مشاهده نسخه کامل
: کدوم را بخرم؟: VAIO F 11 CGX یا VAIO CW2 FGX (نیاز فوری)
hamidhaji2
19-04-2010, 16:27
با سلام به همه اساتید فن.
بالاخره با کلی تحقیق بین دو مدل سونی مرددم. یکی VAIO F 11 CGX یکی هم VAIO CW2 FGX. به نظر خودم سریF خیلی خوشگلتره در ضمن Corei 7 هم هست. ولی یکم LCD ش بزرگه. ظاهرا باطریش هم دوام کمتری نسبت به CW داره. به نظرتون بزرگ بودنش در دراز مدت ازار دهنده میشه؟ بخصوص اینکه باید مرتب بین خونه و دانشگاه حملش کنم، اونم با اتوبوس!!!!!!
در ضمن آیا اختلاف Corei7 سری F با Corei 5سری CW خیلی زیاده؟
لطفا راهنمایی کنین.
مرسی
gamecrazy
19-04-2010, 18:35
باید ببینی کدوم برات اولویت بیشتری داره،اگر من بودم CW رو می گرفتم چون فعلا قابل حمل بودن لپ تاپ برام بیشتر اهمیت داره.اختلاف Core i5 و Core i7 تا اونجا که من شنیدم زیاده چون یکی 4 هسته ایه و اون یکی 2 هسته ای!
تو هم اگر نمی خوای بازی کنی CW رو بگیر.
با سلام به همه اساتید فن.
بالاخره با کلی تحقیق بین دو مدل سونی مرددم. یکی VAIO F 11 CGX یکی هم VAIO CW2 FGX. به نظر خودم سریF خیلی خوشگلتره در ضمن Corei 7 هم هست. ولی یکم LCD ش بزرگه. ظاهرا باطریش هم دوام کمتری نسبت به CW داره. به نظرتون بزرگ بودنش در دراز مدت ازار دهنده میشه؟ بخصوص اینکه باید مرتب بین خونه و دانشگاه حملش کنم، اونم با اتوبوس!!!!!!
در ضمن آیا اختلاف Corei7 سری F با Corei 5سری CW خیلی زیاده؟
لطفا راهنمایی کنین.
مرسی
من اگر بودم قطعا با این شرایط CW را انتخاب میکردم چون قبلا دقیقا بر سر این دو راهی و این شرایط قرار گرفتم ...
البته بستگی به نوع حمل هم داره که مسلما با کوله زیاد سنگین نخواهد بود...
hamidhaji2
20-04-2010, 10:53
با تشکر از پیروز عزیز. آقا پیروز شما میدونی فرق Corei7 1.6 GH با Corei5 2.4 GH چیه؟ مسلما 7 از نسل جدید تریه ولی خوب این مدل CW، فرکانسش از اون سونه (7) بیشتره. کدوم بیشتر اثر گذاره؟ نسل CPU یا فرکانس اون؟
مرسی از راهنماییت.
با تشکر از پیروز عزیز. آقا پیروز شما میدونی فرق Corei7 1.6 GH با Corei5 2.4 GH چیه؟ مسلما 7 از نسل جدید تریه ولی خوب این مدل CW، فرکانسش از اون سونه (7) بیشتره. کدوم بیشتر اثر گذاره؟ نسل CPU یا فرکانس اون؟
مرسی از راهنماییت.
سلام...
اولا که سری Corei7 چهار هسته ای هست و از 1.6 تا 2.8 که بر اساس کارکرد شما با سیستم به طور خودکار این میزان کم و زیاد میشه ...
پس هیچ شکی نیست که سری Corei7 از Corei5 هست البته بر اساس این دو مدل...
و هر دو عامل در قدرت و پرفورمنس تاثیر میذاره...
hamidhaji2
25-04-2010, 12:19
سلام...
اولا که سری Corei7 چهار هسته ای هست و از 1.6 تا 2.8 که بر اساس کارکرد شما با سیستم به طور خودکار این میزان کم و زیاد میشه ...
پس هیچ شکی نیست که سری Corei7 از Corei5 هست البته بر اساس این دو مدل...
و هر دو عامل در قدرت و پرفورمنس تاثیر میذاره...
با تشکر از دوستان
بالاخره CW 2FGX را دیروز خریدم. حالا اگه کسی سوالی در موردش داره در خدمتم.
ghoroobegham
26-04-2010, 19:45
سلام مبارک باشه cw
قیمتش چند بود و تقریبا کی اون رو گرقتین شما؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.