PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : انیمیشن تست موزه

MB3d
17-04-2010, 21:03
سام علیک این انیمیشن تست موزست ...:8: آخرش تابلو بهترین قسمتشه بقیش ناقصه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

RezaTayebiJ
18-04-2010, 03:21
همونطور که خودت گفتی قسمت تابلو بهترین جاشه. قاب تابلو را خیلی خوب در آوردی.
... منتظر ادامه کار هستیم. فقط این مجسمه خانمه تاکید روش بیش از حد بود و شاید یه مقدار هم زیاد توی صحنه تکرار شده بود... البته بستگی داره مشتریت چه بخواد. نظر اونه که مهمه :31:

SevenART
18-04-2010, 04:08
تمشک خودم ایوول .... انیماتور .... :27:.....بهت یه چی بگم دعوام نمی کتی :41:... این رندر از تو بعیده ... بد ... خیلی رندرش بد در اومده .....چیه اون نورا .... سفید کرده بود دیوارا ... چرا اینقده تند رفتی .. یه ذره آهسته تر ... بعد اون شیشه اولیه را کی نگهش داشته خدا !.... الان داره میافته ... بگیرش تا نیافتاده نشکسته .... و اصلا هم تصویربردار خوبی نیستی ... قابت آدمو خفه می کنه .... تکسچره کف هم که مذخرفه .... نچ نچ نچ نچ ..... اون دون دونیها چیه افتاده زیر سایه کارت ؟ ... دیوار گلوبالش زیاده ( یعنی نور گیر نده حالا :دی) ..... ها حالا رفت بعدی .. قبلی اصلا حذفش کنی بهتره از همه نظر خوب نیس... ولی مشکل نور داره هنوز.... بقیش هم بعدا می گم :دی

pclord
18-04-2010, 11:52
آفرین خیلی خوب شده بود.و مخصوصا اون آخرش اون تابلو.

اگه بخوایم تخصصی نگاه کنیم و مشکلاتو بگیم که رضا جان فرمودن.

راستی بلاخره با آفتر کامپوزیت کردی یا فوژن.

MB3d
18-04-2010, 13:20
خیلی مرسی بروبچ با fusion گرفتم چون با پریمیر نمی دونم چرا با اینکه ریزولوشنم 720*480 هست و ریزولوشن فایل و فیلم هام هم همینه اما فیلم رو کشیده تر نشون می ده ....

تمشک خودم ایوول .... انیماتور .... :27:.....بهت یه چی بگم دعوام نمی کتی :41:... این رندر از تو بعیده ... بد ... خیلی رندرش بد در اومده .....چیه اون نورا .... سفید کرده بود دیوارا ... چرا اینقده تند رفتی .. یه ذره آهسته تر ... بعد اون شیشه اولیه را کی نگهش داشته خدا !.... الان داره میافته ... بگیرش تا نیافتاده نشکسته .... و اصلا هم تصویربردار خوبی نیستی ... قابت آدمو خفه می کنه .... تکسچره کف هم که مذخرفه .... نچ نچ نچ نچ ..... اون دون دونیها چیه افتاده زیر سایه کارت ؟ ... دیوار گلوبالش زیاده ( یعنی نور گیر نده حالا :دی) ..... ها حالا رفت بعدی .. قبلی اصلا حذفش کنی بهتره از همه نظر خوب نیس... ولی مشکل نور داره هنوز.... بقیش هم بعدا می گم :دی

بابا جون می گم این تسته همه چی گیر دادی به کف ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جدی تابلوش بده... به یه یارو که اینکارس نشون دادم کف و خون شد :27:

SevenART
18-04-2010, 13:45
قابت آدمو خفه می کنه

قاب تصویر را می گم .. قابت خوبه عالیه .. کی میتونه به مدلسازی تو گیر بده مهام جون ....

i-like-ddd
18-04-2010, 13:51
خیلی قشنگ بود منکه منتظر ادامش هستم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط این قضیه ارم توی تابلو چیه؟ دولت قطر!(درست خوندم)

MB3d
18-04-2010, 15:06
قاب تصویر را می گم .. قابت خوبه عالیه .. کی میتونه به مدلسازی تو گیر بده مهام جون ....
نه بابا داش این حرفا چیه تا کسی بهت گیر نده که پیشرفت نمی کنی:10:

خیلی قشنگ بود منکه منتظر ادامش هستم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط این قضیه ارم توی تابلو چیه؟ دولت قطر!(درست خوندم)
مرسی .. اینا می خوان برای هر کشور یه غرفه بسازن این عکس مال قطره :10:

Borhan72
18-04-2010, 15:44
داداش مهام....
يه ذرشو ديدم.....
خيلی عالی بود...
ولی Fire Fox دارم و نميدونم مشكلش چيه كه فلشو نصفه پخش ميكنه...
لينك مستقيم نداری؟؟؟

MB3d
18-04-2010, 16:41
تو وبلاگم هم می شه دیدش اما کیفیتش کمه .... آخرم نفهمیدیم این blogspot چه مرگشه بزرگ نمی شه توش گزاشت

Borhan72
18-04-2010, 16:50
حالا مشكلی نيست....
كوچيكش بهتر از نديدنشه... :46:

zenoos
18-04-2010, 17:06
من امروز توونستم دانلودش كنم ...
چي بگم ؟ من ازت انتظار بيشتري داشتم:13: ... ولي خوب وقتي ميگي ... تست بوده ميشه ازش گذشت كرد:5: