ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال

Y.F
19-04-2010, 17:26
سلام
با تشکر از مطالبی که تو سایت در اختیارمون قرار دادید . مشکل کامپیوتر من اینه که وقتی فولدری رو باز می کنم از File Folder تبدیل میشه به Application . یه آنتی ویروس کاسپراسکای 2010 گرفتم که نمی تونم نصبش کنم چون قبلا یه ورژن 8 داشتم که اونو Remove کردم ولی هنوز مونده . میخوام درایو بازی و برنامه هامو فرمت کنم نمیشه . notepad م هم به اصطلاح پریده . وقتی فولدرهای Application شده رو باز میکنم وقتی پاکشون میکنم در ظاهر پاک میشن ولی بازم باقی می مونن . راستی System Restore م هم وقتی میزنم بعد از ریست شدن Error میده و هیچ تغییری ایجاد نمیکنه . حالا من چه کاری میتونم بکنم که دوباره مثل سابق بشه ؟ خیلی سخته با همچین سیستمی کار کردن !!!!!!!!!!!!!!
ممنون میشم اگه بتونین بهم کمک کنین .
با تشکر از شما

ebrahimjan
20-04-2010, 07:52
با این همه مشکلات اگه ویندوزت رو عوض کنی بهتر باشه.

mmiladd
20-04-2010, 08:00
با این همه مشکلات اگه ویندوزت رو عوض کنی بهتر باشه.

موافقم ؛ با این همه مشکل شما وینو عوض کن........

Jalal
20-04-2010, 08:36
عنوان تاپیک نامناسب

قفل شد

Y.F
20-04-2010, 13:24
مرسی از راهنمایی تون . ولی نمیتونم ویندوزم رو عوض کنم . ممنون میشم اگه نظر بهتری دارید در اختیارم بذارید .
یعنی هیچ راهی نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در مورد موضوع هم باید بگم که من تازه عضو شدم و وقت زیادی نداشتم که موضوع خوبی بنویسم . شما به بزرگواری خودت ببخش و لطفا ایراد نگیر . ممنون

Y.F
20-04-2010, 16:18
آقا کاملا نا امید شدم . این کامپیوتر دیگه واسه من کامپیوتر نمیشه . میخوام به توصیه ی شما عمل کنم
ممنون ازتون شاید دیگه اینورا پیدام نشه یعنی دعا کنید که دیگه کامپیوترم به این روز نیفته ...
خداحافظ
خداحافظ همین حالا همین حالا که من تنهام خداحافظ به شرطی که بفهمی تر شده چشمام