ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خیلی مهم : درباره این قسمت از زمین نظر بدهید...

DATAGOSTAR352
19-04-2010, 21:08
با سلام
از کسانی که در زمینه علوم مربوط به زمین متخصص هستند میخوام به آدرس زیر رجوع کنن و نظر خودشون رو درباره حفره های موجود در عکس ابراز کنن ؟ آیا شما تایید می کنین که این حفره ها بر اثر شهابسنگ بوجود آمده اند؟ درباره طبیعی و یا مصنوعی بودن جزییات هم نظر بدهید :

لینک :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

tasnim68
20-04-2010, 21:27
اونا بیشتر شبیه برآمدگین تا فرورفتگی.

Sharim
20-04-2010, 21:46
سلام
ظاهرشون توی عکس ماهواره ای آدم رو به اشتباه میندازه ولی اون ها فرورفتگی هستن .
در حدی که من اطلاع دارم اون جا محل انجام آزمایش های هسته ای دولت آمریکا در نوادا در طول دهه 50 میلادی تا دهه 90 بوده .
اون جا بمب هاشون رو به طور امتحانی منفجر میکردن !!!
سعی میکنم اطلاعات دقیق تری بهتون بدم

Sharim
20-04-2010, 21:55
On August 5, 1963, the United States and the former
Soviet Union signed the Limited Test Ban Treaty which
effectively banned testing of nuclear weapons in the
atmosphere, the oceans, and space. In 1974 and 1976, the United States and former Soviet
Union also signed the Threshold Test Ban Treaty and the
Peaceful Nuclear Explosions Treaty, respectively,
restricting all nuclear test explosions to yields no greater
than 150 kilotons.
The Joint Verification Experiment was conducted in 1988
by the United States and the former Soviet Union as a
prelude to the signing of the Protocols to the treaties on
Limitation of Underground Nuclear Weapon Tests and the
Underground Nuclear Explosions for Peaceful Purposes.
Proposed treaty verification techniques and
measurements were employed on the United States test,
Kearsage conducted on August 17, 1988 at the Nevada
Test Site and on Shagan, the test by the former
Soviet Union, conducted on September 14, 1988 at the
Semipalatinsk Test Site.
In May 1995, the United Nations reached consensus and
indefinitely extended the Nuclear Nonproliferation Treaty.
This action was a priority for the United States arms
control agenda and critical to proceeding with a test ban
treaty. Later that year on August 11, 1995,
President Clinton announced the decision to negotiate a
comprehensive nuclear test ban treaty while continuing the
cessation of nuclear testing by the United States.
On September 24, 1996, President Clinton signed the
Comprehensive Nuclear Test Ban Treaty which prohibits
"any nuclear weapons test explosion" by any State Party.
In response to the Treaty's prohibition against nuclear

پ.ن: اونقدر ها هم مهم به نظر نمیرسه که به خاطرش 4 تا تاپیک مشابه زدید دوست عزیز اینجا با یک بار سوال هم دوستان جواب خواهند داد !

DATAGOSTAR352
21-04-2010, 11:33
با سلام و تشکر

اینکه سه تاپیک ایجاد شده بر اثر اشتباه من حین کلیک ماوس بود . من به مدیران انجمن پیام دادم که برای حذف موارد اضافی اقدام کنن . من محتوای سه تای دیگه رو حذف کردم و الان تاپیک حاضر تاپیک اصلی محسوب میشه .
لطفا در این زمینه با من همکاری کنین ...

shabe.saket
21-04-2010, 12:41
دستتون درد تکنه که پست منم حذف کرده بودین:13:. دوباره نقلش میکنم:5:.
با سلام
حفره ها به صورت نا منظم هستن. منطقه هم نزدیک Area 51 است. به خاطر همین میگی مصنوعی؟
چیز عجیب فقط نشست قسمت عظیمی از ماسه ها در قسمت شمالی به نظر من رسید. حفره ها به نظر میاد به وسیله شهابسنگ ایجاد شدن. جز این چیز دیگه ای نمیتونه باعث شون باشه. مخصوصا در یه مقیاس به این عظمت! به نظرم همه چیز طبیعی میاد. باید بیشتر بررسی بشه.

Sharim
21-04-2010, 16:23
با سلام
حفره ها به صورت نا منظم هستن. منطقه هم نزدیک Area 51 است. به خاطر همین میگی مصنوعی؟
چیز عجیب فقط نشست قسمت عظیمی از ماسه ها در قسمت شمالی به نظر من رسید. حفره ها به نظر میاد به وسیله شهابسنگ ایجاد شدن. جز این چیز دیگه ای نمیتونه باعث شون باشه. مخصوصا در یه مقیاس به این عظمت! به نظرم همه چیز طبیعی میاد. باید بیشتر بررسی بشه.

نه دوست من این ها اصلا به برخورد شهاب سنگ شبیه نیست و همون طور که خدمتتون عرض کردم حاصل انفجار هابمب های آزمایشی در سال های گذشته بوده ،
برای کسب اطلاعات بیشتر این جا رو ببینید :

بیش از 2000 عدد از مناطق مشابه این در کره زمین وجود داره ، که میتونید با مراجعه به این آدرس :

مهمترین اون ها رو ببینید .

بنابراین این هم یکی از دستاورد های انسان قدرت طلب و یکی از خیانت های ما به طبیعته . مثل خیلی چیزهای دیگه ...

Cleeev
21-04-2010, 17:20
بله دوستان درست میگن و این منطقه آزمایشات هسته ایه... منم بعد از پستای صفحه زیر یه مقداری که عمیق تر گشتم تونستم نتایج جالبی پیدا کنم و حتی اون بزرگترین حفره ـشونم جای یه شهابسنگ نیست و بر اثر انفجار در عمق حدود 190 متری زمین ایجاد شده...

DATAGOSTAR352
22-04-2010, 16:43
اين منطقه رو زوم کردم و بعضی جزییاتش رو اینجا گذاشتم . بنظرتون کدوم قسمتها طبیعی و کدوم قسمتها توسط انسانهاساخته شدن ، درباره تاسیسات زیر زمینی چه نظری دارین ؟ آیا این منطقه به نام دره مرگ نامیده میشه در نوادا ؟ ...

Sharim
23-04-2010, 14:07
خوب از اون جایی که این جا انجمن علوم زمین هست من باید با دید یک زمین شناس به سوالات شما جواب بدم ، پس چون چیزی از زیر زمین نمیبینم در مورد تاسیسات زیر زمینی نظری ندارم ، سایر عوارض هم در حدی که اطلاعات فعلی بیان میکنه ، حاصل دست انسانه

tasnim68
12-06-2010, 18:23
پس اگه اونا آزمایش هسته ای هستند، پس اینا چین؟

این دایره بزرگا که می بینید نزدیکیای یه روستا به نام نوروزآباد تو میانه هستش.
ما اول فکر کردیم اینا زمین کشاورزی center pivot هستند ولی این زمین کشاورزی ها حد اکثر می تونن 100 متر قطر داشته باشد.
در حالی که این دایره ها تو مقایسه با روستا، جاده، زمینای کشاورزی و مقیاس نقشه(البته اگه درست باشه) چیزی حدود 800 متر قطر دارن!
اینا چین به نظرتون؟

لینک روی گوگل مپس:
maps.google.com/?ie=UTF8&ll=37.209892,47.867603&spn=0.031171,0.055017&t=h&z=14

msshamraz
29-06-2010, 15:36
خوب از اون جایی که این جا انجمن علوم زمین هست من باید با دید یک زمین شناس به سوالات شما جواب بدم ، پس چون چیزی از زیر زمین نمیبینم در مورد تاسیسات زیر زمینی نظری ندارم ، سایر عوارض هم در حدی که اطلاعات فعلی بیان میکنه ، حاصل دست انسانه

خب برای اینکه بحث رو زمین شناسی تر بکنم پرسشی دارم

آیا در اطراف محل برخورد این بمب ها هاله دگرگونی تشکیل میشود ؟ و از چه نوعی ؟

msshamraz
29-06-2010, 15:45

ما اول فکر کردیم اینا زمین کشاورزی center pivot هستند ولی این زمین کشاورزی ها حد اکثر می تونن 100 متر قطر داشته باشد.
در حالی که این دایره ها تو مقایسه با روستا، جاده، زمینای کشاورزی و مقیاس نقشه(البته اگه درست باشه) چیزی حدود 800 متر قطر دارن!
اینا چین به نظرتون؟

لینک روی گوگل مپس:

دوست من ، در صورتی که از نزدیک این اشکال رو بررسی کردید لطفا بفرمایید چه خصوصیاتی دارند .

ضمن اینکه من شخصا در گوگل ارث پدیده های بسیار شگفت انگیزتر از این اشکال رو دیدم . ولی تنها عکس ماهواره ای برای بررسی کافی نیست .

Sharim
08-07-2010, 11:07
آیا در اطراف محل برخورد این بمب ها هاله دگرگونی تشکیل میشود ؟ و از چه نوعی ؟

سوال خوبیه ،
دقیقا همین طور هست ، این دگرگونی رو میشه به دگرگونی برخوردی ، حاصل از برحورد متئوریت ها تشبیه کرد .
در این شرایط کانی های دگرگونی فشار بالا مثل کوئزیت تشکیل میشه .
توی این متن از سایت رشد دقیقا به اینن مطلب اشاره شده :

دگرگونی اصابتی چیست؟
* این دگرگونی را باید نوعی دگرگونی دینامیکی محسوب داشت که به صورت ساختمانهای دایره‌ای شکل یافت می‌شوند. ساختمانهای مزبور اساسا در نتیجه برخورد اصابت سنگهای آسمانی و یا در نتیجه انفجار های هسته‌ای زیرزمینی به وجود می‌آیند. اگر شکل خارجی آنها بر اثر فرسایش از بین نرفته باشد. مانند دهانه‌هایی که در سطح ماه دیده می‌شوند، به آسانی قابل تشخیص‌اند.

* تشکیل دهانه را می‌توان به افتادن قطرهای آب در یک حوض تشبیه کرد. اگر درست بعد از برخورد قطره با سطح آب از آن عکس بگیریم مشاهده می‌کنیم که آب در محل برخورد فرو می‌رود و سپس به بالا کشیده می‌شود و ذرات آن به اطراف پخش می‌شود. انرژی ناشی از برخورد ، به صورت فیزیک امواج به اطراف پخش می‌شود و تدریجا محو می‌گردد. در محل برخورد سنگهای آسمانی بزرگ ، نظیر همین پدیده اتفاق می‌افتد و فرورفتگی خاصی به وجود می‌آید که نظیر آن در شکل 1 مشاهده می‌شود.

* مسلما انرژی جنبشی متئوریت ، مستقیما به امواج ضربه‌ای تبدیل می‌شود که در محل برخورد ، اثرات آن شدید و با دور شدن ، از شدت آن سریعا کاسته می‌شود. این فیزیک امواج ضربه‌ای در فاصله هزارم ثانیه ، فشاری بسیار زیاد ( مخروطه‌های خردشدگی ). این قبیل اشکال در سنگهای دانه‌ریز مانند سنگ آهک و کوارتزیت آسانتر تشکیل می‌شود. اگر حجم و وزن سنگ آسمانی زیاد و سرعت آن نیز زیاد باشد موجب ذوب و یا تبخیر سنگ می‌گردد. هر قدر از محل برخورد دورتر شویم از شدت آن کاسته می‌گردد.

* در محل انفجارهای زیرزمینی بر اثر شدت تشعشع قسمتی از سنگهای اطراف ذوب یا به بخار تبدیل می‌شوند. چنانکه مخروطهای خردشدگی بین 5 تا 10 کیلوبار فشار و سنگهای ذوب شده در حدود 60 کیلوبار فشار (ناشی از ضربه) پدیدار می‌شوند. در حد بین آنها ، اقسام کانیهای فشار بالا مانند کانی کوئزیت و کانی استیشویت ( در حدود 16 کیلوبار ) به وجود می‌آید.

---------- Post added at 12:07 PM ---------- Previous post was at 12:04 PM ----------

اینا چین به نظرتون؟

لینک روی گوگل مپس:

این ها زمین های کشاورزی هستن ، جاهای دیگه هم مثل همون Area51 خیلی جالب تر از این جا این زمین ها مشاهده میشن . فقط مشکل از اینه که چرا اینقدر کروی ؟؟!

.::SMS::.
08-07-2010, 11:52
این ها زمین های کشاورزی هستن ، جاهای دیگه هم مثل همون Area51 خیلی جالب تر از این جا این زمین ها مشاهده میشن . فقط مشکل از اینه که چرا اینقدر کروی ؟؟! چون میگید نزدیک یه روستاس احتمالش خیلی زیاده که زمین های آبیاری چرخشی باشن
سیستم آبیاری حول محور وسط زمین میچرحه و زمین به صورت دایره ای آبیاری میشه

در مرود عکس صفحه قبل هم بیشتر به نظر میاد که برامدگی باشن تا فرو رفتگی

Sharim
08-07-2010, 12:10
چون میگید نزدیک یه روستاس احتمالش خیلی زیاده که زمین های آبیاری چرخشی باشن
سیستم آبیاری حول محور وسط زمین میچرحه و زمین به صورت دایره ای آبیاری میشهدرسته ، احتمال این مساله هم خیلی زیاده . ولی اینقدر هم اندازه و دقیق ؟! با Google earth میشه دید که زمین ها حتی یک متر هم به زحمت اختلاف قطر دارن !! و جالبه ، اون منطقه رو به اطرافش نگاه کنید ، کویر و شوره زاره ! و اون وسط چند تا زمین کشاورزی ؟!

در مرود عکس صفحه قبل هم بیشتر به نظر میاد که برامدگی باشن تا فرو رفتگیخطای دید هست ، اون ها فرو رفتگی هستن .

.::SMS::.
08-07-2010, 14:18
درسته ، احتمال این مساله هم خیلی زیاده . ولی اینقدر هم اندازه و دقیق ؟! با Google earth میشه دید که زمین ها حتی یک متر هم به زحمت اختلاف قطر دارن !! و جالبه ، اون منطقه رو به اطرافش نگاه کنید ، کویر و شوره زاره ! و اون وسط چند تا زمین کشاورزی ؟!
خیلی عجیب نیست مخصوصا اینکه یه جا هستن
شاید سیستم ها رو یه جور بستن. در نتیجه قطر دایره ها هم شبیه هم میشه

msshamraz
09-07-2010, 18:22
خطای دید هست ، اون ها فرو رفتگی هستن .

یک راهنمایی به دوستان

اگر سایه محدوده مورد نظر بیرون محدوده باشه برآمدگی و اگر داخل محدوده باشه فرورفتگی است .

در این شکل فرورفتگی است .