مشاهده نسخه کامل
: درخواست کمک در مورد کنترل کامپیوترم از راه دور
سلام به تمام دوستان
من می خوام از یک شهر دیگه، به کامپیوتر خانگی ام دسترسی کامل داشته باشم (همون ریموت کنترل)، چند تا سوال داشتم:
1- اصلا همچین چیزی امکان داره؟
2- اگر امکان داره، امن ترین روش در حال حاضر چیه؟
باتشکر از تمام دوستان که وقت می ذارن و کمک می کنن
hadi.EST
18-04-2010, 18:02
سلام به تمام دوستان
من می خوام از یک شهر دیگه، به کامپیوتر خانگی ام دسترسی کامل داشته باشم (همون ریموت کنترل)، چند تا سوال داشتم:
1- اصلا همچین چیزی امکان داره؟
2- اگر امکان داره، امن ترین روش در حال حاضر چیه؟
باتشکر از تمام دوستان که وقت می ذارن و کمک می کنن
بله امکان داره . اگه امکان تهیه آی پی استاتیک از آی اس پی براتون میسر نیست ، از نرم افزار استفاده کنید که بهترین نرم افزار در حال حاضر Teamviewer 5.0 هست و سرورهاش در المان قرار داره و به عنوان سرویس واسط نه تنها ریموت بلکه سرویس فایل و وی پی ان و کنترل از موبایل رو هم ارئه میده. این نرم افزار رو باید در هر دو کامپیوتر نصب کرده و مراحل اتصال رو دنبال کنید.:10:
سایتهایی که این سرویسرو میدهند:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ,
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته هر لحظه امکان تحریم یا از کار افتادن این سرویس برای ما ایرانی ها هست . درست مثل سایت :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و اما بهترین و مطمون ترین روش ایجاد توسط خودمون بدون واسطه هست!
اول از همه تهیه آی پی استاتیک برای کامپیوتر مورد کنترل هست. یعنی آی پی که هیچ وقت تغییر نکنه!:20:
بعد در کامپیوتر مورد کنترل باید در قسمت Control panel- system- remot -remot desktop یه اکانت برای خودتون ایجاد کنید . دقیقا" همون یوزر و پسوردی که در کامپیوتر مبدا" برای لوگین شدن به سیستم دارین استفاده میکنین بدین.
بعد در کامپیتر مبدا از منوی استارت گزینه ریموت دسکتاپ کانکشن را پیدا کرده و با وارد کردن آی پی و یوزر کامپیوتر
مقصد به اون وصل میشید . به همین راحتی .
البته نکته مهم در این امر بسته نبودن پورتهای ریموت دسکتاپ 3389 TCP, UDP بین شما و مقصد هست .
اگر در کامپیوتر مقصد از مودمهای ای دی اس ال روتردار استفاده میکنید احتمال بسته بودن این پورت زیاده و باید این پورت رو در قسمت Port forwarding-NAT روتر به سمت اون کامپیوتر هدایت کنین.
در ضمن سرعت مناسب برای این کار حداقل 128 کیلو بیت بر ثانیه هست.
امیدوارم موفق بشین. سوالی بود بپرسین.:46:
سلام
با تشکر از توضیحات کامل شما
چند تا سوال:
1- آی پی استاتیک چطور باید تهیه کنم؟
2- این سایت ها که گفتین، امن هستن؟
3- آیا امکانش هست که مثلا از کافی نت به کامپیوتر خونه وصل بشم؟ از نظر امنیت مشکلی نداره؟
با تشکر مجدد
hadi.EST
18-04-2010, 20:28
سلام
با تشکر از توضیحات کامل شما
چند تا سوال:
1- آی پی استاتیک چطور باید تهیه کنم؟
2- این سایت ها که گفتین، امن هستن؟
3- آیا امکانش هست که مثلا از کافی نت به کامپیوتر خونه وصل بشم؟ از نظر امنیت مشکلی نداره؟
با تشکر مجدد
1- از آی اس پی متونید تهیه کنید ماهانه حدود 5000 تومن.
2- بله امنیتشون تا زمانیه که ما رو تحریم نکردن .:46:
3- بله هست . بشرطی که مدیر کافینت امکان ریموت رو در سیستمها داده باشه. و نبسته باشه. از لحاظ امنیتی بی اشکال نیست!
1- از آی اس پی متونید تهیه کنید ماهانه حدود 5000 تومن.
2- بله امنیتشون تا زمانیه که ما رو تحریم نکردن .:46:
3- بله هست . بشرطی که مدیر کافینت امکان ریموت رو در سیستمها داده باشه. و نبسته باشه. از لحاظ امنیتی بی اشکال نیست!
من نرم افزار سایت اول رو دانلود کردم، دیدم یک گزینه داره به عنوان Run ... اگر از این قسمت هم برای استفاده در کافی نت استفاده کنم، مشکلی امکان داره پیش بیاد؟
ضمنا اکثر سیستم ها الان Deep Freeze هستند، یعنی بعد از شات داون، همه چی اش ریست می شه!! نمی دونم باز هم با این وجود از نظر امنیتی مشکلی هست؟
با تشکر :10:
undertaker_ss
19-04-2010, 23:36
من نرم افزار سایت اول رو دانلود کردم، دیدم یک گزینه داره به عنوان Run ... اگر از این قسمت هم برای استفاده در کافی نت استفاده کنم، مشکلی امکان داره پیش بیاد؟
ضمنا اکثر سیستم ها الان Deep Freeze هستند، یعنی بعد از شات داون، همه چی اش ریست می شه!! نمی دونم باز هم با این وجود از نظر امنیتی مشکلی هست؟
با تشکر :10:
Team viewer از نظر امنیتی مشکلی نداره من خودم خیلی وقته ازش استفاده می کنم
اگه سوالی در نحوه استفاده اش داشتید بگید
موفق باشید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.