مشاهده نسخه کامل
: لطفاً راجع به این سیستم پیشنهادی که توسط یکی از دوستان خوب در فروم انتخاب شده نظر بدید.
mahdikeshavarz
18-04-2010, 16:39
این سیستم برای حداکثر 550 چیده شده
و اما کاربری
1-قدرت نمایش فیلم های hd از طریق تلویزیون full hd با رابط hdmi
2-اجرای بازی های با کیفیت صدا و تصویر
3-کار با نرم افزار های گرافیکی مثل فوتوشاپ و flash ونرم افزار های موسیقی(البته تو هر دو گروه از این نرم افزار ها مبتدی هستم و تازه می خوام شروع کنم)
4-قابلیت ارتقا داشته باشه مثلاً 2 سال دیگه
5-قابلیت اتصال به سیستم صوتی سونی مدل mhc-g999ds (البته در صورت امکان)
6-قطعات با کیفیت
7-شکل و شمایل کیس هم برام مهم نیست.
8-مطمئناً در بازار موجود باشد.
CPU : AMD ATHLON II X4 630 110
M.B : GIGABYTE MA 770TA-UD3 110
VGA : SAPPHIRE HD5750 1GB GDDR5 180
RAM : 2GIG ELIXIR DDR3 1333 CL9 42
HDD : SAMSUNG F3 500 53
PSU : GREEN GP535A 55
CASE : GREEN ZEST 30
اگر مبلغ از این هم کمتر شد در عین کارایی چه بهتر
امير موسر
18-04-2010, 16:46
سیستم خوبیه اگه 550.000 شده !
مطمئنا قیمت دو سه تا از قطعاتی که نوشتی 2-3 تومن پایینتره که اونو بزار رو پول کیس و مگنوم2 بگیر !
mahdikeshavarz
18-04-2010, 16:55
نه این سیستم 580 شده.
قربون دستت باز یه نگاهی بنداز
مثلاً رمش مناسب و با کیفیت هست؟آخه بعضی ها می گن dual channle بگیر.البته می دونم که محدودیت مالی دارم.و اگه این رم واسه بازی و کارای گرافیکی جواب می ده خیالم رو راحت کنین.
اگه ممکن است هر توضیحی که به ذهنتون می رسه راجع به خوبی های این سیستم و ضعفش با این مبلغ بفرمایین
می خوام با اطلاعاتی که دارین منو واسه خرید سیستم محکم کنین.
CPU INTEL COR 2 QUAD Q8300 146000 T
GIGABYTE - EP45T-DS3R 118000 T
Gigabyte 9600 GT 1.00 GB 130000 T
KINGMAX - 2GB - 1066 = 55000 T
H.D.D 500 GB 16 BAFER MAXTOR 52000T
CASE PERFECT 25000T
TOTAL 581000T
سیستمی که در نظر دارین یه سیستم متوسط محسوب میشه میتونید به پیشنهاد من هم فکر کنید
اینم تست 2 سیستم بالا
مقایسه با خودتون :31:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
MAGIDIYUM
18-04-2010, 18:34
CPU INTEL COR 2 QUAD Q8300 146000 T
GIGABYTE - EP45T-DS3R 118000 T
Gigabyte 9600 GT 1.00 GB 130000 T
KINGMAX - 2GB - 1066 = 55000 T
H.D.D 500 GB 16 BAFER MAXTOR 52000T
CASE PERFECT 25000T
TOTAL 581000T
سیستمی که در نظر دارین یه سیستم متوسط محسوب میشه میتونید به پیشنهاد من هم فکر کنید
اینم تست 2 سیستم بالا
مقایسه با خودتون :31:
دوست عزیز سیستمی که پیشنهاد دادید به هیچ عنوان مناسب نیست و اصلا توصیه نمیشه به دلایل زیر:
اول از اینکه این سی پی یو سوکت 775 است که تمام اجزایی که برای این پلتفرم است دیس کانتنیو شده و دیگه تولید نمیشه و کلا این پلتفرم خیلی قدیمی شده و کسی دیگه از سوکت 775 استفاده نمیکنه و تا چند سال دیگه به طور حتم از بازار جمع خواهد شده.به دلیل اینکه این پلتفرم اصلا قابلیت ارتقاء در آینده رو نداره.
ولی سوکت am3 هنوز جای بسیاری برای ارتقاء داره.
مینی که پیشنهاد دادید اصلا به درد ارتقاء نمیخوره درسته قدرت سی پی یو بالاتره ولی این هم در نظر بگیرید که با انتخاب این پلتفرم دیگه ارتقاء سیستم معنی نداره و با اطمینان کامل میتونم بگم که تا دو سه سال دیگه حتما به تعویض سیستم باید اقدام کرد.
در مقابل مینgigabyte 770ta-ud3 کاملا یک مین پیشرفته با قابلیت های فوق العاده است مثل sata 3 و usb3 و کاملا تا 8 سال دیگه هم برای کار های روزمره مناسبه و جواب میده.
رمی که در نظر گرفتید اولا که ddr2 و از نسل قدیمیه و العان ddr3 رو بورسه و قدرت خوبی داره و حمین طور با فرکانس 1066 مطمئنا سیستم در آینده ی نزدیک کم خواهد آورد.ولی یک رم از نوع ddr3 و فرکانس 1333 قدرت فوق العاده ای میده و اصلا قابل مقایسه با ddr2 1066 نیست.تا حالا فکر کردید که کل بازار رو رم های ddr3 فرا گرفته و ddr2 نسلش داره بین خریداران سیستم منقرض میشه.
از همه بدتر گرافیک است که قدرت فوق العاده پایینی نسبت به 5750 داره.دوست عزیز یه گرافیک 4770 قدرتش به اندازه ی 30% از 9600 بیشتره دیگه چه برسه به 5750 که تحت دایرکت 11 و حافظه ی gddr5 است.
هارد های مکستور هم دیگه کارایی و کیفیت خوبی نداره و همون مدل پیشنهادیه سامسونگ بهتره.
دوست عزیز سیستمی که پیشنهاد دادید به هیچ عنوان مناسب نیست و اصلا توصیه نمیشه به دلایل زیر:
اول از اینکه این سی پی یو سوکت 775 است که تمام اجزایی که برای این پلتفرم است دیس کانتنیو شده و دیگه تولید نمیشه و کلا این پلتفرم خیلی قدیمی شده و کسی دیگه از سوکت 775 استفاده نمیکنه و تا چند سال دیگه به طور حتم از بازار جمع خواهد شده.به دلیل اینکه این پلتفرم اصلا قابلیت ارتقاء در آینده رو نداره.
ولی سوکت am3 هنوز جای بسیاری برای ارتقاء داره.
مینی که پیشنهاد دادید اصلا به درد ارتقاء نمیخوره درسته قدرت سی پی یو بالاتره ولی این هم در نظر بگیرید که با انتخاب این پلتفرم دیگه ارتقاء سیستم معنی نداره و با اطمینان کامل میتونم بگم که تا دو سه سال دیگه حتما به تعویض سیستم باید اقدام کرد.
در مقابل مینgigabyte 770ta-ud3 کاملا یک مین پیشرفته با قابلیت های فوق العاده است مثل sata 3 و usb3 و کاملا تا 8 سال دیگه هم برای کار های روزمره مناسبه و جواب میده.
رمی که در نظر گرفتید اولا که ddr2 و از نسل قدیمیه و العان ddr3 رو بورسه و قدرت خوبی داره و حمین طور با فرکانس 1066 مطمئنا سیستم در آینده ی نزدیک کم خواهد آورد.ولی یک رم از نوع ddr3 و فرکانس 1333 قدرت فوق العاده ای میده و اصلا قابل مقایسه با ddr2 1066 نیست.تا حالا فکر کردید که کل بازار رو رم های ddr3 فرا گرفته و ddr2 نسلش داره بین خریداران سیستم منقرض میشه.
از همه بدتر گرافیک است که قدرت فوق العاده پایینی نسبت به 5750 داره.دوست عزیز یه گرافیک 4770 قدرتش به اندازه ی 30% از 9600 بیشتره دیگه چه برسه به 5750 که تحت دایرکت 11 و حافظه ی gddr5 است.
هارد های مکستور هم دیگه کارایی و کیفیت خوبی نداره و همون مدل پیشنهادیه سامسونگ بهتره.
دوست عزیز دلایل جالبی آوردین :31:
شما منبعی که گفته 775 دیس کانتینیو شده رو ذکر کنید اگه میشه :27:
دوست عزیز کی میگه که 775 قابل ارتقا نیست ! 9650 پس چیه؟ برای ارتقا amd3 مثلا 955 رو انتخاب کنیم
کدوم برتره؟ 9650 یا 955 :27:
دوستان خواهشا هر صحبتی رو با منبع ذکر کنید:11:
در مورد مین با توجه به کاربری دوستمون پیشنهاد دادم به نظر شما چند نفر رید میکنن یا usb3 یا sata3 استفاده میکنند
چرا باید به امکانات غیر قابل استفاده پول بدیم؟
در مورد گرافیک با شما هم عقیدم اما با توجه به بودجه دوستمون این پیشنهاد رو دادم
در مورد هارد هم مکستور جایزه بهترین هارد سال رو برد پس این مورد هم کنار میره :31:
در ضمن seagate خیلی هم فروشش نسبت به سامسونگ بیشتره اما خوب اختلاف قیمتی ندارن که
در مورد رم هم پردازنده اینتل زیاد ddr3 تاثیری تو عملکردشون نداره پس چرا چول اضافه بدیم:31:
MAGIDIYUM
18-04-2010, 20:35
منبعش خودم هستم که تو بازار رفت و آمد دارم و مهم تر از اون دوستانم که در نمایشگاه الکامپ باهاشون آشنا شدم.یه آمار هم از خبر گزاریه عصر شبکه بگیری بد نیست.خودت بسنج که العان اینتل تمام سی پی یو هاشو داره بر اساس نام فنیه Clarkdale و Lynnfield و Nehalem طبقه بندی میکنه و معلومه که میخواد کلا نسل سی پی یو هاشو اصلاح کنه و تا العان خیلی موفق بوده که واقعا خورده تو سر سریه c2d و c2q .مثلا یه مدل i3 جایگزین یه core 2 dou یا یه i5 جایگزین یه core 2 quad شدi.پس با این وجود نسل c2d و c2q در حال انقراض هست.تازه یه دلیل دیگه هم وجود داره....از همه مهمتر اینکه روی سوکت 775 رم ddr3 تاثیر چندانی در سرعت نداره.
در مورد هارد هم اگه یه سر به تاپیک خرابیه هارد بزنی همه چی دستت میاد.العان معروف ترین هارد دنیا وسترن دیجیتاله.مکستور چی داره که اول شده.یه مدرک ازش بیاری ممنون میشم.
در ضمن العان درسته امکانات ساتا 3 و بقیه بکارش نیاد ولی اینو بپزیر که دنیای کامپیوتر داره با سرعت عجیبی پیشرفت میکنه و تا سال دیگه usb 3 و ساتا 3 عادی میشه و جا میوفته.
در کل دارم میگم.این حرف ها یه روز میاد و یه روز میره.مهم تصمیم گیریه دوستمون هست که میخواد سیستم بخره و مطمئن باش از پلتفرم با سوکت 775 استفاده نخواهد کرد چون دیگه همه میدونن خز شده.خدا وکیلی یه آمار بگیر تو این فروم ببین از بین 20 نفر چند نفر سیستم شما و چند نفر سیستم پیشنهادیه دوستمون رو انتخاب میکنن.با این احوال مطمئن باش سیستم پیشنهادیه شما از نظر تمام دوستان رد هستش.البته این که دارم رک حرف میزنم دارم حقیقت رو میگم.خودتون چند وقت چرخ تو فروم بزنید همه چی دستتون میاد که چه سیستمی العان خریدش خوبه.
منبعش خودم هستم که تو بازار رفت و آمد دارم و مهم تر از اون دوستانم که در نمایشگاه الکامپ باهاشون آشنا شدم.یه آمار هم از خبر گزاریه عصر شبکه بگیری بد نیست.خودت بسنج که العان اینتل تمام سی پی یو هاشو داره بر اساس نام فنیه Clarkdale و Lynnfield و Nehalem طبقه بندی میکنه و معلومه که میخواد کلا نسل سی پی یو هاشو اصلاح کنه و تا العان خیلی موفق بوده که واقعا خورده تو سر سریه c2d و c2q .مثلا یه مدل i3 جایگزین یه core 2 dou یا یه i5 جایگزین یه core 2 quad شدi.پس با این وجود نسل c2d و c2q در حال انقراض هست.تازه یه دلیل دیگه هم وجود داره....از همه مهمتر اینکه روی سوکت 775 رم ddr3 تاثیر چندانی در سرعت نداره.
در مورد هارد هم اگه یه سر به تاپیک خرابیه هارد بزنی همه چی دستت میاد.العان معروف ترین هارد دنیا وسترن دیجیتاله.مکستور چی داره که اول شده.یه مدرک ازش بیاری ممنون میشم.
در ضمن العان درسته امکانات ساتا 3 و بقیه بکارش نیاد ولی اینو بپزیر که دنیای کامپیوتر داره با سرعت عجیبی پیشرفت میکنه و تا سال دیگه usb 3 و ساتا 3 عادی میشه و جا میوفته.
در کل دارم میگم.این حرف ها یه روز میاد و یه روز میره.مهم تصمیم گیریه دوستمون هست که میخواد سیستم بخره و مطمئن باش از پلتفرم با سوکت 775 استفاده نخواهد کرد چون دیگه همه میدونن خز شده.خدا وکیلی یه آمار بگیر تو این فروم ببین از بین 20 نفر چند نفر سیستم شما و چند نفر سیستم پیشنهادیه دوستمون رو انتخاب میکنن.با این احوال مطمئن باش سیستم پیشنهادیه شما از نظر تمام دوستان رد هستش.البته این که دارم رک حرف میزنم دارم حقیقت رو میگم.خودتون چند وقت چرخ تو فروم بزنید همه چی دستتون میاد که چه سیستمی العان خریدش خوبه.
دوست عزیز اگه شما تو بازار چرخ میزنی من تو بازار رضا سیستم جمع میکنم رایانه سعید خواستی بیا در خدمتیم:31:
دوست عزیز از کی تاحالا سامسونگ از مکستور برتر شده؟ :31: تو دنیا اول ibm بعد وسترن بعد seagate مکستور
اینم 10 هارد برتر:31:
طبقه بندی که گفتی هم نظر شماست و منبعی براش نداری پس قابل قبول نیست
سیستمی که من پیشنهاد دادم از نظر کارایی خیلی برتر از سیستم پیشنهادی شماست
به نظرات دیگران هم کاری ندارم و نظر خودم رو میدم
اما به نظرات دیگران احترام میگذارم
درسته تازه تو این فروم فعالیت میکنم دلیلشم این بود که اینجا فقط amd پیشنهاد میشه و تعصب رو این برند و شرکت کوچیک خیلی زیاده
فقط رو سیستمهای بالای 1 میلیون اینتل پیشنهاد میشه که اونم به خاطر اینه که اصلا amd هر کار کنی سیستمش از 700 800 بالاتر نمیره :27:
در کل سیستم پیشنهادی من خیلی برتره و این مونده به نظر دوستمون که کدومو انتخاب کنند
سلام
مي خواستم ببينم اين سيستم خوبه
cpu intel core i 7 930
vga sapphire atomic vapor-x 4890
ram 4 Gb
mother board p55
case orbit green
power 585 green
البته هنوز مدل mother board و ram رو انتخاب نكردم
اگه يه كمكي كنيد ممنون مي شم
دوست عزیز دلایل جالبی آوردین :31:
شما منبعی که گفته 775 دیس کانتینیو شده رو ذکر کنید اگه میشه :27:
دوست عزیز کی میگه که 775 قابل ارتقا نیست ! 9650 پس چیه؟ برای ارتقا amd3 مثلا 955 رو انتخاب کنیم
کدوم برتره؟ 9650 یا 955 :27:
دوستان خواهشا هر صحبتی رو با منبع ذکر کنید:11:
در مورد مین با توجه به کاربری دوستمون پیشنهاد دادم به نظر شما چند نفر رید میکنن یا usb3 یا sata3 استفاده میکنند
چرا باید به امکانات غیر قابل استفاده پول بدیم؟
در مورد گرافیک با شما هم عقیدم اما با توجه به بودجه دوستمون این پیشنهاد رو دادم
در مورد هارد هم مکستور جایزه بهترین هارد سال رو برد پس این مورد هم کنار میره :31:
در ضمن seagate خیلی هم فروشش نسبت به سامسونگ بیشتره اما خوب اختلاف قیمتی ندارن که
در مورد رم هم پردازنده اینتل زیاد ddr3 تاثیری تو عملکردشون نداره پس چرا چول اضافه بدیم:31:
سلام
اینم منبع معتبر از سایت تامز در مورد انقراض نسل core2 due ها::20:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید که به قول لینک بالا ناقوس مرگ core2 due با حضور معماری کلارک دل و به عبارتی نسل پردازنده های core i5 و core i3 به صدا در اومد:31:
البته آقای magidiyum یکی از افرادی هستند که سیستم های خوبی رو بر اساس پلتفورم اینتل پیشنهاد میدن و علت پیشنهاد بیشتر سیستم ها بر اساس پلتفورم(شامل خود پردازنده و مادربرد) amd این هست که خرید پردازنده زیر 200 هزار تومن از پلتفورم اینتل مقرون به صرفه نیست و در این رنج قیمت پلتفورم amd
پیشنهاد های بهتری رو نسبت به اینتل داره البته بنا بر قیمت هایی که در ایران این پردازنده ها دارا هستند
برای همین بچه های این فروم این موضوع رو رعایت میکنن{البته شده که زیر 200 هزار تومن پلتفورم اینتل هم پیشنهاد بشه ولی بصورت کلی مطلب بالا صادقه:46:)
حتی من خودم سیستمم amd هست اما بسیار در اینجا شده که پلتفورم اینتل پیشنهاد دادم و حتی مورد هم پیش اومده بود که دوستان amd پیشنهاد داده بودن و من پلتفورمی بر مبنای core i5 مد نظرم بود و پیشنهاد دادم که پلتفورم رو بر اساس این پردازنده پیشنهاد بدن:20:
دوست عزیز i5 که اومد core2due رو کنار زد
این چه ربطی به مقایسه q8300 و 630 داره :31:
تو همون لینکی که گذاشتین هم اگه مطالعه کنید نوشته که به دلیل قیمت کمتر amd اینتل از این حربه استفاده کرد
بهر حال در برتری q8300 حرفی نیست :31:
دوست عزیز i5 که اومد core2due رو کنار زد
این چه ربطی به مقایسه q8300 و 630 داره :31:
تو همون لینکی که گذاشتین هم اگه مطالعه کنید نوشته که به دلیل قیمت کمتر amd اینتل از این حربه استفاده کرد
بهر حال در برتری q8300 حرفی نیست :31:
شما لینک در مورد انقراض نسل core2due خواستید من هم ارائه کردم:31:
ضمن اینکه براساس قیمت پلتفورم شما یعنی مادربرد و پردازنده ، من پلتفورم زیر از برند amd رو پیشنهاد می کنم که از سیستم پیشنهادی شما قویتره:
cpu: phenom x4 945 : 165000
m.b:msi c45 770 :95000
که در مجوع 260000 تومن در میاد و پلتفورم پیشنهادی شما یعنی پردازنده و مادربرد 264000 تومن درمیاد که
پلتفورم amd قویتر از پلتفورم پیشنهادی شما هست ضمن اینکه قابلیت ارتقا رو که دوستمون میخواد رو این
سیستم داره ولی پلتفورم اینتل نداره
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته پردازنده ی 945 موجود نبود واین مقایسه بین 8300 و 940 هست که باز هم 940 قویتر از 8300 ظاهر شده:20:
البته علت پیشنهاد 630 توسط دوستان اینه که بتونن با صرفه جویی در هزینه ی پردازنده کارت گرافیک بهتری رو
بردارن تا بازیها رو با کیفیت بهتری اجرا کنه:20:(یکی از شرایطی که دوستمون مد نظرش هست) و گرنه همونجور که
دیدید با بودجه ی پلتفورم انتخابی شما باز هم میشه از amd گزینه ی بهتری رو پیشنهاد داد
MAGIDIYUM
18-04-2010, 23:07
دوست عزیز اگه شما تو بازار چرخ میزنی من تو بازار رضا سیستم جمع میکنم رایانه سعید خواستی بیا در خدمتیم:31:
دوست گرامی حالا ما میگیم تو بازار رفت و آمد داریم که نباید برداشت اشتباه بکنی و من که نباید جزییات هم بگم.اگه دوست داری دقیق تر میگم.من تخصصم کامپیوتر و سرور هست .مدرکش هم دارم و به قول شما سیستم هم جمع میکنم اونم سیستم های high end و لوکس و سرور تین کلاینت و اسلیم کلاینت هم به صورت اتلانتیس سرور میبندم.با هر قطعه ای که بخوای هم کار کردم .از پلتفرم پنتیوم 2 تا i7 970 و از ارزونترین مین تا یک مین پیشرفته مثل گیگا x58a-ud7.ببخشید ها این که اصلا دلیل نیست که هر کسی تو بازاره دیگه ته کار بلد هست و همه چی میدونه.من این همه تو بازار ایران و جاهای دیگه دیدم مغازه دارها مثل آدامس شیک دارن قطعه میفروشن و اصلا نمیدونن تایم رم چیه و اسم خودشونو گذاشتن مغازه دار. آره دوست عزیز العان تو بازار برو بگرد کلی مغازه پیدا میکنی که سال به سال قطعاتشون رو آپ نمیکنن و من یک سال پیش مین های 775 رو پشت ویترین دیدم و العان که از مد افتاده طرف 80%مغازشو هنوز این مین فرا گرفته و این از بی اطلاعیه طرف هست.سعی کن همیشه اطلاعات آپ داشته باشی.اون پرفرمنسی که از amd میشه گرفت به هیچ عنوان از سوکت 775 پیشنهادیه شما نمیتوان گرفت.:10:
جالب شد :27:
Intel Core 2 Duo E8600 - 3.33GHz 190000 ،
ASUS - P5KPL/EPU 70000
======================
TOTAL 260:31:
دوست گرامی حالا ما میگیم تو بازار رفت و آمد داریم که نباید برداشت اشتباه بکنی و من که نباید جزییات هم بگم.اگه دوست داری دقیق تر میگم.من تخصصم کامپیوتر و سرور هست .مدرکش هم دارم و به قول شما سیستم هم جمع میکنم اونم سیستم های high end و لوکس و سرور تین کلاینت و اسلیم کلاینت هم به صورت اتلانتیس سرور میبندم.با هر قطعه ای که بخوای هم کار کردم .از پلتفرم پنتیوم 2 تا i7 970 و از ارزونترین مین تا یک مین پیشرفته مثل گیگا x58a-ud7.ببخشید ها این که اصلا دلیل نیست که هر کسی تو بازاره دیگه ته کار بلد هست و همه چی میدونه.من این همه تو بازار ایران و جاهای دیگه دیدم مغازه دارها مثل آدامس شیک دارن قطعه میفروشن و اصلا نمیدونن تایم رم چیه و اسم خودشونو گذاشتن مغازه دار. آره دوست عزیز العان تو بازار برو بگرد کلی مغازه پیدا میکنی که سال به سال قطعاتشون رو آپ نمیکنن و من یک سال پیش مین های 775 رو پشت ویترین دیدم و العان که از مد افتاده طرف 80%مغازشو هنوز این مین فرا گرفته و این از بی اطلاعیه طرف هست.سعی کن همیشه اطلاعات آپ داشته باشی.اون پرفرمنسی که از amd میشه گرفت به هیچ عنوان از سوکت 775 پیشنهادیه شما نمیتوان گرفت.:10:
دوست عزیز شما اطلاعاتت رو آپ کن اگه شما i7 970 بستی من سرور با i7 ex 980 بستم :31:
دوست عزیز از شما بعیده که ادعا سواد پی سی میکنی که q8300 رو با 620 مقایسه کنی و از عملکردشون حرف بزنی
من سرور با q9650 راه انداختم بعد شما فقط 775 میگین :31:
البته شما استاد ما هستین و به نظر شما اساتید احترام میگذارم:40:
MAGIDIYUM
19-04-2010, 00:11
دوست عزیز شما اطلاعاتت رو آپ کن اگه شما i7 970 بستی من سرور با i7 ex 980 بستم :31:
دوست عزیز از شما بعیده که ادعا سواد پی سی میکنی که q8300 رو با 620 مقایسه کنی و از عملکردشون حرف بزنی
من سرور با q9650 راه انداختم بعد شما فقط 775 میگین :31:
دوست عزیز دیگه از شما که تو بازاری بعیده.آخه کدوم آدم عاقلی میاد برای سرور از i7 980 extreme استفاده میکنه:31:.اینجاست که میگم نسنجیده صحبت میکنید.من که i7 970 بستم.... بخاطر اینکه طرف پولش زیادی کرده و اونم نه برای سرور بلکه برای خونه و کاربرد شخصی و اون هم حتی توصیه نمیشه و پول حروم کردنه و خودش خواست.نهایتا برای سرور بیشتر از یک i7 920 یا i7 860 لازم نیست و حتی با یه i5 750 هم کار آدم راه میوفته و به هیچ عنوان تو پهنای باند fsb و موقع مونیتورینگ هیچ افت وای لند وجود نداره.من با 955 هم یه سرور 24 سورس رو با اکانت free dom راه انداختم دیگه چه برسه به 920.ovdn 980 کلا یک اشتباه محض است چه خانگی و چه رندرینگ.در ضمن دوست عزیز این سریه اکسترم اینتل دیگه محبوبیت آنچنانی نداره تو ایران.چون هم خیلی گرونه و هم اینکه یه سی پی یو با قیمت یک سوم هم همون کار رو انجام میده.در مورد مدرک هم.... گفتم که برداشتتون اشتباه نباشه که چرا amd پیشنهاد میدیم.در مورد 8300 و 630 عرض شود که الویت ما با ارتقاء بیشتر در آینده هست وگرنه 630 هم همون کارو میتونه انجام بده و از چهار هسته به خوبی استفاده کنه.
در ضمن در مورد حداکثر قدرت پلتفرم ها بگم که قدرت 965 با q9550 برابری میکنه و q9650 هم که دیگه فاتحش خوندست مگر اینکه تو انبار ها چیزی مونده باشه ولی به طور کل دیگه وارد نمیشه و فقط تا q9550 تو بازار یافت میشه.در این صورت 965 حدود 60 تومن ارزونتره ولی باهمون قدرت و تازه با مین های پیشرفته تر و جالب تر از این اینکه با این حال قدرت q9650 از 965 یه مقدار کمتره و در بعضی از موارد بیشتره و این هم قابل حل هست تا همیشه برتریه 965 ثابت بشه و اینکه قابلیت اور 965 خیلی بیشتر از چهار هسته ای های quad است و با اور 965 میشه قدرت و فرکانس بیشتری نسبت به q9650 گرفت که مطمئنا بصرفه تره و در واقع 965 برای بازی و رندر گیری قویتره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:10:
جالب شد :27:
Intel Core 2 Duo E8600 - 3.33GHz 190000 ،
ASUS - P5KPL/EPU 70000
======================
TOTAL 260:31:
جالبتر هم میشه:31:
cpu: phenom x4 965 B.E: 195000
m.b: asrock m3a77de 70000
total:265000
اینم لینک در مورد اینکه نسبت بهq9550 هم می بینید باز 965 قویتر عمل کرده به انظمام دارا بودن قابلیت ارتقا:20:
یعنی 965 با q9550 قابل مقایسه هست ونهe8600:20:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر ضمن در لینکی که شما قرار دادید 940 در 22 تست از 31 تست نسبت به 8600 برتری داره و همونطور هم که گفته بودم یک 4 هسته ای آینده ی بهتری نسبت به یک دو هسته ای داره بخاطر حرکت به سمت چند نخی شدن برنامه ها(حتی کاری که اینتل در پردازنده های جدیدش انجام میده و مثلا یک 4 هسته ای قابلیت پردازش 8 نخ
رو داراست که همین نشان دهنده ی حرکت به سمت چند نخی بودن برنامه هاست)
این رو هم باید اضافه کنم که به وضوح در برنامه هایی که برای چند هسته بهینه شدند 940 کارایی به مراتب بالاتری رو نسبت به 8600 دراست و در برنامه هایی که فقط به کلاک بالاتر حساسند 8600 بهتر عمل کرده
ضمن اینکه در بازی ها بهتر پردازنده رو تست نکنیم چون در بازی های جدید عملا پردازنده تاثیر بسیار کمی داره و بعبارتی بی تاثیره:41:
اگر لینکش رو خواستید بگید براتون قرار بدم:20:
اوه امشب تا کی بیدار بودم!!!!!:13:
جالبتر هم میشه:31:
cpu: phenom x4 965 B.E: 195000
m.b: asrock m3a77de 70000
total:265000
اینم لینک در مورد اینکه نسبت بهq9550 هم می بینید باز 965 قویتر عمل کرده به انظمام دارا بودن قابلیت ارتقا:20:
یعنی 965 با q9550 قابل مقایسه هست ونهe8600:20:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر ضمن در لینکی که شما قرار دادید 940 در 22 تست از 31 تست نسبت به 8600 برتری داره و همونطور هم که گفته بودم یک 4 هسته ای آینده ی بهتری نسبت به یک دو هسته ای داره بخاطر حرکت به سمت چند نخی شدن برنامه ها(حتی کاری که اینتل در پردازنده های جدیدش انجام میده و مثلا یک 4 هسته ای قابلیت پردازش 8 نخ
رو داراست که همین نشان دهنده ی حرکت به سمت چند نخی بودن برنامه هاست)
این رو هم باید اضافه کنم که به وضوح در برنامه هایی که برای چند هسته بهینه شدند 940 کارایی به مراتب بالاتری رو نسبت به 8600 دراست و در برنامه هایی که فقط به کلاک بالاتر حساسند 8600 بهتر عمل کرده
ضمن اینکه در بازی ها بهتر پردازنده رو تست نکنیم چون در بازی های جدید عملا پردازنده تاثیر بسیار کمی داره و بعبارتی بی تاثیره:41:
اگر لینکش رو خواستید بگید براتون قرار بدم:20:
اوه امشب تا کی بیدار بودم!!!!!:13:
8600 در بازی از 955 و حتی 965 برتره:27:
جالبه شاخ ترین cpu amd رو آوردین این از همه جالبتر بود :31: از این قویتر نداره :31:
8600 در تستهای مهم از 955 برتره به 940 کاری ندارم :31: تو همون لینک بررسی کن میبینی
world of warcraft :31:
دوست عزیز دیگه از شما که تو بازاری بعیده.آخه کدوم آدم عاقلی میاد برای سرور از i7 980 extreme استفاده میکنه:31:.اینجاست که میگم نسنجیده صحبت میکنید.من که i7 970 بستم.... بخاطر ه
:10:
دوست عزیز از شما بعیده که i7 980 رو برای سرور مناسب نمیدونی
محض اطلاع شما اینتل این پردازنده رو برای سرور طراحی کرده بود که یک فروشگاه آلماني که Alternate برای کارهای معمولی و روزانه به فروش رسوند :31:
میدونیم که بالای 90 % بازار سرور دست اینتل هستش و اینتل پردازنده های 6 هسته ای خودشو فقط برای سرور قرار داده بود Xeon 7400 و i7 980 براي سرورها که با نام Dunnington شناخته ميشوند، بر مبناي ساختار Penryn توليد شدهاند:11:
8600 در بازی از 955 و حتی 965 برتره:27:
جالبه شاخ ترین cpu amd رو آوردین این از همه جالبتر بود :31: از این قویتر نداره :31:
8600 در تستهای مهم از 955 برتره به 940 کاری ندارم :31: تو همون لینک بررسی کن میبینی
world of warcraft :31:
سلام
در بازی ها اتفاقا پردازنده های amd بهتر عمل می کنن و حتی همین پردازنده ی 965 از corei7 920 بهتر عمل کرده
اگر لینکش رو خواستید بگید براتون بزارم
ولی در بازی ها با یک مورد نمی سنجند بلکه مجموع بازی ها رو نگاه می کنن چون برخی بازیها به فرکانس حساسند پس پردازنده ای که دارای فرکانس بالاتر باشه بهتر عمل می کنه
همین طور برخی از بازی ها به کش حساسند و جدیدا چند بازی هستند که برای هسته های بیشتر بهینه شدن و در نتیجه به تعداد هسته ها حساسند
اما در مجموع برای بازی پردازنده کلا بی تاثیره طبق لینک زیر:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر مجموع برای همین هست که پردازنده های زیر 200 هزار تومن از برند amd بیشتر پیشنهاد میشه و اینجا بچه ها از روی تعصب پیشنهاد نمی دن چون همونجور که خودتون گفتید این سیاست amd هست که قیمت ها رو پاییتر نگه داره
ومن همقبول دارم که پردازنده های core i5 750 و core i7 ها در رنج قیمت خودشون بی نظیرند اما همونطور که میبینید،برای خرید پردازنده زیر قیمت 200 هزار تومن ،هر پیشنهادی از اینتل با یه پیشنهاد بهتر از amd جواب داده میشه
symbian-freak
19-04-2010, 18:18
من سرور با i7 ex 980 بستم
راست که نمی گی؟ اونوقت این سرور قراره چکار کنه؟
راست که نمی گی؟ اونوقت این سرور قراره چکار کنه؟
اولا از دوستان به دلیل انحراف تاپیک عذرخواهی میکنم
دوما دوست عزیز دروغگو خودتان هستید لطفا درست صحبت کنید:31:
این سرور برای برای خدمات سرور مجازی و SQL برای حدود 200 کلاینت انتخاب شده بود
symbian-freak
19-04-2010, 18:53
اولا از دوستان به دلیل انحراف تاپیک عذرخواهی میکنم
دوما دوست عزیز دروغگو خودتان هستید لطفا درست صحبت کنید:31:
این سرور برای برای خدمات سرور مجازی و SQL برای حدود 200 کلاینت انتخاب شده بود
مشکلی نیست . دروغ گفتن تو این کشور اصلا چیز بدی نیست و قبحش ریخته. بعد مادربورد و رم چی گذاشتید. چون خیلی علاقه مند شدم
مشکلی نیست . دروغ گفتن تو این کشور اصلا چیز بدی نیست و قبحش ریخته. بعد مادربورد و رم چی گذاشتید. چون خیلی علاقه مند شدم
دوست عزیز خوشگل پسر :27: برای من مهم نیست که تو باور کنی یا نکنی اصلا تو فکر کن دروغ میگم:31:
اما اگه علاقمند شدی چند میلیون خرجشه خواستی بگو برای شما هم راه میندازیم :31:
CPU : I7
RAM : 8GB DDR3
HARD : 2x1 TB HD RAID0/1
MAIM ; Supermicro X8STI-F LGA1366
از مین
ASUS Z8NA-D6 Server Motherboard Dual 1366 Socket هم میشد استفاده کرد
اما ما dual نکردیم :31:
symbian-freak
19-04-2010, 19:31
دوست عزیز خوشگل پسر :27: برای من مهم نیست که تو باور کنی یا نکنی اصلا تو فکر کن دروغ میگم:31:
اما اگه علاقمند شدی چند میلیون خرجشه خواستی بگو برای شما هم راه میندازیم :31:
CPU : I7
RAM : 8GB DDR3
HARD : 2x1 TB HD RAID0/1
MAIM ; Supermicro X8STI-F LGA1366
از مین
ASUS Z8NA-D6 Server Motherboard Dual 1366 Socket هم میشد استفاده کرد
اما ما dual نکردیم :31:
چرا حالا اینقدر عصبی ؟ :) شما توی 2 تا پست منو دروغ گو خطاب کردی. در صورتیکه من همچین اهانتی به شما نکردم و شما برداشت بد کردی. عکس العمل من از روی تعجب بود.باید شکلک :18: میگذاشتم .بعد cpu شرکتی اینجا گارانتی میشه یا شخصی اوردید؟
چرا حالا اینقدر عصبی ؟ :) شما توی 2 تا پست منو دروغ گو خطاب کردی. در صورتیکه من همچین اهانتی به شما نکردم و شما برداشت بد کردی. عکس العمل من از روی تعجب بود.باید شکلک :18: میگذاشتم .بعد cpu شرکتی اینجا گارانتی میشه یا شخصی اوردید؟
دوست عزیز من قصد جسارت به شما رو نداشتم و شما رو دروغگو نپنداشتم:11:
بله صاحب سرور مین و cpu رو خودش وارد کرد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.