ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چسبیدن CPU به هيتسينك

Terova
19-04-2010, 10:51
هدسینگ رو که باز کردم دیدم CPU بهش جسبیده و با هم بالا اومدن حالا هر کاری میکنم CPU جدا نمیشه.!

تکلیف چی هست

patomatoki
19-04-2010, 11:21
زياد وارد نيستم اما
احتمالا سوكت سي پي يو از نوعي هست كه هيتسينك روش سوار ميشه و خود سي پي يو بوسيله گيره به مادربورد نمي چسبه
منظورم اينه كه چيزي سي پي يو رو از بالا نگه نميداره شبيه سوكت 478 اينتل
پس از نو درست و با دقت جاش بزن و كيس رو روشن كن و بذار تا خوب گرم شه و ميتوني سيم فن سي پي يو رو نزني تا بيشتر و زودتر گرم شه
بعد چون اون ماده كه فكر كنم نوعي سيليكون باشه يه كمي نرمتر ميشه زود و به آرومي كيس رو خاموش كن و سي پي يو رو
از هيتسينك جدا كن
ترجيحا براي جدا كردن هيتسينك و سي پي يو رو روي هم به دو جهت بچرخون و آروم از هم بكش

HASHEM289
19-04-2010, 11:28
مشکل از خمیر سلیکون بی کیفیته شما فن سی پی یو رو قطع کن برای 5 ثانیه سیستمو روشن کن بعد راحت آزاد میشه

Terova
19-04-2010, 11:35
مشکل از خمیر سلیکون بی کیفیته شما فن سی پی یو رو قطع کن برای 5 ثانیه سیستمو روشن کن بعد راحت آزاد میشه

آخه cpu دیگه وصل نمیشه به مادربورد یعنی دیگه جا نمیره

amd>intel
19-04-2010, 11:44
دور cpu رو با یک کاتر اون جائی که چسبیده با دقت و کمی فشار میتونی باز کنی . فقط مواظب باش نشکنی . خیلی با دقت و حوصله

Terova
19-04-2010, 11:51
دور cpu رو با یک کاتر اون جائی که چسبیده با دقت و کمی فشار میتونی باز کنی . فقط مواظب باش نشکنی . خیلی با دقت و حوصله

محکم تر از این حرفهاست با سشوار هم داغش کردم ولی باز هم مثل سنگ چسبیده

خمیرش هم خاکستری هست

HASHEM289
19-04-2010, 12:30
هدسینک رو با فندک از زیر طوری که به cpu صدمه نزنه گرمش کن
احتمال داره اصلات cpu روی مین هم خراب شده باشه چون به زور از جاش در آمده

Colored pencil
19-04-2010, 19:31
سی پی یو amd هست یا اینتل ؟
مجبوری با یه چیزی از بقل اهرمش کنی فقط یه دستمالی یه چیزی بزار زیرش که اسیب نبینه .. اما اینقدرها هم حساس نیست که فکر میکنین :20:
پایه های سی پی یو رو هم با یه عابر بانک یا کارت تلفن صاف کن (بین شیارا بکش از هر دو طرف) حواست باشه نشکونیشون مثل من کلی دردسر میکشی

Terova
19-04-2010, 21:38
4x955 amd هست پین ها کج نشده و صاف هست زیادم با زور خارج نشد شاید 2 کیلیو زور کردم.

Colored pencil
19-04-2010, 22:36
4x955 amd هست پین ها کج نشده و صاف هست زیادم با زور خارج نشد شاید 2 کیلیو زور کردم.

خوب واسه منم x4 940 بود ، هینطور که گفتم باز کن مورد نداره واس منم همین اتفاق افتاد، اما پین هام کج شد ..معلوم نیست چه سیلیکون آشغالی رو فن اینا هست ..... بیشتر چسبه :20:

Terova
19-04-2010, 23:54
خوب واسه منم x4 940 بود ، هینطور که گفتم باز کن مورد نداره واس منم همین اتفاق افتاد، اما پین هام کج شد ..معلوم نیست چه سیلیکون آشغالی رو فن اینا هست ..... بیشتر چسبه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گرمش نکردی..؟ آخه چیزی نمیره زیرش که بخوام اهرمش کنم

monaj
20-04-2010, 10:46
موقع در آوردن کمی به چپ و راست بچرخونش.

Terova
20-04-2010, 22:19
سلام دوستان

بالاخره درش اوردم فقط بگم بهترین راه برای در اوردنش چرخاندن cpu هست که این دوست بالا راهنمای کرد یکم سوزن ها کج شد ولی مشکلی نیست..

با تشکر از همه

B.J.U
23-04-2010, 16:49
این مشکل تمام cpu های amd هست و البته خمیر سیلیکون نامرغوب

kafepaeto
23-04-2010, 21:41
این مشکل تمام cpu های amd هست و البته خمیر سیلیکون نامرغوب

دوست عزیز این مشکل نیست ! بلکه از محسنات خمیر سیلیکون این نوع سی پی یو می باشد , نوع خمیر فوق از نوع خمیر مومی بوده که پایدار در زمان طولانی را دارد یعنی تا دو سه سال مواد نرم کننده داخل آن از بین نمیرود و هرگز خشک نمیشود برعکس خمیر سیلیکونهای موجود در بازار .

علت چسبیدن هدسینگ به سی پی یو این است که این خمیر از نوع مومی بود که در هنگام کار سیستم خمیر نرم شده و باعث سهولت در انتقال حرارت شده و به هنگام خاموشی سیستم بخاطر حفظ ماده نرم کننده درونی به شکل خمیر موم شکل در می آید ( درست مانند روغن موتور 20w50 که بصورت اتوماتیک بهنگام گرما شدن پایدار روغن بالا رفته و پایه روغن به 50 میرسد و بهنگام سردی موتور به پایداری 20 ( در زمستان برای راحتتر استارت زدن مفید است ))
:31:

B.J.U
23-04-2010, 23:03
بله ولی کسی که نمیدونه چه جوری باید جداش کنه ممکنه سی پی یوش خراب بشه ولی پردازنده های اینتل خیلی راحت در میاد

DrXoX
26-05-2010, 04:06
یه نکته ی انحرافی :
اسم این خمیر ، خمیر حرارتی است نه خمیر سیلیکون
همین هفته پیش با یه بنده خدایی تو پاساژ ایران بحثم شد سر همین قضیه آخر هم قانع شد که اسمش خمیر حرارتیه
اینجاست که میگن وقتی فروشگاه سخت افزار میزنی باید اطلاعاتت هم بالا باشه اینطوری نری تو کیسه شن (به قول یکی از دوستان)

سیلیکون ماده ایه که تو بعضی از خمیرهای حرارتی استفاده میشه به خاطر همین خیلی ها به اشتباه بهش میگن خمیر سیلیکون!

f-secure
26-05-2010, 04:42
ببین Thermal paste و Thermal grease , thermal gel, thermal compound, thermal paste, heat paste, heat sink paste, heat transfer compound, heat sink compound اسمهای انگلیسیشه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی غلط مصطلح را نباید سخت گرفت.از این اصطلاحات صدها مورد در هر زبانی هستش.داخل همین فروم اینهمه صاحبنظر و فارغ التحصیل سخت افزار همه میگن خمیر سیلیکون! :46:
وقتی همه به خمیر سیلیکون میشناسندش دیگه چرا خودت را خسته کنی دو ساعت جر و بحث کنی و اینجوری خودت را یک مبتدی بیکار که سعی میکنه کتابی حرف بزنه تو ذهن دیگران معرفی کنی؟؟!!
فروشنده ام ته دلش میگه این یارو جوجه ببین سر چه چیزایی زیگیل ما که یه عمره اینکاره ایم شده و میخواد ما را ضایع کنه از کار و کاسبی میندازه ما رو میگه آره بابا تو راس میگی:13: البته جسارت نشه بشما یه واقعیتیه دیگه باید بپذیری!:31:

wonderful
26-05-2010, 08:37
ماده ی به کار رفته در خمیر حرارتی، رسانش بيشتري نسبت به هوا دارد ( در حدود 100 برابر ) ، پس نقش آن در انتقال حرارت كاملا مشهود است.

خمير حرارتي داراي انواع مختلفي مي باشد :

1. خمير حرارتي فلزي : در اين خمير براده هاي ريز آهن استفاده شده است كه در انتقال گرما خوب عمل مي كند ولي از طرف ديگر رسانا نيز ميباشد.

2. خمير هاي سراميكي : اين خمير ها تركيبي از براده فلز و خرده سراميك دارند البته نسبت سراميك به براده ها بيشتر است و كارايي در حد نوع اول دارند

3. خمير هاي سيليكوني : عمدتا به همراه قطعاتي خمير نياز دارند از اين نوع ارائه مي شود ، عمل كردن ضيف تري نسبت به موارد 1 و2 دارند.
منبع :
hotoverclock.com
امید وارم توجیه بشید
در ضمن اونکه خیلی خوبه تو شهر ما بعضی از مغازه ها فرق modem dial-up رو با adsl نمیدونند.

DrXoX
26-05-2010, 13:39
ببین Thermal paste و Thermal grease , thermal gel, thermal compound, thermal paste, heat paste, heat sink paste, heat transfer compound, heat sink compound اسمهای انگلیسیشه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولی غلط مصطلح را نباید سخت گرفت.از این اصطلاحات صدها مورد در هر زبانی هستش.داخل همین فروم اینهمه صاحبنظر و فارغ التحصیل سخت افزار همه میگن خمیر سیلیکون! :46:
وقتی همه به خمیر سیلیکون میشناسندش دیگه چرا خودت را خسته کنی دو ساعت جر و بحث کنی و اینجوری خودت را یک مبتدی بیکار که سعی میکنه کتابی حرف بزنه تو ذهن دیگران معرفی کنی؟؟!!
فروشنده ام ته دلش میگه این یارو جوجه ببین سر چه چیزایی زیگیل ما که یه عمره اینکاره ایم شده و میخواد ما را ضایع کنه از کار و کاسبی میندازه ما رو میگه آره بابا تو راس میگی:13: البته جسارت نشه بشما یه واقعیتیه دیگه باید بپذیری!:31:

وقتی همه به خمیر سیلیکون میشناسندش دیگه چرا خودت را خسته کنی دو ساعت جر و بحث کنی و اینجوری خودت را یک مبتدی بیکار که سعی میکنه کتابی حرف بزنه تو ذهن دیگران معرفی کنی؟؟!! نه برادر چرا جسارت بشه ما هم بچه نیستیم ناسلامتی مهندس کامپیوتر هستیم اگه قرار باشه ما هم اشتباه دیگران رو ادامه بدیم چه فرقی بین من نوعی با یه بقال سر کوچه هست؟
من هر جا کسی اشتباه یه چیزی رو بگه بهش میگم حالا چه مغازه دار باشه چه استاد دانشگاه

فروشنده ام ته دلش میگه این یارو جوجه ببین سر چه چیزایی زیگیل ما که یه عمره اینکاره ایم شده و میخواد ما را ضایع کنه از کار و کاسبی میندازه ما رو میگه آره بابا تو راس میگی:13: البته جسارت نشه بشما یه واقعیتیه دیگه باید بپذیری!اتفاقا یه چیزی یاد گرفت برای بعدها اگه کسی بهش گفت خمیر حرارتی دیگه تعجب نکنه:46:
خودت و شاید خیلی از دوستان دیگه هم اگر یه زمانی یکی بهشون گفت خمیر حرارتی می فهمن که منظور طرف چیه