ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یک انیمیشن فلش مرتبط با شیمی

samildar
17-04-2010, 23:45
این اولین پست من در پی سی ورلد و این انیمیشن اولین انیمیشنی از کارهای خودم هست که اون ورو توی نت می زارم. حجمش 0.5 مگه، امیدوارم خوشتون بیاد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ataearmy
18-04-2010, 00:43
زحمت كشيديد ممنون
انيميشن هايي كه كمتره درست كنين استفاده خيلي بيشتري داره
در شيمي مثلا اثر كلرو فلئورو كربنها (cfc) روي مولكولهاي اوزون
موفق باسيد

samildar
18-04-2010, 21:58
از نظرت ممنون، ایده ی خوبیه، در صورتی که زمان داشته باشم کار بعدیم را در هیمن زمینه می گذارم

seko.ir
19-04-2010, 12:03
سلام، کار قشنگی بود اما یه سری اشکلات داشت. سعی کن نوشته هات رو همیشه در حالت static قرار بدی. چون کارت رو غیر حرفه ای کرده! دوم اینکه اون لامپت وقتی کامل روشن شد، یه خاموش - روشن کرد. و در صفحه اول پای راست اون موجود از بدن جدا می شد. موفق باشی - یا علی

Contractor
20-04-2010, 17:28
این اولین پست من در پی سی ورلد و این انیمیشن اولین انیمیشنی از کارهای خودم هست که اون ورو توی نت می زارم. حجمش 0.5 مگه، امیدوارم خوشتون بیاد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میبخشی رک انتقاد میکنم:46:
کاملاً سرکار گذاشتی ملت را
نیم ساعت بایست بشینی تا یه تصویر الکی یواش یواش بیاد و بره که آخرشم نمیفهمی اصلاً چه ربطی به علم شیمی داره
البته وسطاش آدم خوابش میبره
امیدوارم کارای بهتر و حرفه ای تری ازت ببیینم:10:

samildar
20-04-2010, 23:59
سلام، کار قشنگی بود اما یه سری اشکلات داشت. سعی کن نوشته هات رو همیشه در حالت static قرار بدی. چون کارت رو غیر حرفه ای کرده! دوم اینکه اون لامپت وقتی کامل روشن شد، یه خاموش - روشن کرد. و در صفحه اول پای راست اون موجود از بدن جدا می شد. موفق باشی - یا علی
اون خاموش روشن رو هر کاری کردم درست نشد نفهمیدم چرا این جوری میشه.
اما جدا شدن پای موجود از خودش اصلا مهم نیست. تقریبا میتونم بگم به صورت عمدی این کار رو گذاشتم.
ولی منظورتون رو در مورد نوشته ها نفهمیدم.
گذشته از این ها خیلی خیلی ممنون، آدم بسیار ریز بینی هستید

---------- Post added at 11:59 PM ---------- Previous post was at 11:58 PM ----------

میبخشی رک انتقاد میکنم:46:
کاملاً سرکار گذاشتی ملت را
نیم ساعت بایست بشینی تا یه تصویر الکی یواش یواش بیاد و بره که آخرشم نمیفهمی اصلاً چه ربطی به علم شیمی داره
البته وسطاش آدم خوابش میبره
امیدوارم کارای بهتر و حرفه ای تری ازت ببیینم:10:
ممنون عزیزم، من از آدم های رک خیلی خوشم میاد. ممنون که نظرتو گفتی. نظرت برام خیلی ارزش داشت بازم مرسی

seko.ir
21-04-2010, 11:50
ببین در انیمیشنت میشه با موس نوشته ها رو انتخاب کرد و مثلاً ازشون کپی گرفت که این اصلاً برای یه انیمیشن مناسب نیست!!!

samildar
22-04-2010, 14:04
ببین در انیمیشنت میشه با موس نوشته ها رو انتخاب کرد و مثلاً ازشون کپی گرفت که این اصلاً برای یه انیمیشن مناسب نیست!!!
وای پسر چه سوتی ای دادم، اصلا این یکی ویژگی دیگه تو ذهنم نبود، واقعا ممنون که بهم یادآوری کردید که تو کارهای بعدی این رو هم در نظر بگیرم. ممنون