مشاهده نسخه کامل
: من که دیگه کم آوردم!!!!؟؟؟؟
سلام و درود به دوستان
خدا این بلا هایی رو که سر من میاره رو سره شما نیاره
من تو زندگیم به ویژه در زمینه رایانه هیچ وقت شانس نداشتم
سه روزی هست که یک رم A-Data دو گیگی با بافر(فرکانس 1066) گرفتم
ولی وقتی با نرم افزار 3DMark Vantage به system information رفتم با این مواجه شدم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7
به setup مادربوردمم رفتم دیدم در مورد رم زده (تو قسمت اورکلاکش)
auto
667mhz
800mhz
رو کارتون رم زده بود 1066 و خود رمم رو باز کردم و دیدم روش با یک برچسب (هلوگرام)
مدل رم نوشته با بافرش(1066 G(
حالا به نظر شما کلاهبرداری و تقلب صورت گرفته و من باید رم رو به فروشنده پس بدم یا ببرم گارانتی؟
راستی کسی از دوستان میدونه گارانتی A-Data رو کدوم شرکت میپذیره؟
دوست عزیز اول اینکه این عکستون نمایش داده نمیشه و من نفهمیدم مشکلتون چیه.
در مورد رم هم تو خیلی از مینبوردها باید رم 1066 رو به صورت دستی تنظیم کرد، باید علاوه بر فرکانس ولتاژ و تایمینگ رم رو هم دستی تنظیم کنید؛ حالا مینبوردتون چی هست؟ اصلاً مطمئن هستین رم 1066 پشتیبانی میکنه؟
به نظر شما میتونه مشکل از سی پی یو باشه
مثلا چون ضعیفه.
رمم نمیتونه از حداکثر تواناییش استفاده کنه؟!
این مشخصات سیستمم هست
من یک رم 2 گیگ A-Data 1066 دارم
مادربوردم asus p5kpl se هست.
گرافیکم zotac 250 gts هست.
سی پی یو من هم intel(r) pentium(r) daul cpu e2180 @2.00ghz هست.
رو کارتون مادربورد نوشته 1066 ساپورت
روی رمم نوشته 1066(هم روی کارتون رم و هم روی رمم با یک هلوگرام نوشته 1066)
اون عکسی هم که دیدید مشخصات رمم بود
تازه شما میگید باید 1066 رو دستی تنظیم کرد
ولی تو مادربورد جز این سه تا چیزی نبود
auto
667mhz
800mhz
همونطور که گفتم مشکلی وجود نداره تنظیمات رو باید دستی انجام بدی، ولتاژ و تایمینگ و فرکانس رم رو دستی تنظیم کن.
hassanshaikhi
19-04-2010, 22:06
برنامه cpu z رو نصب کنید و یه عکس از قسمت memory و spd اینجا بزارید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نشد دانلودش کنم
حجمشو ناشناخته میده
همونطور که گفتم مشکلی وجود نداره تنظیمات رو باید دستی انجام بدی، ولتاژ و تایمینگ و فرکانس رم رو دستی تنظیم کن.
یعنی چی مشکلی نیست:18:
پول رم با بافر 1066 دادم
و از رمی با بافر 800 استفاده کنم؟!
اگه میگید باید دستی تنظیم شه بگید تا منم یاد بگیرم
با نرم افزار cpu-z یه نگاه بنداز ببین فرکانس رمو چند زده هرچی هست در 2 ضرب کن اگه بازم همین عدد بدست اومد
این یعنی اینکه مین شما تا باس 800 بیشتر ساپورت نمیکنه و وقتی رم با باس 1066 روی مین قرار بگیره رو همین فرکانس تنظیم میشه که این طبیعیه
یعنی چی مشکلی نیست:18:
پول رم با بافر 1066 دادم
و از رمی با بافر 800 استفاده کنم؟!
اگه میگید باید دستی تنظیم شه بگید تا منم یاد بگیرم
دوست عزیز شما دقیق مشخصات مینبوردت رو بخون یا تو سایت Asus رو ببین جلوی 1066 احتمالاً زده یا نوشته OC این برای اکثر مینبوردهای DDR2 همینطوره، دلیلش اینه که رمهای 1066 در اصل در حالت اورکلاک شده کار میکنن برای همین شما باید بصورت دستی رم رو روی 1066 بزاری یا روی 1066 اورکلاک کنی، همراه این کار باید ولتاژ رم و تایمینگ رم هم که معمولاً روی خوده رم درج شده (اگرم نشده از سایت سازنده میشه چک کرد) رو هم تنظیم کنی.
این کارم خیلی سخت نیست باید از حالت تنظیمات اتوماتیک رم مینبورد رو خارج کنی دستی همه اینها رو بدی.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حرف های شما منو خیلی آروم کرد ممنون:11:
اینم از عکسها ببینید و یه تایید نهایی بدید تا دیگه سرمو راحت رو بالش بزارم:10:
ess_1362
20-04-2010, 12:53
متاسفانه مشکل شما مشکل اکثر دوستان هست
اصلا لازم نبود که شما برای این پلتفرم رم با این فرکانس بگیری چون شما از 50-60% توانایی های رم نمی تونی استفاده کنی چون پردازنده های نسل سوکت 775 اگر فرض بگیریم که نسخه EXTREME EDITION هم باشند (که مال شما نیست) با رم فرکانس 800 تمام مسیرشون پر میشه
ولی مشکل شما :
شما برید در تنظیمات بایاس و مقدار SD RAM MULTIPLIER یا SD RAM RATIO یا FSB SD RAM RATIO یا هر اسم دیگه ایی که ممکن هست داشته باشه را بصورت دستی از 2 بذارید روی 2.66 تا فرکانس رم روی 1060 قرار بگیره
چون الان طبق اون صفحه SPD رم شما داره با ضریب 2 در فرکانس 800 کار می کنه
البته انتظار افزایش کارایی محسوسی را نداشته باشین
موفق باشید
HASHEM289
20-04-2010, 13:18
متاسفانه مشکل شما مشکل اکثر دوستان هست
اصلا لازم نبود که شما برای این پلتفرم رم با این فرکانس بگیری چون شما از 50-60% توانایی های رم نمی تونی استفاده کنی چون پردازنده های نسل سوکت 775 اگر فرض بگیریم که نسخه EXTREME EDITION هم باشند (که مال شما نیست) با رم فرکانس 800 تمام مسیرشون پر میشه
ولی مشکل شما :
شما برید در تنظیمات بایاس و مقدار SD RAM MULTIPLIER یا SD RAM RATIO یا FSB SD RAM RATIO یا هر اسم دیگه ایی که ممکن هست داشته باشه را بصورت دستی از 2 بذارید روی 2.66 تا فرکانس رم روی 1060 قرار بگیره
چون الان طبق اون صفحه SPD رم شما داره با ضریب 2 در فرکانس 800 کار می کنه
البته انتظار افزایش کارایی محسوسی را نداشته باشین
موفق باشید
:18::31:
چیپست این مین بورد توسط متخصصین شرکت intel طراحی شده و مهندس های شرکت asus به مرحله تولید
رسوندن و تو مشخصات این مین نوشته شده از pga 775 استفاده می کنه و تا 1066 هم ساپرت میکنه
و اما شما دوست عزیز از یکی از رمات استفاده کن یعنی 1 گیگ رم داشته باشه سیستمتون و مگاهرتز رمتون
تو این حالت بگید که تغیر کرده یا نه
پس اگه یک پردازنده 4 هسته ای اینتل مدل Q8200 بگیرم مشکلم حل میشه؟
---------- Post added at 02:27 PM ---------- Previous post was at 02:24 PM ----------
:18::31:
چیپست این مین بورد توسط متخصصین شرکت intel طراحی شده و مهندس های شرکت asus به مرحله تولید
رسوندن و تو مشخصات این مین نوشته شده از pga 775 استفاده می کنه و تا 1066 هم ساپرت میکنه
و اما شما دوست عزیز از یکی از رمات استفاده کن یعنی 1 گیگ رم داشته باشه سیستمتون و مگاهرتز رمتون
تو این حالت بگید که تغیر کرده یا نه
متاسفانه یا خوشبختانه رمم یک دونه است(2 گیگ)
HASHEM289
20-04-2010, 14:28
به نظر من از این cpu استفاده کنی مشکلت حل می شه
Intel Core 2 Quad Q6700 - 2.66GHz ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2x 4MB L2 Cache (8MB) LGA 775 Processor - FSB 1066MHz - Quad-Core
---------- Post added at 03:28 PM ---------- Previous post was at 03:25 PM ----------
یا این یکی
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Intel Dual-Core E6300 - 2.8GHz - 45 nm ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2MB L2 Cache LGA 775 65W - FSB 1066MHz - 45 nm
ess_1362
20-04-2010, 18:02
چرا سی پی یو را عوض کنند
اینجوری که دیگه بدتر میشه
شما فرکانس رم را دستی بیار روی 1066 یا 800 احتمال زیاد مشکلت حل میشه
دیگه تعویض پردازنده برای چی ؟؟؟؟
HASHEM289
20-04-2010, 20:29
چرا سی پی یو را عوض کنند
اینجوری که دیگه بدتر میشه
شما فرکانس رم را دستی بیار روی 1066 یا 800 احتمال زیاد مشکلت حل میشه
دیگه تعویض پردازنده برای چی ؟؟؟؟
دوست عزیز اینجوری نیست که هر قطعه برای خودش یه سازی بزنه
رم سیستم با cpu باید پالس ساعت هماهنگی داشته باشند به همین خاطر هست که مین ایشون با توجه به
cpu بجای 1066 روی مگاهرتز پایین تری تنظیم کرده به نظر من شما به منو ستاپ سیستم دست نزن
ess_1362
21-04-2010, 09:14
شما برید در بایاس و مقدار FSB SD RAM MULTIPLIER را که الان روی 2 هست بذارید روی 2.66 تا فرکانس رمها روی 1066 قرار بگیره ولی خیلی انتظار افزایش کارایی محسوسی نداشته باشید
آخه میدونید چیه
مدل مادربورد من در قسمت setup قسمت اورکلاک نداره
main و advance و power و exit داره
ولی ماله دو نفر دیگه از دوستامو دیدم
که به جز اون گزینه ها یک قسمت برای اورکلاک داره
خیلی راحت میتونه سیستمش رو اورکلاک کنه
مثلا برای اورکلاک سی پی یو خوده مادربوردش چهار گزینه داره
1)6700
2)6800
3)crazy
و برای رمش 3 گزینه دیگه داره
1)ddr2-667
ddr2 800
ddr2 1066
الان من توی setup مادربوردم اصلا چنین گزینه ای کشف نکردم : FSB SD RAM MULTIPLIER
ess_1362
22-04-2010, 20:11
اخه طبق شاتی که خودت گذاشتی این گزینه روی 2 هست :
گزینه دوم
شاید در بایاس اسمش فرق می کنه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.