن xvision داغ ميكنه. بعد همه اونا كه خريده بودن يا فروشنده ها اومدن گفتن: نه بابا چرا خالي ميبندين و اين حرفا.
به طور كلي كيفيت هاشون فرق نداره . ولي چون ماديران شركت قدري هست و يه جورايي دولتي هم هست و به اصطلاح خودمون كلفته، زورش ميرسه كه قيمت ها رو تا حد زيادي بياره پايين (احتمالا هم از تعرفه كمتري بهش ميخوره يا ماليات كمتري ميده يا ...). براي همين از نظر قيمتي كسي نميتونه باهاش رقابت كنه. و شروع ميكنن به حرف هاي چرت و پرت گفتن كه داغ ميكنه ، كنترلش بده و ....
قبلا همه ميگفتن كنترل xvision خوب نيست، الان يه سري خريدن ميزنن تو سرشون ميگن كنترل provision داغونه.

من يه دونه xvision خريدم آوردم خونه ديدم بعضي كليدهاي كنترلش كار نمي كنه بردم كه دستگاه را كلا عوض كنه ولي گفت كه كنترلاش همش يكيه و يه كنترل ديگه از يكي ديگه برداشت و بهم داد . بعد از يه مدت كه دستگاه كار كرد حالا اينقدر داغ مي كنه كه مثل ذغال مي شه نمي دونم اين داغ كردن براي خودشه يا اين خرابه در ضمن يك هارد 500 گيگ دارم كه اصلا نمي شناسه و نمي تونه روش برنامه ضبط كنه . ضبط خودكار برنامه هاش هم يه بار عمل مي كنه و ديگه عمل نمي كنه و براي اينكه دوباره درست بشه بايد بعد از يك بار ضبط به تنظيمات كارخانه برش گردوني و دوباره ساعتهاي ضبط را تنظيم كني. مي ترسم ببرمش گارانتي داغونترش كنن و بهم تحويل بدن يه هزينه اي هم ازم بگيرن

Alone.boy1992
27-10-2011, 19:15
آقا ارزش داره این دستگاه ایکس ویژن رو بخریم ؟

isfahaneshop
28-10-2011, 21:53
من کاری ندارم کدوم دستگاه خوبه و کدوم بده، فقط می خوام بدونم این همه آپدیت ایکس ویژن کدومش مال تغییرات صدا و سیما بوده؟ شما خودت برو توی مراکز خدمات مادیران ببین نظراونهایی که خرید کردند با نظر شما یکی هست یا نه؟
امتحانش رایگان است
قبل از خرید ابتدا به مراکز خدمات پس از فروش مادیران سر بزنید و تعداد مراجعین را با علت مراجعه ببینید.

samira_googleOne
01-11-2011, 09:57
آقای اصفهان شاپ
شما فروشنده یه مارک دیگه هستی و مطمئنم به خاطر همین داری این حرف رو مزنی
دقیقا یادمه که چند وقت پیش برای همه گیرنده ها مشکلی پیش اومده بود و کانال های صدا و سیما جا به جا پخش می شد و اول 6 کانال دوم و بعد 8 کانال اول پخش می شد که ایکس ویژن با آپدیت حلش کرد
چند وقت قبلشم صدای فرستنده ها به صورت موج دار پخش می شد از طرف صدا و سیما که مادیران اولین شرکتی بود که با آپدیت سریع رفعش کرد

شما خدمات زیاد مادیران رو عجیبه که نادیده می گیری
وبلاگ مادیارن هم نمونه ای از این خدماته:
maadiran.mihanblog.com

LeiliBaManAst
01-11-2011, 10:04
من يه دونه xvision خريدم آوردم خونه ديدم بعضي كليدهاي كنترلش كار نمي كنه بردم كه دستگاه را كلا عوض كنه ولي گفت كه كنترلاش همش يكيه و يه كنترل ديگه از يكي ديگه برداشت و بهم داد . بعد از يه مدت كه دستگاه كار كرد حالا اينقدر داغ مي كنه كه مثل ذغال مي شه نمي دونم اين داغ كردن براي خودشه يا اين خرابه در ضمن يك هارد 500 گيگ دارم كه اصلا نمي شناسه و نمي تونه روش برنامه ضبط كنه . ضبط خودكار برنامه هاش هم يه بار عمل مي كنه و ديگه عمل نمي كنه و براي اينكه دوباره درست بشه بايد بعد از يك بار ضبط به تنظيمات كارخانه برش گردوني و دوباره ساعتهاي ضبط را تنظيم كني. مي ترسم ببرمش گارانتي داغونترش كنن و بهم تحويل بدن يه هزينه اي هم ازم بگيرن

ای بابا. مادیران که به گارانتی و خدمات عالی مشهوره
ما که همچین چیزی ندیدیم. من بلوسنس هم گرفتم خوب بود. دوستم ایکس ویژن گرفت البته مدل قدیمیشو 121، خیلی هم راضیه

یکی از دوستام هم 333 گرفت، انگار روشن نشد اصلا، برد گارانتی عوض کردن دستگاه رو بدون دردسر
نه داغ شدنی در کاره نه این رفتاری که شما فرمودید
ضمنا هارد 500 گیگ و یک ترابایت رو هم میشناسه. البته نه همه هارد ها رو. از این هارد قدییمی زاقارتا شاید وصل کردی خوب. اونا رو پی سی هم نمیشناسه
در کل به اگر هارد با منبع تغذیه بزنی بهتره

mahdi_206
02-11-2011, 09:02
ضمنا هارد 500 گیگ و یک ترابایت رو هم میشناسه. البته نه همه هارد ها رو. از این هارد قدییمی زاقارتا شاید وصل کردی خوب. اونا رو پی سی هم نمیشناسه
مهم شناختن هارد بدون منبع تغذیه هست. در ضمن هارد اکسترنال مگه مال 20 سال پیش هست که میگید زاقارته؟ نهایت عمر هارد اکسترنالها توی بازار ما برای 5-6 سال پیش هست و اتفاقا PC های با CPU پنتیوم2 با USB 1.1 هم اونها رو راحت میشناسن. برای دفاع از یه محصول لازم نیست دروغ تحویل مردم بدید! این که PC هارد اکسترنال رو نشناسه از اون حرفها بود!!
اتفاقا بیشتر مشکل گیرنده های دیجیتال در مورد هاردهای با ظرفیت بالا و جدید هست که برق بیشتری نسبت به مدلهای قدیمی شون لازم دارن و همچنین از اونجا که چیپست USB شون ارزون قیمت هست در شناختن ظرفیتهای بالاتر از 1TB ممکنه به مشکل بربخورن. (تقریبا برای همه گیرنده های زیر 100 تومن بعدها که هاردهای 2TB بدون منبع تغذیه اومد متوجه این حرف من خواهید شد!)

isfahaneshop
06-11-2011, 14:31
آقای اصفهان شاپ
شما فروشنده یه مارک دیگه هستی و مطمئنم به خاطر همین داری این حرف رو مزنی
دقیقا یادمه که چند وقت پیش برای همه گیرنده ها مشکلی پیش اومده بود و کانال های صدا و سیما جا به جا پخش می شد و اول 6 کانال دوم و بعد 8 کانال اول پخش می شد که ایکس ویژن با آپدیت حلش کرد
چند وقت قبلشم صدای فرستنده ها به صورت موج دار پخش می شد از طرف صدا و سیما که مادیران اولین شرکتی بود که با آپدیت سریع رفعش کرد

شما خدمات زیاد مادیران رو عجیبه که نادیده می گیری
وبلاگ مادیارن هم نمونه ای از این خدماته:
maadiran.mihanblog.com

من فروشنده مارک خاصی نیستم
شما هر مدل گیرنده که بخوای بهت میدم
ولی جدای از بحث خرید و فروش که اصلاً کاری بهش ندارم این مسئله است که شبکه ها قاطی شد و بعد هم درست شد! چرا مثلاً بلوسنس آپدیت جدیدی برای رفع این عیب نداد؟ به جز مارشال و مارک LUMAX (این لومکسی نیست! LUMEXY) کس دیگه ای زحمت آپدیت دستگاه را به خودش نداد و با یک جستجوی اتوماتیک مجدد یا در بعضی از دستگاه ها خود به خود مشکل حل شد!

ای بابا. مادیران که به گارانتی و خدمات عالی مشهوره
ما که همچین چیزی ندیدیم. من بلوسنس هم گرفتم خوب بود. دوستم ایکس ویژن گرفت البته مدل قدیمیشو 121، خیلی هم راضیه

یکی از دوستام هم 333 گرفت، انگار روشن نشد اصلا، برد گارانتی عوض کردن دستگاه رو بدون دردسر
نه داغ شدنی در کاره نه این رفتاری که شما فرمودید

الان اکثراً مشتری ها دنبال خرید هارد پاسپورتی (بدون منبع تغذیه) هستند و ساپورت نکردن هارد پاسپورتی را نمیشه حسن دستگاه به حساب آورد.

مهم شناختن هارد بدون منبع تغذیه هست. در ضمن هارد اکسترنال مگه مال 20 سال پیش هست که میگید زاقارته؟ نهایت عمر هارد اکسترنالها توی بازار ما برای 5-6 سال پیش هست و اتفاقا PC های با CPU پنتیوم2 با USB 1.1 هم اونها رو راحت میشناسن. برای دفاع از یه محصول لازم نیست دروغ تحویل مردم بدید! این که PC هارد اکسترنال رو نشناسه از اون حرفها بود!!
اتفاقا بیشتر مشکل گیرنده های دیجیتال در مورد هاردهای با ظرفیت بالا و جدید هست که برق بیشتری نسبت به مدلهای قدیمی شون لازم دارن و همچنین از اونجا که چیپست USB شون ارزون قیمت هست در شناختن ظرفیتهای بالاتر از 1TB ممکنه به مشکل بربخورن. (تقریبا برای همه گیرنده های زیر 100 تومن بعدها که هاردهای 2TB بدون منبع تغذیه اومد متوجه این حرف من خواهید شد!)
از راهنمایی خوب شما سپاسگزارم.

farazfar
06-11-2011, 15:05
دوستان یک دستگاه به من معرفی کنید که مدیا پلیرش از همه بهتر باشه چون فقط مدیا پلیر برام مهمه
مخصوصا MKV با زیر نویس فارسی و انگلیسی srt

isfahaneshop
06-11-2011, 15:59
دوستان یک دستگاه به من معرفی کنید که مدیا پلیرش از همه بهتر باشه چون فقط مدیا پلیر برام مهمه
مخصوصا MKV با زیر نویس فارسی و انگلیسی srt

mt20
18-12-2011, 23:16
با سلام خدمت همه دوستان
isfahaneshop ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز خسته نباشی.خدا خیرت بده که اینهمه خلایق رو راهنمایی میکنی.
یکی از دوستانم که ساکن شاهین شهر شماست دنبال خرید گیرنده دیجیتاله.میدونم که از گفتن مارک خوب پشیمون شدی بس که بهت گیرداده شده!!!! ولی اگه حالشو داشتی با توجه به نزدیکی مکانی و شناختن مکان اگه میشه بهترین مارک سازگار با تلویزیون سی آر تی که تمام آپشنها رو داشته باشه و خوب ساپورت شه رو (اگه ممکن بود با آدرسی تو اصفهان واسه تهیه) معرفی کن.
با تشکر

vahidreza_sh
23-12-2011, 23:59
دوستان قائمشهر تحت پوشش گیرنده های دیجیتال هست ؟ ( مازندران )
آره عزیز.بخر و حالشو ببر.من خودم دارم استفاده میکنم.16 کانال تصویری و 11 تا رادیویی رو با کیفیت 85 درصد به بالا میگیره

mohamad021
21-03-2012, 19:45
دوستان تا 75000 تومن چه دستگاهی پیشنهاد میکنید؟دیگه ضبط برنامه رو حداقل داشته باشه
-----------------
این دستگاههایی که dvd میخوره قیمتش چنده؟؟؟

sony2009
09-05-2012, 13:27
دوستان من نیاز به یک دستگاه با مولتی مدیای قوی دارم (tv خیلی مهم نیست...)
میخوام 1080p رو از روی فایلهای mkv برام پحش کنه و من خروجی اون رو به tv بدم بعد هم با کابل فیبر از tv خروجی بگیرم و به سینمای خانگی بدم تا صدای 5 داشته باشم...
اگه صورت مسئله ام اشکالی نداره:
1- بلوسنس بگیرم یا x vision؟(الیته با توجه به صحبتهای تالار نظرم رو اولیه...)
2- قیمت دستگاه چنده؟
3- از کجا و با کدام گارانتی بگیرم دوستان؟

amir_t6262
09-05-2012, 17:04
X Vision با صدای 5 کاناله این فیلمها به مشکل برمیخوری.

راه حل دادن که صدا را باید روی acc بگذاری که خب تبدیل فیلم و ... میخواد

Artam01
09-05-2012, 17:39
این گیرنده های چینی پخش مولتی مدیاشون ضعیفه، 5 کاناله رو ساپورت نمیکنن، حتی WD هم قدیم با صدای DTS مشکل داشت، البته الان ورژن جدیدشو نمیدونم درست کردن یا نه.

ELCOMAXMAN
10-05-2012, 13:07
99% گیرنده های بازار دارای پردازنده 7818 هستند که خودش دارای نسخه های متفاوتی است .در میان این دستگاهها یکی از تولیداتی که دارای 7818 با پشتیبانی از صدای دالبی است گیرنده دیجیتال الکومکس 200 مدل 2012 است . برای اطلاعات بیشتر به سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه نمایید .
برای این که دستگاه صدای دالبی را پشتیبانی کند تولید کننده میبایست حداقل یک دلار بیشتر بپردازد که بدبختانه اکثریت تولیدکنندگان ایرانی حداکثر سعی خود را برای ارزانتر کردن محصولات می کنند و در این بین هم از کیفیت آن کم می کنند .

hamid_IT63
12-05-2012, 09:55
دوستان من نیاز به یک دستگاه با مولتی مدیای قوی دارم (tv خیلی مهم نیست...)
میخوام 1080p رو از روی فایلهای mkv برام پحش کنه و من خروجی اون رو به tv بدم بعد هم با کابل فیبر از tv خروجی بگیرم و به سینمای خانگی بدم تا صدای 5 داشته باشم...
اگه صورت مسئله ام اشکالی نداره:
1- بلوسنس بگیرم یا x vision؟(الیته با توجه به صحبتهای تالار نظرم رو اولیه...)
2- قیمت دستگاه چنده؟
3- از کجا و با کدام گارانتی بگیرم دوستان؟

مدل XDVB-232 xvision با قیمت 84 تومن گزینه خوبیه . به نظر من با توجه به مشکلاتی که از طرف صدا و سیما پیش میاد و با توجه به نیاز آپدیت شدن این دستگاهها دستگاهی بخر که گارانتی معتبری داشته باشه تا به محض ایجاد این اختلالات و مشکلات ، آپدیت جدید رو ارائه بده و خدمات مشتریش خوب باشه . توی جمهوری با گارانتی مادیران میتونی اینو تهیه کنی .
مشخصات XDVB-232 توی لینک زیر هست :

samira_googleOne
12-05-2012, 14:17
دوستان تا 75000 تومن چه دستگاهی پیشنهاد میکنید؟دیگه ضبط برنامه رو حداقل داشته باشه

مدل XDVB-103 xvision قیمتش 73 تومن هست و مشخصاتش:

كيفيت تصوير HD

داراي خروجي HDMI ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

داراي قابليت PVR ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])با USB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])2.0

قابليت نمايش عكس با فرمت : JPG,BMP,PNG,TIF

قابليت پخش صدا با فرمت: WMA,AAC,MP3

قابليت پخش تصوير با فرمت : mp4, mkv, divx ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), avi, dat, mpg, mpeg, ts, trp, vob

مجهز به ماشين زمان

قابليت ضبط يك كانال و تماشاي كانال ديگر

نرم افزار قابل ارتقا با USB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و يا از طريق دريافت از آنتن (OTA)

نمايشگر شماره کانال يا ساعت

قابليت اجراي بازي هاي تعريف شده دستگاه

نمايش تصوير با قابليت بزرگنمايي در محدوده انتخابي تصوير

ظرفيت ذخيره بيش از 2 هزار کانال

خروجي صداي ديجيتال SPDIF

فقل منو و کانال هاي از پيش انتخاب شده

تله تکست به صورتOSD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])يا VBI

پشتيباني از چند فرمت صدا و زير نويس چند زبانه

گزينه جستجوي خودکار و دستي کانال ها

نمايش آخرين کانال نمايش داده شده حين روشن کردن دستگاه

دستگاه ريموت کنترل با دکمه هاي ميانبر رنگي

نصب آسان و سريع و سهولت كار با منوهاي ساده

راهنماي الکترونيکي EPG ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

پيدا کردن سريع کانالها با حرف اول نام کانال

نمايشگر قدرت سيگنال ديجيتال دريافتي

داراي حافظه قابل برنامه ريزي براي روشن-خاموش و ضبط برنامه ها بصورت يک مرتبه اي ، روزانه و هفتگي

pro get
10-06-2012, 01:24
سلام دوست عزیز -گیرنده دبجبتال فقط ابکس ویژن - بالاترین کیفیت کمترین تیک تصویر وصدا ارطریق سایت هم رایگان قابلیت اپدیت داره -البته مدل333 یا بالاترش بگیرید بهتره امکانتش مثل تایم شفیت واقعا کارمیکند برای دیدن هم درکامپیوتر بانرم افزار قابل دیدنه. تاحالا چندین ستاباکس نصب کردم تاحالا مشکلی نداشتند. دراب هوای ابری بارون وبرف.

dara_az
11-06-2012, 09:26
سلام دوستان
من تصمیم دارم یک گیرنده دیجیتال بخرم و ترجیحا هم میخوام Xvision بگیرم(به خاطر پشتیبانی بهتر و آپدیت بهتر نسبت به سایر مارکها). چون یک Xvision برای کامپیوترم گرفتم و با اینکه محل کامپیوتر اصلا نزدیک پنجره نیست اما با همون آنتن معمولی خودش و بدون تقویت کننده تقریبا به راحتی میتونم همه کانالها رو بگیرم (فقط نمیدونم چرا شبکه ورزش رو نمیگیره) چیزی که برام خیلی مهم هستش اینه که بتونم راحت با یک آنتن معمولی کانالها رو بگیرم و پخش مولتی مدیا و اینجور چیزها اصلا مهم نیست چون برای این کار یدونه HDplayer دارم. انتظاراتم از این دستگاه اینه که بتونه سیگنالها رو خوب دریافت کنه و تصویر فریز نشه و دیگه اینکه قابلیت ظبط کانالها رو هم اگه داشته باشه خوبه. من تو سایت مادیران رفتم حدود هفت هشت مدل گیرنده دیجیتال داشت اما سایت قابلیت مقایسه نداشت که ببینم اینا فرقشون باهم چیه و اینکه قیمت هم نداشت. حالا میخواستم از دوستانی که وارد هستند و تجربه کار با دستگاه گیرنده دیجیتال رو دارند راهنمایی بگیرم و ببینم که کدوم مدل از مادیران برای کار من مناسبه.

amir_t6262
11-06-2012, 14:30
از نظر گیرندگی بنظر نمیاد مدلهای X vision تفاوتی داشته باشند. یعنی همگی در یک حد هستند
چیزی که باعث تفاوتشان شده است، امکاناتی هست که دارند. مثلا پخش فیلم و ... یا داشتن کابل HDMI و HD یا FullHD بودن است.

کلا با توجه به اینکه فقط برای تماشای تلویزیون میخواهی، بنظرم پایین ترین و ارزانترین مدلش هم جوابگویت خواهد بود.

البته اگر شبکه ورزش با کیفیت HD پخش شود ( که واقعا معلوم نیست بالاخره این اتفاق میفته یا نه) مدلهای XDVB-111 و XDVB-121 قابلیت پخش تصاویر HD را ندارند.

amir0020
12-06-2012, 08:27
من یه سایت بهتون معرفی میکنم از این گیرنده ها مدل های مختلف داره.بد نیست یه سری بزنید من خوشم اومد :20:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][]=167&Parent=1

alilosting
12-06-2012, 11:46
سلام دوستان
من تصمیم دارم یک گیرنده دیجیتال بخرم و ترجیحا هم میخوام Xvision بگیرم(به خاطر پشتیبانی بهتر و آپدیت بهتر نسبت به سایر مارکها). چون یک Xvision برای کامپیوترم گرفتم و با اینکه محل کامپیوتر اصلا نزدیک پنجره نیست اما با همون آنتن معمولی خودش و بدون تقویت کننده تقریبا به راحتی میتونم همه کانالها رو بگیرم (فقط نمیدونم چرا شبکه ورزش رو نمیگیره) چیزی که برام خیلی مهم هستش اینه که بتونم راحت با یک آنتن معمولی کانالها رو بگیرم و پخش مولتی مدیا و اینجور چیزها اصلا مهم نیست چون برای این کار یدونه HDplayer دارم. انتظاراتم از این دستگاه اینه که بتونه سیگنالها رو خوب دریافت کنه و تصویر فریز نشه و دیگه اینکه قابلیت ظبط کانالها رو هم اگه داشته باشه خوبه. من تو سایت مادیران رفتم حدود هفت هشت مدل گیرنده دیجیتال داشت اما سایت قابلیت مقایسه نداشت که ببینم اینا فرقشون باهم چیه و اینکه قیمت هم نداشت. حالا میخواستم از دوستانی که وارد هستند و تجربه کار با دستگاه گیرنده دیجیتال رو دارند راهنمایی بگیرم و ببینم که کدوم مدل از مادیران برای کار من مناسبه.
با نظر amir_t6262 جان موافقم . از نظر گیرندگی تفاوتی توی مدلهای جدید xvidion نیست و تفاوت مدلها برمیگرده به ظاهر دستگاه و امکاناتشون به عنوان player مثل ساپورت فرمتهای قابل پخششون با usb و پخش HD و Full HD و ... . من قیمت دو سه مدل جدیدشو که دارم میدم بهت ببین امکانات کدومشون به دردت میخوره .
مدل 343 : قیمت 89 تومن
مدل 232 : قیمت 79 تومن
مدل 103 : قیمت 69 تومن
فکر میکنم این سه مدل جدیدترین های ایکس ویژن هستن .

dara_az
12-06-2012, 14:39
از نظر گیرندگی بنظر نمیاد مدلهای X vision تفاوتی داشته باشند. یعنی همگی در یک حد هستند
چیزی که باعث تفاوتشان شده است، امکاناتی هست که دارند. مثلا پخش فیلم و ... یا داشتن کابل HDMI و HD یا FullHD بودن است.

کلا با توجه به اینکه فقط برای تماشای تلویزیون میخواهی، بنظرم پایین ترین و ارزانترین مدلش هم جوابگویت خواهد بود.

البته اگر شبکه ورزش با کیفیت HD پخش شود ( که واقعا معلوم نیست بالاخره این اتفاق میفته یا نه) مدلهای XDVB-111 و XDVB-121 قابلیت پخش تصاویر HD را ندارند.

سلام امیر جان . دستت درد نکنه به خاطر راهنمایی که کردی. اگه واقعا این شبکه ورزش HD هم پخش بکنه پس بهتره مدلی رو بگیرم که HD ساپورت بکنه. البته من مشکل دیگه ای هم دارم و اون سیستم آنتن مرکزی ساختمون هستش که فقط توی هر واحد یک سیم آنتن اومده که اونم به ر*س*ی*و*ر وصله و اجازه نمیدن که واحدی برای خودش جداگانه هر گونه آنتنی وصل و کنه و سیم اضافه ای بیاره تو واحدش ! البته مسئولش میگفت که ما آنتن معمولی رو هم رو همین سیم انداختیم ! (یعنی این سیمی که اومده تو هر واحد هم ماه*واره رو انتقال میده هم شبکه داخلی رو) و میگفتش باید یک دستگاه بگیری این سیم رو بزنی به اون و این دستگاه سیگنال این دو تارو از هم تفکیک میکنه و یک خروجی میده به تلویزیون یا گیرنده دیجیتال و یک خروجی هم به رس*ی*ور ! بعد گفتم اسم این دستگاه چیه گفت نمیدونم !!!! (مدلش اینجوریه ! تا وقتی رنگ پول رو نبینه هیچی نمیدونه یا یادش نیت !! اما گوشه اسکناس رو که میبینه یهو خاطرات 15 روزگیشم یادش میاد) چند جا هم رفتم پرسیدم توضیح دادم اینو اصلا نمیدونستن همچین چیزی هست یا اسمش چیه !! حالا موندم اگه گیرنده دیجیتال بگیرم و با این آنتن کوچیکا سیگنال نداشته باشم اونوقت چه خاکی تو سر این گیرنده دیجیتال بریزم !!

dara_az
12-06-2012, 14:40
alilosting جان دستت درد نکنه. یه بررسی باید بکنم ببینم بالاخره کدوم مدلش رو بگیرم . پلیرش اصلا برام مهم نیست همین که HD ساپورت کنه و قدرت دریافت سیگنالش خوب باشه برام از همه چی مهمتره. بازم ممنون از راهنماییت

amir_t6262
12-06-2012, 19:13
سلام امیر جان . دستت درد نکنه به خاطر راهنمایی که کردی. اگه واقعا این شبکه ورزش HD هم پخش بکنه پس بهتره مدلی رو بگیرم که HD ساپورت بکنه. البته من مشکل دیگه ای هم دارم و اون سیستم آنتن مرکزی ساختمون هستش که فقط توی هر واحد یک سیم آنتن اومده که اونم به ر*س*ی*و*ر وصله و اجازه نمیدن که واحدی برای خودش جداگانه هر گونه آنتنی وصل و کنه و سیم اضافه ای بیاره تو واحدش ! البته مسئولش میگفت که ما آنتن معمولی رو هم رو همین سیم انداختیم ! (یعنی این سیمی که اومده تو هر واحد هم ماه*واره رو انتقال میده هم شبکه داخلی رو) و میگفتش باید یک دستگاه بگیری این سیم رو بزنی به اون و این دستگاه سیگنال این دو تارو از هم تفکیک میکنه و یک خروجی میده به تلویزیون یا گیرنده دیجیتال و یک خروجی هم به رس*ی*ور ! بعد گفتم اسم این دستگاه چیه گفت نمیدونم !!!! (مدلش اینجوریه ! تا وقتی رنگ پول رو نبینه هیچی نمیدونه یا یادش نیت !! اما گوشه اسکناس رو که میبینه یهو خاطرات 15 روزگیشم یادش میاد) چند جا هم رفتم پرسیدم توضیح دادم اینو اصلا نمیدونستن همچین چیزی هست یا اسمش چیه !! حالا موندم اگه گیرنده دیجیتال بگیرم و با این آنتن کوچیکا سیگنال نداشته باشم اونوقت چه خاکی تو سر این گیرنده دیجیتال بریزم !!

اون دستگاه مولتی سویچر نیست؟ باید پرس و جو کنی.

البته ممکن است اصلا شما نیازی به آنتن هوایی نداشته باشی و بتوانی با همین آنتن های معمولی هم تصاویر دیجیتال را دریافت کنی.

cmgnabavi
16-09-2012, 09:56
سلام دوستان . ميخوام مشخصات اين DVBT رو بگم و علت اينكه قيمت هم گفتم اينه كه گرون نخريد. لطفا مديران عوض نكنند تاپيك رو. از قصد قيمت رو گفتم. در ضمن من هيچ نمايندگي فروشي رو نميشناسم و براي فروش اينجا نيستم. ميخوام معرفي كنم:

پخش دیجیتال برنامه های تلویزیونی در تهران و شیوه دریافت آن

[/"][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/

اگر ميخواهيد هيچ كدام از صحنه هاي جام جهاني را ازدست ندهيد و برنامه هاي فوتبال را با كيفيت DVD تماشا كنيد
اگر خانواده شما تمايل به ديدن فوتبال مورد علاقه شما ندارند و شما هم مجبوريد به راي آنها احترام بگذاريد، ولي نمي خواهيد فوتبال رو از دست بدهيد
اگر به مهماني دعوت شده ايد و دائما به فكر برنامه مورد نظر خود هستيد و اينكه چطوري در حاليكه كسي خونه نيست ضبطش كنيد؟؟؟؟
و ....
مطالب زير رو بخونيد. به شما كمك ميكنه

حتما بايد يه راه حلي براي ضبط برنامه ها در حالي كه شما به يك كانال ديگه نگاه ميكنيد وجود داشته باشه؟؟

--- یا ارسال دیجیتال تصاویر ویدیویی، یکی از استاندارد های بین المللی تلویزیون دیجیتال است که برای ارسال برنامه شبکه های تلویزیونی به صورت دیجیتال و با فرمت MPEG مورد استفاده قرار می گیرد‫.‬ این فناوری به صورت های مختلفی از جمله تلویزیون کابلی، برنامه های ماهواره ای و امواج مایکروویو به کار می رود‫.‬

صدا و سیمای ایران هم چندی است که به این سیستم تهیه و پخش برنامه های تلویزیونی روی آورده است. احتمالا طی ۳ تا ۴ سال گذشته اخبار مربوط به تعویض سیستم ضبط برنامه شبکه های مختلف سراسری و استانی را از آنالوگ به دیجیتال شنیده باشید. صدا و سیما از ابتدای آبان ماه ۸۸ هم پخش برنامه های تلویزیونی دیجیتال را در شهر تهران شروع کرده است و قرار است در فازهای بعدی تمامی نقاط کشور تحت پوشش این استاندارد قرار گیرند.

با شروع پخش برنامه های تلویزیونی دیجیتال دستگاه های گیرنده مختلفی وارد بازار شدند، اما به نظر می رسد هم اکنون تنها دستگاهی که از طرف این سازمان برای استفاده از تلویزیون دیجیتال در تهران مورد تایید قرار گرفته گیرنده دیجیتال تلویزیون X.VISION با نام تجاری XDVB-111 است. این دستگاه ‬پس از انجام تست های لازم در شرکت تحقیق و توسعه وسایل الکترونیک (تکتا) که یکی از شرکت های تابعه صدا و سیما است، سازگار با سیستم ارسال ویدیوی دیجیتال ایران شناخته شده است.

از قابلیت های XDVB‪-‬111 می توان به امکان ضبط زمان بندی شده برنامه های تلویزیونی بر روی کول دیسک و هارد اکسترنال، پخش عکس از روی کول دیسک، ذخیره بیش از ۲۰۰۰ کانال، قفل کانال ها و منوهای خاص، تله تکست، امکان نمایش زیرنویس در صورت ارسال توسط شبکه تلویزیونی و قابلیت به روز رسانی نرم افزاری خودکار از طریق فرستنده اشاره کرد. این دستگاه هم اکنون با قیمت ۷۹ هزار تومان، با گارانتی در فروشگاه های صوتی و تصویری عرضه می گردد.

---------- Post added at 02:09 PM ---------- Previous post was at 02:06 PM ----------

از ديگر قابليت هاي اين دستگاه ضبط برنامه ها روي فلش مموري
دادن برنامه به دستگاه براي روشن و خاموش شدن و ضبط برنامه مورد علاقه
Update دستگاه از طريق امواج صدا و سيما
قابليت پخش MP3 و عكس با فلش مموري

---------- Post added at 02:10 PM ---------- Previous post was at 02:09 PM ----------

دستگاه گيرنده ديجيتال xvision دارنده تاييديه از طرف تكتا ميباشد

---------- Post added at 02:14 PM ---------- Previous post was at 02:10 PM ----------

Fully MPEG-4/H.264/MPEG-2DVB-T Compliant
Software update & PVR by USB2.0
Fast Channel Filtering by first letter of channel name
رائه تصويرو صدا با کيفيت عالي، بدون سايه و برفک
داراي قابليت PVRبا USB2.0-ضبط برنامه ها برروي فلش مموري USB يا هارد اکسترنال با منبع تغذيه جداگانه
نمايشگر شماره کانال يا ساعت
نمايش تصوير با قابليت زوم در محدوده انتخابي تصوير
ظرفيت ذخيره بيش از 2 هزار کانال
نمايش 8 ليست دلخواه از برنامه هاي تلويزيوني و راديويي
خروجي صداي ديجيتال SPDIF
فقل منو و کانال هاي از پيش انتخاب شده
تله تکست به صورتOSD يا VBI
پشتيباني از چند تراک صدا و زير نويس چند زبانه
آپشن اسکن خودکار و دستي کانال ها
نمايش آخرين کانال نمايش داده شده حين روشن کردن دستگاه
دستگاه ريموت کنترل با دکمه هاي ميانبر رنگي
نرم افزار قابل ارتقا با USB و يا از طريق دريافت از آنتن (OTA)
نصب آسان و سريع و منوهاي با کارکرد ساده
راهنماي الکترونيکي EPG
پيدا کردن سريع کانالها با حرف اول نام کانال
نمايشگر قدرت سيگنال ديجيتال دريافتي
داراي 8 حافظه قابل برنامه ريزي براي روشن-خاموش و ضبط برنامه ها بصورت يک مرتبه اي ، روزانه و هفتگي

ساير مشخصات فني

دوستان گيرنده ديجيتال xvision نخريد كه پشيمون ميشيد . به نظر من اگر بدترين مارك بازار را هم بخريد بهتر از ايكس ويژن هست . اين تجربه شخصي منه

franki4030
21-10-2012, 14:03
salam,mikhastam beporsam in girande haie digital vase television haie ghadimi kar mide ya tv ham bayad digital bashe

Soroush-S
21-10-2012, 14:32
salam,mikhastam beporsam in girande haie digital vase television haie ghadimi kar mide ya tv ham bayad digital bashe

لازم نیست حتما تلویزیون دیجیتال باشه -

amir_t6262
21-10-2012, 18:26
هر تلویزیونی که ورودی AV داشته باشه، هر چقدر هم قدیمی باشه، باز میتونی بهش گیرنده ی دیجیتال وصل کنی.

alilosting
23-10-2012, 15:57
alilosting جان دستت درد نکنه. یه بررسی باید بکنم ببینم بالاخره کدوم مدلش رو بگیرم . پلیرش اصلا برام مهم نیست همین که HD ساپورت کنه و قدرت دریافت سیگنالش خوب باشه برام از همه چی مهمتره. بازم ممنون از راهنماییت
در حال حاضر جدیدترین مدل 353 هست که نسبت به سایر مدلها برد قوی تری داره و گیرندگیش خیلی خوبه . Full HD هست و مشخصاتش واقعا" خوبه .

alilosting
23-10-2012, 16:26
دوست عزیز گیرنده دیجیتال برای اینه که تصاویر آنالوگ تلویزیونت به دیجیتال تبدیل بشه و تو بتونی تصاویر آنالوگ قبلی رو با کیفیت بهتری ( دیجیتالی ) تماشا کنی .
پس اگه تلویزیون شما خودش دیجیتال باشه ( یعنی گیرنده دیجیتال داخلی داشته باشه ) نیازی به دریافت تصاویر دیجیتال از دستگاه گیرنده دیجیتالت نیست و فقط میتونی از دستگاه گیرنده دیجیتال به عنوان یه player خوب برای پخش انواع فرمتها استفاده کنی . یکی دیگه از ویژگیهای خوب دستگاههای گیرنده دیجیتال ، قابلیت ضبط برنامه ها برروي فلش مموري USB يا هارد اکسترنال ، قابليت ضبط يك كانال و تماشاي كانال ديگر ، استفاده از تکنولوژی ماشین زمان و یکسری امکانات خوب دیگه هست .

Amin Genius
03-03-2013, 23:40
سلام :n16:
بچه ها یه سوال دارم خوشحال میشم اگه کسی از شما بتونه به من کمک کنه .
من یه گیرنده XDVB-111 دارم Xvision . جدیدا این ارور روی صفحه نشون داده میشه و با این که داره تصویر و صدا رو پخش میکنه اما اجازه هیچ کنترلی رو بهت نمیده .
LNB Circuit overload . please power off and check cable

alilosting
09-03-2013, 16:43
من یه گیرنده XDVB-111 دارم Xvision . جدیدا این ارور روی صفحه نشون داده میشه و با این که داره تصویر و صدا رو پخش میکنه اما اجازه هیچ کنترلی رو بهت نمیده .

ببین آنتن بوستردار داری تو درسته ؟
یه دکمه روی کنترل دستگاهت هست بنام قدرت آنتن . ببین وضعیت اون دکمه چیه ؟ on هست یا off ؟ وضعیت فعلیش هرچی هست برعکسش کن . اینکار باعث جلوگیری از بار اضافه ای که از آنتن بوستردارت داره روی دستگاهت میاد ، میشه . سریع اینکارو کن وگرنه دستگاهت میسوزه.

وفاا
22-07-2014, 21:04

سلام. من هم به این مشکل برخورده بودم. به روش زیر عمل کنید، مشکل حل میشه انشاءلله :n01::

اول آنتن را از گیرنده دربیاورید. بعد گیرنده را خاموش و روشن کنید. حالا وارد menu شوید.

بخش installation و بعد terrestrial setting و بعد وارد گزینه antenna power شوید و آنرا disabled کنید، مشکل حل میشود و دوباره آنتن را وارد دستگاه کنید.

موفق باشید.

rasoooli
11-09-2014, 11:11
99% گیرنده های بازار دارای پردازنده 7818 هستند که خودش دارای نسخه های متفاوتی است .در میان این دستگاهها یکی از تولیداتی که دارای 7818 با پشتیبانی از صدای دالبی است گیرنده دیجیتال الکومکس 200 مدل 2012 است . برای اطلاعات بیشتر به سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه نمایید .
برای این که دستگاه صدای دالبی را پشتیبانی کند تولید کننده میبایست حداقل یک دلار بیشتر بپردازد که بدبختانه اکثریت تولیدکنندگان ایرانی حداکثر سعی خود را برای ارزانتر کردن محصولات می کنند و در این بین هم از کیفیت آن کم می کنند .

دنای روی محصولات جدیدش این چیپست رو داره و با افتخار هم اعلام می کنه
نگو قدیمیه