مشاهده نسخه کامل
: اینو چکارش کنم recycle.bin
aliparsa
18-04-2010, 19:24
تو تمام درایوام این پوشه اومده recycle.bin و یه کپی هم از تمام پوشه ها داخل درایوها اضافه شده چیکارش کنم؟
Dr Hannibal
18-04-2010, 21:33
تو تمام درایوام این پوشه اومده recycle.bin و یه کپی هم از تمام پوشه ها داخل درایوها اضافه شده چیکارش کنم؟
آنتی ویروست چیه ؟ نداری نصب کن و اپدیت کن مثل آویرا یا کسپرسکی.
این توی درایو اگه باشه همون سطل اشغالیه اما اگه فلش میزنی توی فلش هم مثلا ساخته میشه ویروسه. و یا اگر تی درایو حالت غیر معمول پیدا کنه ویروسه.
ویژگیهاشو دقیق تر بگو
EhsanEricsson
23-04-2010, 22:36
ویروس داری و به احتمال 99% آنتی ویروست نود 32 هستش :31: شایدم نداری ، فرقی نمیکنه :27:
یه آنتی ویروس دیگه هرچی اومد دم دستت نصب کن مشکلت حل میشه . ترجیحا f-secure:8:
Dr Hannibal
23-04-2010, 23:03
ویروس داری و به احتمال 99% آنتی ویروست نود 32 هستش :31: شایدم نداری ، فرقی نمیکنه :27:
یه آنتی ویروس دیگه هرچی اومد دم دستت نصب کن مشکلت حل میشه . ترجیحا f-secure:8:
وجود این فایل در ریشه درایو برای ویندوز ضروریه.
EhsanEricsson
23-04-2010, 23:05
وجود این فایل در ریشه درایو برای ویندوز ضروریه.
آره ولی گاهی ویروس میچسبه بهش اونوقته که مشکوک میشه . واسه همینه که aliparsa میگه یه کپی از تمام پوشه ها داخل درایو اضافه شده ! و این مشکوک به ویروس که نمیشه گفت ، بلکه 100% ویروسه
Dr Hannibal
23-04-2010, 23:10
آره ولی گاهی ویروس میچسبه بهش اونوقته که مشکوک میشه
قدرتی خدا !
ویروس داری و به احتمال 99%
EhsanEricsson
23-04-2010, 23:15
قدرتی خدا !
? what:14:
Dr Hannibal
23-04-2010, 23:20
? what:14:
یک بار ویندوز 7 نصب کنید. بدونه تیک پروتک سیستم وارد ریشه درایو بشید کاملا متوجه عرایضم میشید.
EhsanEricsson
23-04-2010, 23:31
یک بار ویندوز 7 نصب کنید. بدونه تیک پروتک سیستم وارد ریشه درایو بشید کاملا متوجه عرایضم میشید.
متوجم ، ولی این بابا ویروس داره .
aroosak_kooki
03-05-2010, 03:36
منم قبلنا دقیقا" همین مشکل رو داشتم ... هر بار هم که این recycle.bin رو پاک میکردم باز ساخته میشد ... وقتی میخواستم سی دی رایت کنم خودشو مینداخت اونجا !!!!
نمیدونم چی شد که پاک شد !!!!
الان دیگه حال سیستم خوبه (بزنم به تخته)
nod32 داشتم یه مدت... که اون پاکش کرده حتما " !!!!
سلام
اینو هم امتحان کن و لطفا جواب بده ، من هم یکبار همین مشکل رو داشتم درست شد
به فولدر آپشن ویندوز برو و زبانه view رو بزن ، اونجا یه گزینه هست به این مضمون
hide protected operating system files
اگه تیک نداره تیکشو بزن درست میشه و اگه تیک داره حتما ویروس هستش .
عشق ، هم آمدنی است و هم آموختنی .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.