PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چند تا سوال درباره تنظیمات اینترنت adsl

Hamid69
17-04-2010, 21:19
سلام.
من از شرکت مخابرات اینترنت گرفتم.وقتی که برای نصب اومدن چون مودمم با ویندوز 7 سازگار نبود کار خاصی انجام نداد و بعداً تلفنی مراحل را سوال کردم و خودم انجام دادم حالا چند تا سوال برام پیش اومده:

1 - فرق کانکشن PPPOE با BRIDGE چیه ؟ و چرا باید توی سیستم کانکشن از نوع PPPOE ساخته بشه ولی توی تنظیمات مودم BRIDGE را باید انتخاب کرد؟

2 - بهم گفت که توی خصوصیات کانکشن برم به قسمت Security و در قسمت Allow these protocols فقط Unencrypted password(PAP) را انتخاب کنم و بقیه ی چک باکس ها uncheck بشن. این کار چه تاثیری روی اینترنت داره؟

3 - توی BroadBand Connection Status (وضعیت کانکشنی که ساختم) مقدار IPV4 هستش: Internet ولی IPV6 نوشته No network access. در مورد این هم یه توضیح بدید ممنون میشم.

4 - توی Details از Connection status با اینکه نوع کانکشن مودم را Bridge انتخاب کردم ولی نوشته Device Type : PPPoE . چرا ؟

در ضمن مودمم D-Link هست.
پیشاپیش ممنون.

undertaker_ss
17-04-2010, 23:59
سلام.
من از شرکت مخابرات اینترنت گرفتم.وقتی که برای نصب اومدن چون مودمم با ویندوز 7 سازگار نبود کار خاصی انجام نداد و بعداً تلفنی مراحل را سوال کردم و خودم انجام دادم حالا چند تا سوال برام پیش اومده:

1 - فرق کانکشن PPPOE با BRIDGE چیه ؟ و چرا باید توی سیستم کانکشن از نوع PPPOE ساخته بشه ولی توی تنظیمات مودم BRIDGE را باید انتخاب کرد؟

2 - بهم گفت که توی خصوصیات کانکشن برم به قسمت Security و در قسمت Allow these protocols فقط Unencrypted password(PAP) را انتخاب کنم و بقیه ی چک باکس ها uncheck بشن. این کار چه تاثیری روی اینترنت داره؟

3 - توی BroadBand Connection Status (وضعیت کانکشنی که ساختم) مقدار IPV4 هستش: Internet ولی IPV6 نوشته No network access. در مورد این هم یه توضیح بدید ممنون میشم.

4 - توی Details از Connection status با اینکه نوع کانکشن مودم را Bridge انتخاب کردم ولی نوشته Device Type : PPPoE . چرا ؟

در ضمن مودمم D-Link هست.
پیشاپیش ممنون.

1- منظورتون توی مودمه؟ اگه آره توی حالت بریج باید یه کانکشن دستی بسازید برای اتصال به اینترنت ولی توی PPPOE یوزر و پس رو توی مودم می زنید وصل میشید به اینترنت و از دفعه بعد هم با روشن کردن مودم سیستمی که بهش متصله وصله به اینترنت

2- اینها تنظیمات مربوط به authentication هست ساده ترین نوعش PAP هست که چون همه سیستمها ازش ساپورت می کنند گزینه مورد علاقه isp هاست

3- دو نوع ip داریم ورژن 4 و ورژن 6
اونی که الان بیشتر استفاده میشه همون ورژن 4 هست اما یه زودی ورژن 6 هم همه گیر میشه
چین و قسمتی از آمریکا شروع کردن به استفاده ازش اگه خواستید تا ساختار ها شون رو یه توضیح بدم

4- اون bridge ماله تنظیمات مودمه ربطی به کانکشن نداره
اون device type نوع connection ای رو مشخص می کنه که استفاده می کنید

هر کدوم رو متوجه نشدید بگید تا بیشتر توضیح بدم

Hamid69
18-04-2010, 11:40
ممنون از توضیحاتتون.اگه سوالی پیش اومد مطرح میکنم.

ashknaz_65
03-05-2010, 09:00
سلام من از مخابرات اینترنت گرفتم ویندوزم 7 و مودمم llinksys با کابل به اینترنت وصل میشم ولی با wireless نمی تونم وصل شم اشکال از چیه؟

babak_gww
11-05-2010, 21:46
سلام من از مخابرات اینترنت گرفتم ویندوزم 7 و مودمم llinksys با کابل به اینترنت وصل میشم ولی با wireless نمی تونم وصل شم اشکال از چیه؟

میشه بگی قیمت و کیفینت خدمات مخابرات چطوریه؟