ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک در مورد وی پی ان

Mohammad.03600360
18-04-2010, 13:00
سلام دوستان

سوالی داشتم اگر کسی هست که اطلاعاتی در این مورد داره لطفاً دریغ نکنه
میخواستم بدونم چطور میتونیم خودمان وی پی ان داشته باشیم و حتی آن را با USER&PASSWORD در اختیار دوستان قرار بدهیم
مثلاً من یک سرور در آلمان خریداری بکنم میشه از آن به عنوان وی پی ان استفاده کرد؟

خیلی خیلی ممنونم دوستان

hadi.EST
18-04-2010, 15:10
سلام دوستان

سوالی داشتم اگر کسی هست که اطلاعاتی در این مورد داره لطفاً دریغ نکنه
میخواستم بدونم چطور میتونیم خودمان وی پی ان داشته باشیم و حتی آن را با USER&PASSWORD در اختیار دوستان قرار بدهیم
مثلاً من یک سرور در آلمان خریداری بکنم میشه از آن به عنوان وی پی ان استفاده کرد؟

خیلی خیلی ممنونم دوستان

چرا نشه دوست عزیز ! بستگی به بودجه شما داره که چه سروری با چه مقدار پهنای باندی بخری؟
قیمت یک سرور اختصاصی در حد متوسط حدود 100.000 به بالاست در ماه !:20:
در مورد وی پی ان اصلا" وی پی ان یک سرویس شبکه امن بین مراکز و دفاتر در اقسا نقاط دنیا هست . مثلا" من میخوام از طریق آی اس پی و دی اس ال مخابرات یک ارتباط وی پی ان بین دفتر و منزلم بر قرار کنم.
شما در این سرور اختصاصی علاوه بر وی پی ان خیلی سرویسهای دیگه نظر فایل و ریموت دسکتاپ و وب و ... هم میتونید بدید.
سرور شما باید دو کارت شبکه داشته باشه .یکی وصل به اینترنت که از این ور درخواستها رو جواب بده و دیگری وصل به شبکه داخلی که همه از سرور شما سرویس میگیرند! یعنی از یه ور دیتا رو میگیره و از یه ور دیگه دیتا رو به سمت شبکه داخلی هدایت میکنه. حالا شبکه داخلی بازم میتونه ,...Lan, Wan ,Intranet, باشه.
برای راهنمایی و اطلاعات بیشتر باید کمی کار و بررسی انجام بدید . میتونید برای شروع به اینجا برید::10:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید