ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چطوری میتونم یک نرم افزار رو همزمان 2بار باز و اجرا کنم ؟

reza.0000
20-04-2010, 07:11
سلام

لطفا منو راهنمایی کنید که چطوری میتونم یک نرم افزار رو همزمان 2بار باز و اجرا کنم ؟

در ویندوز xp

واضحتر بگم میخوام بعضی نرم افزارها مثل یاهو مسنجر، مولتی لوگین بشه و بتونم اونا رو دو یار 3 بار همزمان اجرا کنم .

چه تنظیماتی باید در ویندوز انجام بدم؟

Dew Drop
20-04-2010, 12:24
سلام
تو run بنويسيد regedit بعد اين مسير رو بريد
HKEY_CURRENT_USER>Software>Yahoo>Pager>Test
خوب حالا تو صفحه سمت راست كليك راست كنيد ,new>DWORDvalu رو انتخاب كنيد و اسمش رو به Plural تغيير بديد,روش كليك كنيد و valuedata رو به 1 تغيير بديد.
موفق باشيد.

*LionHeart*
20-04-2010, 12:32
سلام
خوب حالا تو صفحه سمت راست كليك راست كنيد ,new>DWORDvalu رو انتخاب كنيد و اسمش رو به Plural تغيير بديد,روش كليك كنيد و valuedata رو به 1 تغيير بديد.
موفق باشيد.

براي هر برنامه اي اين كار امكان داره ؟

Dew Drop
20-04-2010, 12:54
سلام
نه خير,امكان نداره.

reza.0000
20-04-2010, 17:41
سلام
موفق باشيد.

اون نرم افزاری رو که میخوام لیستش تو regedit نیست . چکار کنم ؟

Dew Drop
20-04-2010, 17:49
منظور از نرم افزار رو نفهميدم؟اگه منظورتون software هست,بعد اينكه regedit رو تو run تايپ كرديد وok رو زديد وارد يه صفحه ميشيد كه دومين گزينه HKEY_CURRENT_USER هست واز زير مجموعه هاش ميتونيد بقيه رو به ترتيب پيدا كنيد.

reza.0000
20-04-2010, 18:18
وارد همه اونایی که گفتید شدم

اما اسم نرم افزار مورد نظرمو پیدا نکردم .

Dew Drop
20-04-2010, 18:41
عزيز,نرم افزاري در كار نيست.از زير مجموعه software درHKEY_CURRENT_USERبايد yahoo رو كه ميخواين تغييراتي درش بديد انتخاب كنيد.همه اش تنظيمات رجيستري ويندوز هست كه اين امكان رو به شما ميده كه ياهو مسنجر رو بيش از يكبار اجرا كنيد.
بازم اگر مشكلي بود بگين.